Találatok a következő kifejezésre: Mikor van párzási (9 db)

Honnan lehet megtudni, hogy egy dzsungáriai törpehörinek mikor van párzási ideje?

Dzsungáriai törpehörcsög lánynak.

Legjobb válasz: 4 naponta ha beteszed hozzá a hímet a reakciójából megfigyelheted hogy hajlandó-e a párzásra

4 naponta ha beteszed hozzá a hímet a reakciójából megfigyelheted hogy hajlandó-e a párzásra

Mikor van a párzási időszak a dzsungáriai törpehörcsögöknél?

Legjobb válasz: Mindig van párzási idõszak -amikor nem terhes. Olyankor ilyen cuppogó hangot adhatnak ki.

Mindig van párzási idõszak -amikor nem terhes. Olyankor ilyen cuppogó hangot adhatnak ki.
Nekem volt és van dzsungim. Nálam nem volt idöhöz kötve. Volt olyan hogy 3 hetente szült piciket. Ha jol érzik magukat és még a párjuk is szimpi akkor nem sokára várhato az eredmény. Sok sikert!
Egész évben bármikor nincs évszakhoz se napszakhoz kötve.
állandóan!!!volt olyan hogy szoptatta még a piciket és csak azt láttuk, hogy valami rózsaszín van a már kiszõrösödött babyk között...egy újabb alom volt:) állati nagy volt a riadalom a testvérek között

Mikor van a hullámos papagályok párzási időszaka?

Legjobb válasz: papagáj Mikor meleg van, és kellõképp felvannak készítve. 9 hónaposan már tenyész érettek, 6 hónaposan meg már bõven ivarérettek, csak ilyenkor még nem ajánlatos tenyésztésbe fogni a párt. Fel kell õket készíteni megfelelõen lágyeleséggel, felrakni egy odut, és akár ilyenkor télen egy melegebb helyiségben elkezdik sz*rni a fiókákat.

papagáj Mikor meleg van, és kellõképp felvannak készítve. 9 hónaposan már tenyész érettek, 6 hónaposan meg már bõven ivarérettek, csak ilyenkor még nem ajánlatos tenyésztésbe fogni a párt. Fel kell õket készíteni megfelelõen lágyeleséggel, felrakni egy odut, és akár ilyenkor télen egy melegebb helyiségben elkezdik sz*rni a fiókákat.
A kérdező hozzászólása: Már mindaketten elmultak egy évesek!!Van odum is!!!Ha lágyeleséget fogok nekik adni akkor párzani fognak?

Mikor van a párzási időszakuk?

csincsilláról van szó

Legjobb válasz: FONTOS!! ha kiderül hogy terhes akkor ki szeretném számolni hogy mennyi van még a picikig meg már nagyon izgulok:D ha tudtok akkor oldalt is küldhetnétek amin fent van

A kérdező hozzászólása: FONTOS!! ha kiderül hogy terhes akkor ki szeretném számolni hogy mennyi van még a picikig meg már nagyon izgulok:D ha tudtok akkor oldalt is küldhetnétek amin fent van
A csincsilla szaporodása A nõstények kb. havonta ivarzanak. Ha ekkor nem termékenyülnek meg, arra csak a következõ ciklusban lesz lehetõség. A vemhesség általában 109-120 napig tart, de a 111 nap a legjellemzõbb. Erre gondoltál? Ivarérettek 4 hónapos korukban lesznek.
A kérdező hozzászólása: igen köszi hány napig ivarzanak?
3-5 nap http://csincsilla.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=519518 Másik oldalt ahonnan az elsõ kommentet másoltam nem találom:(
Szia, nem tudom ismered-e ezt az oldalt, egy hobbytenyésztõ honlapja, sok hasznos tanácsot találsz, amiket érdemes megfogadni: http://csincsilla-farm.hu/szuletes.htm#ell
A kérdező hozzászólása: már úgy értem hogy így rögtön mostanában úgy mindig elbújik, hagy aludni, nem nagyon futkorászik... "sértést" léci nem írj mert abból már elegem van!!! amúgy ismerem a csincsillákat csak még sose voltak ketten
És hova fognak kerülni a kölykök? Egy idióta kisállatkereskedõhöz, vagy a barinõidhez, akik azt se tudják, melyik a feje és a farka? Erre miért nem gondolsz??? Ez nem csak abból áll, hogy összeengedjük õket, aztán hadd menjen. Jóesetben ezt a TENYÉSZTÕK évekig tanulják!
Már írtam ide választ, aztán láttam, hogy több helyen kérdezõsködsz, fogalmad sincs semmirõl, szerintem ne csináld. Azt hiszem kaptál már egy elég hosszú lebeszélõ hozzászólást egy másik kérdésednél, egy menhelyi önkéntes írt ha jól emlékszem.

Mikor van a kutyák párzási időszaka?

tudom, hogy az év mindegyik felében képesek párzani, de mikor vannak a nagyobb párzási id?szakok? mármint melyik hónap,mikor? évente több is van?

Legjobb válasz: Amikor a szuka kutyák tüzelnek. Kistestûek általában évente 2x, nagytestûek 1x. De ez nem törvényszerû. Ahogyan az sem, hogy melyik hónapban.

Amikor a szuka kutyák tüzelnek. Kistestûek általában évente 2x, nagytestûek 1x. De ez nem törvényszerû. Ahogyan az sem, hogy melyik hónapban.
amikor egy szuka tûzelni kezd...és egy kutya átlagosan félévente tüzel... nincs olyan mint a szarvasoknál hogy csak õsszel van a párzási idõszak...
Teljesen változó, de általában van egy késõ tél - kora tavaszi és egy késõ nyár - kora õszi idõszak.
A kérdező hozzászólása: köszi
Minden egyednél más, és nem igaz hogy nagytestûnél évetne 1x, mert a német dog szukám évetne 2x tüzel. Nem mindig képesek párzani a szukák, csak ha tüzelnek. A kanok bármikor. A tüzelési idõszak egyedenként változó, általában évente 2x van, nagyjából kétévszakonként. Az én kutyám tavasz végén és õsz közepén tüzel.

Mikor van a tiszavirág párzása?

Legjobb válasz: Most! http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/viragzik_a_tisza_szeged..

most
Vemhességi ideje 228 nap, ellésenként jobbára csak egyetlen utód születik. Az 5-11 kg-os újszülött szarvasborjú alig egy órával megszületése után már lábra áll és követi anyját, néhány napon belül pedig már csaknem ugyanolyan gyorsan tud szaladni, mint a kifejlett állatok: akár 60-80 km-es óránkénti sebességgel. A fiatalok 18-30 hónapos korukban válnak ivaréretté. bocs csak enyit találtam a wiki-n
A kérdező hozzászólása: köszi, ezt már én is megtaláltam, de nekem az idõszak kéne. hónap vagy évszak stb.
Számold vissza a 228 napot = 7 hónap. A rénszarvasok esetében - figyelembe-véve a földrajzi szélességet - a párzási idõszak kb. októberre tehetõ. Azt kell tudni, hogy a vadon élõ állatok esetében a természet úgy alakította ezeket a dolgokat, hogy a kicsik a tél végén szülessenek meg, mert tavasszal amikor a táplálék még igencsak szûkös, de annyi már van, hogy az anya saját szervezetét táplálni tudja, a kicsi olyankor még szopik. A következõ tél beálltáig viszont már a kicsi is fel tudja saját szervezetét erõsíteni a természetben bõven található élelemmel, és felkészülhet a következõ télre, amikor ismét szûkös az élelem. Ezért kell tudni azt is, hogy a kérdéses élõlény melyik szélességi fok területén él, ezért mondom, hogy kb. október + 7 hónap vemhesség az északi szélességen = kb. áprilisban megszületnek a kicsik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Van 4 fekete cicám. 1 anya 3 gyereke. Az egyik fiú cicám állandóan minden este az anyján vagy a testvérein gyakorolja a párzást. Mit csináljak, hogy erről leszoktassam?

Legjobb válasz: Ivartalanítsd. Különben is, amint ivarérettek lesznek, lesz ott olyan macskainvázió, hogy csak gyõzzétek fejben tartani, mikor hány cica van otthon. Õket nem zavarják a rokoni szálak- párzás szempontjából. A helyedben a lányokkal kezdeném az ivartalanítást.

Ivartalanítsd. Különben is, amint ivarérettek lesznek, lesz ott olyan macskainvázió, hogy csak gyõzzétek fejben tartani, mikor hány cica van otthon. Õket nem zavarják a rokoni szálak- párzás szempontjából. A helyedben a lányokkal kezdeném az ivartalanítást.

Van egy palotakutyám, és most van a párzási időszaka mikor lehet bepároztatni?

Amikor már szórja a vért akkor kéne elvinni egy kanhoz, vagy mikor?

Legjobb válasz: Nem tudok írni, sokkot kaptam...

Nem tudok írni, sokkot kaptam...
fajtatiszta? szûrések? törzskönyv? tenyészszemle? Kannál, mind ugyanez? Akkor semmi gond nincsen. Általában a tüzelés 2. hetében engedi magához a kanokat.
Ne tehát. Ölbe kapod az ebedet, elballagsz a dokihoz, és megnézeted vele a hormonszintjét. Õ pontosan meg fogja neked mondani, hogy alkalmas-e az idõpont.
egyszerûen hihetetlen... ilyen bunkó, buta emberrõl , mint te ritkán hall az ember. Mondjuk a név kötelez...szimpatikus:punci macerátor... hmm.. ilyenkor elgondolkodom, hogy lehet, hogy az állattartást IQ szinthez kéne kötni. Azért mert vidéki vagy, nem kell úgy viselkedni és válaszolgatni, mint egy paraszt. Inkább fogadd meg a nálad sokkal jobban hozzáértõk tanácsát, mert saját kútfõbõl nem fog menni. Nekem nem a szaporítással van fõ problémám.ha értesz hozzá, csináld, bár tény, hogy kárt teszel vele.De basszus, hogy egy kutyatartó ilyet mondjon : "vérzik a segge"... hihetetlen..az emberi butaság határtalan.sajnálom szegény kutyádat
idefigyu. Ha nem viszed el, pontosan 28 nap múlva akkor se elõtte, se utána már nem alkalmas, mert elõtte köztudott, hogy halva születnek a kölykök, utána meg, túl nagyok lesznek, és az anyjuk hal bele. Szóval pont 28 nap, se elöbb se utóbb!!!!!!
Nem bírom felfogni, hogy 2010-ben, hogy lehet valaki ilyen sötét.
A kérdező hozzászólása: 28 naposnak, kösz a tanácsot, megfogadom biztos vagyok benne, hogy a kiskutyák gyönyörûek lesznek, és 90% hogy mind teljesen egészséges lesz. A kan, amit kinéztünk az teljesen fajtatiszta, törzskönyvel meg mindennel. Az én kutyámnak az anyja törzskönyves palota az apja pedig valamilyen másmilyen palota, de az is valószínûleg fajtatiszta volt, csak másmilyen mint a kutyám anyja Jó, akkor a puncija vérzik a Biniszemnek, csak hogy teljesen helyes legyen, biztosan mindenki tudja, még a gyengébbek is, hogy tüzel :) Amúgy most olyan szinten tart, hogy a kant nem tûrte meg, csak bemutattuk a kutyákat egymásnak, rögtön ráakart ugrani a kan, de nem engedte az enyém De attól még a macskát nyúzza meg leteperi és mozgassa elõre-hátra a seggét
Kérdezõ, nem attól vagy szaporító, hogy pénzt kérsz a kutyáért, hanem attól, hogy felelõtlenül szaporítasz. És nem igaz, hogy a menhelyen csak idegroncs kutyák vannak. Bár igaz, hogy rossz elõéletük van, de a kutya olyan nagyszerû lény, hogy mégis képes bízni az emberben. Nekem mindig befogadott kutyáim voltak. A mostani egyik is sintérteleprõl lett elhozva. Nagyon békés, aranyos, és végtelenül hálás mindenért. Idegroncs a te kutyád szaporulata lesz, mert hozzá nem értõ vagy és lelketlen. A magadfajtát kellene nagyon megadóztatni és kötelezni az ivartalaníttatásra!
Azt írod: "hogyha az én kis drága biniszem megdöglik, ..." Hát, tudod, te egy primitiv bunkó vagy. Te nem szereted a kutyát, biztos hogy csak üzletelsz vele, bárhogy is tiltakozol. Aki szereti a kutyáját, nem tudna így fogalmazni! Nem ragozom tovább, ez téged teljesen jellemez, mondhatsz te ezek után bármit!
A kérdező hozzászólása: ha fajtatiszta lenne, akkor biztosan tenyészszemlés lenne, mivel faterom tenyésztõ volt és õ is állítsa :D
A kérdező hozzászólása: nem nem lesznek idegbetegek, mivel az én biniszem is tök nyugodt, meg a fajtatiszta kan is akihez visszük
A kérdező hozzászólása: én szeretem a kutyát, és ezért akarom inkább hogy a génjei tovább öröklõdjenek :D hogyha az én kis drága biniszem megdöglik, öregségbe legyen hozzá hasonló, másik kiskutyám, a többire meg már van vevõ jah és ingyen adom, szóval nem vagyok szaporító
A te kutyád össze-vissza szaporított keverék kölykei sokkal nagyobb eséllyel lesznek idegbetegek az öröklött problémáik miatt, mint a menhelyiek. Látszik, hogy sosem jártál még menhelyen és nem ismered az ottani kutyákat, csak épp szaporítod az odakerülõk számát.
Hát te aztán elég tájékozatlan vagy...szerintem nem sok kutya élné túl ha náad születik :S ...De már behalok komoylan az okoskodásodtól XXD...Nekem is van egy kis cuki palotapincsim és el sem tudom képzelni, hogy a te kezedbe hogyan került ez e kis aranyos kutya!Szegényt sajnálom :((( Fuuuhh és ez a bunkó stílus -.-" de nem mondok semmit mert nem alacsonyodok le a szintedre :D Ha szeretnéd a kutyád te sem akarnád ezt ne legyél szaporitóó!!Nyugodtan lehet engem is leoltani és vitatkozni de csak az igazat mondom.Annak meg gartulálok aki még tanácsokat is add neki -.-
A kérdező hozzászólása: na azt te honnan veszed hogy nem vinném orvoshoz? itt nincs menhely, de ezt már leírtam a kérdésbe "És mielõtt jönnének a szaporítós kommentek, egyrészt a kérdésre válaszoljatok és nem, nincs a közelbe menhely, de onnan nem is kéne senkinek idegroncs kutya"
Kérdezõ, szállj le a magas lóról. Rengeteg gazdátlan kutya van, akik nyomorultul élnek. Miért nem lehet azokat befogadni, ha annyi jelentkezõ van? Miért kell új szaporulat? Látszik, hogy mit sem értesz a kutyatartáshoz, csak játék neked ez az egész. Inkább kitömött állatot tarts és ne élõt! Azzal felelõsség van és törõdés. Te meg még orvoshoz sem vinnéd.
jól mondták a többiek, pontosan 28 nap múlva. Másra ne hallgass:)
Elég mozgalmas lett ez az oldal:D Élmény volt csak végig olvasni is:) Nem tudom milyen helyen laksz, biztos beton sincs és mezitláb mászkáltok a sáros dûlõ úton és mindenki lovaskocsival közlekedik és nem értiktek, hogy kerültek az emberek bele a dobozba....TV-be!! De ha ennyire HÜLYE vagy, hogy ott van az internet a pajtátokba, ugyan nézzél már utánna mi az az agility és, hogy zajlik egy fedeztetés és elletés. De szerintem kezdjél azzal, hogy hogyan tartsunk kutyát!!! És nem ártana ha valami illem szótárt is olvasgatnál.
Mindenkivel egyet értek csak az a baj, hogy hiába magyarázzátok el neki, ugyse fogja fel, mert amiket írt látszik, hogy elég gyenge elméjû. De látom már válaszolni se mer... :D Hiába kérdezed meg, hogy hány éves, ugyse fogja bevallani, hogy csak 10! :) )
Csak még egy információ a helyesen elhangozz elõbbiekhez. Ez évtõl kötelezõ minden kutya eladónak chipet helyezni a kutyákba. Aki ennek a szabálynak nem tesz eleget, törvény szerint BÛNCSELEKMÉNYT követ el, de legjobb esetben is szabálysértést, ami pénzbírsággal jár. Egy kutya chipeltetése is legolcsóbb helyen is 5000ftnál kezdõdik. Ami tegyük fel 6 kiskutyánál elég jelentõs összeg.Ehhez jön hozzá az oltások ára, a kezdõ kutyatáp csomag, kennel létesítése stb. Szóval azért azt is gondold át, hogy hajlandó vagy e kiadni kb 150-200 forintot, csak , hogy legyen "játszótársad". Vagy marad a másik lehetõség, hogy bûncselekményt követsz el, amely esetben remélem feljelentenek, és eszméletlenül megbüntetenek
Amúgy tényleg hány éves vagy?
Hát én is még reménykedek hogy kamukérdés :D utolsó voltam :)
16:38-as teljesen igazad van... Én már leírtam a véleményem nem fogom még egyszer mert tudom ugysem fogadja meg egyikünk tanácsát sem -.-" én csak szegény kutyákat sajnálom.Hogy tarthatnak ilyen emberek kutyákat? :S
remélem kamukérdés... xD végigolvastam, és hát.. azért élõben nem találkoznék veled. igaz ami igaz, az emberi hülyeség határtalan. csak az a baj, hogy még komolyan is gondolod. de az is baj, hogy nem mész el orvoshoz. mert 5 éves kisöcsém okosabb nálad. nem rosszból mondom :) sztem holnap ne menj iskolába, (már ha jársz) inkább látogass meg egy szakembert ;) puszika. majd mondd meg mit mondott. drukkolok hogy azért elmegyógyintézetbe ne kerülj.
Hát, 16:38 nem sokat cicózott, de igaza van!
Utolsóval szóról szóra egyetértek, de IQ-titán kérdezõnk már elmagyarázta, hogy a kutyája génjei csodálatosak és ezért kell szaporítani :) Kérdezõnk ugyanis szakképzett genetikus, hogy egy keverékrõl tudja, milyen géneket hordoz. Igaz, fogalmazni, helyesen írni nem tud, de biztos inkább genetikát tanult.Továbbá belelát a kutyájába és azt is tudja, hogy nem hordoz betegséget és nem örökít ilyesmit :)
"takarodjatok a [email protected] és a kérdésre válaszoljatok!" mér ki vagy te? VAN FÖLÖSLEGES 100EZER FORINTOD? csakmert megszületnek a kutyák (már ha egészségesek lesznek és ha az anya nem hal bele a szülésbe) és be kell õket oltani. de gondolom ezt te már tudtad. egyáltalán nem tudhatod, hogy tud-e elleni anélkül, hogy belehal. De ha te kockára teszed az õ, és a kutyái életét, akkor egészségedre. Remélem a bûntudat meg a lelkiismeret azér ott lesz. Mert bármikor akármilyen baj lehet szülés közben. Aztán állatorvost hívsz, aki szemedbe megmondja az igazságot, hogy mi a kva anyádba nem ivartalanítottad. Meg elmondanád (ha már te is káromkodsz) hogy mi a [email protected] KELLENEK NEKED KISKUTYÁK? játszótársnak? vagy mit írtál? EMBER! játszótársat venni is tudsz. tenyésztõtõl. vagy menhelyrõl. eléggé felelõtlen vagy. szerintem még a 11 évet se érted el. vagy cigány vagy, és ebbõl akarsz pénzt mint a legtöbben. vagy nemtudom mi bajod az agyaddal. de a szüleidet se értem. ha már nincs agyad akkor nekik sincs? A KUTYÁDAT SAJNÁLOM A LEGJOBBAN. HOGY HOZZÁD KERÜLT. LEMERNÉM FOGADNI HOGY NÁLATOK SOKKAL JOBB GAZDÁKAT ÉRDEMELNE. szerinted menhelyen mért ivartalanítanak minden kutyát? NEM, nem az idegroncsos dolgok miatt. hanem hogy ne szaporodjanak a keverékek, akik menhelyre kerülnek. és most jön a válasz "nincs közelbe menhely" amin kva nagyot röhögtem. de most is xD komolyan hány éves vagy? 9? há de mit prédikálunk neked? úgyis megcsinálod! aztán sírhatsz ha szülés közben az egész kutyacsalád odalesz. mert hát te játszótársakat akarsz. azt se tudod mi az a tüzelés. AZT SE TUDOD MIKOR LEHET PÁROZTATNI!!!! öcsém. nagyon nem úgy vannak a dolgok mint ahogy gondolod. kérd már meg anyucit meg apucit hogy világosítsanak föl egy alom kutyára mennyit kell fizetni. ja de anyuci meg apuci csak aszitte [email protected] a kutya, megszüli, oszt csõ. (nem szoktam így beszélni, téged utánozlak) mert annyi az eszük mint a kis elsõs gyereküknek. gondolkozzá már
Apám tenyésztõ volt!! Hát ez marha jó, akkor miért nem kérdezed meg az apádat??? Tudnia kéne... Vagy csak úgy tenyésztett, hogy a kutya kint sétált az utcán és egyszer csak vemhes lett, majd megelett? Tiszta vicc vagy! :D
Nem tudhatod, hogy a kicsik közül mennyi lesz egészséges.Hogy visszatérjünk az alapfogalmakra:vannak FAJTÁRA JELLEMZÕ betegségek, amit ebbõl adódóan a fajtatiszta kutyák örökíthetnek akkor is, ha az adott egyed nem beteg(akkor mondják azt, hogy HORDOZÓ). Azt sem tudhatod, hogy melyik, esetleg beteg távolabbi õsre ütnek vissza a kiskutyák. A tenyésztõk ismerik a vérvonalakat, tudják, hogy az általuk ismert kutyák vonalában volt-e beteg szülõ, nagyszülõ stb.és az ilyen kutyát nem vonják be a tenyésztésbe.
Nyilván nem engedi magára. Várj még, nem vicceltünk a 28-30 nappal. Telejsen feleslegesen hagyod õket verekedni, még nem fogja engedni úgysem. Még legalább 2 hetet várjatok, addig felesleges próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: rendben nem baj ha nem lesznek fajtatiszták az egész faluba mindenkinek ilyen kutya kell, mindig kérdezik, hogy mennyiért adnám oda mondom, hogy majd lesznek kiskutyák, erre dejó, mikor??" és öregeknek is, kicsiknek is egy ilyen kutya a megfelelõ itt nincs is olyan hogy agility vagy mi a szar az, ezen az oldalon hallottam róla elõször de még most se tudom pontosan hogy mi az szóval lesz gazdájuk, ne aggódjál, de neked ehhez semmi közöd sincs, nempláne ahhoz jogod, hogy engem kioktass
gIgaza vlt az egyik válaszolónak mostantól számítva 30. nap :) Akkot születik a legtöbb kölyök és minden rendben lesz. Sok sikert és köszönd meg annak a válaszolónak aki az egyetlen normálisat írta ;) :) )) :DDD
De ezek keverékek lesznek! Amibõl minden sintértelepen, menhelyen van bõven, mert ingyen sem kellenek senkinek.Pedig szép , kedves kölyökkutyák azok is, de a kérdezõ-féle ostobák miatt meg kell halniuk akkor, mikor még meg sem tapasztalták, milyen az élet. Az ismerõsök most azt mondják, szaporíts nyugodtan, kell a kiskutya.Mikor elvihetõk lesznek a kölykök, jönnek a mesék, miért is nem kellenek mégis. NE pároztasd semmikor! Semmi baja nem lesz, ha soha nem ellik.
remek gratulálok aki meg mondta :@ ez egy szaporitó mert ha nem az lenne akkor nem itt kérdezne hogy mikor vigye oda.meg hogy a segét???:Okérdezõ:nem a segge vérzik hanem ugyan az mint a csajoknak ha egyeltalán csaj vagy .meg miaz hogy nincs itt menhely?tán oda adod be ha nem tudod eladni õket?!mindenhol van menhely még faluban is esetleg a faluban egy másik kisseb város félébe biztos van de ahogy látom nem nagyon törödsz vele jah és írtad hogy szeretnél kis kutyákat na hát egy tenyésztõnek sok tapasztalata van és nem magának hanem a fajtát ékesíti, nemesiti tovább és nem játszani valónak csinálja õ semm és egy kutya élet alatt max 3-4x elleti ami azt jelentihogy 15-20 évben 3-4 x.én nem mondom meg neked mikor enged oda mert ugysemm fogod tudni hacsak el nem mondja valamelyik de ez hiba lenne.amugy meg meg van minden papírja jah az oltási könyv meg talán a törzskönyv de szûrásek meg ilyesmirõl szó semm eset a te szádból.na ellesd a te kutyád ugysemm lehet a szaporitokat meg állitani aban amit csinál.jah amugy én is mondhatom igy láthatlanba hogy van egy fajtatiszta kutyám meg van mindene tk, oltási könyv, szûrések stb.stb na de ebõl nem igaz semmi mivel amugy is keverékem van és tegyük fel hogy pároztatni szeretném és azt mondom igy látatlanúl hogy fajtatiszta és minden meg van ami csak kell a "tenyésztéshez" közbe sehol semmi de igy infohoz jutok hogy mikor vigyem a kanhoz hogy meg termékenyüljön na ennyit az egészrõl.aki ilyen pároztatásról hadovál azzal nem kéne törödni és nem kéne hasznos válaszokat adni még ha valóban tenyésztõ is akarna lenni mert igy látatlanúl nem lehet tudni mivel a szaporitok egyfolytában hazudnak persze vanak kivételek de az nem sok mint hogy az semm hogy le mondjon a szaporitásáról.na mindegy mondanám én tovább is de igy is le pontoztok de nyugotan.pá
A kérdező hozzászólása: nem nincs meg semmi de ehhez nektek semmi közötök és a tanácsotok, egyáltalán nem érdekel, úgy sem tudjátok elvenni a kedvem, a bunkósságotok, és a beszólásaitokat is leszarom Volt egy értelmes komment, hogy 30 nap múlva vigyem el a kutyát, köszönöm neked a választ de remélem nem csak gúnyolódsz és átversz
Mi köze ennek a menhelyhez? Milyen szûrései vannak a kutyának? Törzskönyv? Kennelnév? Tenyészszemle? ha ez mind megvan akkor meg úgy is tudod mikor mit kell tenni, hisz kaptál felvilágosítást az illetékesektõl.
Mostantól kezdve pontosan 30 nap múlva engedd össze a kannal. De addig nagyon jól zárd el, mert csak verekszenek. Ha így csinálod minden rendben lesz és várhatod a szép kiskutyákat.
A kérdező hozzászólása: itt nincs menhely! de akkor is megy rá csak nem olyan szinten amikor még megvolt a kolonc a lába között A VÁLASZRA VÁLASZOLJATOK MÁR MEGVAN MINDEN PAPÍRJA, ÍGY JÓ?
Akkor vidd a kanhoz mikor már megvan a törzskönyve, és az egészségügyi szûrései. És herélt kutya nem gerjed rá a szukára. És az ideg roncs kutyák az ilyenektõl származnak, innen kerülnek a menhelyre.
A kérdező hozzászólása: miért nem írtok??
A kérdező hozzászólása: valami más ötlet? amikor vérzik a segge akkor vigyem a kanhoz? vagy mikor? valami konkrétabbat írjatok légyszi
A kérdező hozzászólása: ilyet itt nem csinál az állatorvos
A kérdező hozzászólása: igazából az alfahímet magához engedi az leszorítsa de tûri csak arrébb megyeget, a másik kanra meg morog írjatokkkkkk
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, hogy van 2 herélt tacskónk és azok már 1-2 napja hajtsák honnan tudom hogy tüzel csak vérzik onnan számított 2 hét?
A kérdező hozzászólása: de szeretnénk kiskutyákat és ehhez kérek segítséget, hogy mikor kell elvinni a kanhoz
A kérdező hozzászólása: Nem, a kutyám nem fajtatiszta, oltási könyve van csak nem tartom magam szaporítónak, és semmi fajtát nem akarok nemesíteni, és pont-hogy játszani lennének a kiskutyák, és nem csak nekünk, hanem másoknak is örömet okoznék ingyen. Ez neked miért fáj te szemétláda? Na-szóval, én nem tartom magamat szaporítónak azért sem mert én ingyen okozok örömöt másoknak. és komolyan fájt már szinte végigolvasni a sok hülyeséget amit írtál ezzel a borzalmas helyesírással, itt nemhogy minden helyen menhely lenne, de még a hajléktalanoknak sincs hová menniük, errõl ennyit. Jó ha az egész megyében van egy menhely, de ott nincsenek kiskutyák
A kérdező hozzászólása: csak a kérdésre válaszoljatok! ha nem tudtok akkor inkább ne is írjatok!
:D Ez hatalmas!:D Na figyuri. A kutyád egy olyan fajta, aminek az ellésénél benne van a pakliban a császármetszés. És ilyenkor senkit nem érdekel, hogy az ismerõsöd csivaváját befedezte egy német dog, és simán meglettek a kölykök. Erre nem alapozunk. Mert lehet a te kutyád nem lesz ilyen szerencsés. Másik dolog, én nem nagyon ismerem ezt a fajtát, de kapásból tudom, hogy hajlamos az epilepsziára, a tacskóbénulásra, és a szembetegségekre. Játszani szeretnél? Szeretnél egy epilepsziás görcsökben fetrengõ édibédi szõrcsomóval játszani? Mesebeli lesz. Ha találsz is nekik gazdát, garantálod azt, hogy ha lesz valami komolyabb betegsége a kölyöknek, akkor az újdonsült gazdik idõt és pénzt nem kímélve azon fognak fáradozni, hogy megmentsék, vagy kikötik a legközelebbi menhelyhez, esetleg fejbe küldik egy ásóval? Te most eljátszhatod kissé túlozva élet és halál urát. Nem érzékelném, hogy fel vagy nõve a feladathoz. Teljesen gyermeteg módon viselkedsz, és hisztizel.Lány létedre a stílusod pedig förtelmes, bár ehhez semmi közöm, de így ne várj tanácsot. Az ellenségeskedés helyett , esetleg belegondolhatnál abba, amiket válaszoltunk.
Már ne haragudj, de az , hogy Te szaporítónak tartod magad nagy sem, az a Te dolgod, ettõl függetlenül az vagy. Ráadásul elég buta is, ha a kutyád segge vérzik, ne kanhoz akard vinni, hanem állatorvoshoz!
A kérdező hozzászólása: missibaba és mit számít az hogy nem fajtatiszták? ha úgy sem eladni akarom? és azt sem tudjátok hogy milyen jó helyük lennének itt a kicsiknek, és a gazdájukat is megválogatnám a kicsiknek ezzel nagyon felhúztál te lotyó nem is ismersz, nem is gondolnád, hogy milyen jó helyük van a kutyáknak, és még te mondod, hogy el kéne venni?? hát az anyádba húzd a véres kést
A kérdező hozzászólása: missibaba te aztán nagyon benne vagy a témába de méééééég mennnnnnyyyyyyireeeeee teeeeee kiiiiiis hüllllllye rííííííngyó csak a te kedvedért süllyedtem le a te szintedre 12 éves kis szuka lehetsz, ha nem kevesebb
A kérdező hozzászólása: de ezek miatt és a kölykök miatt ti csak ne aggódjatok, ha mégis akkor takarodjatok a faszomba és a kérdésre válaszoljatok! most akkor ez a 30 nap tényleg komoly? a kan nem az enyém, hanem ismerõsé annyira nem érdekel a heresérve ennek a 30 napos dolognak hol tudok utánaolvasni?
A kérdező hozzászólása: nem fog belehalni a szülésbe, biztos vagyok benne ismerõsömnek volt egy kis termetû kutyája, német juhász pározta be és megbírta elleni a kölyköket
A kérdező hozzászólása: már leírtam az elõbb, hogy nem pénzért fogom adni, hanem ingyen "nem tartom magam szaporítónak, és semmi fajtát nem akarok nemesíteni, és pont-hogy játszani lennének a kiskutyák, és nem csak nekünk, hanem másoknak is örömet okoznék ingyen. Ez neked miért fáj te szemétláda? "
Jól mondták elõttem! Pontosan 30 nap múlva engedd össze õket, addig viszont mindenképpen zárd külön, mert a kannak könnyen heresérve lehet, a szukának meg méhdaganata ha 30 napnál elõbb párosodnak, és akkor nagyon magas lesz az orvosi költséged, arról nem beszélve, hogy mennyit fognak szenvedni, és még kölykök se lesznek majd emiatt. ÚGyhogy mostantól 30 napig nagyon vigyázz rájuk, utána engedd õket össze, és hagyd õket kettesben, mert elõtted nem mernének párosodni.
És ha születik 8 kölyök és az anya belehal a szülésbe? Mi a fenét csinálsz 8 újszülött keverék kölyökkel? Vízbe fojtás, falhoz csapás, esetleg elevenen elásás?
Pff...Hülye szaporító. Neked tudod mi való? plüssmaci.Se. Szegény kutyus...Elkéne tõled venni. Komolyan. MÉG CSAKNEM IS FAJTATISZTÁK!!!! Ba.zd+ te hü.lyébb vagy mint egy 2 éves...Ri.b.anc
Ja, mégcsak annyit, hogy a palotapincsit nem nagyon lehet eladni, ha pénzt szeretnél belõle csinálni...fõleg nem vidéken. Ott általában 5000ftokért szokták adni... Annál többe lesz a felnevelésük, féregtelenítés, oltások. Megéri?
Gratulálok annak, aki az alábbiakat írta: "Mostantól kezdve pontosan 30 nap múlva engedd össze a kannal. De addig nagyon jól zárd el, mert csak verekszenek. Ha így csinálod minden rendben lesz és várhatod a szép kiskutyákat." Megszakadok a röhögéstõl, már fáj a hasam! Tök jó fej vagy! De ne verjük már át szegény! Az elsõ vércsepptõl számítva 10 nap múlva magától meg fog állni a kannak, nem kell erõltetni, megoldják maguktól.
A kérdező hozzászólása: 2007 márciusi kutya még nem szült

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!