Találatok a következő kifejezésre: Mikor van nőnek (786 db)

Miért csinálják ezt a barátaim mikor van nőjük?

Sok barátom van akikkel 20 fölött vagyunk de még a gimiben ( és annak is az elején) ismerték meg a barátn?jüket. Most meg minden buliban kb. csajoznak, meg is csalták a barátn?iket.

Legjobb válasz: Mert sötét himringyó ribancfaszok. Ahelyett, hogy lenne bennük annyi gerinc, hogy közlik nem megy a dolog, inkább félrek.rnak. A levegõ is kár az ilyenbe.

Mert sötét himringyó ribancfaszok. Ahelyett, hogy lenne bennük annyi gerinc, hogy közlik nem megy a dolog, inkább félrek.rnak. A levegõ is kár az ilyenbe.
Ez az agyhalál elsõ tünete.
prtiköcsögök akik az életet nem érdemelnék meg....és h kihasználják a nõket.....szánalmas férgek.
kérdezõ, én a helyedben elszégyellném magam, hogy ilyenek a "barátaim"... ha jót akarsz a haverjaid barátnõinek, elmondod nekik, hogy csalják õket, igen tudom, nagy balhé lesz belõle fõleg ha kiderül, hogy te mondtad el, és akkor valszeg örökre besértõdnek rád, de hidd el, neked is jobb lenne nélkülük, ezek csak lerántanának téged is, te pedig normálisnak tûnsz
Talán kezd unalmassá válni számukra ez a dolog. Ezért kipróbálják ezt is, vagy szeretik az izgalmakat. Az ilyeneket jól p*fán kéne b*szni..
A kérdező hozzászólása: Rendes, normális emberek. De egy ideje rájuk jött az agyfasz.
A kérdező hozzászólása: mármint a kangörcs vagy mi.
Ezzel csak az a baj, hogy nem tudsz mit csinálni ezzel! Illetve, barátaidnak írod õket... Mi lenne, ha megmondanád a véleményedet?

Úgy illik, h az ajánlja fel a tegeződést, aki idősebb, vagy aki a vezető, vagy nő. De mi van akkor, ha vezető vagyok, és a beosztottam jóval idősebb nálam, sőt, mi van akkor, ha jóval idősebb nálam, és ráadásul még nő is?

Legjobb válasz: Ha vezetõ vagy, akkor te döntöd el, hogy ki tegezhet és ki nem. A felsorolásod helyes, de vezetõként te mondod meg, hogy az idõsebb kolléganõ tegezhet, vagy nem. A tiszteletet magázva is megadhatod, mert ugye a beosztottakat tiszteljük, hisz az õ kiváló munkája minõsíti a miénket. Ha olyan kapcsolatot építesz ki a hölggyel, hogy megtiszteltetésnek veszitek (igen, mindketten) a tegezõdést, akkor te kínálod fel a lehetõségét. A mai világban egyébként mindenki mindenkit tegez, ami nem mindig helyes. Ha jó fõnök vagy, és emberszámba veszed a beosztottaid, értékeled a munkájukat, sohasem fognak visszaélni a tegezõdés lehetõségével.

Ha vezetõ vagy, akkor te döntöd el, hogy ki tegezhet és ki nem. A felsorolásod helyes, de vezetõként te mondod meg, hogy az idõsebb kolléganõ tegezhet, vagy nem. A tiszteletet magázva is megadhatod, mert ugye a beosztottakat tiszteljük, hisz az õ kiváló munkája minõsíti a miénket. Ha olyan kapcsolatot építesz ki a hölggyel, hogy megtiszteltetésnek veszitek (igen, mindketten) a tegezõdést, akkor te kínálod fel a lehetõségét. A mai világban egyébként mindenki mindenkit tegez, ami nem mindig helyes. Ha jó fõnök vagy, és emberszámba veszed a beosztottaid, értékeled a munkájukat, sohasem fognak visszaélni a tegezõdés lehetõségével.
Pontosan, ha vezetõ vagy, akkor te ajánlod fel a beosztottadnak, legyen az akármilyen idõs vagy akármilyen nemû.
És ha én nõként középvezetõ vagyok egy cégnél, harmincas, magázom a sofõrünket (50-es), õ meg letegez, akkor mi van? merthogy nekem nem nagyon menne vele a tegezõdés, de gondolom, fennhéjázó, beképzelt p*csának fog tartani.
A kérdező hozzászólása: utolsó: engem ha letegez egy 50-es férfi (én 25 vagyok), én azonnal visszategezem. ha nõ vagy, akkor még inkább megteheted! vagy ha nem akarsz vele tegezõdni, akkor mondd neki legközelebb, h "nem emlékszem, h valaha is felajánlottam volna Önnek, hogy tegezõdjünk!". hidd el, úgy elszégyelli magát, hogy sosem tegez le többé. majd figyeld az arcát, hogy elpirul. megérdemli. te meg ne hagyd magad! hogy minek fog téged tartani, azzal ne törõdj! õ talán törõdik vele, h te minek tartod õt? nem hinném!

Mit jelent? Egy férfi és egy nő pár éve ismerik egymást és jóban vannak. /Nem tudni pontosan mi van köztük/A nő gyakran a férfi száját nézi miközben az beszél, a mozdulataik azonosak és sok az apró érintkezés, egymás felé fordulás beszéd közben.

Mozdulataik azonosak /hajtúrás, ajak beharapás, torokköszörülés/

Legjobb válasz: Szerelem??Vágyakozás..:):$ tetszenek egymásnak..:) vagy csak a férfinak tetszik a nõ..vagy csak a nõnek tetszik a férfi..nem tudni:)

Szerelem??Vágyakozás..:) :$ tetszenek egymásnak..:) vagy csak a férfinak tetszik a nõ..vagy csak a nõnek tetszik a férfi..nem tudni:)

Mi van akkor, ha egy nőnek Soha nem jön meg a menstruációja?

Legjobb válasz: Valószínü nincs pete érése, és így nem lehet gyereke. Nekem egy ilyen ismerösöm volt neki gyerekkorától kezdve problémái voltak, 150 magaságig nött és kiderült pajzsmirigy problémai vannak. A szülei hordták orvostol orvosig, de 18 évesen a dokik azt mondták nem lehet gyerke. ez viszont jobb volt ekkor megtudnia, mert 24 évesen férjhezment és rögtön örökbefogadást indítottak, és 2 gyermekük van. sok nö akinek rendesen van menstruációja olyan sokáig próbálkozik hogy kicsusznak a végén az örökbefogadásból is.

Valószínü nincs pete érése, és így nem lehet gyereke. Nekem egy ilyen ismerösöm volt neki gyerekkorától kezdve problémái voltak, 150 magaságig nött és kiderült pajzsmirigy problémai vannak. A szülei hordták orvostol orvosig, de 18 évesen a dokik azt mondták nem lehet gyerke. ez viszont jobb volt ekkor megtudnia, mert 24 évesen férjhezment és rögtön örökbefogadást indítottak, és 2 gyermekük van. sok nö akinek rendesen van menstruációja olyan sokáig próbálkozik hogy kicsusznak a végén az örökbefogadásból is.
ilyenrõl még nem hallottam. :O de szerintem akkor nem lehet gyermeke
hülyeség van akinek nemjön meg sose ember függõ ez is
az is elõfordulhat, hogy belül nincsenek meg a nõi nemi szervei, hanem vagy férfi van neki (pl le nem szállt herék, stb) vagy semmi. Hallottam egy olyan esetrõl, ahol kiderült, hogy a csaj nem 100%-ban csaj... csak kívül az...
utolsónak írom: az a Dr. Hause- be volt.
A neten olvastam, még azelõtt, hogy lett volna Drhouse magyarul... amúgy láttam azt a részt is , jól meg is lepõdtem XD de tényleg van ilyen: "Hermafrodita: Hermafroditák, azaz más (újabb) szóval interszexuálisok olyan testtel születnek, amelyen férfi és nõi jegyek is találhatóak, illetve testükrõl nem dönthetõ el egyértelmûen, hogy férfi-e vagy nõi." és ha nincs petefészke vagy nem mûködik rendesen, akkor nincs havi vérzés...
Annak a nõnek szerintem nagyon jó akinek nem jön meg soha... Én Pl. Nem birom ezt a havivérzést..:S

Van egy nő a párom munkahelyén, aki mindig kerülgeti és mivel szép nő, gondolom a páromnak is tetszik. A barátom viszont imád, szeret engem, mégis féltékeny vagyok. Mit tegyek? 25 / L

egyre inkább szeressem bízzak benne és azzal megtarthatom? félek ha kimutatom h féltékeny vagyok és bántom vele, még inkább elűzöm és a nőhöz sodrom. mit tegyek h ugyanugy szeressen és velem maradjon ne lépjen a nő felé?

Legjobb válasz: Ha tényleg szeret akkor ne aggódj. Attól meg hogy egy pasinak, vagy Nõnek tetszik a párja és szereti õt, attól még tetszeni mások is tetszenek.,

Ha tényleg szeret akkor ne aggódj. Attól meg hogy egy pasinak, vagy Nõnek tetszik a párja és szereti õt, attól még tetszeni mások is tetszenek.,
Ne fesd az ördögöt a falra...neked még soha nem volt olyan, hogy megbámultál egy pasit és bejött? Ha szeret, nem fog megcsalni, biztos a környezetedben is vannak férfiak akikre féltékns lehetne a barátod, de nem teszi, mert bízik benned, tedd te is ezt
a másik meg, h te megkukulhatsz, ha meg akar csalni, meg is fog. Nem rajtad múlik. Sexelj vele reggelente, úgy nem is lesz inger neki..
"ha kimutatom h féltékeny vagyok és bántom vele, még inkább elûzöm és a nõhöz sodrom." ha aztmondod, hogy szeret akkor szerintem ne csinalj semmit csak mégtöbb problémát generálsz
Ilyen emberek mindenki körül vannak. A féltékenységnek pedig úgysincs értelme. Figyelj, már 25 éves vagy, ne legyenek naiv, kislányos elképzeléseid a szerelemrõl. Attól még, hogy szeretitek egymást, bizony megtetszik néha mindenkinek más is. De ez nem baj. És mit tegyél? Hozd ki magadból a lehetõ legtöbbet, minden téren (ne miatta, egyszerûen magad miatt, ettõl sokkal több önbizalmad lesz, és nem lesznek ilyen félelmeid, hogy mi van, ha más kell neki.) Ennél többet nem tehetsz és nem is kell. :) Ha valakiért küzdeni kell, hogy veled maradjon, az már rég rossz lenne, szóval nyugi.
Ha szuper csaj vagy, mind külsõre mind belsõre és mindent megadsz neki, 1000% hogy nem lép félre.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Esküvő után az apósoméknál fogunk lakni. Én már előre félek, hogy mi lesz hiszen nekem mint nőnek vannak "női dolgaim" és nem tudom, hogy mit fog hozzá szólni, hogy a fürdőszobában betétet talál a kukában. Szerintetek túl reagálom?

Legjobb válasz: Gondolom becsomagolva dobod a kukába a betétet, és nem csak simán. Nem hiszem, hogy turkálni fog a kukában az apósod. Egyébként anyósod is nõ, és bármilyen fura, neki is voltak "nõi dolgai". :) Én emiatt egyáltalán nem aggódnék. Inkább azon, hogy hogyan fogok kijönni a mindennapokban az anyóssal-apóssal.

Gondolom becsomagolva dobod a kukába a betétet, és nem csak simán. Nem hiszem, hogy turkálni fog a kukában az apósod. Egyébként anyósod is nõ, és bármilyen fura, neki is voltak "nõi dolgai". :) Én emiatt egyáltalán nem aggódnék. Inkább azon, hogy hogyan fogok kijönni a mindennapokban az anyóssal-apóssal.
Baromira túlreagálod. :) 1. Apósod valószínûsíthetõen élt már nõvel. 2. Diszkréten is lehet a "nõi dolgokat" intézni/tárolni, pl. egy nem átlátszó nesszeszerbe mehetnek a tamponok...stb. Meg azért egy külön kis fiókot/szekrénykét a fürdõben valószínûleg el lehet intézni neked. 3. Nem láttam még olyan férfit, aki belenézett volna a fürdõszobai kukába. ;)
Gondolom anyósod is nõ :) Egyébként meg ne kotorásszon a kukában.
Gondolom valahogy azért létrejött a párod így tisztába van a nõi bajokkal is.
Ja és akkor fiatalabb korában sem volt?
Párodnak gondolom van anyja, aki apósod felesége, szóval biztos látott már ilyet.
Miért nézegetné a kukát? Üríteni gondolom te fogod magad után, nem ott hagyni bûzölögni hetekig. Vagy a nagy kukát is átnézi apósod?
Jó de nem 50 éves nõként született.
Semmit, mert Õ is nõ.Csak ne sokáig heverjen a fürdõi kukában, mert a szag miatt viszont morogni fog, meg akkor is, ha õ fogja kihordani.
Mégis mit??? Hogy korai még....
Komolyan hány évesek vagytok? Kb 20 lehetsz, de agyilag annyi se :D
:D you made my day
Ez a mai nap fénypontja...köszönöm Kedves Kérdezõ :-)
A kérdező hozzászólása: Megkérte a kezem, mégis mit kellett volna mondanom?
Aztán vigyázz, mert ha kakilsz és valaki utánad megy wc-re, akkor kiderül, hogy te is szoktál kakilni!!!!!!
Jézusom, nem rég óta jártok de már az esküvõ a téma????
Ja, evidens; nem régóta jártok, ezért nem költöztök össze, csak összeházasodtok :D
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy volt szex, nem régóta járunk és ezért nem költöztünk még össze.
Miért kell belekötni a kérdezõ. Én ismerek hasonlóan csak házasságkor költöztek össze 5éve bolgod házasok.
A kérdező hozzászólása: Én 24 õ 25.
Aha. És miért kell hozzámenned? Felcsinált vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Mindketten szeretnénk már gyereket és esküvõ után jöhet a baba. Mindenünk megvan hozzá, hamarosan kész lesz a házunk is.
Ismeretségi körömben számos ember házasodott elõzetes együttélés nélkül. Köztük a legtöbbnek szexuális kapcsolata sem volt a házasság elõtt. Persze egy baráti kör nem reprezentatív minta, de köztük válás sem volt (eddig...).
Teljes mértékben osztom azokat a véleményeket, amik szerint a véres tampon lesz a legkisebb probléma az elkövetkezendõ években :D Összeházasodsz egy olyan emberrel, akivel egy percet sem éltél együtt? Ne haragudj, de ez öreg hiba. Te komolyan azt hiszed, hogy ha alkalmanként két órás találkozások alatt jól elvagytok anyósékkal, ez odaköltözés után is így marad? Fúúúúúú, a naivság faktor is too damn high :)
Elõször az ugrott be, hogy vajon hány éves lehetsz...
Szóval 1, 5 év után hozzámész egy pasihoz, akit szeretsz(?). Mert errõl eddig nem írtál, csak hogy nemet nem mondhattál. Majd költöztök apósékhoz és te a betéten problémázol. Észlények a köbön :D
A kérdező hozzászólása: Május 1-én volt az eljegyzésünk és május 11-én volt egy éve, hogy együtt vagyunk. Most 31-én lesz a lagzi. Mindkettõnknek volt lakástakarékja, abból vettük.
Mibõl vettétek? Mióta jártok?
Oh kiscsaj! Köszönjük ezt a kérdést, és hogy ilyen jókat derülhettük rajtad :D
A kérdező hozzászólása: Miért ne ismerném? Tudod a falu az a hely ahol mindenki ismer mindenkit. Nem építkezünk, hanem vettünk egy házat és azt újitjuk fel.
Uh, vigyázz, a csecsemõk kakilnak! És ha após megtudja, mi lesz? Építkezel egy szinte ismeretlennel? Kicsit sem kamuszagú :D
Jajj csajok, annyira jól szórakozom a válaszokon :D Ne haragudj kérdezõ, nyugodtan pontozz ám le, nem izgat :) Ha nem régóta jártok, akkor meg nyugodtan mondd azt, hogy még korai. Micsoda hülyeség hozzámenni valakihez, akit alig ismersz. És még odaköltözni anyóshoz is... Pont így indul egy ideális házasság :)
Hány évesek vagytok? Szex sem volt?
A kérdező hozzászólása: Én hajnal 4-kor kelek apósom már rég az állatokat eteti, anyósom egy konyhán dolgozik, úgyhogy fõzni senkinek nem kell. Ha szabadnapos vagyok akkor is hajnal 6-kor kelek mert nem tudok sokáig aludni.
Igen, túl reagálod :) (egyébként elég vakmerõ dolognak tartom, hogy együttélés nélkül hozzámész. Igaz ám a mondás, hogy lakva ismerni meg a másikat. )
A kérdező hozzászólása: 14. Olyan nem volt mert csak pár órára szoktam átmenni a páromhoz és addig kibirom csere nélkül.
Ez aranyos. :) Nyugi, apósodnak volt elég ideje megszokni a nõi dolgokat, habár nem hinném, hogy túlzottan érdekli. Mellesleg , nem laktam még együtt sok férfival, így ha csak az apámból, öcsémbõl, és a férjembõl indulok ki, eddig még nem ismertem olyan férfit, aki használta volna a fürdõszobai szemetest. Biztos Neked is ismerõs, hogy a férfiak hajlamosak az üres tusfürdõs flakont, fogkrémes tubus, borotvákat otthagyni ahol vannak, és ha egy nõ nem dobálja ki, akkor az ott gyûlik. :) Ha pedig zavar, hogy más láthatja a betéteidet, csináld úgy, ahogy én. Mindig összegyûjtöm a 100-as papírzsepis zacskókat, és a kis kukán belül is abba a zacsiba gyûjtöm a tamponokat, természetesen wc papírba göngyölve, így aztán nem zavar senkit.
szerintem após látott már tampont is ;)
Nem tilos, de nekem sem tilos bedobni a betétet vagy a tampont. Bár én inkább a nagy kukába dobom, mert ha véletlenül elfelejtem akkor 1-2 nap alatt nagyon büdös lesz a fürdõben. Amúgy a közös fürdõ elég gázos, hidd el, nagyobb problémátok lesz ebbõl.
Ilyen alapon apukád elõtt miért nem szégyelled a borotvát meg a betétet?
Ha az apósod a kukában fog kutatni a kidobott használt tamponok és betétek után akkor preverz és úgy kell neki. Normális ember ilyet úgyse csinál...vagy te ha másnál vagy vendégségben a kukát meg a betétes tasakokat is szemügyre veszed?!
Atyaég! :D És olyan nem volt, hogy épp megvolt, ott voltál a párodnál és beledobtad a kukába? :D Én inkább azon aggódnék, hogy 2 helyett 4 embernek jut egy fürdõszoba!
Csomagold be normálisan a használt betéteteket és ne hagyd a fürdõben napokig. Ez a minimum, a többi a kutyát nem fogja érdekelni. Ez legyen a legnagyobb problémátok.:)
A kérdező hozzászólása: Gondolom beledobhat borotvát vagy ilyesmit. Vagy a ti párotoknak ez tilos?
És apósodnak törölték a memóriáját, vagy mi? (Anyukám 54, ugyan nem minden hónapban, de megvan neki)
Eleve ne tedd be a fürdõszobai kukába, hanem vidd ki a nagy szemetesbe. A fürdõszobait is ki kell takarítani, és valakinek azt is ki kell vinni, így vagy eleve bevállalod ezt a feladatot, vagy inkább nem használod.
Tehát eddig csak pár órát voltál ott, most meg oda fogsz költözni. Ne aggódj, a betét-tampon lesz a legkisebb problémád :-)
Hát ne haragudj, de 3, lényegében idegen emberrel költözöl össze. Még a saját párod sem ismered igazán, vele is lesznek konfliktusok. Az összecsiszolódást csak nehezíti, hogy nem kettesben vagytok, egymás mellett anyósékhoz is alkalmazkodni kell. Ráadásul az õ házuk, ha úgy állnak hozzá hogy kuss a neved, ha nem tetszik valami mehetsz akkor elég nehéz lesz.
Amit eltudok képzelni még a problémádra az az, hogy vesztek a szobátokba egy kis fedeles kukát és te az ilyen jellegû cuccaidat abba dobálod és te üríted. Így anyós, após és senki más sem szédeleg a szagtól, vagy botránkozik meg azon, hogy nõ vagy és olykor menstruálsz. (Hozzáteszem az én édesanyám is 50 éves és még vannak "nõi dolgai"!)
és a barátod aludt már nálad? Elõtte is ciki, h nõi dolgaid vannak?
Hogy mibõl lenne? Lássuk: - rohannál dolgozni, elõtte mennél a fürdõbe de apósod ott trónol - hétvégén nem tudsz sokáig aludni, mert anyósodék hajnaltól ébren vannak - közös konyha - ezt nem is részletezem Hirtelen ennyi jutott eszembe, de van még 1000.
Hány évesek vagytok? Vallásosak vagytok vagy mi?
A kérdező hozzászólása: 24. Max két órát vagyok náluk, egy utcányira lakunk egymáshoz, bármikor hazamehetek.
Ha nem tudod, hogy általában mivel jár egy ilyen összeköltözés, akkor nagyon tapasztalatlan vagy, és még fog érni pár meglepetés... Van itt sok kérdés-válasz összeköltözés témában, tanulmányozd azokat. A tampon a kukában a legkisebb probléma.
A kérdező hozzászólása: Nem éltünk együtt és nem aludtam ott. Mégis miért lenne konfliktus?
nem is éltetek még együtt, és rögtön apóséknál kezditek a közös életet? Hát szerintem elég hamar rá fogsz jönni, h nem a kuka lesz a legnagyobb konfliktusforrás ..:D
Pár óráig nem cserélsz? 40 fokban, mensi elsõ napján sem? No komment. És sosem aludtál talán ott? Együtt sem éltetek? Oh lesz itt konfliktus :D
A kérdező hozzászólása: Anyósom több mint 50 éves, szerintem már nincsenek ilyen gondjai. Szerintem jól kifogunk jönni, szeretnek.

Az Uta no Pince sama animéből láttam eredeti képeket amibe volt csók jelenet a fiúkkal Nanaminak, de a 13 rész közül egyikbe sem láttam, akkor mikor vannak?

Vagy van 2.évad? De olyat nem találtam sehol

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy van-e benne csók, de ez a második évad címe: Uta no Prince-sama: Maji Love 2000% http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.8340 Illetve mangában is lehet olvasni.

Nem tudom, hogy van-e benne csók, de ez a második évad címe: Uta no Prince-sama: Maji Love 2000% http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.8340 Illetve mangában is lehet olvasni.
nem csókolózik senkivel se mangába se sehol csak biztos egy megszerkesztett képet láttál
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Szerintem azok a csókjelenetek a játékból vannak. :)

Mikor van egy nőnek peteérése? Honnal tudhatom, hogy peteérésem van?

Legjobb válasz: Általában a cilkusod felénél. Ha pl neked 28 naposak a ciklusaid, akkor a 14. nap környékén. Van aki megérzi, hogy mikor van a peteérése, mert akkor fél a petefészke, de nem mindenki érzi. Így marad a számolgatás. A ciklus.hu-n is kiszámolják hogy mikor van peteérés, regisztrálj és vezesd be az eddigi ciklusaid adatait és máris megtudhatod :-)

Általában a cilkusod felénél. Ha pl neked 28 naposak a ciklusaid, akkor a 14. nap környékén. Van aki megérzi, hogy mikor van a peteérése, mert akkor fél a petefészke, de nem mindenki érzi. Így marad a számolgatás. A ciklus.hu-n is kiszámolják hogy mikor van peteérés, regisztrálj és vezesd be az eddigi ciklusaid adatait és máris megtudhatod :-)
Szia! több módszer is létezik. Mérheted a hõmérsékletedet, kicsit macerás minden reggel ugyanabban az idõben mérni, de sok kérdésre választ ad. A legalacsonyabb hõmérsékletû napon van a peteérés. /ezt persze utolag derül ki, hogy melyik volt a legalacsonyabb hõmérsékletû nap/. Aztán figyelheted a hüvely váladékot is. Közvetlenül ovuláció elõtt a méhnyakváladék teljesen kitisztul, még nyulosabbá válik és talán nyers tojásfehérjére hasonlit leginkább. Az ovuláció után szinte azonnal megszünik a méhnyakváladék tisztasága és rugalmassága, ismét sürübb, opálosfehér váladékká alakul. Vehetsz ovu tesztet is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mi van ezzel a nővel? Perverz vagy mi? Hangfétise van vagy mi?

Van egy csaj ismerősöm, rohadt jó nő, szép, az alakja meg olyan hogy áhhh, nincs etra nagy melle de gyönyörű arányos a testéhez képest, a szemével megőrjít, és értelmes okos csaj, sőt kedves is. szal minden megvan benne, de akármit csinálok, akárhogy fűzöm fészen, nem tudom elcsábítani. haverék azt mondták semmi esélyem nála, még senkinek nem sikerült megfektetni. egyik havertól hallottam hogy ezt a csajt egyszer megfogta egy férfi állítólag hú de férfias hangja, nekem nincs olyan mély, izé férfias hangom, akkor már nincs is esélyem nála? Nagyon kell nekem ez a nő, nagyon rá vagyok gerjedve, megadnék neki mindent az ágyban. Csávója van, de ha elváltoztatnám a hangom, vagy mélyebben beszélnék akkor lehet hogy én is megtetszenék neki? :D tom hülyeség, de kell ez a nő. Meg lehet változtatni valahogy a hangot? Lehet hogy azért nem akart fészen viszonozni, mert nem hallotta a hangomat és neki az is kell? az a baj elég határozottan utasított vissza, de am meg kedves, segít. Mivel lehet megfogni egy ilyen csajt? Mit csináljak? Tudtok valami extra jó praktikát? 23/srác

Legjobb válasz: Ha egyszer van barátja (ha jól vettem ki a szavaidból), akkor szerintem ne próbálkozz. Fõleg ha nem az a könnyûvérû nõcske, meg szereti is a barátját, felesleges. Esetleg várd meg míg szakítanak, addig meg barátkozz Marcsával.

"Csávója van" --> nem lehet hogy ezért nem viszonoz??? Istenem....
Ha egyszer van barátja (ha jól vettem ki a szavaidból), akkor szerintem ne próbálkozz. Fõleg ha nem az a könnyûvérû nõcske, meg szereti is a barátját, felesleges. Esetleg várd meg míg szakítanak, addig meg barátkozz Marcsával.
Ááá ez annak a tipikus esete, amikor a kihaénnem bunkó találkozik egy normális csajjal, aki nem dobja le magáról a bugyit, csak azért mert szemet vetett rá a helyi faszacsávó. Ez a lány nem lesz meg kérdezõ. Van barátja, akit nyilván SZERET, ezt a szót gondolom nem ismered, neked õ csak egy trófea lenne, amivel lehetne villogni a haverok elõtt. Amúgy a hölgynek maximális tiszteletem.
Állítólag a szivartól és a whisky-tõl mélyebb lesz az ember hangja, bár ez hosszabb idõt vesz igénybe. Ha szerencséd van, addigra a barátjával is szakít, mire a hangod eléri a megfelelõ mélységet.
Kloroformal kábitsd el és kötözd az ágyra ugy, hogy alulrol folyamatosan jönnének felfelé a késpengék. Aztán mikro felébred akkor ott köröznél az ágy körül és mély hangon odadörmögöd: Rózsi... Van itt ez a játék... :)
Hát facebookon lévõ ismerkedésnél nagyobb hülyeség nem igazán van... Hívd el valahova, ne a neten beszélgessetek, mert annak semmi értelme, ha férfi hangra van szüksége.
csávója van... akkor meg mit akarsz..
ma 12:18 maximálisan egyetértek, ment a zöld!
http://www.youtube.com/watch?v=d-XbjFn3aqE 0:27-tõl Ettõl neked is mély lesz a hangod, és a csaj is meglesz.
Honnan tudjuk? Nem tudjuk.
Nincs értelme elváltoztatni a hangodat, mert úgyis kizökkensz belõle, az meg sokkal rosszabb, ha hazudsz neki. Arra nem gondoltál, hogy ha barátja van, akkor esetleg szereti, és nem fog miattad szakítani vele, még ha tetszel is neki? Ha ennek ellenére el akarod csábítani, személyesen tedd és add magadat. Nincs értelme hazudozni, meg másnak mutatni magad, semmit nem érsz el vele.
ma 11:41 addig ne szidd a rokonaimat amig én sem teszem ha megkérhetlek erre...
A kérdező hozzászólása: még annyi, hogy az eddigi csajaimmal mindig személyesen ismerkedtem, velük nem volt baj, hamar összejött a dolog, most ennél a csajnál az is hátrány hogy nem személyesen beszélünk? hogy beszéljem rá egy randira? mert biztos nehezen jönne el
A dohanyzas melyiti a hangot. Bar csak idovel. Es egeszsegugyi okokbol csak 100%-os dohanyt szivj, ha ezt akarod (az nem egeszsegtelen)

Mit csináljak ezzel a pasival? Srácok nektek mi van ilyenkor a fejetekben? Csajok válaszára is kíváncsi vagyok! (mert nem egyformán van a férfi-női agy bekötve )

Van egy srác, 1 hónapja kerülgetjük/kerülgettük egymást, minden klappolt köztünk.Csókon kívül nem volt más! Kiléptem az előző kapcsolatomból (nem miatta), ő is megtette de aztán visszatáncolt (azt állítja sajnálatból)!Nem keressük egymást, de ha összefutunk, izzik köztünk a levegő, és azt mondogatja én járok a fejében!Tudom mondani mindent lehet, akkor meg mért nem lép??!!Így eléggé hitelét veszti a dolog! Vagy most szórakozik velem?! Kérdésemre, hogy: úgy érzed rosszul döntöttél?- válasza:hát nem tudom! Szereted?- nem tudom! Én meg már azt nem tudom, hogy kellene egy ilyen pasi, aki határozatlan és nem tud kiállni a döntése mellett!(nem ilyennek ismertem meg, épp ellenkezőleg!) Valamelyest meg akarom érteni! Bár nem mindegy, hogy nem akar, vagy nem tud kilépni a kapcsolatból!

Legjobb válasz: Sajnálat.. Ez az, ami miatt nem maradnék egy kapcsolatban. Mit sajnál rajta, illetve kin? A kérdésekre a "nem tudom" válasz nem igaz, inkább nem akarja elmondani, nem akar õ- szintén beszélni arról, hogy mi folyik benne.. 31F

Sajnálat.. Ez az, ami miatt nem maradnék egy kapcsolatban. Mit sajnál rajta, illetve kin? A kérdésekre a "nem tudom" válasz nem igaz, inkább nem akarja elmondani, nem akar õ- szintén beszélni arról, hogy mi folyik benne.. 31F
szórakozik veled!
Én semmiképp se jönnék össze egy határozatlan pasival. A szemembe nem férfi az aki nemtudja mit akar
Ilyen tuti nincs. A "nem tudom" az valójában a ki nem mondott dolgok negatív oldala, azaz nem meri megmondani, amit érez(esetleg a másik lány iránt). Mondani bármit lehet, de a tettek árulkodnak róla. Nem akarom elvenni a kedved, ahogy azt sem, hogy rosszul érezd magad, de én hagynám a helyedben.
#4: Nem feltétlen. Vannak nálam is olyan dolgok, amire azt mondom, hogy "nem tudom", de utána bõven kifejtem, sok mondat alatt, hogy mi az, amit nem tudok, és megpróbálom körülírni.. vagyis a részleteket, ha az egész nem áll össze.
Egy mentsége lehet, ha az elözö kapcsolata is nagyon uj volt, nemrég jöttek össze. Nekem nagyon gáz volt, amikor összejöttem egy lánnyal, ö belémszeretett, nekem nem igazán jött be ahogy megismertük egymást, és meg kellettt neki mondanom hogy bocs, tévedtem, találtam közben jobbat... 35/F
A kérdező hozzászólása: Én sem lennék együtt vkivel sajnálatból, ahogy azt sem szeretném ha vki csak azért lenne velem! (ennél többre tartom magam) 7 hónapja van a csajjal! Még eleinte kérdeztem, hogy mért sajnálod???> nyomorék? vagy a halálán van? Amit akkor elmondott: nem szereti, nem boldog, a csaj tökre bele van zúgva (meg õ vette el a szüzességét), a szüleivel is jóban van, most felvételizik és nem akarja a csajt lelkileg tönkretenni és lenni a világ legszemetebb pasija!Ez mind kedves, de akkor ezek szerint soha nem fog vele szakítani?! "nem tudom" < igaz hogy esetlegesen nem akar õszinte lenni, azaz hogy mit érez a másik csaj iránt!(õ beszélt nekem õszinteségrõl, erre pont õ nem tud az lenni??!!) Ha ezt a "játékot" így folytatja, érdektelenné, értéktelenné fog válni a szemembe!Eddig normális voltam vele, de egy idõ után (hogy csak a szája jár) megunja az ember és ki fogom osztani! Köszönöm a válaszokat, mindenkié hasznos volt!
Hagyd a francba, hanyagold az ipsét, majd találsz mást. Az ilyenektõl csak egyszer kérdeznék mert nincs idõm hülyékre. Szerintem neked se.
Hû de idegesítõ ez a sok felkiáltó jel:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!