Találatok a következő kifejezésre: Mikor van nőknek (498 db)

Mikor van nők napja?

Legjobb válasz: március 8.

március 8.
A kérdező hozzászólása: köszi
Nõnap, nem nõk napja.
a névnapomonXD

És ha már egy pasi álmodik más nőkkel... mi van ha egy nő álmodik más pasikkal? De nem szex van benne, csak vonzódás meg flört. :P és ilyenkor az illető lány érzi úgy hogy megcsalja a pasiját. jól érzi, vagy csak szimplán hülye szegény? :P

Legjobb válasz: Hat lehet en vagyok regimodi vagy nem tudom.Ferfiak mindig fantazialnak mas nokkel.Ez tiszta! Mas nok is szoktak ferfiakkal, en magambol kiindulva annyit tudok mondani, h amikor a baratom teljesen elhanyagol, es latom h nem tesz ertem, akkor kezdek el fantazialni mas sraccal, h mi lenne ha,..Foleg ha nem szex van a dologban, h csak fizikai vonzalom egy ejszakara, akkor szerintem a nok komolyan gondoljak.A noknel a flort meg vonzodas mar egy uj kapcsolatot alakithat ki valakivel.

Hat lehet en vagyok regimodi vagy nem tudom.Ferfiak mindig fantazialnak mas nokkel.Ez tiszta! Mas nok is szoktak ferfiakkal, en magambol kiindulva annyit tudok mondani, h amikor a baratom teljesen elhanyagol, es latom h nem tesz ertem, akkor kezdek el fantazialni mas sraccal, h mi lenne ha, ..Foleg ha nem szex van a dologban, h csak fizikai vonzalom egy ejszakara, akkor szerintem a nok komolyan gondoljak.A noknel a flort meg vonzodas mar egy uj kapcsolatot alakithat ki valakivel.
A kérdező hozzászólása: de még csók se volt. :) végig ott volt bennem, hogy ott a Zoli és nekem fontosabb Õ. :) meg nem is hagyott bennem túl mély nyomot az illetõ srác. :)
Hehe... Én két napja álmodtam, hogy már a srácnál voltam és érzékien csókolóztunk, úgy ahogy párommal még soha és már vetkõztettük egymást. De ott volt bennem hogy nem csalhatom meg a párom, végül is nem történt meg a szex, de szinte minden más igen. Sokáig gondolkoztam az álmon, míg rájöttem, hogy erre vágyom, egy forró vad szeretkezésre, ahol mindkét fél bele ad vlmit a kapcsolatba, ellentétben a valósággal, ahol én csinálok mindent.
Most képzelte vagy csak álmodta! Mert nem mindegy! Ha álmodik, az nem jelent semmit, hisz ilyenkor olyan sok hülyeséget szoktunk álmodni! Ha egy unalmas délután elmereng ilyeneken, akkor ott lehet valami!
A kérdező hozzászólása: akkor megnyugodtam. :P mivel én eddig talán ha 3szor álmodtam ilyeneket. :D és halálosan bûntudatom votl emiatt. :D barátom meg többnyire könnyezett a röhögéstõl, hogy mit problémázok.:P
Ha a barátodnak is elmondtad, és röhögött rajtad, akkor végképp nincs miért aggódnod! :) ;)
Az álom a legbelsõbb vágyainkat fejezi ki..Nem hiába van álmos könyv...
Az ilyen álom lehet egy figyelmeztetés. Talán valami van az életedben - mondjuk szeretnéd, ha a barátod többet foglalkozna veled. De az is lehet, hogy láttál egy(néhány) férfit, és az agyad így dolgozta fel. Nem kell, hogy szégyenkezz e miatt. A nõk ritkábban, a férfiak meg sûrûbben álmodnak ilyet :-)
Nalunk mindenkinek gratulaltak hozza eddig es egyutt kerestek a megoldast, ha tanevkozben kellett mennie.
A mi munkakörünk nem a pénz hajhászásáról szól, ahogyan egy cégnél vagy egy vállalkozónál pl. Ott nem annyira szoktak örülni egy terhességnek..Ráadásul általában egy iskola tantestületének 80-90 %-a nõ, pontosan tudjuk hogyan megy ez, örülünk a másiknak.Nálam sem volt semmi gond, mikor eljöttem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat:) Félreértés ne essék, NEM RÓLAM VAN SZÓ, csak érdekelne kinek milyen tapasztalatai voltak. Elsõsorban tanároktól. 7-es tanár vagy? Ha igen elég durva.
ja, nekem sem örültek, el akarta velem vetettetni...aztán azt mondtam, késõn derült ki, már nem lehet. :) tanárként szerintem rugalmasabbak, nem?
Akkor majd õk megoldják a helyettesítésed! Illetve megbeszélitek az igazgatóval, hogy meddig maradsz, mikortól leszel táppénzen, stb. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy gyermeke lehessen, ez alól a tanárok sem kivételek! :) Ráadásul most már nyári szünet van, szóval itt az egész nyár, hogy megtalálják az utódodat... Nem akkora ügy ez, egy fiatal nõnél alapból benne van a pakliban, hogy talán egyszer anya szeretne lenni és ezzel tisztában van az igazgató is! Egy tanárnõ, aki most várja elsõ gyermekét
Mi az, hogy ha egy tanár????
6 hetes vagyok és pont ma hívtam fel az igazgatónõt. Nagyon gratulált, abszolút pozitívan állt hozzá!
A nõvérem tanítónõ.Van egy 9 éves kisfia, most várja a második babáját, már a harmadik hónapban van.Eddig nem történt ebbõl baj, örültek neki. Az elsõ baba után is visszavették a munkahelyére, és most készül õ is bejelenteni a második pici érkezését! :)
Nálunk is, sõt, tudom, amikor megszületett a kislányom, az igazgató asszony szaladt körbe a suliban és kiabált, hogy megszületett xy kislánya. (Gyerekek már nem voltak bent, nyár eleje volt.) Pedig én is év közben mentem táppénzre, olyan munkakörbõl, amit nehéz helyettesíteni. Szerintem ez leginkább ember-függõ, nem azon múlik, hogy iskolában vagy máshol dolgozunk.
Mivel a gyerekek sorsa nem érdekel senkit, így gratulálni fognak. Csak a gyerekek fognak szívni hogy év közben változik a tanáruk, de hát kit érdekel az? Nagyrészük úgyis rossz és neveletlen.
kékhalál xd v nemtom nézz utana
Kékhalál
Kékhalál, nekem is kékhalálozott a lumia 520-am és a tmobile garanciába kicserélte, mert gyári hibás volt és azért kékült el. a nõvérem 625-át nem vittük már be, hanem otthon visszaállítottam gyári állapotba egypárszor utánna jó volt. meg vedd ki az sd-d és anélkül kapcsold be.
nõk
szerintem inkább nõk. a férfiaknak meg férfiak:P
Nekem jó mindegyik Nokiámon.
csináljon mindenki legalább egy gyári visszaállítást, vagy hard resetet. azt láttam, hogy sokan írták, hogy a böngészõbõl minden törlés az nem segít.

Mikor van a nőknek menstruációja és mikör van peteérésük? Illetve mikor a legvalószínűbb h teherbe esnek és mikor a legvalószínűtlenebb?

homályos nekem az egész peteérés és menstruációs folyamat, jó lenne ha valaki felvilágosítana.

Legjobb válasz: Teherbe akkor eshet egy nõ, ha peteérése van, ez általában a ciklusa közepén van nagyjából. Menstruálása akkor, amikor vérzik. Ha épp vérzik, akkor ugye épp nem ér petesejt, persze ahol már volt ikerterhesség, ott lehetséges, de ott is iszonyat kis eséllyel.

Teherbe akkor eshet egy nõ, ha peteérése van, ez általában a ciklusa közepén van nagyjából. Menstruálása akkor, amikor vérzik. Ha épp vérzik, akkor ugye épp nem ér petesejt, persze ahol már volt ikerterhesség, ott lehetséges, de ott is iszonyat kis eséllyel.
A ciklus elsõ napja az a nap, amikor megjön a vérzésed. A peteérés kb. a ciklus 11.-16. napja között van valamikor. Ilyenkor ha védekezés nélkül szexelsz tuti, hogy teherbeesel! De más napokon is elõfordulhat, hisz ha még fiatal vagy, nem biztos, hogy a peteérésed pont a 11.-16. nap közé esik!Tehát védekezni mindig kell!
feltételemezem fiú vagy na a lényeg hogy egy nõ hónaponta egyszer /kb 4-5 -de van akinek több vagy kevesebb/ vérzik azaz menstruál , elvileg 28 naponta kell megjönni/ezt a a vérzés legelsõ napjától számoljuk/ na ebben a 28 napban a 14 nap körül van a peteérés ekkor a legvaloszinübb h teherbe esel , a legvaloszinütleneb elvileg a mentruáció alatt de volt már olyna ismerõsöm aki akkor esett teherbe és a menstuáció alatt egy nõ rengeteg fertõzész tud elkapni
Kedves elözõ, azért nem tuti hogy teherbe esik valaki ha védekezés nélkül szexel akkor, inkább magasabb az esélye mint máskor.
kedves negyedik, a harmadik sem azt mondta, hogy tuti, hanem hogy akkor a legvalószinûbb= vagyis ekkor van a legtöbb esélye.
második azt mondta, én neki irtam, közben becsúszott még egy hozzászólás (gondolkozás rulez)
Ha két, teljesen normális megtermékenyítésû ember szeretkezik a legtermékenyebb napokon, aktívan, gyerekért, nem csak egyszer, 20% esély van a megtermékenyülésre. Egy év után is csak 80%.

Mi van azokkal a nőkkel akik csak a pénz miatt mentek férjhez, mi van ha elúszik a pénz és pénz nélkül marad az a nő?

Mi lesz az olyan n?kkel, hogyan tudnak a luxusból a szegénységre váltani?

Legjobb válasz: Így járt. Inkább az a kérdés, hogy mi lesz a pasival utána?

Így járt. Inkább az a kérdés, hogy mi lesz a pasival utána?
nem marad pénz nélkül, keres egy másik támogatót szerintem :D egyébként ha nagyon csóri családból kapaszkodott fel a nõ, akkor nem esik kétségbe hiszen volt már olyan helyzetben, hozzászokott az ilyenek a jég hátán is megélnek többnyire
Az elúszott pénz, másik pasinál landol, valószínû a csaj is.:) )) Aki erre hajt az tisztában van vele, ki lehet a következõ pasi.

Mi kell egy férfinak? Mi az, amitől azt érzik, hogy ez a nő kell, nem csak szexuálisan, mindenhogy? Első sorban férfiak válaszát várom, de ha vannak nők, akik kenik-vágják a témát, okosítsanak ők is ;)

Legjobb válasz: A nõies kisugárzása,ahogy néz rám,ahogy mozog,ahogy hozzám szól..,nehéz megfogalmazni!Úgy kompletten rendben van az egész nõ. 24F

Sok türelem és elfogadás, hogy érezzem olyannak szeret, amilyen vagyok. Ahogy én is lehoznám érte a csillagokat, úgy õ is eljönne értem a világ végére. Nekem ez kell. Ja, és nem vagyok állatias ösztönlény...
A nõies kisugárzása, ahogy néz rám, ahogy mozog, ahogy hozzám szól.., nehéz megfogalmazni!Úgy kompletten rendben van az egész nõ. 24F
Minél egyszerûbb környezetben nõtt fel, annál egyszerûbb bánni vele. Sajnos nagyanyáink szabálya sok esetben igaz: A férfinek étel és szex kell. Persze vannak intellektuális férfiak akik szeretnek beszélgetni, de a fenti szabály az õ esetükben is érvényes és a késõbbi irányíthatóság alapja. Nagyon egyszerû némelyik férfi (még a tanultakbbak is) szinte állat szintjén van.
Nõ vagyok de rengeteget beszélgettünk errõl a párommal. Szerintem nem lehet általánosítani, nem minden férfi ugyanarra vágyik. Ahogy nincs két egyforma nõ sem, ugyanazokkal a vágyakkal. Az én párom azt mondja hogy neki arra van szüksége hogy megküzdjön egy lányért. Hogy érezze hogy harcolnia kell értem, ne csak úgy oda dobjak elé mindent. Szerintem ez tök egyénfüggõ.
Mindenkinek más kell.. van aki szereti a karakán nõket és ez vonzza a férfit viszont van akit az ha csendes nõ. Ebben nem lehet általánosítani azt lehet leírni, hogy a mi párunk mit szeret bennünk. Enyém: házias vagyok, nagyjából mindent tudok fõzni, nem vagyok ilyen tucat lány, nem az a fontos ami a legtöbb lánynak, tudok a gyerekekkel bánni ezáltal látja bennem a jövõt is. 21L
Engedelmes cseléd?! Adnék én neked "engedelmes cselédet" korbáccsal a kezemben!Megemlegetnél, azt garantálom.... Bocs az offért. Egyénfüggõ mi kell nekik. Nekik is vannak érzelmeik, erre figyelni kell.Fontos a jó megjelenés, inkább légy ápolt semmit plázacica tipus, a háziasság, vagy legalább a fõzni tudás sem hátrány.A hisztit és a könnyeket általában mellõzni kell, a buta liba viselkedéssel együtt(de azért van egy két kicsi vita, amit a könnyek és szomorú cica szemek a nõ javára döntenek el :DD ) Megértés, beszélgetés, összhang, tisztelet.Te nem vagy az õ cselédje, de õ sem a tiéd! Nekem ez a tapasztalatom. 24/N
"Adnék én neked "engedelmes cselédet" korbáccsal a kezemben!Megemlegetnél, azt garantálom.." Ez jó volt, most így vizualizáltam:DDD
A vágy az elmében születik, keltsd fel egy férfi figyelmét, légy titokzatos, olykor cseppents információkat, de úgy , hogy még többre vágyjon... és nagyjából már a tied is. Persze aki a tiszta helyzeteket szereti azzal ezt nem fogod meg. :D Nála nyílt lapokkal kell játszani.
"Mi kell egy férfinak?" Egy rabszolganõ
A konyhában legyen a mesterszakács, az ágyban tüzes pornószínésznõ, egyéb esetekben meg engedelmes cseléd. Persze ilyen nem nagyon van, úgyhogy be kell érni olyannal amilyen jut.
Az én férjem azt mondta hogy neki nagyon fontos egy lány kisugárzása.Van egy barátnõm, rá azt mondta hogy nehéz lesz párt találnia mert olyan kisugárzása van hogy kirázza tõle a hideg(a lány 29éves és nem volt még kapcsolata).Megfogalmazni nem tudja pontosan miért szeretett belém, rámnézettt és ennyi tudta hogy én kellek.10éve vagyunk együtt az elsõ tali óta.
No, megkérdeztem az én kis drágámat a fentiekrõl. A válasza az volt, hogy azért kellek én, mert életében nem találkozott még olyan nõvel, mint amilyen én vagyok. Vagyok feleség, barát, társ, anya, nõ, egy személyben. Lehet velem nevetni, sírni, beszélgetni, vitatkozni..
Ez az utolsó ez nem valami meggyõzõ. Szegényke annyival több mint egy házi kedvenc hogy még gyereket is tud szülni. Wow.
A kérdező hozzászólása: nem tudjátok elmagyarázni röviden hogy mi az????
A G-pont, Grafenberg-pont, a vagina mellsõ falán található. Valójában nem egy pontról beszélünk, hanem körülbelül 1–1, 5 cm átmérõjû területrõl, melynek izgatása sokszor mind a klitorális mind a hüvelyi orgazmusnál erõsebb kéjérzetet okoz. itt van röviden és ha a lány a hátán fekszik a hüvely felsõ falán a hüvelybemenettõl kb 5 cmre találod
A kérdező hozzászólása: Áh értem...... szexközben a férfi bedugja a nõnek majd azt csiklandozza neki ettõl élvezkednek el?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!