Találatok a következő kifejezésre: Mikor van legtöbb esély (2 db)

Szerintetek lehetek terhes? Nem nagyon tudom az esélyeket, mikor van a legtöbb esély a teherbe eséshez.

Eddig gyógyszert szedtem. Elfogyott a havi adag. Beteg is lettem,minden rendben. Letelt a 7 nap és csütörtökön kellett volna elkezdenem a következ? havi gyógyszert. De nem kezdtem el,vasárnap voltam együtt a párommal. Lehet ebb?l valami?

Legjobb válasz: Hát benne van a pakliban,az pont a 11.cn tehát lehet akkor az ovud,viszont még lehet azért véd valamit az elõzõ havi bogyó.

Hát benne van a pakliban, az pont a 11.cn tehát lehet akkor az ovud, viszont még lehet azért véd valamit az elõzõ havi bogyó.
Szia! Én úgy tudom, hogy ha egy szemet is kihagysz akkor már nem teljes a védelem. De ha jól emlékszem ez rá is van írva a gyógyszer papírjára. Szóval szerintem igen lehetsz.

Mikor van a legtöbb esély teherbe esni?

Legjobb válasz: Én nem értek ezekhez a számolgatásokhoz,de szerintem egy gyerek tudja ,hogy mikor akkor jönni!:) Éljetek,legyetek együtt és sikerülni fog!

Én nem értek ezekhez a számolgatásokhoz, de szerintem egy gyerek tudja , hogy mikor akkor jönni!:) Éljetek, legyetek együtt és sikerülni fog!
A ciklusod hosszából vonjál le 14 napot. Tehát, ha pl 28 napos a ciklusod, akkor 28-14=14. napon van a peteérésed és ekkor van esélyed teherbeesni.
Ha sokat szeretkeztek:-) Na de viccen kívül, a menses elsõ napjától számított 14-16. napon (28 napos cilus esetén). De ez is a nagy átlag, akármikor teherbe eshetsz. A legjobb, ha nem foglalkozol vele, csak élitek az életet, és boldogok vagytok, hamarabb fog menni, hidd el:-)
Ha érdekel esetleg akkor a http://www.astro.com oldalon van a Jónás naptár is ahol ki lehet számolni a termékeny napokat.Angolul van.Vagy a ciklus.hu.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!