Találatok a következő kifejezésre: Mikor van legnagyobb esélyem (24 db)

A ciklus 11-12. napja körül.
A várható köv. menstruácuó elsõ napjától visszaszámolva a 14. nap körül. Átlagos 28 napos ciklussal számolva ha visszaszámolsz 14-et, akkor pont a 14. nap jön ki, de ha mondjuk 30 napos a ciklusod, akkor a 16. nap körül várható a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor majd figyelem a félidõt. Különben tényleg kétnaponta kell ilyenkor együtt lenni hogy legyen elég ideje a spermának regenerálódni?
Én már olyat is hallottam nõgyógyásztól, hogy hetente minimum háromszor kell együtt lenni, szóval, ha kiszámolod, akkor nem is muszáj mindig kihagyni egy-egy napot.
Lehet kapni a gyógyszertárakban vagy a DM-ben ovulációs tesztet. Azt is használhatod, vagy hõmérõzzél.
Szia!Peteérés általában középidõben van, tehát a mensi 1.napjától kell elkezdeni a számolást, (ált.14.nap)de ha figyeled a nyákot, amikor tojásfehérjeszerûvé válik, akkor kell akciózni..Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szijjja!!!Nagyon figyelj arra, hogy mikor van péd, mert van, akinek egybõl mensi után már a 3.napon, s van olyan, akinek mensi elött egy nappal van.Ezen az oldalon találsz rá számos példát!Használd a pg 53-at.Tuti biztos, fõleg ha veszel hozzá ov tesztet is.Na meg a Maca Vibet szedjétek a pároddal! Drukkolok!!!
Szia! A http://www.ciklus.hu oldalt találtam, ahol ha rendben felviszed az elmúlt idõszak mestruációt, akkor a rendszer kikalkulálja, hogy mikor van peteérésed. Mert ugye tudjuk, hogy sajnos nagyon ritka, hogy valakinek 14. nap van.
Én is a ciklus.hu-n regisztráltam magam, és követtem nyomon az ovulációmat. Az ötödik hónapban már teherbe is estem, két hét múlva várjuk a babánkat. Nagyon jó az oldal, a termékeny hetet amit jelölt a program azt végigszeretkeztük, és hipp-hopp beköltözött a pocaklakó. Sok sikert!

Mikor van a legnagyobb és legkisebb esélye a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Legnagyobb esélye a peteérés idején. A legkisebb a többi idõszakban. A peteérés az esetek többségében a ciklus középtájékán történik, persze ez függ a ciklus hosszától.

Legnagyobb esélye a peteérés idején. A legkisebb a többi idõszakban. A peteérés az esetek többségében a ciklus középtájékán történik, persze ez függ a ciklus hosszától.

Nagyon szeretnék iker babákat. A nőgyógyászom szerint ennek meg lehet az esélye, amennyiben a gyógyszer abbahagyását követő első hónapban esek teherbe. Mikor van erre a legnagyobb esélyem? (A családomban vannak ikrek. )

Legjobb válasz: 50% vagy ikrek lesznek v nem :D viccet félre téve, hogy a családodban volt már ikerterhesség, jó omen, így tleg több az esélyed, de biztosat senki nem tud mondani amit a doki mondott, új, inkább 3hónap egyéb védekezési módot szoktak javasolni a gyógyszer után, hogy helyreálljon a hormonháztartás...

50% vagy ikrek lesznek v nem :D viccet félre téve, hogy a családodban volt már ikerterhesség, jó omen, így tleg több az esélyed, de biztosat senki nem tud mondani amit a doki mondott, új, inkább 3hónap egyéb védekezési módot szoktak javasolni a gyógyszer után, hogy helyreálljon a hormonháztartás...
Igen nagyobb az esélyed, az orvosom azt mondta erre, hogy a 3 hónap amolyan elõvigyázatosság, de semmi baja nem lesz se a picinek, sem neked, ha elõbb belevágtok. Igaz, hogy az elsõ hónapban lehet ilyenrõl szó mert akkor virgoncabbak még a petesejtjeid. Én drukkolok nektek! /Mi is most próbálkozunk 2 hónap után/

Mikor van rá legnagyobb esély hogy az iskolatársaim úgy vannak fent facebookon, hogy nem ül mellettük egy haverjuk se, hanem egyedül gépeznek?

Csakmert utálom ha az üzenetemet amit 1 embernek szánok többen olvassák. Úgy értem a kérdést, kb. iskolanapokon, vagy hétvégén, és kb. melyik napszakban?

Legjobb válasz: Este. Egyértelmû, akkor már otthon van, és jó eséllyel nincs nála a haverja. De legalábbis ha egyet át is hív, ritka, hogy este otthon több haverjával legyen. Kivéve persze, ha valami nagy meccs megy, de ha csak nincs ilyen, este nyugodtan írhatsz rá.

Este. Egyértelmû, akkor már otthon van, és jó eséllyel nincs nála a haverja. De legalábbis ha egyet át is hív, ritka, hogy este otthon több haverjával legyen. Kivéve persze, ha valami nagy meccs megy, de ha csak nincs ilyen, este nyugodtan írhatsz rá.

Ha február 26-án volt meg utoljára akkor mikor van a legnagyobb esélyem a teherbe esésre?

Legjobb válasz: Ez azért sok mindentõl függ. Pl, hogy hány naposan a ciklusaid. Középidõben van a legtöbb esély.

Ez azért sok mindentõl függ. Pl, hogy hány naposan a ciklusaid. Középidõben van a legtöbb esély.
Nem biztos, nem lehet pontosan belõni az ovulációt. Legalábbis nálam nem... :) ) Ha babát szeretnétek, az egész hónapot érdemes áttszexelni ;)
szia!! ha ennyire változó a ciklusod hossza vezess hõgörbéd+ ovu tesztelj! akkor pontosan tudni fogod mikor van ovud !érzel ovu fájdalmat?? mert ha igen akkor legyetek együtt!!és rá 14 napra vagy utána lehet tesztelni!!terhes tesztel!!
A kérdező hozzászólása: ma vehetek ovu tesztet szerintetek?most veszek elõszõr ilyet!
A kérdező hozzászólása: Vasárnap voltunk együtt akkor ma már lehet?:) )
Az a legegyszerûbb, ha mostantól 2 naponta együtt vagytok, legalább hétvégéig :)
A kérdező hozzászólása: szeptemberben volt egy vetélésem 2 hónaposan.2 hónapja próbálkozunk!ez lehet be folyásoló?
Igen. Amikor megjön, az az 1. nap.
A kérdező hozzászólása: Ahogy megjött onnan számolva kell?
Nekem is hol 27, hol 37 napra jött meg. Nekem a 15.napon volt peteérésem, ekkor estem teherbe.
A kérdező hozzászólása: februárban 35 napra jött meg elõtte 25 re szóval tanácstalan vagyok:(
Attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid meg hogy egyáltalán középidõben van-e peteérésed, mert lehet kicsit késõbb is.
Ma. Ha 28-29 napos a ciklusod.
A kérdező hozzászólása: viszont reggel óta égõ viszketõ érzésem van!tavaly szeptemberben a mûtõben össze szedtem valami fertõzést és azóta nem tudják kiirtani belõlem!minden hónapban elõjön és ilyenkor nem is tudunk együtt lenni! félek mi van ha most van pete érésem és nem tudunk együtt lenni mert fáj!

Ti mit gondoltok arról, hogy akkor van a legnagyobb esélyed a teherbeesésre, mikor a születésed napjára jön ki a peteérésed?

Például,nekem 24kén van a szülinapom,és életemben el?ször most arra a napra jön ki a peteérésem,legalábbis mióta figyelem.Akkor elméletileg,ha egészséges vagyok összejön a kicsi.Ti mit gondoltok err?l?

Legjobb válasz: Próba szerencse. De ha vkinek soha nem jön ki arra a napra? Akkor annak kisebb az esélye? Picit butaságnak gondolom.

Próba szerencse. De ha vkinek soha nem jön ki arra a napra? Akkor annak kisebb az esélye? Picit butaságnak gondolom.
Hát erre én is kíváncsi vagyok! Nekem tegnap volt a szülinapom és ha minden igaz a peteérésem is :) tegnap elõtt voltunk együtt, tegnap nem! Ha gondolod majd megírom, hogy bejött e :) Jó lenne :) (emígy én errõl nem halottam még)
Jaaaj...ez mekkora butaság, nem látjátok?
Én inkább akkor vagyok "fogékony", mikor én magam is fogantam. Így jött össze az, hogy a kisfiam 2 nappal a szülinapom elõtt született, a második babával meg a kisfiam szülinapjára vagyunk kiírva pontosan. Nálunk mindenki egyidõben fogant:-))
21-én születtem, és hivatalosan az elsõ babánál 24-én volt a peteérésem, a másodiknál meg 12-én.
A kérdező hozzászólása: http://www.babatakarok.hu/node/30 Olvassátok el!
A kérdező hozzászólása: Nem találom azt az oldalt, ahol olvastam, de keresem.Nagyon örülnék ha sikerülne.Az egyik barátnõmmel épp errõl beszélgettünk tegnap, terhes és ha hiszitek ha nem a szülinapján fogant a baba :D Igen légyszives mindenképp írd meg hogy mi lett az eredmény :D
Az elsõ gyerekem valamikor május végén, június elején fogant. Most a másodiknál születésnapomkor volt peteérésem naptár szerint, teherbe is estem, de uh alapján kisebb a baba, úgyhogy késôbb lehetett a peteérés, de ha így nézem hogy a szülinapomra esett, és akkor fogant, akkor rám igaz!
Biztos az :D de nagyon örülnék ha most összejönne :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, mert a Jónás modszernél is néztem és nekem sokszor menstruácio elsõ napjára esik, és nagyon fura ez :D elgondolkodtató :D azért próba szerencse
Hát sajnos nem jött be nekem, én vagyok aki mondta h ír! Ma megjött, jövõ7en megyek orvoshoz!

Mikor van a legnagyobb esély a Teherbeesésre?

2014.04.22-én jött meg a Menstruációm és 2014.04.27-én múlt el vagy is tegnap..Szóval Mikor a legesélyesebb a Teherbeesésre? Mert nagyon szeretnénk Babát a Párommal!

Legjobb válasz: Peteéréskor és annak környékén. Hogy az neked hanyadik napon van, azt csak te tudhatod. Vegyél Lh tesztet, és azzal lõdd be ha még nem tudod, hogy mikor van peteérésed.

Peteéréskor és annak környékén. Hogy az neked hanyadik napon van, azt csak te tudhatod. Vegyél Lh tesztet, és azzal lõdd be ha még nem tudod, hogy mikor van peteérésed.
Hány napos a ciklusod? Ez fontos lenne tudni hozzá.
A kérdező hozzászólása: 28-napos a Ciklusom
Termékenyen idõszakod a ciklus 10-14. napja között van. (Mindig kb félidõben) Elvileg május 6-án van peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a Válaszodat!
A legnagyobb esély akkor lesz a Teherbeesésre, ha az MTA Nyelvtudományi Intézete megalkotja az új szabályt, miszerint a közneveket nagybetûvel kell kezdeni :) Egyébként valóban a 10-14 nap között, próbálkozzatok egy héten keresztül minden nap és akkor már egész jó az esély. Az sem mindegy, hogy milyen pózban csináljátok, pl. ez a gyûjtemény elég jónak tûnik: [link]
A pete megtermékenyülésére az ovulációt követõen 12-24 óra áll rendelkezésre...Tehát az ovuláció napját kell belõni...28 napos ciklusnál ez a 14.nap

Mi van akkor ha nincs kiút? Mi van akkor ha az egyetlen esély a boldogságra ha elmegyek, de a legnagyobb titokban, különben tönrketesz a családom?

Legjobb válasz: Akkor az van, hogy elmész. Megtették már páran, nem kell szuperhõsnek lenni hozzá.

Akkor az van, hogy elmész. Megtették már páran, nem kell szuperhõsnek lenni hozzá.
Ezen én is gondolkoztam már, a lényeg h jól döntsél, mert hülyén fog kijönni, ha hazajössz.
Én megtettem és BOLDOG vagyok. Ritkán telefonálok, vagy e-mailt küldök, hogy élek, de ennyi.
El kell költözni ha teheted az a legjobb megoldás...és azt kell tenni amit a 3. válaszoló mondott.Az elején nehéz lesz, de idõvel job lesz sokkal.Néha egy telefon vagy email esetleg pár havonta személyes találka, de az sem kötelezõ.Ahogy a lelki békétdnek jobb azt kell tenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! döntöttem :)
Hogy döntöttél? :)
A kérdező hozzászólása: megyek!
hány éves vagy? honnan? hová? miért?

Mikor van a legnagyobb esélye hogy teherbe essek? Hogy számoljam ki?

A segítségeteket kérném,hogy hogy bírom kiszámolni hogy mikor van a legnagyobb esély hogy teherbe essek?Már ez a második hónap hogy nem szedek gyógyszert!Pontosan jött meg a menstruációm!Az utolsó menstruációm november 5.-9.-éig volt!Mikor próbálkozhatok szerintetek?

Legjobb válasz: Az igaz hogy a tankönyv szerint a mensi elõtt 14 nappal van a peteérés, de ez nem mindenkinél jön be, lásd pl nálam. Szerintem a legegyszerûbb ha veszel lh teszteket, és figyeled a hüvelyváladékodat. Amikor tojásfehérje szerû az állaga (áttetszõ, nyúlós), akkor kezd el a teszteket pisibe mártogatni, és mikor teljesen pozitív aznap kell akciózni. Sokaknak bejött. Nálunk sajna más gond volt, de a pé-met mindig szépen mutatta. Lehet hõmérõzni is reggelente, az olcsóbb, de bonyolultabb. Lh teszteket teszveszen vagy vaterán érdemes venni, olcsók és jók.

Az igaz hogy a tankönyv szerint a mensi elõtt 14 nappal van a peteérés, de ez nem mindenkinél jön be, lásd pl nálam. Szerintem a legegyszerûbb ha veszel lh teszteket, és figyeled a hüvelyváladékodat. Amikor tojásfehérje szerû az állaga (áttetszõ, nyúlós), akkor kezd el a teszteket pisibe mártogatni, és mikor teljesen pozitív aznap kell akciózni. Sokaknak bejött. Nálunk sajna más gond volt, de a pé-met mindig szépen mutatta. Lehet hõmérõzni is reggelente, az olcsóbb, de bonyolultabb. Lh teszteket teszveszen vagy vaterán érdemes venni, olcsók és jók.
Ha 28 napos a ciklusod, akkor pont ma van peteérésed. Általában a következõ menstruáció elõtt 14 nappal van a peteérés. Mivel még csak most hagytad abba a tabit, lehet, hogy még nem lesz teljesen tökéletes a ciklusod.
Tessék, ez megmondja neked: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!