Találatok a következő kifejezésre: Mikor van legnagyobb (81 db)

A ciklus 11-12. napja körül.
A várható köv. menstruácuó elsõ napjától visszaszámolva a 14. nap körül. Átlagos 28 napos ciklussal számolva ha visszaszámolsz 14-et, akkor pont a 14. nap jön ki, de ha mondjuk 30 napos a ciklusod, akkor a 16. nap körül várható a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor majd figyelem a félidõt. Különben tényleg kétnaponta kell ilyenkor együtt lenni hogy legyen elég ideje a spermának regenerálódni?
Én már olyat is hallottam nõgyógyásztól, hogy hetente minimum háromszor kell együtt lenni, szóval, ha kiszámolod, akkor nem is muszáj mindig kihagyni egy-egy napot.

Minket is megesz egy feketelyuk? Egy feketelyuk közvetlen közelében történő hipernova vagy supernova robbanás után létrejött gáz és por felhők részecskéi sem tudnának elszökni a feketelyuk elől? Minek van a legnagyobb energia leadása az univerzumban?

Legjobb válasz: Önmagában a kvazároknak van a legnagyobb energia kibocsájtása,viszont ezeket túlszárnyalja a rövid ideig tartó hipernóva jelenség. Fekete lyuk nem járt errefelé min 5 milliárd éve,és reméljük nem is fog,de ha igen,,,akkor úgysem tudunk tenni ellene.

Önmagában a kvazároknak van a legnagyobb energia kibocsájtása, viszont ezeket túlszárnyalja a rövid ideig tartó hipernóva jelenség. Fekete lyuk nem járt errefelé min 5 milliárd éve, és reméljük nem is fog, de ha igen, , , akkor úgysem tudunk tenni ellene.
Én úgy tudom, a Tejút rendszer közepén is van egy fekete lyuk. Egy óriás csillag volt, amíg fel nem robbant, és pont ebbõl a robbanásból született a mi világunk is. De elnyelni a Nap fog minket. Már kevesebb van hátra a Földnek, mint amennyi idõs! :)
azt hiszem önmagunktól jobban kellene félni, mint ezektõl. A Nap elvan még min 5 milliárd évig, de annak valószínûsége, hogy az emberi faj azt megéri.... na az konvergál a nullához. a feketelyukaktól sem kell félni, mert mielõtt elnyeln minket, még keringenénk körülötte pármillárd évg, majd jönne az, hogy a külsõ szemlélõ számára nekünk lelassul az dõ, amibõl mi semmit nem érzékelnénk.
Valószínûleg mikor kimúlik a nap, fekete lyuk lehet belõle v szupernóva. 1 biztos, a nap lesz a végzetünk :)
Elõzõ válasz, nem feketelyuk lesz belõle, hanem fehér törpe, évmilliárdokal késõbb, pedig barna, vagy fekete törpe. Csak a nagyobb csillagokból lesznek fekete lyukak, mint pl: Betelgeuse, VY Canis Majoris, vagy a Sirius A, de az magával vinné a testvérkéjét is.

Ha naponta kb.1 órát vagyok tűző napon az káros a hajnak? Mikor van a legnagyobb uv sugárzás? :S nem szeretném ha a hajam a nap miatt törne.

Legjobb válasz: 11 és 15 óra között van a legnagyobb. Én is nagyon féltem a hajam, ezért nem is nagyon szeretem ha rásüt ilyentájban a nap. A drogériákban lehet kapni hajra sokféle szert, ami megvédi a káros uv sugaraktól a hajad :) Nézz körül. Mindig tegyél hajvégápolót a hajadra, mielõtt kimész valahova.

11 és 15 óra között van a legnagyobb. Én is nagyon féltem a hajam, ezért nem is nagyon szeretem ha rásüt ilyentájban a nap. A drogériákban lehet kapni hajra sokféle szert, ami megvédi a káros uv sugaraktól a hajad :) Nézz körül. Mindig tegyél hajvégápolót a hajadra, mielõtt kimész valahova.
1óra az még nem is olyan sok, de amúgy igen, káros.

Mikor van a legnagyobb és legkisebb esélye a teherbeesésnek?

Legjobb válasz: Legnagyobb esélye a peteérés idején. A legkisebb a többi idõszakban. A peteérés az esetek többségében a ciklus középtájékán történik, persze ez függ a ciklus hosszától.

Legnagyobb esélye a peteérés idején. A legkisebb a többi idõszakban. A peteérés az esetek többségében a ciklus középtájékán történik, persze ez függ a ciklus hosszától.

Mikor van a legnagyobb esély a Teherbeesésre?

2014.04.22-én jött meg a Menstruációm és 2014.04.27-én múlt el vagy is tegnap..Szóval Mikor a legesélyesebb a Teherbeesésre? Mert nagyon szeretnénk Babát a Párommal!

Legjobb válasz: Peteéréskor és annak környékén. Hogy az neked hanyadik napon van, azt csak te tudhatod. Vegyél Lh tesztet, és azzal lõdd be ha még nem tudod, hogy mikor van peteérésed.

Peteéréskor és annak környékén. Hogy az neked hanyadik napon van, azt csak te tudhatod. Vegyél Lh tesztet, és azzal lõdd be ha még nem tudod, hogy mikor van peteérésed.
Hány napos a ciklusod? Ez fontos lenne tudni hozzá.
A kérdező hozzászólása: 28-napos a Ciklusom
Termékenyen idõszakod a ciklus 10-14. napja között van. (Mindig kb félidõben) Elvileg május 6-án van peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a Válaszodat!
A legnagyobb esély akkor lesz a Teherbeesésre, ha az MTA Nyelvtudományi Intézete megalkotja az új szabályt, miszerint a közneveket nagybetûvel kell kezdeni :) Egyébként valóban a 10-14 nap között, próbálkozzatok egy héten keresztül minden nap és akkor már egész jó az esély. Az sem mindegy, hogy milyen pózban csináljátok, pl. ez a gyûjtemény elég jónak tûnik: [link]
A pete megtermékenyülésére az ovulációt követõen 12-24 óra áll rendelkezésre...Tehát az ovuláció napját kell belõni...28 napos ciklusnál ez a 14.nap

Mi van akkor ha nincs kiút? Mi van akkor ha az egyetlen esély a boldogságra ha elmegyek, de a legnagyobb titokban, különben tönrketesz a családom?

Legjobb válasz: Akkor az van, hogy elmész. Megtették már páran, nem kell szuperhõsnek lenni hozzá.

Akkor az van, hogy elmész. Megtették már páran, nem kell szuperhõsnek lenni hozzá.
Ezen én is gondolkoztam már, a lényeg h jól döntsél, mert hülyén fog kijönni, ha hazajössz.
Én megtettem és BOLDOG vagyok. Ritkán telefonálok, vagy e-mailt küldök, hogy élek, de ennyi.
El kell költözni ha teheted az a legjobb megoldás...és azt kell tenni amit a 3. válaszoló mondott.Az elején nehéz lesz, de idõvel job lesz sokkal.Néha egy telefon vagy email esetleg pár havonta személyes találka, de az sem kötelezõ.Ahogy a lelki békétdnek jobb azt kell tenni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! döntöttem :)
Hogy döntöttél? :)
A kérdező hozzászólása: megyek!
hány éves vagy? honnan? hová? miért?

Mikor van rá legnagyobb esély hogy az iskolatársaim úgy vannak fent facebookon, hogy nem ül mellettük egy haverjuk se, hanem egyedül gépeznek?

Csakmert utálom ha az üzenetemet amit 1 embernek szánok többen olvassák. Úgy értem a kérdést, kb. iskolanapokon, vagy hétvégén, és kb. melyik napszakban?

Legjobb válasz: Este. Egyértelmû, akkor már otthon van, és jó eséllyel nincs nála a haverja. De legalábbis ha egyet át is hív, ritka, hogy este otthon több haverjával legyen. Kivéve persze, ha valami nagy meccs megy, de ha csak nincs ilyen, este nyugodtan írhatsz rá.

Este. Egyértelmû, akkor már otthon van, és jó eséllyel nincs nála a haverja. De legalábbis ha egyet át is hív, ritka, hogy este otthon több haverjával legyen. Kivéve persze, ha valami nagy meccs megy, de ha csak nincs ilyen, este nyugodtan írhatsz rá.

Miben van a legnagyobb üzlet?

Drogban, sexben, alkoholban, fegyverekben...stb vagy miben?

Legjobb válasz: Talán a fegyverben, de amit felsoroltál mindegyikben. Meg szervkerekedelemet is ide sorolhatnád. De kérdés mekkora üzlet is ez? Egyrészt el kell számolnod a lelkeddel, hogy pl fegyverkereskedelmet folytatsz és százak hallnak meg azoktól a fegyverektöl, vagy a drog amit eladsz halált okozhat egy 15 évesnek stb... Aztán jön a rizikó. àllandó félelemben kell élned, ha igaan nagyban csinálod egy rettegés lesz az életed az utcára nem mehetsz testörök nélkül, félned kell a konkurenciától, akik fétékenyek rád és a rendöröktöl is. Féltened kell a családodat, nem tudod hogy mikor rabolják el a gyerekedet vagy mikor vágják el a feleséged nyakát.

Talán a fegyverben, de amit felsoroltál mindegyikben. Meg szervkerekedelemet is ide sorolhatnád. De kérdés mekkora üzlet is ez? Egyrészt el kell számolnod a lelkeddel, hogy pl fegyverkereskedelmet folytatsz és százak hallnak meg azoktól a fegyverektöl, vagy a drog amit eladsz halált okozhat egy 15 évesnek stb... Aztán jön a rizikó. àllandó félelemben kell élned, ha igaan nagyban csinálod egy rettegés lesz az életed az utcára nem mehetsz testörök nélkül, félned kell a konkurenciától, akik fétékenyek rád és a rendöröktöl is. Féltened kell a családodat, nem tudod hogy mikor rabolják el a gyerekedet vagy mikor vágják el a feleséged nyakát.
A kérdező hozzászólása: Nem ezt kérdezte, hogy most alapítsunk bandát meg ilyenek :D Miben van a legnagyobb üzlet? Ez a kérdésem :)
Figyelj, én bármilyen üzletben benne lennék. Elõször alapítsunk egy bandát. Ha rajtunk kívül szereznénk még egy embert, már a btk. szerint hivatalosan is klán lettünk, ami azért nem semmi...
A kérdező hozzászólása: Sztem lehet állandó félelemben élnek, de annyi pénzért amennyit szakítanak belõle az bõven megéri nekik.
Próbáld ki , h nem fogsz félni, szerintem a testõrök se adnak ugyanolyan biztonság érzetet mint aki legálisan kereskedik.. nem egy ember adta már fel önkéntesen magát a rendörségen mert nem bírta , h ha hallott valami hangot kintrõl pl: egy kocsiajtó becsapását akkor ne lett volna egybõl az ablakba , h megnézze , h ki az.. biztos , h tönkre teszi az embert az állandó félelem érzet.. ezért is adják fel magukat..
A kérdező hozzászólása: Biztos tartanak, de épp ezért fizetnek testõröket ami a keresetükbõl nem sok pénzt von le. De most kanyarodjunk vissza a kérdésre :)
Ha nem tartanának tõle, akkor nem költenének horribilis pénzeket testõrökre!
A kérdező hozzászólása: "legnagyobbak"
A kérdező hozzászólása: Szerintem a fegyverkereskedõk, drogbárók magasról tesznek rá hányan halnak meg a fegyvereik vagy a szereik álltal. Az utóbbi már igaz, de sztem a legynagyobbak ettõl sem tartanak.
Ha már megkérdezted, akkor tuti hogy érdekel az ajánlat is :) Jó nagy pénz van a stricizésben is és ott nem sok félelem van :) Esetleg hogy ott hagy a k..va.. más nem :D

Mikor van a legnagyobb esélye hogy teherbe essek? Hogy számoljam ki?

A segítségeteket kérném,hogy hogy bírom kiszámolni hogy mikor van a legnagyobb esély hogy teherbe essek?Már ez a második hónap hogy nem szedek gyógyszert!Pontosan jött meg a menstruációm!Az utolsó menstruációm november 5.-9.-éig volt!Mikor próbálkozhatok szerintetek?

Legjobb válasz: Az igaz hogy a tankönyv szerint a mensi elõtt 14 nappal van a peteérés, de ez nem mindenkinél jön be, lásd pl nálam. Szerintem a legegyszerûbb ha veszel lh teszteket, és figyeled a hüvelyváladékodat. Amikor tojásfehérje szerû az állaga (áttetszõ, nyúlós), akkor kezd el a teszteket pisibe mártogatni, és mikor teljesen pozitív aznap kell akciózni. Sokaknak bejött. Nálunk sajna más gond volt, de a pé-met mindig szépen mutatta. Lehet hõmérõzni is reggelente, az olcsóbb, de bonyolultabb. Lh teszteket teszveszen vagy vaterán érdemes venni, olcsók és jók.

Az igaz hogy a tankönyv szerint a mensi elõtt 14 nappal van a peteérés, de ez nem mindenkinél jön be, lásd pl nálam. Szerintem a legegyszerûbb ha veszel lh teszteket, és figyeled a hüvelyváladékodat. Amikor tojásfehérje szerû az állaga (áttetszõ, nyúlós), akkor kezd el a teszteket pisibe mártogatni, és mikor teljesen pozitív aznap kell akciózni. Sokaknak bejött. Nálunk sajna más gond volt, de a pé-met mindig szépen mutatta. Lehet hõmérõzni is reggelente, az olcsóbb, de bonyolultabb. Lh teszteket teszveszen vagy vaterán érdemes venni, olcsók és jók.
Ha 28 napos a ciklusod, akkor pont ma van peteérésed. Általában a következõ menstruáció elõtt 14 nappal van a peteérés. Mivel még csak most hagytad abba a tabit, lehet, hogy még nem lesz teljesen tökéletes a ciklusod.
Tessék, ez megmondja neked: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!