Találatok a következő kifejezésre: Mikor van legkevesebb esélyem, hogy a (2 db)

Mikor van a legkevesebb esélyem, hogy a pasim belém fér?

Legjobb válasz: nem értem teljesen a kérdést.. Ha arra gondolsz, hogy nem szeretnél vele lenni, és nem akarod, hogy beléd férjen akkor ha nem akarod, nem izgusz akkor nem "fér beléd", ill. fájdalmas lesz a behatolás.viszont ha félsz tõle, hogy nem fér beléd, akkor ne parázz! Ha kívánod, nem lesz semmi gond! Hagy, hogy élvezd ahogy kényesztet!

nem értem teljesen a kérdést.. Ha arra gondolsz, hogy nem szeretnél vele lenni, és nem akarod, hogy beléd férjen akkor ha nem akarod, nem izgusz akkor nem "fér beléd", ill. fájdalmas lesz a behatolás.viszont ha félsz tõle, hogy nem fér beléd, akkor ne parázz! Ha kívánod, nem lesz semmi gond! Hagy, hogy élvezd ahogy kényesztet!
Szerintem sem egyértelmû a kérdés. Ha nem vetkõzõl le... Ha nem vagy ráhangolódva, szûk marad a hüvelyed, de akkor fájdalmas lesz a próbálkozás.
Ha nem Én vagyok a pasid.
Öhm, ezt elírtam. :D "Ha Én vagyok a pasid." - lett volna, helyesen. De ez így már szopóka...

Mikor van a legkevesebb esely arra hogy teherbeesen egy no?

Legjobb válasz: Ha nem folytat nemi életet.

Ha nem folytat nemi életet.
sokan mondják hogy menstruáció alatt "semmi esély". na annyira nincs semmi esély hogy unokatestvérem menstruációja alatt esett teherbe, mert õk is bevették ezt a hülyeséget. mindig van esély a teherbeesésre! sose csináld védekezés nélkül. a megszakításos módszer csak nagyon összeszokott pároknál mûködhet, de még ott is vigyázni kell.
Elsõ válaszoló jól írja: ha nem folytatsz nemi életet. Ha egy kis esélyt megengedsz, akkor: http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU2/html/attekinto_tablaz.. ez a táblázat mutatja, hogy 100 nõbõl az adott védekezési mód mellett egy év alatt hány esik teherbe, minél kisebb a szám, annál kisebb az esély.
Ha megvan, akkor kevesebb az esélye.
Utolsóhoz hozzáfûzném, hogy a teherbeesésre tényleg kisebb az esély, egy fertõzés összeszedésére viszont már jóval több, mint alap helyzetben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!