Találatok a következő kifejezésre: Mikor van legkevesebb (5 db)

Mikor van a legkevesebb esely arra hogy teherbeesen egy no?

Legjobb válasz: Ha nem folytat nemi életet.

Ha nem folytat nemi életet.
sokan mondják hogy menstruáció alatt "semmi esély". na annyira nincs semmi esély hogy unokatestvérem menstruációja alatt esett teherbe, mert õk is bevették ezt a hülyeséget. mindig van esély a teherbeesésre! sose csináld védekezés nélkül. a megszakításos módszer csak nagyon összeszokott pároknál mûködhet, de még ott is vigyázni kell.
Elsõ válaszoló jól írja: ha nem folytatsz nemi életet. Ha egy kis esélyt megengedsz, akkor: http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU2/html/attekinto_tablaz.. ez a táblázat mutatja, hogy 100 nõbõl az adott védekezési mód mellett egy év alatt hány esik teherbe, minél kisebb a szám, annál kisebb az esély.
Ha megvan, akkor kevesebb az esélye.
Utolsóhoz hozzáfûzném, hogy a teherbeesésre tényleg kisebb az esély, egy fertõzés összeszedésére viszont már jóval több, mint alap helyzetben.

Mikor van a legkevesebb esélyem, hogy a pasim belém fér?

Legjobb válasz: nem értem teljesen a kérdést.. Ha arra gondolsz, hogy nem szeretnél vele lenni, és nem akarod, hogy beléd férjen akkor ha nem akarod, nem izgusz akkor nem "fér beléd", ill. fájdalmas lesz a behatolás.viszont ha félsz tõle, hogy nem fér beléd, akkor ne parázz! Ha kívánod, nem lesz semmi gond! Hagy, hogy élvezd ahogy kényesztet!

nem értem teljesen a kérdést.. Ha arra gondolsz, hogy nem szeretnél vele lenni, és nem akarod, hogy beléd férjen akkor ha nem akarod, nem izgusz akkor nem "fér beléd", ill. fájdalmas lesz a behatolás.viszont ha félsz tõle, hogy nem fér beléd, akkor ne parázz! Ha kívánod, nem lesz semmi gond! Hagy, hogy élvezd ahogy kényesztet!
Szerintem sem egyértelmû a kérdés. Ha nem vetkõzõl le... Ha nem vagy ráhangolódva, szûk marad a hüvelyed, de akkor fájdalmas lesz a próbálkozás.
Ha nem Én vagyok a pasid.
Öhm, ezt elírtam. :D "Ha Én vagyok a pasid." - lett volna, helyesen. De ez így már szopóka...

Kb. mikor (óra) van a legkevesebb ember az utcákon?

gyalogos/autós

Legjobb válasz: nappal olyan 11-tõl délután 2-ig. Az emberek nagy része dolgozik, a nyugdíjasok már elintézték a bevásárlást, a gyerekek iskolában vannak. este pedig szerintem olyan 10-tõl reggel 6-ig.

nappal olyan 11-tõl délután 2-ig. Az emberek nagy része dolgozik, a nyugdíjasok már elintézték a bevásárlást, a gyerekek iskolában vannak. este pedig szerintem olyan 10-tõl reggel 6-ig.
A kérdező hozzászólása: Én is olyasmire tippelek mint az utolsó. Szóval leszûkítve szerintem hajnal 2-3 között van a legkevesebb. Szerintetek ez reális? De az is igaz, hogy valószínûleg akkor jönnek elõ a bûnözõk is, nem? Csak azért kérdezem, mert nagyon szeretek úgy sétálni a kutyámmal, hogy nincsen ember az utcákon.
Este fél 12-tõl hajnal 4-ig. Akkor már sokan kelnek fel és mennek dolgozni, megjelennek a bkv buszok is, villamosok, teherautók, minden.
Valószínûleg a hajnali 2-3 jó tipp. A bûnözõket nehéz így általánosítani. Egyáltalán mit tekintesz annak, meg hát azok általában nem csak császkálnak hanem valami céljuk is van és oda mennek.

Mi az a legkevesebb fizetés, amennyiért elvállalnál egy munkát? Milyen végzettséged van?

Legjobb válasz: Egyetemi végzettségem van. Dolgoztam már minimál bérért is, órabérben is (360Ft/óra) Most irodai munkát végzek nettó 110ért. Ettõl kevesebbért állandó 8 órás munkára nem valószínû, hgoy elmennék. (Pesten)

Egyetemi végzettségem van. Dolgoztam már minimál bérért is, órabérben is (360Ft/óra) Most irodai munkát végzek nettó 110ért. Ettõl kevesebbért állandó 8 órás munkára nem valószínû, hgoy elmennék. (Pesten)
Nekem van megfelelõ végzettségem és nyelvtudásom(2 felsõfokúm van) így Budapesten nettó 150.000 alatt semmit nem vállalnék el! Jelenleg 185.000 Huf-ot keresek+bkv bérlet!
Szintén 150 alatt csak akkor ha nagyon muszáj. Van (állítólag) piacképes diploma+2 felsõfokú nyelvvizsga, külföldi gyakorlat.
Informatikus diploma + Kereskedõ OKJ, 250-300 ezer forint alatt nem éri meg dolgoznom.
"Nekem van megfelelõ végzettségem" - mi számít ma annak? Mert az tudom, hogy ami nekem van (2 szakos tanár), az nem az. Elsõ voltam

Van olyan kontaktlencse amit egy napig lehet hordani és aztán ellehet dobni? és mit kell tudni róla? és ha nincs akkor melyik az amit a legkevesebb ideig lehet használni?

16 éves vagyok és szeretnék kontaktlencsét nyáron hogy napszemüveget is tudjak hordani, és röplabdához.

Legjobb válasz: Úgy hívják, hogy napi lencse. De tényleg. Ha elmész egy boltba, akkor mindent részletesen el fognak magyarázni róla, és segítenek felrakni, ha megmondod, hogy elõszõr hordasz lencsét.

Úgy hívják, hogy napi lencse. De tényleg. Ha elmész egy boltba, akkor mindent részletesen el fognak magyarázni róla, és segítenek felrakni, ha megmondod, hogy elõszõr hordasz lencsét.
van egynapos lencse, persze, ez a legdrágább fajta, egyben a legjobb is. ha szeretnél akkor elõbb vizsgálatra kell menned, megnézik mekkora dioptria kell, meg hogy egyáltalán bírja-e a szemed, ott kapsz is próbalencsét, elmondanak mindent.
van. drága : kb. 450 ft darabja

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!