Találatok a következő kifejezésre: Mikor van legalkalmasabb, (6 db)

Orvossal szeretném megnézetni, hogy van e peteérésem. Mikor a legalkalmasabb elmennem hozzá, hogy lásson is valamit? Menzi után kb. mennyi idővel?

Azért szeretném vele megnézetni, mert én ovu teszttel nem tudtam eddig megállapítani a rendszertelen ciklusom miatt. Babát szeretnénk, és szeretném tudni, hogy rendben vagyok e peteérés ügyileg. És hogy mikorra jelentkezzek be hozzá, menzi után kb. mennyi id?vel, hogy akkor már lásson is valamit, hogy volt e, vagy várható e, és ne hívjon vissza máskorra, mert akkor épp nem a megfelel? id?ben mentem.

Legjobb válasz: Ha pl. 28naposak a ciklusaid, akkor a 14.napon érdemes menned. Termékenységkalkulátorral számold ki a peteérésed idejét, s lehetõleg akkora jelentkezz be a dokihoz. Sok sikert! :) http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/

Ha pl. 28naposak a ciklusaid, akkor a 14.napon érdemes menned. Termékenységkalkulátorral számold ki a peteérésed idejét, s lehetõleg akkora jelentkezz be a dokihoz. Sok sikert! :) http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/

Mikor van a legalkalmasabb, legveszelytelenebb idoszak szexelni?

Sokat hallottam mar, hogy kozvetlen menstruacio utan veszelytelen vagy 2 menstruacio kozott...kb. a kozepenel... De megis mikor a legveszelytelenebb?

Legjobb válasz: Nincs olyan idõszak amikor 100% hogy nem esel teherbe

Nincs olyan idõszak amikor 100% hogy nem esel teherbe
Közvetlenül mensi elõtt, a mensi alatt és pár napig utána veszélytelenebb. Ez nem jelenti azt, hogy akkor nem eshetsz teherbe, csak sokkal kisebb az esélye. A két mensi között félidõben a legveszélyesebb. A babát tervezõk éppen azt a hetet célozzák meg a sikeres gyermekáldás érdekében.
Ha megfelelõen védekezel, a ciklus bármely szakában nyugodtan szexelhetsz. Ha nem védekelel, csak ímmel-ámmal, vagy sehogy, akkor bármikor teherbe eshetsz, menses elõtt, alatt , után , igen sokan vannak ezzel így... TEhát tessék normálisan védekezni!!
hát amikor peteérésed van. mensi elött és után közvetlen kicsit kisebb az esélye annak tehrbe eshetsz. de igy is nagy szoval ne gondold azt h nem lehetsz terhes
az igaz h amikor meg van a menstruációd ako kevesebb az esély rá, de ez NEM 100%...amikor a legnagyobb az esély rá, az a ciklus közepe, kb. 14-16. nap körül van!

Mikor nagyobb a teherbeesés esélye? Melyik a legalkalmasabb időpont, a mensi elött ill után? Van e vmi gyógytea vagy vitamin ami jobban elősegít a teherbeeséshez?

Legjobb válasz: Én pl közvetlen menszi után estem teherbe! Szerintem ez mindenkinél változó mivel függ attól is hogy mikor van pé. Vtaminok közül szedhetsz elevitet gyógytea pedig a palástfû és a cickafark tea! Sok sikert! De ha gondolod ovu tesztel is próbálkozhatsz, hogy biztosra menj!

Én pl közvetlen menszi után estem teherbe! Szerintem ez mindenkinél változó mivel függ attól is hogy mikor van pé. Vtaminok közül szedhetsz elevitet gyógytea pedig a palástfû és a cickafark tea! Sok sikert! De ha gondolod ovu tesztel is próbálkozhatsz, hogy biztosra menj!
nekem is a páromnak is e vitamint javasolt a dokim az elevit mellett.35 napig heti2x1-et.Ez segíti a sejtek regenerálódását, és erõsíti a szaporító sejteket.Nekünk bejött.AZ e vitamint lehet vény nélkül is kapni, de mivel zsírban oldódó nem szabd túlzásba vinni

Van valami átfolyós fogyasztásmérő? Vagy mi lenne erre a legalkalmasabb? (smkp)

Pontosan vezetek minden kiadásomat a közlekedéssel (szimplán azért, mert ez tesz boldoggá, nem is ez a lényeg).

Legjobb válasz: kilométer óra ha van rajta akkor az alapján egyszerû kiszámolni

kilométer óra ha van rajta akkor az alapján egyszerû kiszámolni
A kérdező hozzászólása: A két ismeretlenbõl ez csak egy. A pontosan megtett távot tudom. Le is mértem az órát, a km-mérõ része pontosan mér. Amivel bajban vagyok az az, hogy hány liter üzemanyag megy át ilyenkor a motoron. Erre nem találok megoldást..
Simsont miért nem lehet majdnem kifolyásig tankolni? Nem zár jól a tanksapkája? Én csak robogóhoz tudok viszonyítani, de ott telenyomom, míg már majdnem kicsorog, aztán nézem mi ment ki belõle.
veszel egy 1.5literes cappy (azért kell cappy-is üveg mert annak szélesebb a szája de lehet hogy szimo tankba nem fér bele ) gyümölcslevet ebbõl csinálsz egy tölcsért beleteszed a tankba addig töltöd benzinnel amíg az el nem éri az üveg száját így mindig egyformán lesz tankolva és így nem kell teletankolni, coca-colás üvegbõl tankolok így tudom mennyi megy bele ja és én 20literes kannába tankolok a kúton

Van egy régi szimatszatyrom, aminek a vállpántjára szeretnék sörös/üdítőitalos/energiaitalos nyitófüleket varrni, csak azt nem tudom, hogy mi erre a legalkalmasabb módszer. Tudtok mutatni esetleg képeket, linkeket és/vagy adnátok tanácsot?

Nagyon hálás lennék!

Legjobb válasz: A kevésbé hosszadalmas az lenne ha felfûznéd valamire, pl cipõfûzõ, és azt akár rákötnéd a szimatodra. Vagy egy erõsebb cérnával vagy ilyesmivel esetleg úgy hogy ahogy áthúzod a nyitófülön, úgy átszúrd az anyagon(szimat) is. Visszafele is akár és akkor mindkét oldalon lesz. Ha csak az egyik oldalon akarod akkor átszúrod megint az anyagon (szimat) és újra át egy nyitófülön stb... Ez szerintem akkor nézne ki jól ha a cérna nem látszódna annyira, szóval színben passzoljon a szimatodhoz.

A kevésbé hosszadalmas az lenne ha felfûznéd valamire, pl cipõfûzõ, és azt akár rákötnéd a szimatodra. Vagy egy erõsebb cérnával vagy ilyesmivel esetleg úgy hogy ahogy áthúzod a nyitófülön, úgy átszúrd az anyagon(szimat) is. Visszafele is akár és akkor mindkét oldalon lesz. Ha csak az egyik oldalon akarod akkor átszúrod megint az anyagon (szimat) és újra át egy nyitófülön stb... Ez szerintem akkor nézne ki jól ha a cérna nem látszódna annyira, szóval színben passzoljon a szimatodhoz.

Mely életkor a legalkalmasabb egy nőnek férjhez menni? A 29 éves kor még belefér az időbe? Tudom, persze, akkor kell, amikor megérett rá az ember és van egy stabil és normális kapcsolata, de mégis mit gondoltok erről? 29 éves az még elmegy?

Legjobb válasz: Hat perszehogy elmegy!!Sot meg fiatal vagy!!!A mai vilagba nemjo koran ferjhez menni,de persze barmi kozbe johet!!!A nok tobbsege mostanaba 30eves koruk kornyeken mennek ferjhez!!

Hat perszehogy elmegy!!Sot meg fiatal vagy!!!A mai vilagba nemjo koran ferjhez menni, de persze barmi kozbe johet!!!A nok tobbsege mostanaba 30eves koruk kornyeken mennek ferjhez!!
Ez ember függõ. Mindenki máskor fog készen állni. Nem a korod határozza meg. A szüleim 20 évesen házasodtak össze, mások meg 40körül....mégis elválnak. Érezni fogod ha készen állsz rá:)
Nincs olyan, hogy alkalmas életkor. Mindenkinek máskor.
Nincs olyan, hogy mikor alkalmas erre egy nõ-férfi. Mindenki magán érzi, hogy készen áll-e a házasságra, gyerek szülésre. 21 éves lány vagyok, én már készen állok rá, párom is, 1.5 év múlva lesz lagzink.
Szerintem soha. Nem értem miért kell papír a szerelemhez. De ti tudjátok :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!