Találatok a következő kifejezésre: Mikor van előváladék szex közben (2 db)

Mikor van előváladék? Szex közben is vagy mielőtt elélvez? Én mindig igy szexeltem a és soha nem voltam terhes.

Legjobb válasz: Hülyeség! Nagyon kevés az esélye h valaki teherbe essen úgy h a férfi nem élvezett belé.Bár vannak olyan bénák akik nem tudják idõben kivenni.

Hülyeség! Nagyon kevés az esélye h valaki teherbe essen úgy h a férfi nem élvezett belé.Bár vannak olyan bénák akik nem tudják idõben kivenni.
Gratulálok!Ami késik az nem múlik....
Mi az, hogy mindig így szexeltél? Hogyan?
Megint egy ilyen kérdés :) Egy kicsit szüneteltettem ezt az oldalt, mert bizony vannak itt 8 általánossal rendelkezõ Dr. szülész nõgyógyászok. A kiszállásos módszer is egy védekezési forma, csak 30%-al nagyobb az esélyed a teherbeesésre. Sokmindentõl függ, hogy terhes leszel-e vagy sem ha így védekezel. Függ tõled, és a párodtól. Lehet, hogy akivel most szexelsz sosem leszel így terhes, de elképzelhetõ, hogy a következõ pároddal az elsõ alkalommal teherbeesel. Akkor védekezz így, ha stabil párkapcsolatban élsz, és nem probléma ha becsúszik egy gyerek. Minden más esetben GUUUUMIIIII!
A kérdező hozzászólása: megszakitásos modszerrel
Mindezt úgy, hogy semmit se tudsz az elõváladékról? Érdekes, érdekes.
Érdekesnek nemmondható, inkább felelõtlen

Mikor van konkrétan előváladék szex közben? Lehet az elején is, vagy csak mielőtt elmegy a fiú?

Legjobb válasz: Elõváladék az aktus során és azt megelõzõen is lehetséges. A szerepe az elõváladéknak az, hogy megfelelõ síkosságot biztosítson a pénisz/fityma számára. Tehát már a szexuális együtlétet megelõzõ csók után is lehet elõváladék, akár még nem merev állapotban is.

Elõváladék az aktus során és azt megelõzõen is lehetséges. A szerepe az elõváladéknak az, hogy megfelelõ síkosságot biztosítson a pénisz/fityma számára. Tehát már a szexuális együtlétet megelõzõ csók után is lehet elõváladék, akár még nem merev állapotban is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!