Találatok a következő kifejezésre: Mikor van előváladék (21 db)

Mikor van előváladék? Szex közben is vagy mielőtt elélvez? Én mindig igy szexeltem a és soha nem voltam terhes.

Legjobb válasz: Hülyeség! Nagyon kevés az esélye h valaki teherbe essen úgy h a férfi nem élvezett belé.Bár vannak olyan bénák akik nem tudják idõben kivenni.

Hülyeség! Nagyon kevés az esélye h valaki teherbe essen úgy h a férfi nem élvezett belé.Bár vannak olyan bénák akik nem tudják idõben kivenni.
Gratulálok!Ami késik az nem múlik....
Mi az, hogy mindig így szexeltél? Hogyan?
Megint egy ilyen kérdés :) Egy kicsit szüneteltettem ezt az oldalt, mert bizony vannak itt 8 általánossal rendelkezõ Dr. szülész nõgyógyászok. A kiszállásos módszer is egy védekezési forma, csak 30%-al nagyobb az esélyed a teherbeesésre. Sokmindentõl függ, hogy terhes leszel-e vagy sem ha így védekezel. Függ tõled, és a párodtól. Lehet, hogy akivel most szexelsz sosem leszel így terhes, de elképzelhetõ, hogy a következõ pároddal az elsõ alkalommal teherbeesel. Akkor védekezz így, ha stabil párkapcsolatban élsz, és nem probléma ha becsúszik egy gyerek. Minden más esetben GUUUUMIIIII!
A kérdező hozzászólása: megszakitásos modszerrel
Mindezt úgy, hogy semmit se tudsz az elõváladékról? Érdekes, érdekes.
Érdekesnek nemmondható, inkább felelõtlen

Lehetek terhes? Nem szakadt ki a gumi, nem kerülhetett rá előváladék! Mi van ilyenkor?

Nem rég vesztettem el, elég sokat bénáztunk a gumival.A pasim nem ment el bennem, nehezen tudta betenni, annyira fájt. El?váladék viszont kerülhetett a gumira. Lehetek terhes? Az eset pont az utolsó vérzésemet követ? 14. napon volt. Árp.25 volt az utolsó vérzéses nap, azóta semmi pedig júni 5 van. Mondjuk most érettségiztem a szóbeli vissza van, lehet ennyi késés stressz miatt? Annyira parázok, hiszen nagyon figyeltünk, védekeztünk, a gumi nem szakadt ki, remélem nem is szivárgott. Bár ha picike lyuk lett volna rajta akkor a sok bénázástól elszakdt volna nem? Félek, nehogy már els?re baj legyen! Kinek volt hasonló szituja?

Legjobb válasz: Köszi!De azért ez annyira rossz...teszt..ja. Sajnos kisvárosban élek, ahol mindenki ismer mindenkit. Anyut meg fõleg, mi van ha egyszer az eladó (anyu barinõje) elmondja neki??megölne... 20leszek aug-ba,de úgy kezel mintha 5 lennék. A barátom azt mondta, hogy õ vesz ha nincs jobb megoldás...:S

A kérdező hozzászólása: Köszi!De azért ez annyira rossz...teszt..ja. Sajnos kisvárosban élek, ahol mindenki ismer mindenkit. Anyut meg fõleg, mi van ha egyszer az eladó (anyu barinõje) elmondja neki??megölne... 20leszek aug-ba, de úgy kezel mintha 5 lennék. A barátom azt mondta, hogy õ vesz ha nincs jobb megoldás...:S
A kérdező hozzászólása: Köszi! Remélem tényleg nem lesz gáz!Nem lenne jó, ha babás lennék!
A kérdező hozzászólása: Ja...erõt kell gyûjtenem magamon. Köszi a válaszokat!
Ne idegeskedj, ha nagyon félsz, vegyél egy tesztet, de valószínûleg az idegesség és a szüzesség elvestése együttesen zavarták meg a ciklusod..
Szia! Semmi baj, amikor én érettségiztem hatalmas stressz volt rajtam, hát még most, amikor az egyetemen vizsgázom. Természetesen megzavarhatja ez a ciklusodat, minden további nélkül. A legjobb lenne, ha venne a párod egy tesztet, így a civakodást is elkerülnéd anyukáddal és meg is nyugodtál, az érettségi is jobban fog menni, ha emiatt nem stresszelsz. Figyeld meg, teszt után rögtön megjön :) :) Sok sikert az érettségidhez :)
Utolsó válaszoló vagyok. Hidd el, nem vagy az :) Ha véletlenül mégis az lennél, nincsen semmi baj, felnõtt nõ vagy. Beszélgetned kellene anyukáddal, hogy nem vagy már gyerek. Persze jogos, hogy még õ tart el, neki is van beleszólása az életedbe, de nem jó dolog, hogy igazándiból tõle rettegsz. Üljetek le, beszélgessetek, egy szülõnek nehéz a felnõtt korba engednie a gyermekét, de muszáj. Van, aki erre magától ráébred, van aki csak segítséggel, de akkor is elfogadja. Remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet...és szerencsére nem vagyok babás!Köszi a nyugtatást! :)
Van elõváladék, és veszélyes is lehet egy nem kivánt terhesség esetén!!
Nem gondolom, hanem tudom, hogy van elõváladék, ami tartalmazhat és szokott is spermiumot, és hogy a terhességek 1/4-e megszakításos védekezésnél következik be.
az én párom is azt mondta, hogy igy nem lehet teherbe esni, mert az elõváladékban nincs sperma. Hát nem jött be, mert 33 hetes terhes vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Igen :) Köszönöm :) akkor legalább megmutathatom neki is a kommenteket és talán nem erõlteti annyira. Oké...mérem a hõmét..és egy-két nap eltéréssel tudom is mi a veszélyes szakasz, de akkor sem akarok terhes lenni :) Nem biztos a hõmérõs módszer sem :)
Hát lehet, hogy nem érzi, de akkor is elõfordúlhat bármikor, és akkor ....ez egy szerencsejátékos védekezési módszer, és ismerjük a szerencsejátékot?!Legtöbbször nem az történik, amire számítunk.
Én a ciklusom 9. napján estem teherbe, elõváladéktól!!! (óvszert használtunk, csak az "elején" még nem tettük fel)Tuti, mert utána csak a 26. napon voltunk együtt, de a 287. napon végzett tesztem pozitív volt!
Igazából az elõváladék is egyénfüggõ, mint annyi minden. Volt férjemnek egyáltalán nem volt, 4 évig "védekeztünk" kizárólag megszakítással, nem lettem terhes. Jelenlegi barátomnak viszont rengeteg van, ha eléggé fel van izgulva, kb 2-3 percenként kibiggyan egy-egy csepp... Na, vele gumit használunk :D

Mikor van az előváladék?

Legjobb válasz: Ha a pénisz merev:D , azért elõváladék, mert a sperma elött jön:D

Ha a pénisz merev:D , azért elõváladék, mert a sperma elött jön:D
nem..nálunk folyamatosan jön...ahogy közeledik a csúcs felé egyre több:) nekem nagyon izgató mikor érzem hogy jött egy nagyobb adag ..vagy látom:)
ja és igen az az volt...
Nekem már ha felizgulok, akkor jön. elõfordul hogy még alsógatya rajtam van, és úgy jön már. De mindíg érzem ha jön.
Nekem nem jön csak ha rendesen szeretkezek, masztinál nem szokott. ÉS nem egyszer jön elvileg mindig ejakuláció elött. (értsd: sperma elõtt).
A kérdező hozzászólása: de csak egyszer jön?
A kérdező hozzászólása: úgy értem, h orális szex közben éreztem sós ízt...az az volt?és akkor az ejakuláció elött csak 1x van?
Általában akkor jön, ha a fiúnak hirtelen jó érzése van. Akár többször is. Aztán egyszerre csak jön minden.
A kérdező hozzászólása: De ha az eleén éreztem...akkor közben is jött ügye?

Mikor van konkrétan előváladék szex közben? Lehet az elején is, vagy csak mielőtt elmegy a fiú?

Legjobb válasz: Elõváladék az aktus során és azt megelõzõen is lehetséges. A szerepe az elõváladéknak az, hogy megfelelõ síkosságot biztosítson a pénisz/fityma számára. Tehát már a szexuális együtlétet megelõzõ csók után is lehet elõváladék, akár még nem merev állapotban is.

Elõváladék az aktus során és azt megelõzõen is lehetséges. A szerepe az elõváladéknak az, hogy megfelelõ síkosságot biztosítson a pénisz/fityma számára. Tehát már a szexuális együtlétet megelõzõ csók után is lehet elõváladék, akár még nem merev állapotban is.

Mikor jön az előváladék? Lehet azt érezni? Van aki érzi? És az előváladék csak a korábbi sex után a húgycsőben maradt spermákat mossa ki? vagy tartalmaz akkor is ha előtte nem volt sex?

Legjobb válasz: Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.

Szia! Sorban válaszolva a kérdésekre, az elõváladék izgalmi állapotban "jön", ha kellõképpen felizgulsz, legyen az egy helyes csajszi, vagy egy pornó film, akkor termeli a szervezeted. Ezeket átlátszó cseppecskék, kinek több jön, kinek kevesebb. És igen lehet érezni, de nem mindig, igazából nem tudom mitõl függ, van amikor érzem, hogy épp most ért ki a húgycsõ végére, van amikor meg csak észreveszem hogy csupa nedv vagyok. :) Az elõváladék feladata nem az, hogy az ondót mossa ki a húgycsõbõl, hanem az, hogy kellõképpen benedvesítse a péniszed, fõként a makkot, ezzel is segítve a könnyebb behatolást. Ezért szokták mondani, hogy szárazon nem az igazi, nehezebb behatolni, tapad, és ettõl fogva fáj is. Éppen így van a nõknél is, nem véletlenül termelik õk is. És igen, akkor is tartalmazhat spermiumokat, ha aznap még nem is szexeltél, éppen ezért veszélyes gumi nélkül, csak megszakítással védekezni. Mindig használj gumit, vagy a csajszi szedjen hancurbogyót! Üdv.
utolsónak: mi az h kevés spermium??? egyetlen egy spermium elég a megtermékenyitéshez!!!!!!
Az elõváladék célja, hogy megtisztítsa a húgycsövet és elõkészítse a terepet. De magában az elõváladékban olyan kevés spermium van, hogy az nem elég a megtermékenyítésre. Csak sok srác túl késõn veszi ki.
Lany vok, sztem nem lehet érezni, igy maradnak sokan terhesek a megszakitasos "védekezés" mellett.
utolsó válaszoló: hancurbogyó:D:D ez nagyon teccett!
2vel elõttem válaszoló nem teljesen tudod jól, a fõ feladata, hogy megtisztítsa a húgycsövet az ott maradt vizelettõl, ami ugye savas, de a sperma meg lúgos és ezért. A síkosítás csak másodrendû feladata.
Én csak annyit írtam, hogy nem az a feladata, hogy ondót takarítson a húgycsõbõl :) azt nem mondtam hogy vizeletet nem moshat ki. De valóban a te válaszoddal -kiegészítve az enyémet- tûnik egésznek a dolog.
Na igen... Jól összehoztuk:) :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat sokat segítettetek :)

Az előváladék mikor jön? A fiuknak vagy a lányoknak van? 16L

Legjobb válasz: Fiúknak van, és akkor jön ha izgatod a srácot, magától nem. pl.: Egy óra smárolás bõven megteszi. Tudd: -nem feltétele az erekció (izgatod akkor van ugye, de ha az erekció elmúlik, az elõváladék marad a csõben, meg a végén) -terhes lehetsz tõle, mert tartalmazhat spermát 20/F

Fiúknak van, és akkor jön ha izgatod a srácot, magától nem. pl.: Egy óra smárolás bõven megteszi. Tudd: -nem feltétele az erekció (izgatod akkor van ugye, de ha az erekció elmúlik, az elõváladék marad a csõben, meg a végén) -terhes lehetsz tõle, mert tartalmazhat spermát 20/F
Legalább õt érdekli a dolog. Van olyan, aki sz*rik bele... lett is következménye. Amúgy, mint írták a fiúknak van, és nagyon hamar jöhet. Általában az erekciót követõ 3-4 percben szokott nálam megjelenni, de van, hogy az erekcióval egyszerre, pl mikor megcsókol a barátnõm.
Hát hallod neked biztos jött volna ha kellett volna , amúgy meg vannak felvilágosító könyvek , esetleg jó szülõk ...
Ja és a keresõt sem felejeteném ki
16 évesen hogy lehetsz ennyire buta hogy még ezt sem tudod? Mindjárt felnõtt nõ leszel! Azt legalább tudod, hogy nem a gólya hozza??
igen nem mindíg a gyerek tehet a dolgokról.ismerõsöm 19 éves és egyszer meg kérdezte teszem hozzá szûz volt hogy ugye nem terhes?!
igen
Van akinél sz õsök nem magyarázzák el. Pl: én apuval élek, és hát vele nem tudom az ilyet megbeszélni. De azért jobb lenne ha utána járnál az ilyesmi dolgoknak nehogy tényleg rossz vége legyen.
Utolsó! Nem feltétlenül az õ hibája, hogy nem tudja. Miért kell egybõl ítélkezni?
fiúknak, és izgalomkor. jön amikor jönnie kell.
nekem elõbb jön mint az erekcio, hehe, voltmár hogy átáztattam a gatyám :D csókolóztunk fél órát az elég volt hozzá :)

Elöváladék mindig jön ha merevedés is van? Vagy mikor jönnek azok az "örömcseppek"?

Legjobb válasz: Az esetek 99%ban ha merevedése van a delikvensnek, akkor elõváladék is van. Nem izgalom esetén, mindig keletkezik testnedv, elõváladék.

Az esetek 99%ban ha merevedése van a delikvensnek, akkor elõváladék is van. Nem izgalom esetén, mindig keletkezik testnedv, elõváladék.
Azért jön, mert ez a természetes síkosítód és a húgycsövet megtisztítja a sperma távozása elõtt. Bármikor jöhet, többször is egy aktus során. És tudnod kell, hogy akár spermiumot is tartalmazhat...Szóval tessék vigyázni vele, ha hüvely környékén játszadoznál...
Nem feltétlenül csak egyszer jön ki.A barátomnak legalábbis sûrûn szokott.Mindig akkor, amikor legjobban felizgul, de ha húzni akarom, és nem megy el, akkor utána még kijöhet sokszor.
A kérdező hozzászólása: de az mindig kijön? És az pl ha egy fél óráig áll akkor csak egyszer jön ki?

Mi a jóélet okozhat ilyet, hogy az előváladékban ilyen fura kissé szürke színű gennyes szar van, a sperma az normális, fehér színű?

csak mert antibiotikumot már szedtem jórégen ,a gennyes vizeletemre, azt hittem elmulasztotta, de néhanapján mindig visszatér és kb azóta kezdődött el az a gennyes előváladék is... nem tudom ezt hogy lennék képes elmondani a dokinak, ha ezzel kéne hozzá fordulnom.. itt győrbe kb mindent úgy kell az orvosokból kihúzni semmit sem mondanak el 18f

Legjobb válasz: Olyan helyre menj ahol végeznek spermából tenyésztést és megnézik milyen kórokozó van benne! Sajnos címet nem tudok adni csak Budapestit ha kéred.

Olyan helyre menj ahol végeznek spermából tenyésztést és megnézik milyen kórokozó van benne! Sajnos címet nem tudok adni csak Budapestit ha kéred.
Hali! Akkor most nyugodj meg, végy nagy levegõt, és mondd el légy szíves közért7õbben, h. mi bajod is van neked most tulajdonképpen? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: szóval már nem egyszer tapasztaltam azt hogy az elõváladékomban, ilyen fura fehérnél sötétebb, enyhén szürke lé folyik ki a farkamból, tehát nem az a nyúlékony átlátszó cucc.. ha csak egyszer lett volna nem aggasztana, de már többször fordult elõ, és nem értem mi ez (annyit tennék hozzá hogy a vizeletem színe már nyár óta elég érdekesen változik, kb pár hónapja a doki kiderítette hogy vesekövem miatt lehet(bár azóta gennyet is láttam benne, amire persze azt mondta hogy "jóvan fiam csak képzelõdtél")...most éppen a héten voltam zúzáson a bal vesémben, meg jövõhéten megyek a jobb vesémben lévõ kõ miatt is, a prosztatámban lévõt meg azt mondja , az ott marad)
Ki az orvosod Gyõrben? EE
A kérdező hozzászólása: most legutóbb a koór sándornál voltam.. ez miért fontos?
Azért, mert nem minden orvos veszi/kezeli egyformán fontosnak a beteg problémáit, és nem is mindegyik egyformán alapos. "most legutóbb" -- állítod. "mindent úgy kell az orvosokból kihúzni semmit sem mondanak el" -- többes számot használsz. _ Hány orvosnál jártál te ezzel a problémáddal, és mióta áll ez fönn? _ Milyen vizsgálatokat végeztek már el eddig rajtad? _ Színe okés. Szaga, állaga mennyit változott az eredeti, normál állapothoz képest, hogy érzed? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: nyáron kezdõdött ez a gennyes/véres hugyozás azzal fordultam elõször dokihoz, de mindig ott akadt meg a dolog hogy pisimintát adtam aztán "majd küldjük az eredményt" ...kb ez volt olyan 3 orvossal, háziorvos legelõször antibiotikumot írt fel, 3-4 napig szedtem (kb aug-ba volt ez)...egy ideig elmúlt aztán megin elõjött másodszorra ugyanúgy felírt antibiotikumot, de akkor már másfél hétig szedtem, az mégtovább kiirtotta de kb pár hónap után megin azt vedtem észre egyszer hugyozásnál, hogy ilyen körtelé szerû lét huggyozok, ami nem csak vér hanem genny is vagy vmi hasonló:\...mondom nanee már megin(ez volt kb november körül) és azóta még voltam pár orvosnál mire januárba vesekövet állapított meg nálam, amire felírt gyógyszer sajna nem gyógyított meg, ezért most egy hete voltam zúzáson, de még itt sem jött ki semmi porszem vagy ködarab belõlem és most itt vagyok, és ezzel párhuzamosan, ha nem is nyár óta de olyan október fele néha láttam hogy az elõváladékomba is van ilyen fura állagú valami.. -volt vizeletminta/ ondó minta bár akkor azt még csak a gennyes vizelés miatt, szal nem tom abból mit vizsgáltak -utlrahang amirõl elõször semmit sem állapítottak meg majd januárba ujjab ultrahangom sikerült megállapítani a köveket meg még volt egy kb december körül egy röntgenem ami szintén teljesen negatív lett a hugyom az néha jóval erõsebb szagú, meg sokszor barnás, pirosas, meg ahogy írtam van hogy ilyen túrós, körtelé állagú ez az elõváladékdolog már csak hab a tortán:\

Ez amiatt lehet mert kő van a prosztatámban? (mikor verem a gyíkot az előváladékba ilyen fura szürke gennyes nyálszerű anyag jön)

és nem normális előváladék, és nem is elősperma, egyértelműen meg tudom állapítani elvileg hétfőn megyek zúzásra, ki tudják onnan zúzni vagy mi lesz a sorsa? mert elég aggasztó 18f

Legjobb válasz: ja és a vesémben is van kõ, amiatt megyek zúzásra, de remélem a prosztatából is kiveszik vhogy

A kérdező hozzászólása: ja és a vesémben is van kõ, amiatt megyek zúzásra, de remélem a prosztatából is kiveszik vhogy
nem hanem mert bakteriális fertõzésed van a genny attól van
A kérdező hozzászólása: csak 2 hétig szedtem rá antibiotikumot azután miután 1 hét antibioitkum kúra után elmúlt majd visszajött -_-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!