Találatok a következő kifejezésre: Mikor van az ideje hogy (65 db)

1 év körüli babák anyukái. Nálatok mikor van az esti lefektetés ideje, és hogyan zajlik (mármint ringatva vagy már a saját kiságyában, stb. )?

Legjobb válasz: 8kor fürcsi, utána kap egy üveg tejcsit (tápszert) így kb. 1/2 9-kor már ágyban van. Egyedül alszik kiskorától, bár volt egy nagyon rövid idõszak, amikor csak ringatás után akart elaludni, de ezt gyorsan "kinõtte" :) Mostanában inkább a napközbeni alvással vannak a gondok. De talán ez sem gond, csak kezdi átteni az alvási idõszakot ebéd utánra, míg eddig 11 és 1 óra között aludt általban.

8kor fürcsi, utána kap egy üveg tejcsit (tápszert) így kb. 1/2 9-kor már ágyban van. Egyedül alszik kiskorától, bár volt egy nagyon rövid idõszak, amikor csak ringatás után akart elaludni, de ezt gyorsan "kinõtte" :) Mostanában inkább a napközbeni alvással vannak a gondok. De talán ez sem gond, csak kezdi átteni az alvási idõszakot ebéd utánra, míg eddig 11 és 1 óra között aludt általban.
8-fél9 és már 2 hetes kora óta a saját kiságyában alszik...
egy éves a fiam, amióta hazajöttünk a kórházból külön szobában, a saját ágyában alszik.Amíg cicizett úgy aludt el, hogy azon elálmosodott, aztán beraktam az ágyába, bekapta az ujját, birizgálta haját vagy a szempilláját és elaludt.Egy hónapja elválasztottam, azóta az ölemben megissza a tápszert-tejitalt, és még 1-2 percig az ölemben tartom úgy, hogy a lábamon fekszik, és mozgatom a lábam.Így elálmosodik, beteszem a kiságyba, és elalszik.Hétkor vacsorázik, aztán fürdés, még egy kis játék 19.55-ig, aztán nyolctól alvás reggel 7.30-8-ig.
Kisfiam elsõ éjszakától kezdve a saját ágyában alszik. Este 7-fél 8 körül van fürcsi, utána sólámpa fényénél az ölemben megissza a tápiját, közben énekelek vagy mesét mondok. Felül böfizni, majd mutogat az ágyára, hogy menni akar aludni. :) Megpuszilgatom, leteszem az ágyába, megsimizem, és kijövök tõle. Alvós rongyi sarkát szorongatva, hüvelykujj a szájában, és mormogva elaltatja magát. Ritkán elõfordul, hogy anyahiánya van, és sír. Akkor bemegyek, kiveszem, a vállamra hajtja a fejét, kicsit megsimogatom, megpuszilgatom, csitítgatom - ez max. két perc, utána ugyanúgy visszateszem az ágyába, és olyankor már gond nélkül elalszik.
8 fele fürdetés és fél 9-9 között alvás. Az esti lefektetés sokáig gond volt nálunk, mert csak ringatva kézben aludtt el. Radikális megoldáshoz folyamodtunk..Be raktuk szépen az ágyba amikor az alvás ideje jött és bárhogy sírt, ordított nem szedtük ki az ágyból. Nagyon rossz volt, én nem is bírtam hallgatni. Elöször fél-háromnegyed óráig is bírta a sírást-üvöltést. Aztán másfél hét után katt, és mintha elvágták volna. Most már úgy van, hogy az utolsó tápi után szépen ringatom egy picit, megsimogatom, elköszönök tõle és lerakom az ágyba. Ha nem is alszik rögtön el, de akkor is csendben van és hamarosan elalszik.

12 éves srác vagyok és van 1 barátnőm. Még nem volt 1. csókunk egyikőnknek sem. Félek. De végre meggyőztem megam hogy itt az ideje. Hogyan csináljam és mien körülmények között?

Legjobb válasz: A lányok szeretik a romantikát,vihetsz neki egy szál virágot,vagy valamilyen csokit,nézhettek filmet vagy sétálhattok:-)aztán ugy is lesz rá megfelelõ pillanat,mikor épp szotlanok vagytok mindketten:-) nézz a szájára aztán lassan hajolj oda és csókold meg ahogy jólesik:-)) a nyelvedet is át dughatod finoman,ne legyél erõszakos,ha õ nem akarja akkor ne:-)))) de szép is a szerelem

A lányok szeretik a romantikát, vihetsz neki egy szál virágot, vagy valamilyen csokit, nézhettek filmet vagy sétálhattok:-)aztán ugy is lesz rá megfelelõ pillanat, mikor épp szotlanok vagytok mindketten:-) nézz a szájára aztán lassan hajolj oda és csókold meg ahogy jólesik:-)) a nyelvedet is át dughatod finoman, ne legyél erõszakos, ha õ nem akarja akkor ne:-)))) de szép is a szerelem
Szia! Szerintem is bõven elég, ha a száját puszilod csak meg, azt nem lehet elrontani. A többi majd jön magától :) 17/F
A kérdező hozzászólása: Kösz!Majd kipróbálom.
Elég, ha elõször csak a száját puszilod meg.
nah én és ugyanilyen helyzteben voltam két hónapja uygyanennyi élves is voltam és megtettük de hogy? hát így: eglsze este errõl beélztem vele aztán átöltözött a szemem elõtt nagyon szép volt utána felmentünk aludni mert együtt zsaoktunk ha ittvan azán akat puszilgattam egyre inkább küözelítve a szájához és egyszer cssak sokszuor a száját aztán vizsonozta utána pedig egymásba kezdett "folyni" a szánk és megtörtént! az elsõ(mejedjzem) 1, 5 órás volt pillanyítni megszakadásokkl utna megmég 2 óra szintén és minden enged ve tapi.. én nmagyoin élvezük másnap úgy néztünk egymésra mit két eélválaszthatalan deh vigyázz mert mi 1, 5 hónapra rá aszakítottunk!:'( bár már nem bánom nah enyni és tehogy csináld? vugyél neki egy gyönyörû vörös/piros rózsát az a nõk egyik gyengepontja:) sok skiert eztán valahogy vedd át ül mellé dugd hozzá egyre közebell a fejed fogyd mega ezét és lassna köezelítve TEDD MEGG!! remélem gsznos melesz! és bocs hogy szrúl írtm cvsask éjjel 3:30 van nah SOK SIKERT ÉS ÉLVEZETET!!:)
az elsõ fickónak írom.. nem minden csaj szereti a romantikát<33
Csakhogy egy 11-12 éves kislány nem csaj... :) ))
ez elég lenézõ volt...:D ez már tiszta cink h aki 11-12 éves mindenkit lenéznek..(majnem)
Egyáltalán nem lenézõ volt. Ebbõl látszik, hogy már rögtön magukra veszikXD Amúgy meg egy 11 éves akkorse csaj, mindenki annak veszi, aminek akarja:D

Mikor van itt az ideje hogy megkérdezzem a lányt h akar -e velem járni?

Van egy lány, egy buliban ismerkedtem meg vele. Másoktol visszahallottam hogy teccem neki, és persze ö is nekem. Már tervezzuk hogy találkozunk. De kicsit parázok, mert nem tudom hogy már igy az elso alkalommal kérjem meg h járjon velem? Én szivem szerint nem sietném el a dolgot, de a haverok szerint kapcsoljak rá, mert még vki beelöz mielott én lépek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Figyelj!hivd el valahova...akár társasággal, akár kettesben...érezzétek jól magatokat...beszélgessetek, ismerkedjetek kicsit:) de ne úgy menj oda hozza h "figyelj akarsz járni velem?" az majd jön magától...ha kölcsönös a vonzalom. ne aggódj ha tettszel neki majd megtörénik az elsõ csók és akkor sinen van a dolog, utána már minden rendben lesz:) türelem

Figyelj!hivd el valahova...akár társasággal, akár kettesben...érezzétek jól magatokat...beszélgessetek, ismerkedjetek kicsit:) de ne úgy menj oda hozza h "figyelj akarsz járni velem?" az majd jön magától...ha kölcsönös a vonzalom. ne aggódj ha tettszel neki majd megtörénik az elsõ csók és akkor sinen van a dolog, utána már minden rendben lesz:) türelem
Szerintem is béna, hogy ha megkérdezed tõle hogy "járunk?". Ez kialakul magától, találkoztok, beszélgettek, ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor megint és ez így megy tovább, amíg nyílvánvaló, hogy ti egy pár vagytok. Ha nem akar tõled semmit azt tudni fogod, hisz nem megy el a következõ találkára, ilyesmi.
Csatlakozom az elottem levoekhez. az eleg gaz ha vki megkerdezi "jarunk""vagy "akarsz kapcsolatot"velem. Nekem mar szegeztek ilyen kerdest es az allam esett le azt sem tudtam h mit regaljak ra. mert az illeto aranyos meg kedves volt meg tiszteltem de a kerdes olyan volt h nem szamitottam ra. hivd el, menjetek el vacsizni, moziba, setalni, beszelgess m inel tobbet vele h megismerd es flortolj vele, erintsd meg neha, mosolygj ra, mikor elbucsuztok adj eloszor neki egy puszit oleld at, evvel jelzed h tetszik neked a lany. ha a csaj viszonozza ezt akkor sinen vagy, tehat ha engedi h pusizt adj vagy ha toleld vagy o is partner a flortolesben akkor tudod h visoznozva van az erzeseid es ez majd utana menni fog a maga utjan. probalj vele minel tobbet talalkozni de ne vidd tulzasba se, es akkor majd kialakul. Sok sikert!!!
Halgass a haverjeidre...Ok jol mondjak(szerintem)
De ne ugy kerdezd meg h "akarx jarni velem?" lassan talalkozgassatok es ismerkedjetek meg a tobbi majd jon ...


Ne hülyítsd, azt utáljuk. Mondd a szemébe és kész.
Hát olyanokat amiket szerettek; még élni szeretnék egy kicsit, nem szeretnék komoly kapcsolatot, nagyon helyes vagy de inkább nem, nincs veled baj :S Hát az igazat!!! -_-
Természetesen csakis kizárólag az igazat mondjad neki, ne hülyítsd és ne csalogasd, mond meg szemébe, hogy mi az igazság, ez alap! Mármint, hogy õszinte légy.
Mond a szemébe hogy nem tetszik.
mond azt h van valakid, ilyen egyszerû és ezzel nem bántod meg annyira
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Õszínte voltam és nem sértõdött meg! Egy kicsit szomorú volt, de megértette! Mégegyszer köszi mindenkinek! :)

Mikortól van itt az ideje, hogy átaludja az éjszakát? Magától aludta át, vagy ha volt valami módszeretek, mi volt az?

Legjobb válasz: Kisfiam 9 hetesen kezdte ataludni az ejszakakat. Nem volt semmi modszerunk egyszeruen elkezdte kihagyni az etkezeseket. Pl 9 hetes kora elott este 8-kor lefektettuk, felebredt meg utanna este 10-11 kozott enni, aztan ejjel 2 ora korul es vegul hajnali 4-5 kozott majd reggel 8-kor indult a nap. 9 hetes kora korul egyszercsak nem ebredt tobbet ejjel 2 orakor hanem este 8-kor lefektettuk felkelt 11 korul enni majd hajnali 4-kor. 12 hetes kora korul elhagyta a hajnali 4 orai eveset es csak este 11 korul kelt fel enni majd aludt reggel 8-ig. Aztan par hettel kesobb mar 11 korul sem kelt fel es azota is este 8-tol alszik reggel 8-ig. Most 8,5 honapos

Kisfiam 9 hetesen kezdte ataludni az ejszakakat. Nem volt semmi modszerunk egyszeruen elkezdte kihagyni az etkezeseket. Pl 9 hetes kora elott este 8-kor lefektettuk, felebredt meg utanna este 10-11 kozott enni, aztan ejjel 2 ora korul es vegul hajnali 4-5 kozott majd reggel 8-kor indult a nap. 9 hetes kora korul egyszercsak nem ebredt tobbet ejjel 2 orakor hanem este 8-kor lefektettuk felkelt 11 korul enni majd hajnali 4-kor. 12 hetes kora korul elhagyta a hajnali 4 orai eveset es csak este 11 korul kelt fel enni majd aludt reggel 8-ig. Aztan par hettel kesobb mar 11 korul sem kelt fel es azota is este 8-tol alszik reggel 8-ig. Most 8, 5 honapos
Az én fiam 16hónapos!kb.8éjszakát aludtunk át!eleinte volt, hogy 10-12szer volt feent, vissza aludni nem akart egyedül!(simiztük a fenekét, mert mai napig hason alszik)!1éves kora óta délbe alszik 2órát, este meg 9fele teszem le!eljutottunk oda, hogy leoltom a villanyt és meléfekszek és akkor végülis egyedül elalszik!este viszont(jön foga), mindíg megszomjazik:) -tudom csak rossz szokás!bocs, hogy ilyen hosszú lett!
Semmilyen módszerünk nem volt rá. A kisfiam már a kórházban is csak 1x kelt fel éjszaka szopni, 4 hetes korában egyszercsak nem ébredt fel csak reggel, aztán még hol felébredt, hol nem, de 2 hónapos kora óta 99%-ban átalussza az éjszakákat. Semmit nem tettünk érte, ha csak annyit nem, hogy egyedül alszik 3 hetes kora óta a szobájában. 10, 5 hónapos a kisfiam.
A kérdező hozzászólása: Az enyém az elsõ perctõl egyedül alszik a szobájában, 7 hónapos de még mindig felkel legalább egyszer. Egyébként altatni sem nagyon kell, már a suttogós módszerrel kb. egy hét alatt átálltunk arra, hogy egyedül tud elaludni, nem kell ringatni. De az éjszakákat nem alussza át, pedig nagyon jó lenne. Tudom van, aki még többször kel, de én ettõl is nagyon fáradt vagyok már!
2-dik vagyok:inni kell fel, vagy csak simán sír?nállunk is volt, hogy csak sírt-gondolom félt!sztem ezek a dolgok tényleg csak rossz szokások!a külön szoba jó ötlet!
A kérdező hozzászólása: max pár kortyot iszik, szerintem is csak megszokás.. jó lenne pár ötlet, hogy hogyan lehet leszoktatni, mert gondolom neki is jobb lenne, ha egyhuzamban tudna sokat aludni (meg persze nekünk is)
20 hónapos a fiam, talán 2x aludta át eddig. 1-2x ébred és cicin nyugszik meg, fõleg mert jön a foga.Engem nem zavar, szívesen kelek hozzá. Ismerõs körbe mindenhol az a tapasztalat, hogy 2 éves koruk körül elhagyták maguk az éjjeli cicit.Így én is várok még.Amúgy is leakarom márciusig választani, akkor megyünk bölcsibe.

Szűz vagyok, és van egy komolyabb kapcsolatom . Ha eljön az ideje hogy lefeküdjek a barátommal . Mit hogyan csináljak? 15 L

Legjobb válasz: még semmit, ebben a korban legalabbis. még 1 évet mindenképp várjatok vele. amugy ami a legfontosabb, h gumit hasznaljatok.

még semmit, ebben a korban legalabbis. még 1 évet mindenképp várjatok vele. amugy ami a legfontosabb, h gumit hasznaljatok.
ha itt teszel fel ilyen kérdést akkor még nem vagy felkészülve várj még vele.
Mi az a komoly kapcsolat? mennyi ideje vagytok együtt? igazából a mai lányok túlnyomó többsége 13-14 évesen veszíti el a szüzességét, csak mert ciki hogy szûz, vagy túl sok ivott és discoból kivitték egy közeli parkba, ( de ennyi idõsen azt sem értem hogy mit keresnek discoba) ha igazán szerelmesek vagytok, és úgy érzed hogy a barátod is kitart melletted sok csajos hülyeséged mellett, akkor mindenképpen használjatok gumit, és a végén ellenõrízéttek le, hogy nem -e szakadt ki. Jó mulatást.
a barátod hány éves?
Én 14 éves voltam mikor elvesztettem a szüzességem. Erre nem készülni kell. Amikor már utána kell nézni hogy mit hogyan, akkor már bõven benne lesztek. Most még az érzelmi része a fontos. Felkészítelek, hogy én azt hittem örökké tart majd a kapcsolat. Hát ilyen idõskorba mint te meg én, erre 5% esély van. Gondold meg! Rendes srác legyen és jó helyen. Hogy szívesen vissza emlékezz rá ha nem maradtok együtt. Én szívesen emlékszem vissza a srácra!
Szerintem meg igenis kell egy alapvetõ tudás ahhoz, hogy nyugodtan szexeljen valaki. Pl. mikor miért és hogyan eshetek teherbe (az itt feltett kérdések egy része pont ennek nem-tudása miatt tevõdik fel), miért nem lesz várhatóan orgazmusod, miért fog még az ujjazás is jó eséllyel fájni (akár hosszabb idõn át is), milyen kívánságai lehetnek egy pasinak és mi az, amit te is jószívvel teljesítesz és mi az, amire nem vagy hajlandó. Pl. az sem árt, ha ismered a saját tested! Mi okoz Neked örömet és mi nem!
18. szülinapom elõtt 1hónappal vesztettem el és 1álltalán nem éreztem cikinek h eddig vártam...így alakult és kész! és azóta is 1ütt vagyunk :P 19/L

Lányok! Tetszik egy srác de az a baj hogy élsportoló és biztos nem lenne rám ideje soha :S meg az se tetszik hogy ilyen küzdősportot csinál. Itt van egy videó hogy róla, nektek mik a tapasztalatotok az ilyen srácokról? Köszi a normális válaszokat

link :

Legjobb válasz: Az én barátom is küzdõsportra jár ,de meg tudja osztani az idejét köztem a sport a tanulás és a család között. Még akkor is jut ideje rám, amikor több versenyre készül egyszerre. Tudod, arra van idõ, amire szánsz idõt.

Az én barátom is küzdõsportra jár , de meg tudja osztani az idejét köztem a sport a tanulás és a család között. Még akkor is jut ideje rám, amikor több versenyre készül egyszerre. Tudod, arra van idõ, amire szánsz idõt.
Szia. 1: nem jön be a link " nekem " 2: olyan nincs, hogy nincs ideje egy kapcsolatra... Ha te lennél a barátnõje és akarna látni akkor látni is fog, ha akar telefonálni veled akkor telefonálni fogtok és stb.stb.. a többi csak kifogás...ha valamit agyon akarunk akkor elérjük.
nekem se jön be a link
nekem se
A kérdező hozzászólása: köszi most megnyugtattál :) és igazad is van csak én túldramatizálom:S ja és link megpróbálom itt http://www.youtube.com/watch?v=t7Zdyhih56Q
basszus beleszerettem ebbe a srácba... légyszíves adj meg róla minden adatot én ugyan nem szarakodok....én megpróbálkozok vele..
A kérdező hozzászólása: haha nem:) majd én probálok valamit =)
na jól van büszke vagyok rád! látod sikerült döntened! elõzõ voltam ;)

Mit jelent az, hogy a Gyed idejének csökkentése a "már megszületett gyerekek szüleire nem vonatkozik"? És mi lesz azzal aki jövöre tervezi a harmadik babát, most Gyeden van?

Legjobb válasz: Szerintem teljes a káosz. Mi is ugyanebben a cipõben járunk. 3 gyermeket terveztünk, s a szívem meghasadna, ha nem lennének hárman. Van egy 3 éves és egy 9 hónapos gyermekünk. Nem mintha annyira tehetõsek lennénk, de úgy gondolom, 3 gyereket fel tudunk nevelni, bár a mostani állás elég elkeserítõ! És ugye az sem mindegy, hogy 2 vagy 3 évig van az anya otthon a gyerekével! Ha rosszakaratúak olvasnak, most nem arra kell ám gondolni, hogy nem akarunk mi anyák dolgozni, mert ez nem így van, bár azt sem tudni, lesz e hová menni dolgozni, vagy kellünk e egyáltalán? Egy kétéves gyermeket beadni idegenek közé? Hisz milyen kicsi még ahoz!! Ezeknek a gyerekeknek még javába anyára van szükségük! Naés aki még szopik? És itt be is fejezem, mert a szivem meghasad......

Szerintem teljes a káosz. Mi is ugyanebben a cipõben járunk. 3 gyermeket terveztünk, s a szívem meghasadna, ha nem lennének hárman. Van egy 3 éves és egy 9 hónapos gyermekünk. Nem mintha annyira tehetõsek lennénk, de úgy gondolom, 3 gyereket fel tudunk nevelni, bár a mostani állás elég elkeserítõ! És ugye az sem mindegy, hogy 2 vagy 3 évig van az anya otthon a gyerekével! Ha rosszakaratúak olvasnak, most nem arra kell ám gondolni, hogy nem akarunk mi anyák dolgozni, mert ez nem így van, bár azt sem tudni, lesz e hová menni dolgozni, vagy kellünk e egyáltalán? Egy kétéves gyermeket beadni idegenek közé? Hisz milyen kicsi még ahoz!! Ezeknek a gyerekeknek még javába anyára van szükségük! Naés aki még szopik? És itt be is fejezem, mert a szivem meghasad......
Akinek már megvan a baba és kapja a gyedet arra a változtatás elõtti ideig kapja a gyedet. A következõ gyerek után már a rövidített idõszak alapján kapja a gyedet. Legalábbis szerintem.
A gyes, gyed eddigi 3 éves teljes idõtartamát 2 évre csökkentik. A jogosultsági korhatárt 23-ról 20 évre csökkentik. „Nem azonnal”-jelentette ki Bajnai Gordon. Mint fogalmazott: hagynak idõt, és úgy tervezik, hogy 2012-re kerülhetnek a bölcsõdébe azok a gyerekek, akikre ez már vonatkozik. Ezt olvastam, de nem nagyon értem!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 23:23-as levéliró! Köszönöm, hogy válaszoltál, tényleg uyanolyan helyzetben vagyunk. Nekünk 3és fél éves és 8 hónaposak a gyerekeink és a "szivem szakadna meg, ha nem lennének hároman" és bár nem élünk túl jól, nem adnám bölcsibe 2 évesen, pszichológusok, óvónõk szerint is kb.4 éves koráig anya mellett a gyerek helye. 3és fél éves lányom sem jár még oviba és igy jó neki és az egész családnak.
akkor hasznàlta utoljàra a telefonjàn Facebook alkalmazàst .

Mi van akkor, ha egy lány állandóan jelzi, hogy tetszesz neki, s jóban vagytok, jól tudtok dumálni, de mikor úgy gondolod, hogy itt az ideje közeledni a szemedbe vágja, hogy nem szereti ha ráakaszkodsz, és nem így képzelte el az egészet?

Legjobb válasz: Talán maga se tudja, hogy mit akar. Valószínûleg bejössz neki, de nem szerelmes beléd. Lehet hogy "csak" barátként tud rád nézni, nem lenne képes járni veled. Ezt csak úgy tudhatod meg ha leülsz és nyíltan beszélsz vele; elmondod neki te mit érzel iránta, mit szeretnél tõle, õ is elmondja mindezt veled kapcsolatba, és majd meglátjátok hogy ezek után mit kell tennetek. Hajrá!;)

Talán maga se tudja, hogy mit akar. Valószínûleg bejössz neki, de nem szerelmes beléd. Lehet hogy "csak" barátként tud rád nézni, nem lenne képes járni veled. Ezt csak úgy tudhatod meg ha leülsz és nyíltan beszélsz vele; elmondod neki te mit érzel iránta, mit szeretnél tõle, õ is elmondja mindezt veled kapcsolatba, és majd meglátjátok hogy ezek után mit kell tennetek. Hajrá!;)
Akkor az van, hogy otthagyom a francba, és mikor majd hiányozni fogok neki, akkor õ fog odajönni hozzám... Persze ez csak akkor jön be ha tudod hogy a csaj is legalább ugyanúgy szeret veled lenni mint te vele.
Nekem is ez van csak fordítva..Én vagyok a lány és van egy fiú akivel ezt csinálom .Annyi az egész , hogy szeretem a fiút de nem ugy. Viszont ha nincs hiányzik és szomorú vagyok mert jó a társasága. Meghát én alapból egy olyan csajszi vagyok aki flörtölõs típus és ezért érthet félre. Gondolom ez a lány is olyan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!