Találatok a következő kifejezésre: Mikor van alkalom arra (6 db)

FELIZGULTÁL?!
Talán vonzanak az extrém helyzetek és erre indulsz be.:) Ez nem baj!Ajánlom a tükröt a hálóba, csak próbáld ki!
Én is így vagyok, sokkal jobban fel tudok izgulni mikor nyilvános helyen vagyunk, és képes lennék bárhol neki esni :D Sajnos a párom azt mondja õ már kiöregedett ebbõl az extrémkedõs korszakából és már nem annyira bevállalós... Legnagyobb bánatomra, de nem baj, majd kiharcolok magamnak pár extrém helyes szeretkezést :D
vagy a nyilvános szex is felizgat akkor :) mármint nem arra gondolok hogy fogjatok neki egy zsúfolt utcán, de olyan helyen ahol "véletlenül megláthatnak", mint pl eldugott sikátor, vagy a természet lágy öle :)
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam, de miért van az h "közösségben"jobban mint kettesben?

Mikor van megfelelő alkalom arra hogy megcsókoljam?

Hali! A kérdésem nem az, hogy "hogyan csókolózzak" meg ilyesmi hülyeségek. Mikor van megfelel? alkalom arra hogy megcsókoljam? Pl: Amikor ülünk egymás mellett, ad egy puszit, nemtudom hogy megcsókolhatom-e vagy nem, de mire odafordulok már vissza is fordult.

Legjobb válasz: Ha közben visszafordul, akkor inkább hagyd békén. De néha te is feléfordulhatsz - és, ha akkor õ is odafordul (a mozgásra), akkor megpróbálhatod. Vagy a búcsúzáskor: a búcsúpuszi közben meg is lehet ölelni :-) Aztán az elsõ puszi után óvatosan húzd közelebb... azonnal érezni lehet, hogy szeretne-e õ is közeledni. Ha nem ellenkezik, akkor mehet a csók is! Ha ellenkezik, akkor lassíts egy kicsit, és adj neki 1-2 mp-et, hogy eldöntse. Utána próbáld meg még finomabban... ha így sem hagyja, akkor még nem kész rá.

Ha közben visszafordul, akkor inkább hagyd békén. De néha te is feléfordulhatsz - és, ha akkor õ is odafordul (a mozgásra), akkor megpróbálhatod. Vagy a búcsúzáskor: a búcsúpuszi közben meg is lehet ölelni :-) Aztán az elsõ puszi után óvatosan húzd közelebb... azonnal érezni lehet, hogy szeretne-e õ is közeledni. Ha nem ellenkezik, akkor mehet a csók is! Ha ellenkezik, akkor lassíts egy kicsit, és adj neki 1-2 mp-et, hogy eldöntse. Utána próbáld meg még finomabban... ha így sem hagyja, akkor még nem kész rá.
Szia! Nálunk úgy volt, hogy a barátom elõször adott egy puszit a fülemre. Aztán mégegyet, suttogta, hogy jó az illatom, stb. Aztán jött az arcom, de csak szép lassan (majd bele õröltem, mire a számhoz ért) . És akkor jött a szám széle stb. Padon ültünk amúgy egy parkban ;) Sok sikert. Lényeg, hogy amikor megcsókolod ne támadd le, és ne told le a nyelved agybõl a torkába!
Szija amikor eggyütt vagytok és azt gondolom kettesben ...akkor ha már õ ad puszit akkor szerintem nem venné rosz néven ha te is adnál aztán a következõt 1-2 perc mulva beljebb stb stb és igy folytasd és elõször pár napig csak szájra puszi aztán amikor szájra puszivan és õ is viszonozza szoval vissza csokol akkor fogd meg az arcocskáját a kezeddel és adj neki hoszabad elõször szerintem ne trüközz a nyelveddel szija :)
Egyébként le is lehet támadni a másikat egy csókkal. ilyenkor vagy pofán csapja a másikat, vagy jobban rákap.:D egy idõ után lehet már érezni ha a másik is érez már valamit. de sokszor az ember nem tudja és kénytelen kockáztatnia. A pillanat törtrésze alatt történik meg a dolog. A dolog csak akkor mûködik, ha az egyikben legalább ott a vágy. Én is elmondom a sztorim, hátha segít. nálam úgy volt, hogy mentünk az utcán és beszélgettünk. idõnként egymás szemébe néztünk. amikor pedig a kapcsolatunk fontos pontjából jutottunk, akkor éreztem hogy vagyok rá. szorosan megöleltük egymást, majd egymás arcát kezdtük el puszilgatni. majd összeért a szánk és egy végeztünk pár mozgást, ami ilyenkor szokott lenni. Aztán átváltottunk nyelves csókra. A lényeg, hogy többféleképpen el lehet jutni a csókhoz. Ha valóban vágysz rá akkor megtalálod a módját és úgyis megteszed.
A kérdező hozzászólása: Hali! Köszönöm a válaszokat!
Akkor, amikor úgy érzed. Csak akkor csókold meg, ha úgy érzed, hogy már megbízhatsz benne. Nincs rá recept, errõl neked kell döntened. De nem árt megbizinyosodni róla, hogy õ is hasonlóan érez e.
Ehhez kell, egy "most vagy soha" pillanat. Személyes élmény: elsõ randi, kávézó, forró csoki. Beszélgettünk, érzõdött, hogy egyikünk se közömbös a másik iránt. Egyszer csak megkérdezte: "Nem csokis a szám?". Mire én odafordulok, aztán a szemébe nézek: "Letörlöm...". Körülbelül 0, 1 másodperces tiltakozás volt tapasztalható :) Tehát hogy ne csak anekdotázzak itt: a szemébõl elég nagy bizonyossággal kiderül. Ha mosolyogva a belenézel (csak finoman, nem kell fogkrémreklám), és nem kapja el a tekintetét, sõt, még vissza is mosolyog, akkor itt az idõ. Aranyszabály: GYROS (és hasonlók) UTÁN SOHA! MÉG RÁGÓVAL SE! :) -G-

Milyen alkoholos italok vannak? Mik a népszerűbbek? Milyen erősek/tömények? Mivel szokták keverni őket? Melyikből mennyi egy adag? Milyen árban vannak? Melyik milyen alkalomhoz illik (ha van ilyen)? Milyen márkák vannak, azok kb milyen árúak?

Gondolok itt például a whiskeyre, tequilára, vodkára, abszintre, bacardira, likőrökre meg minden ilyesmire, nem ismerem az ilyen italos dolgokat, minden használható információt szívesen fogadok :)

Legjobb válasz: Az alap adag töménybõl 4 cl. Alkalom: ivás, vagy berúgás. Utóbbihoz jobb a kevert. Pl Pilótatea: 2dl vörösbor, 2dl kóla, 1dl rum. Tuti hatás! 1 jókedv. 2 tántorgás 3 és afelett: redõny. Bulifröccs: mint elõbb, csak fehérben, vagyis fehérbor, sprite,gin.

Az alap adag töménybõl 4 cl. Alkalom: ivás, vagy berúgás. Utóbbihoz jobb a kevert. Pl Pilótatea: 2dl vörösbor, 2dl kóla, 1dl rum. Tuti hatás! 1 jókedv. 2 tántorgás 3 és afelett: redõny. Bulifröccs: mint elõbb, csak fehérben, vagyis fehérbor, sprite, gin.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Alkoholos_ital Kezdd el itt, aztán a kék linkeken olvass tovább. A magyar wiki elég jól ki van dolgozva alkoholtémában. Egy adag sörbõl 5 dl („korsó”), borból és pezsgõbõl 1 vagy 2 dl, likõrborból/vermutból 1 dl, szeszes italokból (likõrbõl, párlatokból és hasonlókból) 2–5 cl. Tequilából (35–55%) csak az önmagában ihatatlant szokás sóval-citrommal inni (a hypermarketekben elterjedt 2–5 ezer forintos kategória, 1-2 kivétellel), az itthon kapható „abszintok” (50–85%) pedig majdnem mind undorító szeszes italok, amiknek semmi köze az igazi abszinthoz (45–83%, de azt 11–15%-ra hígítva isszák és nem gyújtogatják).
ez diáknap afterparty volt az meg még márciusban volt...
Ha arról az akcióról beszélsz, ami múlt hét pénteken volt érvényben, akkor biztos hogy 0.7-es volt, mert mentünk is és vettünk egyet a haverokkal, ha literes lett volna, akkor nem csak bulizni vettem volna, hanem egyet otthonra is :D
Akciós volt, de tuti literes, mert két másik 0, 5ösel akartuk volna kiváltani de úgy drágább lett volna :D. Így is 10 k-t öltünk bele kb. Ekkor még 1 hetes alkoholszüzek voltunk, szóval nem volt 07-es na :D.
Az csak 7 deci volt nem 1-2 liter. Alkoholos italok: sör, bor, pezsgõ, vermut, krémlikõr, keserûlikõr, pálinka, rum, vodka, whisky, gin, tequila, rum, konyak, brandy, absinthe. Általában vodkából tûrhetõ minõséget lehet venni a többi drágább szokott lenni, alkoholtartalmuk a sörnek úgy 3-8% közt mozog a boré, pezsgõé 7-15% de házibor lehet akár 20% felett is a vermutok, és krémlikõrök 14-20% körül vannak a többi tömény úgy 30-40% közt mozog általában, ez alól kivétel néhány pálinka, rum, és az abszintok. A pálinkák és rumok közt vannak 60-70-80%-ak is. Az abszint pedig 50%-nál kezdõdik és a legerõsebb 89.9%-os, de abszint fogyasztását nem javaslom, ha valamire emlékezni is akarsz az estébõl. A vodkát, gint naranccsal vagy tonikkal szokták keverni, a whiskyt, rumot kólával, vagy gyömbérrel a tequilát sóval és citrommal szokták fogyasztani, az abszintot pedig van aki meggyújtja, de persz sok kreativitása van az embereknek ami a keverést illeti. hát márkák pl.: Gordon és Beefater gin(kb. 6000Ft/liter) Sierra tequila(kb. 6000/liter) Captain Morgan és Bacardi rum(kb. 5000/liter) vodka:Kalinka, Royal(kb. 3000/liter) Bols, Finlandia, Smirnoff(kb. 5000/liter) Whisky: legolcsóbbak a Kanadai whiskyk(old man, canadian spacial old, Black Velvet) azokból kb. 3-4 ezer 1 liter aztán az összes többi pl.: Skót, Ír, vagy amerikai whisky(Johnnie walker, ballentines, jim beam, grants, jameson, jack daniel, chivas ) drágább ezek ára 5-6 ezer/liter-tõl terjed és határ a csillagos ég. Keserûlikõrök pl.: Hubertus(kb. 3500-4000/liter) Becherowka(kb. 4000-4500/liter) Unicum, Jägermeister(mindkettõbõl kb. 5000/liter) pálinkák árai is nagyon változóak, mint ahogy a konyké és brandié is de ott is van olyan ami egy autó árába kerül. Vermutok pl.:Martini, Cinzano, Angelli, Garrone áruk kb. 2000/liter a borok árai nagyon különbözõek a pezsgõké is, de egy normál BB vagy Törley kb. 1000Ft sörbõl is egy átlagos 150-300Ft de vannak szar olcsó sörök, és vannak ennél sokkal drágább sörök is pl.: belga sörök. Nagyon drágák és finomak. Hát eggyelõre így ennyi jutott az eszembe.
vagy 1 liter? szét ittam az agyam
múltkor tescoban 2 ezer volt 2 liter kalinka :D akciós
vodka: 1700 körül van a Royal meg a Kalinka, finlandia kicsit drágább, azt nem tudom Pálinka: a fütyülõs 1800-2500 között van az összes fajta kb whiskey: a sima canadian 1700-2000 körül van ezekben többnyire biztos vagyok, a többit csak akkor nézem ha épp vásárolok amúgy ha berúgni akarsz olcsón: kannás bor amit ajánlok, ha elõtte még nem ittál sokat belõle le fog csúszni, aztán majd ha már undorodsz tõle kereshetsz mást
A fény jobb. Azt úgy csinálják, hogy szénsavas vodkát öntenek szörpre. Abból háromtól tényleg le lehet húzni a redõnyt...
A legjobb szerintem a következõ sorrend: Tequila(vagy ami a kedvenced nekem a tequila az) utána vodka (vagy fény attol függ mennyire akarsz jót érezni/melyikre van lehetõség) utána absinth (a jó öreg absinthot nem lehet kihagyni) megintcsak vodka(most szerintem jó a sima vodka nem kell a fény) utána porto (a jó öreg portói rum :D) utána pálinka vagy valami ilyesmi párlat(vagy a különbözõ liquirok pl. nemiroff liquir) és ha még van pénzed/ májad akkor igyálmég amit akarsz de a lényeg hogy a kedvenc piáddal zárj nekem személy szerint tequila. Én személyszerint a 4cl adagokat javaslom(ha iszol igyál rendesen a legkisebb adag a 3cl legyen) ezek a tömények közbe mehetnek a kísérõk (sör, bor, boroskóla stb.) Remélem segítettem de hiddel erre még nem volt panasz. Utóirat: ha házibuliba vagy ott nem kell tartani ezt a sorrendet. jöhet ami közelvan, decivel, hányásig.

Kedves Doktor Úr! Nem is tudom, hogyan kezdjek bele? A párommal (35 éves) 8 hónapja ismerkedtem meg. Két gyermeke van, az első 12 éves lány, és egy 4 éves kisfiú. Az első adandó alkalommal állapotos lett. Nem várt alkalom volt ez, mivel arra kért, hogy ne

Kedves Doktor Úr! Nem is tudom, hogyan kezdjek bele? A párommal (35 éves) 8 hónapja ismerkedtem meg. Két gyermeke van, az első 12 éves lány, és egy 4 éves kisfiú. Az első adandó alkalommal állapotos lett. Nem várt alkalom volt ez, mivel arra kért, hogy nekem is jó legyen. Azt gondoltam, hogy védekezik, és engedtem, hogy jó legyen. Aztán kiderült néhány nappal később, hogy nem védekez(tünk), és Ő nem is szokott. Bár egyszer “megégette” magát, volt egy abortusza, de nem esett többször teherbe az első gyermek születése után sem, és az új apától 8 évvel később követő kisfiú születése után sem. Ezzel magyarázta ezt a “felelőtlenségét”. Ő nagyon szerette volna megtartani, de én nem úgy álltam a dolgokhoz, több dolog is zavart: az egyik a dohányzása… emiatt “sajnos” abortusz (műtéti) lett a vége. Ezt követően, az első ciklusa alatt újra így voltunk együtt, ez már az én teljes felelősségem is, és újra megtörtént, bár az első ciklus később jött a vártnál, kb. 2 hónap. Ezt már nem mondta el, csak akkor, amikor túl volt a beavatkozáson, illetve amikor az injekciót megkapta, így itthoni vetélésen esett át. A menstrució ugyancsak 2-3 hónappal később kezdődött el. A kapcsolatunkban nem tudtuk megbeszélni, melyik védekezési módszert alkalmazzuk, mert én amióta élek, megszakításos módszert alkalmaztam 15 éves koromtól kezdve, egészen mostanáig (40év), és nem volt “probléma”, elég jó önkontrollal rendelkezem. Ez azért nem felel meg Neki, mert nem érezheti azt, amikor nekem jó, de gyógyszert nem hajlandó szedni. Sokszor elmondta, hogy higgyem el, Ő nem lesz állapotos, és nyugodtan engedjem, kizárt hogy ez újra megtörténjen. Én hülye, újra a 2. már beálltanak vélt ciklusa alatt újra így voltunk együtt, és megint csak eredményesen, ami így derült ki: hosszú évek után, most januárban visszament újra tanítani. Hazajött, és azt mondta, hogy megjött neki, egy héttel korábban a vártnál: 14-e helyett 7-én. 8.,9.,10-e volt a vetélések napja. Nagyon erős fájdalmak közepette erős darabos vérzése volt. Nem hajlandó orvoshoz jönni, menni sem. Nem tudom mit tehetnék, mert én nagyon meg vagyok ijedve. Olyat is olvastam erről, hogy akár az anyuka életébe is kerülhet, ha nem győződünk meg orvos által a teljes kiürülésről. Szeretném a véleményét kérni, mit tegyek? Üdvözlettel: J.

Legjobb válasz: Tisztelt Uram! Önnek igaza van, hiszen valóban tanácsos orvoshoz fordulni ilyen esetben! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Uram! Önnek igaza van, hiszen valóban tanácsos orvoshoz fordulni ilyen esetben! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Nem is tudom, hogyan kezdjek bele? A párommal (35 éves) 8 hónapja ismerkedtem meg. Két gyermeke van, az első 12 éves lány, és egy 4 éves kisfiú. Az első adandó alkalommal állapotos lett. Nem várt alkalom volt ez, mivel arra kért, hogy ne

Kedves Doktor Úr! Nem is tudom, hogyan kezdjek bele? A párommal (35 éves) 8 hónapja ismerkedtem meg. Két gyermeke van, az első 12 éves lány, és egy 4 éves kisfiú. Az első adandó alkalommal állapotos lett. Nem várt alkalom volt ez, mivel arra kért, hogy nekem is jó legyen. Azt gondoltam, hogy védekezik, és engedtem, hogy jó legyen. Aztán kiderült néhány nappal később, hogy nem védekez(tünk), és Ő nem is szokott. Bár egyszer “megégette” magát, volt egy abortusza, de nem esett többször teherbe az első gyermek születése után sem, és az új apától 8 évvel később követő kisfiú születése után sem. Ezzel magyarázta ezt a “felelőtlenségét”. Ő nagyon szerette volna megtartani, de én nem úgy álltam a dolgokhoz, több dolog is zavart: az egyik a dohányzása… emiatt “sajnos” abortusz (műtéti) lett a vége. Ezt követően, az első ciklusa alatt újra így voltunk együtt, ez már az én teljes felelősségem is, és újra megtörtént, bár az első ciklus később jött a vártnál, kb. 2 hónap. Ezt már nem mondta el, csak akkor, amikor túl volt a beavatkozáson, illetve amikor az injekciót megkapta, így itthoni vetélésen esett át. A menstrució ugyancsak 2-3 hónappal később kezdődött el. A kapcsolatunkban nem tudtuk megbeszélni, melyik védekezési módszert alkalmazzuk, mert én amióta élek, megszakításos módszert alkalmaztam 15 éves koromtól kezdve, egészen mostanáig (40év), és nem volt “probléma”, elég jó önkontrollal rendelkezem. Ez azért nem felel meg Neki, mert nem érezheti azt, amikor nekem jó, de gyógyszert nem hajlandó szedni. Sokszor elmondta, hogy higgyem el, Ő nem lesz állapotos, és nyugodtan engedjem, kizárt hogy ez újra megtörténjen. Én hülye, újra a 2. már beálltanak vélt ciklusa alatt újra így voltunk együtt, és megint csak eredményesen, ami így derült ki: hosszú évek után, most januárban visszament újra tanítani. Hazajött, és azt mondta, hogy megjött neki, egy héttel korábban a vártnál: 14-e helyett 7-én. 8.,9.,10-e volt a vetélések napja. Nagyon erős fájdalmak közepette erős darabos vérzése volt. Nem hajlandó orvoshoz jönni, menni sem. Nem tudom mit tehetnék, mert én nagyon meg vagyok ijedve. Olyat is olvastam erről, hogy akár az anyuka életébe is kerülhet, ha nem győződünk meg orvos által a teljes kiürülésről. Szeretném a véleményét kérni, mit tegyek? Üdvözlettel: J.

Legjobb válasz: Tisztelt Uram! Önnek igaza van, hiszen valóban tanácsos orvoshoz fordulni ilyen esetben! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Uram! Önnek igaza van, hiszen valóban tanácsos orvoshoz fordulni ilyen esetben! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mély homokú, de sosem saras (árok van mellette, kevés csapadék esik) lovaspályával mit lehet kezdeni? Érdemes heti 2 alkalomra felfáslizni a lovat? (Többi terep)

Most kezdtük el boronálni,tömöríteni,talajcserére nincs lehetõség

Legjobb válasz: nem biztos hogy baj az ha mély... sokkal jobb mintha beton kemény lenne. de hát ezt látni kéne

nem biztos hogy baj az ha mély... sokkal jobb mintha beton kemény lenne. de hát ezt látni kéne
Azért azt se mondanám, hogy a túl puha talaj egészséges...
A kérdező hozzászólása: Most hogy fogassal átmentünk rajta egyenletes és könnyebb rajta menni, fõleg hogy esett az esõ, de viszont.most jobban hasonlít egy szántásra mint pályára, persze nincs olyan mély. Majd meglátom, ha 2-3 patanyomot ki tudok rajta lovagolni hogy az jó legyen akkor már örülni fogok
A mély talaj kihúzza a ló inát. Évekig lovagoltam kemény gyepen több lovat is. Átkerült pár ló egy szép mély homokos talajú lovardába. Az egyik lónak nem kellett fél év se és részleges ínszallag-szakadása lett, holott azelõtt semmi baja sem volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!