Találatok a következő kifejezésre: Mikor van alkalom (124 db)

Ilyenkor mi van? Mit tegyek, hogy a következő alkalom könnyebb legyen?

A barátommal több, mint 4 hónapja vagyunk együtt. Õ 20 én 16, azaz májusban töltöm a 17-t. A barátom nagyon rendes, nem siettet, nem követelődzik, szóval tényleg az álompasi. A szüleink is nagyon szeretnek minket. Nos már többször aludtam nála, vagy aludt ő nálam és eddig mindig csak petting történt köztünk. Tegnapelőtt este viszont belementem abba, hogy belém hatoljon. A barátom tényleg biztosra akart menni, úgyhogy nagyon sokszor rákérdezett a dologra, hogy biztos akarom-e. Mindig azt mondta amikor nemet mondtam, hogy nem baj, ő megvár, rengeteg időnk van, nem akarja hogy elkapkodjam, vagy hogy megbánjam... tényleg nem akarja hogy bármi rossz döntésem legyen. De tegnapelőtt mégis úgy éreztem, hogy most már én is szeretném, szeretném megtudni milyen. Nagyon óvatos volt, mindent lassan csinált várta a reakciómat. Na most a kérdésem az lenne, hogy vajon szűz vagyok-e még? Mielőtt azt gondolnátok én is egy buta tinédzser vagyok, szeretném kifejteni. Egy bizonyos pontig szinte semmi fájdalmat nem éreztem, majd amikor odaért akkor eléggé fájt a dolog, és akárhányszor arra a pontra ért mindig ugyanúgy fájt és nem is tudott feljebb haladni. Ott mindig megállt, nem ment beljebb. Ekkor mondta azt a barátom, hogy szerinte most hagyjuk majd legközelebb megint próbálkozunk, nem akarja hogy nagyon fájjon. Én személyszerint túl akartam lenni rajta, de később jöttem rá, hogy igaza van. Szóval az egyik kérdésem hogy szerintetek szűz vagyok még? A másik pedig, mit tegyek/tegyünk, hogy a következő alkalommal könnyebb legyen, kevésbé fájjon? Valamint ami még most jutott eszembe... Mit tegyek hogy elélvezzek? Petting alatt egyszer sem sikerült még. Lehet attól, hogy egy jó ideje maszturbálok? Mondjuk az utóbbi időben nem igazán teszem, de néha előfordul. Szeretnék egyszer legalább a barátom által is elélvezni. Kíváncsi vagyok így milyen érzés lenne. Előre is köszönöm szépen a válaszokat! 16 éves lány

Legjobb válasz: megdugott? akkor nem vagy szûz, ennyi:D az, hogy mekkora élvezeti faktora volt, az ennél nem számít ugye gumi volt rajta? és nemigen van mit tenni, fájni fog még egy jó darabig.. esetleg jóval több elõjáték legyen, jobban felizgulsz:) mondjuk 4 hónap ennyi idõsen semmire nem elég, de ez az egyéni vélemény a választ azért nem befolyásolta:)

megdugott? akkor nem vagy szûz, ennyi:D az, hogy mekkora élvezeti faktora volt, az ennél nem számít ugye gumi volt rajta? és nemigen van mit tenni, fájni fog még egy jó darabig.. esetleg jóval több elõjáték legyen, jobban felizgulsz:) mondjuk 4 hónap ennyi idõsen semmire nem elég, de ez az egyéni vélemény a választ azért nem befolyásolta:)
rendben Te tudod:) nem akarok mélyen belemenni a dologba, nyilván mindenkinek megvannak a maga érzései és döntései:) bár ez a szerelmes dolog elég izé:D amúgy én 2 éve vagyok együtt a barátnõmmel, és nem engedte (vallásos okokból)..:D és mi 20 közelében járunk:D szóval igazából ezért nem akartam belemenni a dologba:) az a fontos igazából, hogy ne bánd meg, aztán innentõl már tökminegy:D annyit még, hogy igazából kb bárhogy csináljátok, az elsõ jópár alkalom neked nem lesz olyan nagyon jó... ha érzékenyebb vagy, kifejezetten fájhat is.. úgyhogy a fájdalom nem lehet mindig a jel, hogy ne menjen tovább a dolog.. de persze óvatosan kell! sok sikert!
fizikailag nézd meg megvan e a szûzhártyád, elvekben meg nem, már a petting után sem, mivel az is sex, csak másmien... tanács: egy gyors mozdulattal tövig, utána pár percig ne mozduljon meg, maradjon benned. az fájni fog, de legalább csak egy percig és nem 10 alkalommal még amég szerencsétlenkedtek... utána lassan hozzásszoksz ha elkezd mozogni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :) Amúgy, rendesen felizgatott, sok volt az elõjáték, mindig figyel rám. A 4 hónapra. Volt már egy kapcsolatom akkor egy évig voltam együtt valakivel és neki nem hagytam hogy megfektessen. Pedig akkor még szerelmes is voltam. Most peidg még csak szerelmes sem vagyok, de nagyon szeretem barátomat. Bõven elég volt ez a 4 hónap arra, hogy megadjam magam.
A kérdező hozzászólása: Ja és igen, persze, hogy volt rajta gumi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsodat! :) Amúgy még a szerelemhez, valszeg azért nem megy, mert az elõzõ barátomba nagyon szerelmes voltam és egy egész évig csak játszott velem... valahol félek, hogy ha megint szerelembe esnék akkor ez lenne a vége, vagy nem tudom. De mind1. Köszi még1x! :)
szerintem már nem vagy szûz, fõleg ha egy bizonyos pontig betolta és nem tudta tovább, akkor már nagyon benned lehetett, a szûzhártya pedig a hüvelybemenetnél van.. ezen nincs mit túldramatizálni, ha egyszer már betette, akkor nem vagy szûz :)

Mit tegyek? Másfél éve próbálkozunk babával, de nem jön össze. Most alkalom lenne egy munkahelyváltásra. De mi van akkor, ha épp most jön össze a baba?

Nem szemétség az új munkahellyel szemben, hogy esetleg fél év, egy év múlva elmegyek szülni? Ti mit tennétek hasonló esetben?

Legjobb válasz: Engem biztos nem erdekelne. Es ha fel ev vagy egy ev mulva jon ossze a baba akkor mi van? Addig is meg kell elned valamibol, nem? Ha meg majd GYES-re mesz, keresnek mast, ez nem a te problemad. Egyebkent szerintem az interjun ne mondd meg nekik, hogy babat szeretnel, mert nem fognak felvenni. A sajat erdekeidet nezd, ne masoket, akkor nem jutsz elobbre.

Engem biztos nem erdekelne. Es ha fel ev vagy egy ev mulva jon ossze a baba akkor mi van? Addig is meg kell elned valamibol, nem? Ha meg majd GYES-re mesz, keresnek mast, ez nem a te problemad. Egyebkent szerintem az interjun ne mondd meg nekik, hogy babat szeretnel, mert nem fognak felvenni. A sajat erdekeidet nezd, ne masoket, akkor nem jutsz elobbre.

Mi van akkor ha már 3 szor is volt áramszünet és mindhárom alkalommal be volt kapcsolva a gép, lehet valami baja a gépnek, tönkre mehet, veszít s gépigényéből, mi van ilyenkor?

Legjobb válasz: Hosszú távon nem egészséges a gépnek,de az áramszünet ellen nem tehetünk semmit,akkor vesznek az adatok és a munkáink ezért kell gyakran menteni.Ha pl: Word-be dolgozunk érdemes 5-10 percenként menteni.De mint már mondtam ez nem egészséges.Elõször is tönkre vágja a HDD-t aztán a tápot.Egy áramszünet olyan mintha kihúznád a konnektorból.

Hosszú távon nem egészséges a gépnek, de az áramszünet ellen nem tehetünk semmit, akkor vesznek az adatok és a munkáink ezért kell gyakran menteni.Ha pl: Word-be dolgozunk érdemes 5-10 percenként menteni.De mint már mondtam ez nem egészséges.Elõször is tönkre vágja a HDD-t aztán a tápot.Egy áramszünet olyan mintha kihúznád a konnektorból.
A nem mentett adatok elvesznek, a hardverek nem feltétlenül mennek tönkre néhány alkalomtól. Ha sûrûn van ilyen, illene szerezni egy szünetmentes tápegységet.
Jobb esetben ha minõségi tápod van nem valószínû. Szinte minden áram visszakapcsoláskor tüske (túlfesz)keletkezik amit minden szolgáltató tagad de mérhetõ és érthetõ.Ezek ellen ajánlatos egy túlfeszültség védelmû elosztó használata.A védelem nélküli tápok ilyenkor szoktak osztogatni érdekes feszültségeket és ezáltal szállnak el random a ráépített alkatrészek akár alaplappal együtt. Amennyiben a géped bekapcsol nem történt semmi max a nem mentett munkáid vesznek el ha van ilyen és a win okoskodik a szabálytalan leállítás miatt. A szabálytalan leállítás nem tesz jót az oprendszernek sem.

Van egy lány batátom akire ráírok hetente max. Háromszór és kb. másnap nézi meg. Ha valamikor összefutunk azt mondja: "szia olyan rég nem hallotam rólad és el is tüntél mi van veled? ". Ez megy minden alkalommal.

Talán leprás vagyok, hogy nem ír vissza vagy idegesítő? Volt olyan, hogy egy hónapig nem voltam gép elött. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Milyen lány barát az, akire hetente háromszor ráírsz és akkor se ír vissza? Ha akarsz tõle valamit, akkor beszélj vele élõben. Mi tart vissza?

Milyen lány barát az, akire hetente háromszor ráírsz és akkor se ír vissza? Ha akarsz tõle valamit, akkor beszélj vele élõben. Mi tart vissza?
azt reméli talán, hogy többet nem lát, nem akar veled jópofizni. amikor pedig meglát, elõjön ezzel az ótvar szöveggel
Egy "batátom"-tól ne is várj többet.
A kérdező hozzászólása: Én minden körülmény között, mégha kéne is, ugyan az vagyok aki vagyok. Év végén meg félévkor szoktam egyedül nyalizni a tanároknak. Sokszór be is vált.
"batátom" "Háromszór" "hallotam" "tüntél" "elött" Igen, idegesítõ a helyesírásod! Bújd a nyelvtankönyvet! :) Amúgy valószínûleg nem a "fészbukkon" él, hanem a valóságban! Ott próbálkozz! A beszéd gondolom neked még jobban is menne, mint az írás! :) Hajrá! :D
A kérdező hozzászólása: Jólvan telóról írtam az egészet!

Lehet-e egy lakásban tartott perzsa-kandúr meddő? Mennyi a valószínűsége? Többször párzott min 5 alkalommal, ebből az elsővel már 3 X, de semmi "eredmény". Lánycicák "lenyugszanak" kb.1 hónapra. Ki lehet-e vizsgáltatni, hogy van-e nála valami gond?

Legjobb válasz: Gondolom, ha tenyésztessz, akkor rendszeres orvosi felügyelet alatt van a macska. Az egyik ilyen találkozáskor meg is kérdezhetnéd az orvost, hogy mikor csinál spermavizsgálatot, mert termésuetesen el lehet végezni.

Gondolom, ha tenyésztessz, akkor rendszeres orvosi felügyelet alatt van a macska. Az egyik ilyen találkozáskor meg is kérdezhetnéd az orvost, hogy mikor csinál spermavizsgálatot, mert termésuetesen el lehet végezni.
Lehet, pláne, ha kövér.
Ó de még mennyire, hogy lehet! A macskáknak amúgyis kevés az "életképes" hímivarsejtjük, ezért is van, hogy a nõstények (azokban esetekben, ahol ez nincs kontrollálva) több kandúrral, többször is párosodnak a biztos megtermékenyülés érdekében. Tehát a kandúrok a fajfenntartás szempontjából eleve hátrányos helyzetbõl indulnak.

Mûpuncihoz használtam kotont kb úgy 3x, kis idõ után mind 3 alkalommal kiszakadt. Most pedig félek, hogy mi van ha élõben is ki fog? Vagy csak mû. Lehet a baj, hogy nem megfelelõ anyagú?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: -.- Nem az óvszerrel van a baj, hanem veled... Valószínüleg rosszul tetted fel, lehet levegõs volt a teteje vagy bármi. Amugy pedig a mûpunci egyáltalán nem olyan mint az igazi.... Lehet, hogy azért szakadt ki mert a két mûanyag dörzsöli egymást,...elfáradt a gumi. A nõi nemiszerv nem mûanyag,.

-.- Nem az óvszerrel van a baj, hanem veled... Valószínüleg rosszul tetted fel, lehet levegõs volt a teteje vagy bármi. Amugy pedig a mûpunci egyáltalán nem olyan mint az igazi.... Lehet, hogy azért szakadt ki mert a két mûanyag dörzsöli egymást, ...elfáradt a gumi. A nõi nemiszerv nem mûanyag, .
A kérdező hozzászólása: ok, én ezt értem, egyébként erõs gumiból van a mûpunci, amit használtam. Igen az is meglehet, hogy rosszul tettem fel. :(
A mûpuncit nem arra tervezték, hogy kotonnal használják...Nem fogsz elkapni tõle semmit és teherbe sem esik majd ;)
milyen mûpuncid van? elküldenéd a fotóját? én is szeretnék egyet venni
A kérdező hozzászólása: Szimpla élvezetbõl csináltam azzal. Késõbb csinálok egy fotót róla és elküldöm.
nyugi, szerintem bõven jó lesz ez a gumi, csak raktározz be belõle bõven az elsõ alkalomra meg fõleg. ha elszakadna esetleg közben, akkor fogod, és lecseréled, ennyi a mûvelet, a múltkor hatot szakítottunk el egy menet alatt.
A kérdező hozzászólása: Az komoly. Nem lett terhes? Azért 6x ha gumi nélkül már , , bemegy..''
Ne haragudj, de mit jelent az, hogy isszizik???
Te kellesz az iváshoz? enyém is 2 éves, ott a kiságy melletti komódon az innivalója, ha szomjas iszik és visszafekszik. próbáld ki így, engem már vagy 1 éve nem kelt ezért, régebben még a kiságyba tettem cumisüvegbe, úgy próbáld meg esetleg elõször
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó ötlet, erre még nem is gondoltam. Igen, én kellek az iváshoz, ugyanis az uraság kissé lusta. Napközben sem hajlandó egyedül inni, pedig tud, elvárja, hogy itassam. Ha mondom, hogy igyál egyedül, hát nekiáll hisztizni, vergõdik a földön, hogy márpedig itassam meg én. Nos? Nem egyszerû eset. Azt mondod, tegyem be az ágyába az isszit? És ha éjjel összeborogat vele mindent? :) Ugyanis még mindig cumisüvegbõl iszik, nem kell neki a csõrös, ami persze cseppmentes lenne.
A kérdező hozzászólása: Iszik. Bocsánat, sokszor azon kapom magam, hogy babanyelven beszélek. :)
Én is örülnék valami jó tanácsnak. Nálunk ugyanez a helyzet, csak lányos változatban. :) Ja, és nem min. 2 alkalommal, hanem min. 12 alkalommal...
elsõ vagyok. igen, betettem a cumisüveget a kiságyba (víz, 1es cumi) :) minden este lefekvés elõtt megmutattam neki, elmondtam többször, hogy ott van, ha szomjas igyon. ha kelt akkor megint elmondtam, hogy ott van, vegye el. enyém egyedül ivott, biztos ezért ment könnyen, pár nap után már nyúlt érte, nem szól azóta. próbálgasd azt, hogy berakod az üveget, nappal meg ha üvegbõl iszik akkor ne segíts neki :)
Én csepegésmentes poharat adtam neki éjjel, két napig ment a hiszti, hogy ez nem jó, de mondtam neki, hogy akkor szomjas maradsz. És nem is adtam neki inni, a végén kénytelen volt a csõrösbõl inni. Egy héttel késõbb már nem is keltem fel, és kb. két hét alatt teljesen megszokta, hogy ha szomjas iszik. Mondjuk onnantól, hogy nem mentem át hozzá, érdekes módon alig kelt fel:)
Elõször a nappali ivászatoknál tanítsd meg neki, hogy egyedül kell innia!Azért már egy majd 2 éves gyereket nem kell itatni!majd ha megtanul inni nappal egyedül akkor próbálkoznék az éjszakaival!betenni neki, elmondani, hogy szolgálja ki magát éjszaka ha szomjas, hidd el ebben a korban már megérti!
Az enyém is min 2x kel, de neki rám is szüksége van. Nemcsak az innivalóra. Elveszi a cumit, ha kell, de van, hogy a kis zsákjában átcammog mellém az ágyba.

Mi van olyankor ha egynél több alkalommal nem vettem be a fogamzásgátló gyógyszeremet?

Lindynette 20mg-os tablettát szedek és 7 nap helyett 9et hagytam ki. Érdemes most elkezdenem szedni vagy várjak a következő mezeszig?

Legjobb válasz: Az van olyankor hogy nem kéne fogamzásgátlót szedned ha nem vagy képes felelõsségteljesen használni...

Az van olyankor hogy nem kéne fogamzásgátlót szedned ha nem vagy képes felelõsségteljesen használni...
A kérdező hozzászólása: Normális kérdést tettem fel, amire normális választ várok..... ha erre nem vagy képes akkor ne válaszolj. köszi
Várd meg a következõ menstruációdat.
szerintem, kezd el szedni
Mi lenne ha ezt szakembertõl kérdeznéd meg nem bizonytalan válaszolóktól? Azért ez nem olyan dolog amiben a szomszédasszonyra kéne hallgatni...
Elsõnek igaza van. Hát úgy látszik van akinek ez is túl nagy feladat...-.-"

A 32 hét után mikor van még ultrahang? És mennyi alkalommal még?

Nekem utoljára 29 hetesen volt, most megyek a héten dokihoz, de nem lesz uh. Kiváncsi vagyok mikor lesz még, mert az mindig nagyon megnyugtat, mikor látom a kisbabám!

Legjobb válasz: Szia!Állítólag még egy van a 36.héten!De ezt én is most hallottam!Meg persze szülés elõtt közvetlenül!Én most 21 hetes vagyok!19.héten voltam!De nem tudom hogy fogom kibírni a 29-30.hétig,mert engem is nagyon megnyugtat!

Szia!Állítólag még egy van a 36.héten!De ezt én is most hallottam!Meg persze szülés elõtt közvetlenül!Én most 21 hetes vagyok!19.héten voltam!De nem tudom hogy fogom kibírni a 29-30.hétig, mert engem is nagyon megnyugtat!
Nekem 4 hetente van... :S Nem is tudom hogy csinálhatják kismamákkal a mai modern világban, hogy 4 uh-val lezavarják az egész terhességet. Kõkori.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Az elsõ valaszolonak tanacsolom, hogy menjen el 4d-re! En 22 hetes voltam es csodas volt! A masodiknak: sehogy nem lehet kinirni, talan ugy, hogy tobbszor elmesz 4dre, en ezt tettem..., bar nekem azert tobb uh volt, mar most is mint 4, mert korabbi mehen kivuli miatt most volt egy nulladik meg az elejen, illetve nem latszott jol a tarkoredoje, igy azt is megismeteltuk:)
Engem már nem uh-ztak meg a 32.hét után. Sem a 36.héten, pedig elvileg akkor lenne egy kötelezõ, sem a szülés elõtt. A mostani terhességemnél ki fogom harcolni a 36.hetit. Elvileg a tb 4 uh-t fizet: 12., 18-20., 30-32., 36. hét.

Miét van az, hogy amikor izgatom barátnõmet és betenném neki (kotonnal) akkor nem megy be? Elsõ alkalom lenne de már próbálkoztunk lehet túlizgulom? Vagy nem teljes a merevedésem?

Izgatás közben teljesen feláll felhúzom a gumit és arra kerülne a sor nem tudom betenni. Lehet a pénisz vége (makk) nem keményedik meg? 19/F

Legjobb válasz: Inkább õ nem "enged be"? Rászorit, feszült, és beszûkül.

Inkább õ nem "enged be"? Rászorit, feszült, és beszûkül.
mutass képet a brédrõl kotonnal. Anélkül mi nehezen döntjük el hogy kemény-e eléggé. Vagy nem az a baj hogy vastag mint a sörösdoboz?
siikositó megoldja a prob..
A kérdező hozzászólása: de hát akkor mit tegyek nem értem.... már 2 újjal csináltam neki akkor se ment
Persze lehet nedves, csak nem tágul ki, hanem szoros.
A kérdező hozzászólása: ez a probléma hogy nem megy bele még kicsit sem pedig nedves.....
jajjj Attól h. mással nem volt feszült veled még lehet az. De nyugodtan erõszakold csak bele a merev szerszámot, hátha fáj neki...
A kérdező hozzászólása: ezaz hogy szerintem meg nem õ a hibás elégé nedves szkott lenni....s mással ilyen baja nem volt
Pont azt mondjuk, hogy õ szûkül be. De sok sikert
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ szerintem a baj velem van túlgörcsölöm nem állok elégé
Nem tud ellazulni eléggé. Erotikus masszázzsal több pettinggel sokat lehet javitani rajta. És hatoljon be (üljön bele) õ helyetted :) Akkor valószinüleg jobban fog sikerülni ha õ irányit :)
A kérdező hozzászólása: õ már volt pasival lehet inkább az én hibám de ki tudja
Én is voltam ilyen lánnyal. Ujjaztam, nedves volt, de amikor be akartam hatolni, össze szûkûlt, nem tudtam belé hatolni.
A kérdező hozzászólása: szûk, de elõtte izgatom nedves is lesz volt már pasival és akkor kezdtük amikor 2 újjal ment a dolog....
Elég nedves a lány? Nem biztos, hogy a te oldaladról van a baj :)
spricc2 te meleg vagy? :) )) képet akarsz látni a farkáról. HAHA

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!