Találatok a következő kifejezésre: Mikor van a hőm szerint Hogy (5 db)

Mikor van peteérés a hőm szerint? Hogy alakul a ciklus folyamán? Pé-ig alacsony vagy magas? Honnan tudom mikor van/volt pé-m?

Ma vagyok a 6.-ik napomon, és 36,9 volt reggel. nem sok az?Mensi alatt nem mértem. De akkor nem is kell. Igaz?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a pé még alacsony hõmérsékleten van, aztán másnap reggelre ugrik fel. A mensi elõtt 1-2 nappal esik le, ha nincs megtermékenyülés. Ezt könyvben olvastam, terhes is lettem a pé napján egy kisfiúval:-))) Itt olvastam olyat, hogy a pé már a magas hõmérsékletû napon van. Lehet... Én így tudom, remélem segítettem. A ciklusodat úgy ismerheted ki, hogy pár hónapig hõmérõzöl, és nézed a méhszájnál a nyákot. Egyszerûbb az ovu teszt. (DM, Rossmann) Nekem ez a könyv sokat segített a teherbeeséshez: Dr. Karen Trewinnard: Termékenység & fogamzás. Sok sikert a bébihez!

Én úgy tudom, hogy a pé még alacsony hõmérsékleten van, aztán másnap reggelre ugrik fel. A mensi elõtt 1-2 nappal esik le, ha nincs megtermékenyülés. Ezt könyvben olvastam, terhes is lettem a pé napján egy kisfiúval:-))) Itt olvastam olyat, hogy a pé már a magas hõmérsékletû napon van. Lehet... Én így tudom, remélem segítettem. A ciklusodat úgy ismerheted ki, hogy pár hónapig hõmérõzöl, és nézed a méhszájnál a nyákot. Egyszerûbb az ovu teszt. (DM, Rossmann) Nekem ez a könyv sokat segített a teherbeeséshez: Dr. Karen Trewinnard: Termékenység & fogamzás. Sok sikert a bébihez!
Mindenképpen van esély babára. Ha a hõ leesik, akkor az kizárhatja a terhességet.


Jelenleg 15 Mbites internetem van, de az ugye nemrég megszűnt és a T-home remek honlapja szerint nekünk nem elérhető az S csomagnál nagyobb. Ezt el is fogadtam egészen addig, amíg egy szerelő nem mondta azt, hogy van koax net az utcában. Ez most mi?

Erre megnézem a szomszéd címét a t-home keresőbe és 120 Mbitig van kábelnet. A mi házunkhoz még mindig nem írja. Ha egy t-home-s embert megkérdezek, hogy nálunk van-e gyorsabb net, csak megnézi a honlapon és látja, hogy nem elérhető... Hogy intézzem el, hogy beszereljék ide is? (Nyilvánvalóan van az egész utcában...)

Legjobb válasz: Felhívod a 1412 elmondod mi van és megrendeled, ha meg azt mondják nincs akkor elmondod hogy látod hogy ott van a kábel stb és a szomszédnak is ez van stb

Felhívod a 1412 elmondod mi van és megrendeled, ha meg azt mondják nincs akkor elmondod hogy látod hogy ott van a kábel stb és a szomszédnak is ez van stb
ha van kábel tv van kábelnet is koax... az internet is a tv kebelen jonne ha arra kottetnéd át azon meg simán lehet 120mbites netet igényelni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!