Találatok a következő kifejezésre: Mikor van Félidőben, vagy a (733 db)

Mindig meglepődnek a lányok mikor suexeni keudünk és levetközünk. Juj vagy jaj stb felkìálltásokkal. Nem tidom mivel van baj? Talán a mérettel?

Ma reggel mértem 19.8 cm

Legjobb válasz: Tudod, nem mindenki vállalná be, talán ezért vannak a felkiáltások, fõleg egy szûk nõnél. Én pl. nem. Ott akkor állnék fel, ahol ippeg vagy, és köszönném a dolgot:D

Tudod, nem mindenki vállalná be, talán ezért vannak a felkiáltások, fõleg egy szûk nõnél. Én pl. nem. Ott akkor állnék fel, ahol ippeg vagy, és köszönném a dolgot:D
Hülye K. Legalább ha már ott tartatok és tényleg szûk vagy szopnád le, ha meg a nagy pofád is pici, akkor vernéd ki neki.
A kérdező hozzászólása: Most akkor eu nagy vagy mi a normál?
No ez derék! mm pontosság. Nem lehetsz akármi. Tudod, hogy este mennyivel kisebb?

Egy zárt hajó, vagy repülőgép belsejében viszek 100kg össztömegű madarakat. Elkezdenek repkedni bent, megváltozik-e a repülő, vagy hajó haladási iránya/sebessége, vagyis mi történik? Mi van akkor ha a hajó fedélzetéről szállnak fel, nem a kabinban?

Legjobb válasz: Azt is vedd figylembe, hogy ha egy repülö madär möge teszed a kezed, akkor megfelelö tävolsägban, mär semmilyen nyomäst nem erzel. Tehät, ha a repülögep padloja felett repked, pl. fel meterrel, akkor az a padlora mär szvsz semmilyen hatäst nem gyakorol. A kerdes mindenesetre nagyon erdekes...

Azt is vedd figylembe, hogy ha egy repülö madär möge teszed a kezed, akkor megfelelö tävolsägban, mär semmilyen nyomäst nem erzel. Tehät, ha a repülögep padloja felett repked, pl. fel meterrel, akkor az a padlora mär szvsz semmilyen hatäst nem gyakorol. A kerdes mindenesetre nagyon erdekes...
Ha zárt a rendszer, akkor a tömege állandó, márpedig ekkor a G = m*g is állandó. Ha a hajóra kivülrõl rászáll 100 sirály, akkor az össztömeg megváltozik, így az összsúly is nagyobb lesz.
Úgy gondold el, mintha megennél egy csomó babot.Vagy ugye egy x súlyú, ha emészted levegõ keletkezik(jósok), mégsem változik a súlyod.Tehát a repülõ testben akárhol helyezkedik el akkor is benne van.És a tömegvonzás az megvan.
szerintem megváltozik. az össz súly így 100kg-val könnyebb lesz.
Ha az összes madär a levegöben van, egyertelmü, hogy a hajo/repülö 100kg-mal könnyebb lesz. Tehät, nehezebb felszällni a gepnek, ugy, hogy a madarak nyugton a padlon vannak, mint amikor bent repkednek. Ha bent repkednek, olyan mintha ott sem lennenek. (elmeletben. Mert ugye mi van akkor ha ällandoan nekicsapodnak az oldalfalnak...stb.stb.stb)
Várjál, most kicsit elgondolkodtam. Ha a madár felszáll, akkor csapkodni kezd. És ez a csapkodás nyomást fejt ki a hajó/ padlójára. Mégpedig akkora nyomást kell kifejtenie, ami felemeli a madarat, tehát pont a madár súlya nem? Nem tom vazze
Mondasz valamit...de szerintem ez nem jätszik közre...
A kérdező hozzászólása: Ezen gondolkodom én is, hiszen amikor száll a madár és erõhatást gyakorol a körülötte lévõ levegõben, akkor ott ellenhatásnak is kell lenni, de nem tudom hogyan hat ez a gépre. Bár a zárt hajóban ugyanez érvényesül, viszont onnantól, hogy a hajó fedélzetére leszáll egy sirály, onnantól gyakorol csak hatást a hajóra. Hmmmm.....
Egy fizikus csinált egy kísérletet.Felkötött egy lyukas vedret tele vízzel a hajó gyomrába.Alá egy szûk szájú poharat, és mikor elindult a hajó akkor is bele csepegett a pohárba a víz.A fedélzeten meg nem.Tehát a víz csepp súlya is a hajón maradt, mivel benne volt.

Mi lehet ez? Bőrrák vagy mi? Nagyon félek, mert a nemiszervemen van!

Nem túl mély, csak a b?röm fels? részén van. Kemény, és olyan mint egy pattanás, csak keményebb. Próbáltam kinyomni, de csak vérzett, vagy semmi sem történt. Ablszolút nem fáj, nem is érzem. kicsi kerek alakja van, nem tökéletes kör alakú, de olyasmi. És néha vannak kisebb pattanások ott, és azokat simán kinyomom, semmi gond sincs bel?le, de ez. Pár hete lett itt, nem tudok vele mit csinálni. Vajon mi? nagyon félek. segítsetek!

Legjobb válasz: 14 vagyok, és be vagyok szarva

A kérdező hozzászólása: 14 vagyok, és be vagyok szarva
Bõrgyógyász sürgõsen. Ha baj van, mielõbb tedd meg a szükséges lépéseket. Ha nincs baj, megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: De nagyon félek tõle. Úristen!
menj gyorsan. Ha húzod az idõt, még a végén amputálnak.
A kérdező hozzászólása: de szûz vagyok szûz!!
Meg kell mutatnod bõrgyógyásznak. Még ha a puncidon van, akkor is! Nem a puncidra kíváncsi a doki, csak segíteni akar.
A kérdező hozzászólása: Anyunak megmutattam(életem legkínosabb 5 perce volt) és azt mondta, hogy csak egy pati, és neki is volt ilyen. Bízom anyámban, és hogyha baj lenne, akkor õ is tudná. M?eg teganp este enyhén pánikroham tört rám, s zóval mindent furán láttam. De ha nem múlik el, akkor elmegek orvoshoz.
Menj minél elõbb szakemberhez. Tökmindegy, hogy szûz vagy-e. Nem visz el a patásördög ha egy ellenkezõ nemû látja a nemiszerved (látott már 800 másikat, és az a szakmája, hogy meggyógyítson). Nincs szükséged az állandó pánikra.

Váló félben vagyok, a volt feleségem a felperes és a kereset levélben többszörösen rólam valótlan tényeket tárt a bíróság elé. Mit tehetek ez ellen, van rá külön peres út amivel felléphetek ellene?

Mint pl. : az állította, nem fizetek és nem járulok hozzá a gyerektartáshoz, holott ezt számlával igazolni tudok hogy ez nem igaz, a másik fõ, hogy azt állította nem keresem a gyerekem, holott láthatási ügyben felkerestem a gyámhatóságot, mivel zûrös a családja és minden láthatáson balhé volt. Fel léphetek külön bírósági ügyben a hamis állításai ellen? Mit tehetek ilyenkor, hiszen úgymond lejáratni akar, hiszen az utalt összegnél így is többet kapott, de õ nem ezt állította a keresetlevélben, sõt nem véletlen kerestem fel a gyámhatóságot, a gyerekem nyugodt láthatása végett, de õ meg azt állítja nem is keresem. Létezik erre valami jogi lépés amit léphetek? Én arra gondoltam ez minõsülhet rágalmazásnak vagy becsületsértésnek. Így lehet?

Legjobb válasz: A tárgyaláson bemutatod az igazolást arról, hogy fizetsz a gyerek után, a gymahatóságre hivatkozol, hogy keresed a láthatási lehetöséget. A bíróság nem a beadvány alapján dönt, hanem a mindkét fél által benyújtott bizonyítékok alapján. " Én arra gondoltam ez minõsülhet rágalmazásnak vagy becsületsértésnek. " Elvileg igen, de ebböl nagy felhajtást csinálni nem érdemes, mert ezzel csak a saját helyzetedet rontod.

A tárgyaláson bemutatod az igazolást arról, hogy fizetsz a gyerek után, a gymahatóságre hivatkozol, hogy keresed a láthatási lehetöséget. A bíróság nem a beadvány alapján dönt, hanem a mindkét fél által benyújtott bizonyítékok alapján. " Én arra gondoltam ez minõsülhet rágalmazásnak vagy becsületsértésnek. " Elvileg igen, de ebböl nagy felhajtást csinálni nem érdemes, mert ezzel csak a saját helyzetedet rontod.
A pedofiliával való megvádolás tényleg nem kamu. Nagyon sok nõ próbálkozik be vele ugyanis garantált a siker, és nincs kockázat. Egy bosszúálló nõnél nem gond, hogy összehazudik valamit az apára, amiért biztosan lecsukják ártatlanul. Elég ha csak annyit mond a rendõrségen, hogy a gyerek azt mondta, hogy apa levetkõztetett, simogatott, meg mutogatta nekem a micsodáját. Õ máris tiszta, hiszen nem õ mondta, a gyerek meg persze már nem emlékszik semmire. Az apát minden kérdés nélkül elviszik, a nõ meg röhög rajta. És még ha be is bizonyosodik, hogy az egész csak hazugság, soha nem mosod le magadról, a rendõrségen nyoma lesz, sosem lehetsz tiszta ember, már ha túléled. A gond az, hogy a hamis vádat nem büntetik ugyanúgy, mint azt a bûncselekményt, amivel megvádolnak, és egy ilyet meg sehogy sem. Egy nõnek mindent elhisznek, egy férfinek meg semmit. Nézd meg a "vadászat" címû filmet. (Valami észak-európai országból való, most jelölték oszkárra), errõl szól.
Ez tipikus dolog. Sajnos perben nem lehet rágalmazni és ezzel sokan visszaélnek. Elvileg a bírók tehetnének ellene, de szarnak rá. Én is vittem egy halom dokumentumot hogy hazudik az exnejem, de nem érdekelte a bírókat. Pl. azt állította, hogy kikapcsoltattam a gázt, mire bevittem a gázmûvektõl az igazolást, hogy folyamatos volt a gázszolgáltatás, de a bíró szó nélkül hagyta, hogy hazudjon tovább. Minden aljas dolgot összehordott rólam, és a bíró még csak azt se mondta, hogy ejnyje-bejnye. Sajnos magyarországon jogszolgáltatás van, nem pedig igazságszolgáltatás.
Már elvesztettem a fonalat a hangfelvételnél, de értékelhetõ bizonyítékként csak akkor fogadják el a bíróságon, ha az a másik fél beleegyezésével készült. Becsületsértés megint nem jöhet szóba, hiányoznak a tényállási elemek, hamis vád szintén és a rágalmazást sem igen fogják megítélni. Gyakorlatilag minden kijelentéssel és vádaskodással csak annyit érsz el, hogy az eljárás a végtelenségig húzódjon. A gyerekek érdekében pedig ha õ hülye, legalább te viselkedj értetten, a piti perlekedés biztos nem szolgálja a gyerek érdekét. A legjobb, ha az állításai ellen szóló bizonyítékokat csatolod, ha nem igaz, amit állít, úgysincs róla bizonyítéka, tehát a bíróság nem fog az alapján a javára dönteni. Próbáljatok minél hamarabb megállapodni a láthatásról is, ha pedig te idõben hozod-viszed a gyerekeket, és még mindig balhé van, vagy akadályozzák a láthatást, akkor tehetsz egyéb jogi lépéseket.
A kérdező hozzászólása: Nem hülye ötlet, egyszer már csináltam is, csak pont akkor ment a színjáték és akkor voltam hülye, hogy akkor nem tettem azt mikor olyan ordibálás és fenyegetések mentek mikor 10 méterrõl tisztán fel vettem volna a telefon hangrögzítõje a zsebembõl. Alig tudtam megnyugtatni a fiam..
Mikor meglátogatod a kicsiket elõtte bekapcsolod a telódon a felvételt és felveszi amiket csinálnak! Párszor megcsinálod azt megmutatod a bíróságon!! Lehet hogy h*lye ötlet.
A kérdező hozzászólása: Egy 2 hónapos és egy másfél éves kisfiúról beszélünk, szerintem nem igazán vághatna fel ilyen pedofilia váddal, nevetségessé tenné magát csak vele a bíróságon.
"Hogy érted ezt a pedofíliával való rágalmazást?" Mostanában a médiában több ilyen eset is nyilvánosságra került. Például a Forró nyomon"-ban, rejtett kamerás felvétel. A kiskorút a bíróság által kirendelt "szakértõ", pszichológus vizsgálja, és olyan szakvéleményt csinálnak, amilyet a felperes pénzért rendel. A pedofília gyanújára utalás mindig nyerõ.
Ha elkezdesz feljelentgetni, meg rágalmazást, becsületsértést emlegetni, ezzel csak azt éred el, hogy a bíróság veszekedö, bajkeverö valakinek fog tartani.
A kérdező hozzászólása: Hogy érted ezt a pedofiliával való rágalmazást?
Hagyatkozz a tárgyalásra, ott tárd fel a bizonyítékaidat. Minden kifizetésrõl legyen csekked. A gyámhatósági jegyzõkönyvet vidd magaddal. Legyél óvatos, mert mostanában divatba jött a pedofíliával való rágalmazás. Érdemes lenne ügyvédet fogadnod.
A kérdező hozzászólása: Azért nem szeretném annyiban hagyni és jogilag fellépni ellene, mivel már annyi mindennel támadnak ellenem jog szerütlenûl és törvényt sértõen, hogy ha ezt is hagyom, akkor teljesen a fejemre nõnek. Én eddig próbáltam békésen intézni, de ez a lépés, hogy így leírjon valótlanul, nálam ezzel betelt a pohár. Mikor a gyermekem láthatásán voltam és ott is ordibáltak és életveszélyesen fenyegettek azt még tûrtem, pedig ott is fel léphettem volna, de ezt már nem szeretném hagyni, hogy ne higgyék már azt hogy minden szabad. Az információt természetesen köszönöm szépen, bizakodok akkor, hogy hát ha tényleg tehetek jogilag ellene valamit ha úgy véled.
Nem tudod addig beperelni becsületsértésért, amíg ez a per zajlik. Higgadtan csatolgasd az ellenbizonyítékokat. Kitartás, ez türelemjáték.

Kazinczy Ferencnek mit fedezett fel, vagy mi köze volt a kémiához? Mert a kémia tanárunk (aki az osztályfőnökünk is) azt adta fel házinak hogy mi köze van a nyelvújítás egyik fő emberének a felfedezésekhez és a kémiához?

Már 2 napja keresgélek és nem találok semmit. Mit írjak?

Legjobb válasz: Sok kémiai elemnek adott magyar nevet. Az oxigént pl. elnevezte élenynek, a merkúriumot meg higanynak. Ez utóbbi elnevezés gyökeret vert és a mai napig használatos, míg az éleny kihalt, mint az õsgörény.

Sok kémiai elemnek adott magyar nevet. Az oxigént pl. elnevezte élenynek, a merkúriumot meg higanynak. Ez utóbbi elnevezés gyökeret vert és a mai napig használatos, míg az éleny kihalt, mint az õsgörény.
nekem most a tejfölös-kolbászos melegszendvics a kedvence, sok fokhagymával, sajttal :D vagy tojásos lecsó...
Csinálj tükörtojást, de ne mikróban, hanem gáztûzhelyen.Ha kész van a tükörtojás piríts csirkemellsonkát fél percig(egyébként tökmindegy milyen sonka).Ha ez is kész a kenyérbe nyomsz majonézt, belerakod a tojást és a sonkát és leborítod egy szelet kenyérrel.Isteni finom. (A sonkát ne vágd fel, hanem egészbe rakd bele.)
2 vékony szelet kenyér közé teszel sonkát, sajtot, így együtt tojásozod be (bundázod mint a bundás kenyeret), és sütöd ki :)

5hónapja vettem meg az LG KS360 as telefonomat és eddig semmi probléma nem volt vele, de most nem ismeri fel a memória kártyát. Szerintetek mi van vele, vagy mit lehetne csinálni?

A telefon kijelzi, hogy bent van, de mikor belelépek a küls? memóriába ezt írja ki: Hibás formátum! Nem új memória kártyát vettem bele, hanem azt tettem bele, ami az el?z? telefonomban volt, nem formáztam. Tippek?

Legjobb válasz: formázd!

formázd!
A kérdező hozzászólása: köszi sikerült :)
A kérdező hozzászólása: De mégis mik a jelei? :)
hát... kiráz a hideg, a szíved egyre hangosabban ver, nagyon élvezed... ezt nem lehet elmagyarázni:D
tudni fogod ne aggódj :D mással nem lehet összetéveszteni.
megmutassam? am érezni fogod
Ha nem tudod eldönteni hogy volt-e vagy sem, akkor tuti nem volt, ha lett volna akkor nem lennének kétségeid :D
mintha tekernék az agyad, sziporkázna a világ, és az egész úgy összezavar, hogy beszélni sem tudsz, az sem jut el az agyadig, ha mond vmit a másik. egetrengetõ.
azt érzed, h beleremeg a föld, megszakad az ég, tiéd az egész világ. földöntúli csoda...
TE magad írtad le hogy nem volt orgazmusod!! Akkor mi itt a kérdés??? Most is tudtad hogy nem volt! Ha meg lesz akkor nyílván más érzés lesz mint most, hogy NEM VOLT!!!
húú az ultosló válaszoló nagyon kedves volt...-.- amúgy a többieknek igzuk van :) tudni fogod, meg amúgy mindenkinek más érzés, de valami ilyesmi mint amiket leíetak. :)

Mi baja a páromnak? Velem van baja, vagy a babánk miatt csinálja? Fél hogy elveszti a szabadságát?

A párom 25 éves én 18.Mikor elvesztettem a szüzességem vele(neki is az els? volt)teherbe estem.Természetesen megtartottuk.Már 2 hetes,de nem értem a párom.Olyan furcsán viselkedik...Illetve furcsa dolgokat csinál.13-14 éves lányokról néz képeket.Miért csinálja?Teljesen kétségbe vagyok esve

Legjobb válasz: Korai neki az , hogy õ felelõsségteljes családapaként álljon helyt. Korábban kellett volna észnél lennetek. Most már mindegy, egyszerûbb ha nagyon gyorsan rákérdezel, hogy mi ez új hóbort. Mellesleg 13 éveseket lesegetni hajlik a pedofília felé. Ha kellett a gyerek,tessék komoly családfenntartóként viselkedni.

Korai neki az , hogy õ felelõsségteljes családapaként álljon helyt. Korábban kellett volna észnél lennetek. Most már mindegy, egyszerûbb ha nagyon gyorsan rákérdezel, hogy mi ez új hóbort. Mellesleg 13 éveseket lesegetni hajlik a pedofília felé. Ha kellett a gyerek, tessék komoly családfenntartóként viselkedni.
Egyetértek a többiekkel. Szerintem hiányzik a szabadsága...de már nincs visszaút és õ épp úgy felelõs a gyerekért, ahogy te is. 25 éves azért már nem annyira fiatal, hogy ezt ésszel ne tudná felfogni. Beszélj vele, mondd el neki õszintén, hogy mit vársz el tõle, mert valószínûleg fogalma sincs, hogy most mi lenne a feladata - most lett apa. Nekik azért más, mert mi nõk 9 hónap alatt látjuk a változásokat, készülünk, a férfiaknak meg csak hopp ott a gyerek a szülés után.
szerintem minél hamarább vond be ot a gyerek koruli teendokbe, furdés, etetés, sétálás -levegozés, néha hagyd vele egyedul a picit, hogy vigyázzon rá /de azért ne menj túl messzire/.szokja meg , hogy felelos érte, hogy az ové is az a gyerek.aztán , ha hozzászokott és van kire bízni a kicsit /nagyszulok/, csinálhatnátok magatoknak egy kis kikapcsolódást egyutt egy moziba vagy akár diszkóba is.
Egyetértek az elsõ hozzászólóval.
Nem akarok vészjósló lenni, de nagyon vigyázz! Mindketten nagyon fiatalok vagytok, és (bocsi) nem biztos, hogy pont ilyen korban van ideje a gyerekvállalásnak, bár adja Isten, hogy tévedjek. Baromi nehéz lesz most nektek. Egyrészt nem tudom, hogy anyagilag hogy tudtok boldoguni. Elõzõ hozzászólókkal abban egyet értek teljes mértékben, hogy félti a szabadságát, mert egy gyerek addig lesz a gyereke, míg meg nem hal, és gondoskodni kell róla, amíg csak él. Nem tudom, hogy mennyit foglalkozol a pároddal. Most úgy érzi, hogy közületek vele foglalkozol/foglalkoznak a legkevesebbet. Mert jééé, baba, de kis aranyos, stb.. Jaj, és az anyuka. Az apukák általában az utolsók a sztoriban. Tudom, hogy baromi nehéz gyerekkel foglalkozni, magaddal foglalkozni, a pároddal foglalkozni, mindenkivel és mindennel foglalkozni, de vegyél magadon erõt, mert egy családot egy NÕ tarthat össze igazán. Mivel úgy érzi (legtöbb esetben sajnos így van), hogy nem számít, nem fontos, stb... máshonnan próbálja pótolni a szeretetet, törõdést, a figyelmet. Ez csak egy történet, nálatok ne így legyen. Februárban megszületett a baba, májusban új barátnõ, júniusban elköltözött, novemberben elváltak. Adj bele mindent. Foglalkozz vele, kitartást. Ja, és mutasd meg, hogy egy 18 éves ÉDESANYA, milyen szexi, és kívánatos, jó, 2 hetes gyerekkel komplikáltabb.. nehogy már egy 13-14 évesnek nagyobb vonzóereje legyen. Miután az utolsó erõd is elhagyott, nehogy el merd hagyni magad. Szépen csendesen várd meg míg elmegy dolgozni, és bömböld tele a párnád. Hívd fel a barátnõd, édesanyád, hogy hozzon egy jóóó nagy adag csokit, használjátok ki a röpke idõt míg a pici alszik, és beszélgessetek.
Semmiért.Minden fiú néz mindenféle képeket az interneten.Amit talál.Ez nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az utolsó válaszolónak...megpróbálok mindent beleadni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!