Találatok a következő kifejezésre: Mikor van 3. nagy ultrahang (3 db)

Mikor van a 3. nagy ultrahang?

28 hetes terhes vagyok, és úgy tudtam ilyenkor csinálják a 3. kötelez?t. Voltam is a dokinál, de azt mondta el?bb csinálunk egy labort a 30. héten és majd utánna az uh-ot. A 2. uh-om a 19. héten volt. Ez rendben lenne?

Legjobb válasz: Nekem az elsõ 5 hetesen volt, utána a kötelezõ 12,18,28,32 hetesen , utána még nem tudom, de 36 héten már nstre kell menni. Amúgy minden doki més minden kórház kicsit másképp csinálja. Ha kéred, lehet csinál egyet.

Nekem az elsõ 5 hetesen volt, utána a kötelezõ 12, 18, 28, 32 hetesen , utána még nem tudom, de 36 héten már nstre kell menni. Amúgy minden doki més minden kórház kicsit másképp csinálja. Ha kéred, lehet csinál egyet.
1.UH 8.héten a terhesség megállapítására van, 2.UH 12.héten Down-kórra szûrés, 3.UH 19.héten genetikai szûrés, 4.UH 31.héten a baba növekedésének ellenõrzése, 5. UH 36.héten szintén a baba növekedését nézik, innentõl NST:
1. terhesség megállapítása 2. 12.hét 3. 19. hét 4. 30. hét 5. 36. hét 6. 38. hét Ezek nálunk a protokoll szerinti UH-ok, ettöl több is lehet, ez a dokitól is függ. Nekem volt 16., 23., 33. héten is.

Voltam nőgyógyásznál 3 hónapja, elküldött ultrahangra, a méhfalamon találtak valamit, azt mondták elmúlik. Most megint visszamentem, az a valami ugyanúgy ott van, elvileg csak víz vagy hormonoktól stb és el fog múlni. Fáj is ott nagyon. Mit tegyek?

A kérdésem az, hogy 3 hónap alatt nem múlt el, és még fáj is akkor mit tegyek? Szerintetek is elmúlik? Eléggé aggódom, nemtudom mit tegyek, az orvosok nem foglalkoznak a problémámmal?

Legjobb válasz: Keress másik orvost!!!

Keress másik orvost!!!
Igaza van az elsõ válaszolónak! Menj egy normális orvoshoz, aki Veled is törõdik!!!!!
A kérdező hozzászólása: Az lesz szerintem! Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!