Találatok a következő kifejezésre: Mikor van 3 (2822 db)

Nem lessz problema? Anyukamnak holyagserv mutete lessz. Mivel mar nem lehet altatni igy gerinc erzestelenitovel mutik, de mivel van 3 gerincserve igy felek.

Legjobb válasz: Szerintem az orvosok jobban tudják, hogy mit lehet és mit nem. Egyébként ez az érzéstelenitési mód ma már rutinnak számit.

Szerintem az orvosok jobban tudják, hogy mit lehet és mit nem. Egyébként ez az érzéstelenitési mód ma már rutinnak számit.

Az edzések közötti pihenőnapokon mikor van 3-4-5 nap pihi, akkor is kell enni a fehérjét avagy a whey protit? Van értelme?

Legjobb válasz: nem tudom hogy lehet hogy azt sem tudod hogy hány nap pihenõd van,a másik meg hogy hogy lehet 5 nap pihenõd??? kérdésre válasz: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=558

nem tudom hogy lehet hogy azt sem tudod hogy hány nap pihenõd van, a másik meg hogy hogy lehet 5 nap pihenõd??? kérdésre válasz: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
A kérdező hozzászólása: Túledzettem magam és egy hetet javasoltak de annyit úgyse várnék... Köszi!
pedig ha túledzett vagy azt ki kell pihenni, fejlõdés szempontjából is jobban jársz ha kipihened

így alakult mára a hőm. Most mi van? 3 napja szédülök, enyhe hányingerem is van. Én úgy gondolom a 14. napon volt a pé-m.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b253a91686b8f0e7e5c05f..

Legjobb válasz: szia mikorra nem várod??

szia mikorra nem várod??
A kérdező hozzászólása: 27.-ére nem várom.
lágy egy kicsit türelmes, és vasárnap tesztelj reggel.csak emelkedjen a hõd is.Drukkolok
Szerintem is a 14. napodon volt peteérésed:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Utolsónak: köszönöm a megnyugtatást. :)


MI van? 3 lány arra szavazott, hogy Magdi a legszebb, egy meg Beatrixra? Hogy lehet ez?

Olyanok is, akik nincsenek jóba velük annyira. Hogy lehet ez? Létezik, hogy szépnek látják ?ket? Szerintem undorítóak, csúnyák mind a ketten.

Legjobb válasz: De azért vágjátok hogy mindkettõ cigány ugye?

De azért vágjátok hogy mindkettõ cigány ugye?
Ocsmány mind a kettõ, fõleg a viselkedésük. -.-"
Ezen én is meglepõdtem. :) Azt gondoltam, hogy mondjuk Veronika gyõz, erre õ egy jelölést se kapott. Mondjuk én nem látom csúnyának õket, de nem is õk a legszebbek, na meg az az undorató viselkedés lehúzza a külsejüket is. nem értem, hogy a benti lányok miért látják olyan szépnek õket.
Na jó, de azért azt ne felejtsük el, hogy Olivér egybõl megmondta, hogy a legszebbek közül lesz kiválasztva a randi alany, így gondolom taktikából sem arra szavaztak, akit tényleg szépnek tartanak, mert ugye attól félnek a legjobban, az a legnagyobb riválisuk.
Szerintem bûn rondák, ha cigányok, ha nem!
Kikrõl is van szó?? :O
Magdi szerintem tényleg nem csúnya, szép, tiszta tekintete van. Viszont Beatrixnak olan agresszív feje van. :D Egyébként itt nem feltétlenül az volt a lényeg, hogy kikkel vannak jóban, hanem tényleg az, hogy kit látnak a legszebbnek.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudod, akkor minek válaszolsz?
A kérdező hozzászólása: szerintem is cigányk, de amúgyis csúnyák, ha azok, ha nem.

1^3+3^3+. + (2n-1) ^3 A Cezaro-Stolz tetelt kene alkalmazzam, de ugy remlik, hogy csak tortek eseten mukodik az az eljaras. Ilyenkor mi van, mi az An, Bn?

Legjobb válasz: Ismered az 1^3+2^3+...+n^3 sorozat összegképletét? Az elsõ n köbszám összege (n(n+1)/2)^2. A bizonyítás teljes indukcióval történhet: www.cs.elte.hu/blobs/diplomamunkak/mattan/2011/matusik_edina .pdf Próbálj valamilyen szabályszerûséget találni n=1, 2, 3-ra, azután találd meg a teljes indukciós lépést!

Ismered az 1^3+2^3+...+n^3 sorozat összegképletét? Az elsõ n köbszám összege (n(n+1)/2)^2. A bizonyítás teljes indukcióval történhet: http://www.cs.elte.hu/blobs/diplomamunkak/mattan/2011/matusik_edina.pdf Próbálj valamilyen szabályszerûséget találni n=1, 2, 3-ra, azután találd meg a teljes indukciós lépést!

Nagycsaládosok! Milyen autótok van? 3 kicsi gyereknek 3 gyerekülés kell hátra! Ez mibe fér bele? Csak a 7 személyes a megoldás? Vagy van olyan széles 5 személyes, amiben elfér normálisan hátul 3 gyerek gyerekülésben?

Most várjuk a harmadikat, de a Suzuki swiftbe esélytelen hátra 3 gyerekülést tenni.

Legjobb válasz: Kollégáméknak Ford Galaxy van (4 gyerekük van), ebbe hátul is van egy sor plusz ülés (két db konkrétan), a másik kollégám 3 gyerekes, nekik Wolksvagen Sharanjuk van.

Kollégáméknak Ford Galaxy van (4 gyerekük van), ebbe hátul is van egy sor plusz ülés (két db konkrétan), a másik kollégám 3 gyerekes, nekik Wolksvagen Sharanjuk van.
Nekünk opel astránk van, és simán be fog férni hátra 3 gyerekülés, már kipróbáltuk.
Gondolom tudjátok, hogy sima 5 személyes autóból is olyat keressetek, amiben a hátsó-középsõ öv is 3 pontos, mert a legtöbb autóban csak 2 pontos, amivel nem lehet bekötni a gyereküléseket.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat!!! Sokat segítettetek! Nem akarunk 7 személyest ha nem muszály, de mostmár legalább tudom, hogy az 5 személyesek között melyikeket érdemes nézegetni.
Nekünk is Peugeot 307 SW-nk van. Nagy-nagyon tágas! Mi is csak az 5 ülést használjuk. A hátsó 2 ki van szedve, mert rengeteg cuccal utazunk a nagyszülõkhöz (babakocsi, etetõszék, 2 nagy táska, sok kicsi...) A mienkbe ugyan utazott már leghátul felnõtt, de nem volt neki kényelmes, szóval oda tényleg csak gyereket érdemes ültetni. De õt is csak akkor, mikor már nem kell neki gyerekülés, max csak ülésmagasító!
9:04es vagyok Az lemaradt, hogy az Opel Agilánk még a 2005ös kiadású, és pont olyan kivül-belül, mint a Suzuki WagonR.
Nekünk Opel Agilánk van. Pont elfér a 3 ülés: 1. http://www.graco.hu/hu_HU/product/8E89/ 2. http://www.arukereso.hu/gyerekules-c3950/pierre-cardin/ps288.. 3. http://bababoltolcso.hu/spd/936595/Pierre_cardin_PS274_autos.. Ez pont elfér nálunk a hátsósorban. Igaz ebben a modellben a hátul a középsõ öv is 3 pontos, így oda is be lehet kötni a gyerekülést.
Szia! Nekünk Peugeot 307SW van. Nagyon jó, mert 3 teljesértékû ülés van hátul, illetve az elsõ és hátsó ülések közt is elegendõ hely a lábaknak. Mi az 5 üléses változatát használjuk, de betehetõ még +2 ülés (bár oda szerintem csak gyerek fér el) Nagyon kényelmes és megbízható autó, sok extrával, az alkatrész is megfizethetõ. Mi használtan vettük, de nem bántuk meg. Nem mellesleg biztonságos, sok légzsákkal.
Nekunk 5-os bmw-nk van, nagyon szeles, egyenlore ket gyerek es ugy szoktunk ulni, hogy a ket gyerekules szelen, en beferek kozepre. De volt mar, hogy harom gyereket szallitottunk, egy hordozos volt es befert hatra mindharom. Ulesbol nem tudom, hogy beferne-e. De mondjuk anyagilag nem eppen gazdasagos autorol van szo, eredetileg nem is a nagycsaladosok benzinfogyasztasara terveztek... Mi Ford S-Maxra cserelnenk szivunk szerint, vagy olcsobb kategoriabol picassora, vagy renault scenicre, azokba befer 3-4 gyerek is ulessel.
A kérdező hozzászólása: Igen, erre már rájöttem. De gondolom ha csak olyat találunk, akkor ki lehet cseréltetni esetleg szervízben az övet 3 pontosra.

Van itt olyan, aki eltöltött már min.2-3 hetet Londonban? Mik a tapasztalataitok?

Milyenek ott az emberek? Milyen az ottani élet? Főleg a nyár érdekel. Mit lehet ott csinálni? (Városnézésen kívül, az alap.:)) A nyáron mennék ki egy barátnőmmel, szállás már van, csak úgy érdekel általánosan, hogy milyen. (Ami az időjárást illeti, szeretem a esőt, szóval az nem zavar.) 19L

Legjobb válasz: Másfél évig éltem Londonban. (jelenleg is Angliában élek, de most Oxfordban) London élet ezerféle lehet. Ha szereted a bulikat akkor vannak pubok ahol lehet este bulizni. Nappal ott van a sok látnivaló (igaz pár nap alatt végig lehet nézni) Ha 2-3 hetet lesztek kint akkor érdemes elmenni más városokba is mert nem csak Londonban vannak látnivalók. Nagyon sok mindent azért nem lehet mit csináln i a piáláson kívül..:) Az emberek olyanok mint bárhol a világon. Vannak kedvesek, vannak bunkók. Vannak mosolygósak, vannak olyanok akik szerintem gép puskára vágynak, hogy a tömegbe lõhessenek..(ha érted mit akarok ezzel mondani) Londonban ezerféle nép van, tömeg, zaj, bûz, kosz.. Az idõjárás változó. esõ, szél, és hirtelen napsütés. Mire leveszed a pulcsit újra esõ, szél..:) Kiszámíthatatlan.

Másfél évig éltem Londonban. (jelenleg is Angliában élek, de most Oxfordban) London élet ezerféle lehet. Ha szereted a bulikat akkor vannak pubok ahol lehet este bulizni. Nappal ott van a sok látnivaló (igaz pár nap alatt végig lehet nézni) Ha 2-3 hetet lesztek kint akkor érdemes elmenni más városokba is mert nem csak Londonban vannak látnivalók. Nagyon sok mindent azért nem lehet mit csináln i a piáláson kívül..:) Az emberek olyanok mint bárhol a világon. Vannak kedvesek, vannak bunkók. Vannak mosolygósak, vannak olyanok akik szerintem gép puskára vágynak, hogy a tömegbe lõhessenek..(ha érted mit akarok ezzel mondani) Londonban ezerféle nép van, tömeg, zaj, bûz, kosz.. Az idõjárás változó. esõ, szél, és hirtelen napsütés. Mire leveszed a pulcsit újra esõ, szél..:) Kiszámíthatatlan.
Itt elek lassan 2 eve, az elso lenyegeben leirta a dolgot. Ez egy igazi metropolisz a maga rossz es jo oldalaval, bulizni ezer fele lehet, meg pubozni, aki a parkokat szereti annak jo lehet kiulni egy piknikkosarral valamelyikbe. en szemely szerint sokkal szivesebben elnek videken, nem hianyozna a tomeg, kosz, meg a multikulti sem lett a szivem csucske, inkabb negativak a tapasztalataim a varost ellepo Europan kivulrol jott bevandorlokkal. Az biztos hogy vannak ennel sokkal szebb es elhetobb helyek is Europaban.
Ha szereted a vidámparkokat menjetek el a Thorpe Park-ba. Mehettek színházba is Londonban. A TKTS-ban mindig aznapi elõadásokra akciósan lehet kapni jegyet. Amúgy nézelõdjetek a neten, mert sokszor vannak ingyenes programok is a városban. Koncertek, mozi vetítések, fesztiválok, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

3 éves ovis gyermeketeknek miből mennyi ruhája, cipője van? Az oviba bent miben van?

Legjobb válasz: Lány. Van neki 5 leggingse 4 harisnyája. 5 szoknyája. 5 hosszúnacija 2 tréning nadrág (én ezeket nem szeretem igazán, csak itthon hordja). 10-12 pár zoknija, olyan 12-14 db bugyija. 5 kis trikó. rövidujjú póló 5-6 (de ezeket most nem hordjuk tavaszra nyárra meg már kicsik lesznek) Hosszúujjú felsõje 7 db, tunika 3-4db. Pulcsi-kardi 5 db. Kabát 2 db mindkettõ vastag téli. Átmeneti kabi 2 db, pufi mellény 1 db. Csizma bakancs 2, sportcipõ 2 , bõr félcipõ 2. Szandál 2. Egyik az oviban bent. Az oviban h.ujjú felsõ szoknya legg. vagy szoknya harisnya, vagy tunika+legg. van rajta. Váltásnak is mindig van ott 1 hosszú naci 2 h.ujjú felsõ és egy legg. mert ha esetleg baleset történik legyen mit ráadni. Hozzátenném, a fiamnak nem volt ennyi cucca 3 évesen.

Lány. Van neki 5 leggingse 4 harisnyája. 5 szoknyája. 5 hosszúnacija 2 tréning nadrág (én ezeket nem szeretem igazán, csak itthon hordja). 10-12 pár zoknija, olyan 12-14 db bugyija. 5 kis trikó. rövidujjú póló 5-6 (de ezeket most nem hordjuk tavaszra nyárra meg már kicsik lesznek) Hosszúujjú felsõje 7 db, tunika 3-4db. Pulcsi-kardi 5 db. Kabát 2 db mindkettõ vastag téli. Átmeneti kabi 2 db, pufi mellény 1 db. Csizma bakancs 2, sportcipõ 2 , bõr félcipõ 2. Szandál 2. Egyik az oviban bent. Az oviban h.ujjú felsõ szoknya legg. vagy szoknya harisnya, vagy tunika+legg. van rajta. Váltásnak is mindig van ott 1 hosszú naci 2 h.ujjú felsõ és egy legg. mert ha esetleg baleset történik legyen mit ráadni. Hozzátenném, a fiamnak nem volt ennyi cucca 3 évesen.
pont ezt a kérdést akartam feltenni :) nekem jövõhéten kezdi a fiam az ovit, pont kinõtte a ruháit, összesen 3 nadrágja van, egyik bokalengetõ, az lesz a váltó :S majd még persze veszek... nálunk szabadidõben vannak bent, unokatónál meg a harisnya-kisnadrág a "kötelezõ" viselet, megmondom õszintén, az nekem szimpatikusabb, mégiscsak olcsóbb harisnyákat felhalmozni mint melegítõ nadrágokat és nem utolsó szempont, hogy egyszerûbb is neki csak a kisgatyót levenni és felhúzni az overált mint így, hogy harisnyát kéne felvenniük ha kimennek majd levenni, de persze ahogy láttam ez nem mûködik ezért a melegítõre veszik az overált ami gondolom felcsúszik... bocs a regényért, kicsit túlaggódós vagyok :D
Igazán nekünk nincs olyan ruha ami bent az óviba lenne csak rajt, van mindenbõl sok darab kb 12 nadrág, 15 db trikó, 25 db, kisbugyi, olyan 25 db felsõ, 8 db pulcsi, 2 overál, 2 télikabát. Én szeretem nagyon csinosan divatosan öltöztetni a 3 éves kislányomat, tehát mindig csak szép rucik vannak rajt, nem féltem a ruhákat, azért gyerek a gyerek, hogy használja. Cipõbõl van kettõ benti cipõnk, 1 csizma, egy sport cipõ. Ha valamelyik cipõ, ruha elhasználódik, azonnal pótolóm újjal, de hál isten lekopogom eddig rucik még nem sinylették meg az óvodát.
Meg nem tudnám mondani, hogy mennyi ruhája van kisfiamnak, soha nem számoltam össze. Most télre van egy csizmája (inkább bakancs), és van egy hótaposója. Van egy benti szandija az oviban. Ha nagyon hideg van, akkor harisnyát adok rá és arra az overált. (Ha nincs nagyon hideg, akkor a harisnyára bélelt gatyót kap). Az oviban az overált vagy a bélelt gatyót leveszem róla, és háromnegyedes rövidgatyát adok rá a harisnyára (lábszárközépig ér neki kb.), így nincs melege, de nem is kell nagyon öltöztetgetni. Felül mindig trikó, hosszú ujjú pamut pulcsi van rajta az oviban, ehhez plusz egy kardigánt viszünk, ha kimennek az udvarra, az még elkel a kabát alá.
off: Hû, és én még azt hittem, hogy nekünk van sok ruhánk :DDDDD nekünk nincs külön ovis és otthoni, van mindenbõl jópár, és alkalomhoz illõen váltogatjuk, otthonra kevésbé szépet, stb
Külön van ovis, itthoni és elmenõs ruhája. Ovis: rövid ujjú póló 8-10 db, hosszú ujjú póló 5 db, pulcsi 4-6db, melegítõ nadrág kb. 10 db, melegítõ együttes 4 garnitúra, alsógatya kb. 10 db, harisnya, lábfej nélküli 2db, rendes harisnya 3 db. Pizsi 2 váltás. Benti cipõje a nyári szandija, + van egy tornacipõje. Itthoni: rövid póló kb. 15 db, hosszú póló: 10 db, pulcsi legalább 20 db, nadrág 12-15 db, mellény 5db, alsógatya 15 db, harisnya 5db, pizsi 5 váltás legalább. Kabát 3db, 2 papucsa van. Overall 2. Elmenõs: rövid u. póló 5-8, hosszú u. póló 3, pulcsi 4db, farmer 8db, kabát 3 db, overall 2 (ez az ovis is). Sapi téli 4-5, bakancs 2 + hótaposó, sál 3, kesztyû 4. Ezek nincsenek külön. A sportcipõk közül van ovis (2pár), itthoni (2 pár)és elmenõs (1pár). A ruhák 70%-át örökölte a fiam, azért van ennyi. Oviban melegítõnadrág (vagy harisnya + rövidnadrág kombi), póló, h.u. póló és szandiban van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, nekem kislányom van, és szintén jövõ héten kezdi az ovit. :-) Amúgy eddig még én sem számoltam össze a ruháit. Egybe overált nem kaptam sehol, voltunk bababizományiban is, ott volt egy nagyon tuti, csak kicsi volt rá sajnos. De jövõ héten szétnézünk még. Nekünk azt mondták legyen kényelmes a ruhája, így melegítõ naci lesz rajta, nagyon csiniket vettünk. Az oviba: Eddig van (majd még veszünk jó pár dolgot a jövõ héten, de gondolom kezdetnek elég lesz) 4 db nadrág, 7 db bugyi, 4 pár zokni, 2 db cipzáros pulcsi, 6 db póló, 3 db garbó, 1 db polár cipzáros pulcsi, 1 db orkános bélelt nadrág, 1 db overál, két részes, 2 db atléta, 5 db hosszú ujjú póló, egy vastag sapka, 2 db kesztyû, 1 db bakancs, 1 hótaposó, 1 db szandál bentre Nekem azért lesz csak ovis ruhája, mert be kell írni a jelét és a nevét, így azokat csak az oviba fogja felvenni.

Hogy van ez az ovis dolog? Ha a fiam szeptember végén (2011) tölti be a 3 évet akkor mikortol mehet oviba illetve mikor kell beiratnom? Ha mire menem kell dolgozni nem jut be akkor mi van?

Legjobb válasz: Oviba a 3 évet betöltött gyerekek járhatnak. Beiratni annak az évnek a tavaszán kell, amikor a 3 évet betölti. Az, hogy mikor viheted, az ovitól is függ, de ha dolgozni kell menned, rugalmasak szoktak lenni és akár már szept. 1-tõl is mehet, de ezt az oviban fogod tudni megbeszélni a beiratáskor. Egy volt óvónó Bocs, nem találom a hosszú i-t ...

Oviba a 3 évet betöltött gyerekek járhatnak. Beiratni annak az évnek a tavaszán kell, amikor a 3 évet betölti. Az, hogy mikor viheted, az ovitól is függ, de ha dolgozni kell menned, rugalmasak szoktak lenni és akár már szept. 1-tõl is mehet, de ezt az oviban fogod tudni megbeszélni a beiratáskor. Egy volt óvónó Bocs, nem találom a hosszú i-t ...
Április környékén van beíratás. Ha elmúlt 3 éves akkor már mehet, de valahol kérik, hogy elõtte kapja meg a 3 éves oltást. Tehát 2011 április környékén , mikor beíratás van, akkor beíratod és amikor betölti a 3 évet, másnap már viheted is. Persze kell a gyerekorvostól igazolás, hogy a gyermek közösségbe mehet

Doki mondta ciklus 3. napján hormonpanel. Mi van akkor ha a 3. nap vasárnapra esik?

Menjek hétfőn?Jó lesz az eredmény?

Legjobb válasz: ilyenjkor hétfön kell menni. A 3. nap mindig ugy van megadva hogy 3+-1. vagyis ha szombatra esik akkor 2. napon kell menni pénteken, ha vasárnapra akkor 4. napon hétfön.

ilyenjkor hétfön kell menni. A 3. nap mindig ugy van megadva hogy 3+-1. vagyis ha szombatra esik akkor 2. napon kell menni pénteken, ha vasárnapra akkor 4. napon hétfön.
Szia! Igen, mert ciklus 3-5. napjáig szoktak küldeni pont az ilyen hétvége dolog miatt. Nem így mondta? Én voltam többször is, míg nem jött össze a baba, és így küldtek, teljesen jó lesz ha hétfõn mész.
2-es válaszoló jól mondta. Én is nemrég voltam. Nekem szombatra esett a 3. nap tehát pénteken menetem. Neked hétfõn kell:)
A kérdező hozzászólása: Annyit mondott ciklus 3. napján nézünk hormont, de ezt elfelejtettem megkérdezni :P Köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!