Találatok a következő kifejezésre: Mikor van 24. napon (27 db)

A legutolsó ciklusom 24 napos volt (aug.10-én jött meg)! Kb. mikor van peteérésem? Melyek a legjobb napok az együttléthez?

Legjobb válasz: ez nem semmi, Elõzõ Válaszoló! :-) Ez megerõsít, hogy esély bármikor van! Gratula a babákhoz! Kedves Kérdezõ! A nagykönyv szerint 24-14, tehát a 10.ciklusnapon van peteérésed. De ha veszel ovutesztet, könnyen kiderítheted!

ez nem semmi, Elõzõ Válaszoló! :-) Ez megerõsít, hogy esély bármikor van! Gratula a babákhoz! Kedves Kérdezõ! A nagykönyv szerint 24-14, tehát a 10.ciklusnapon van peteérésed. De ha veszel ovutesztet, könnyen kiderítheted!
Ezt nem lehet így kiszámolni. Nekem az elsõ babám a menstruációt követõ 26. napon fogant, a második babám pedig mensi közben. Én vettem egy ovulációs mikroszkópot. Nekem bevált :)
A 24 napból vonjál le 14-et és akkor van!(Kb. augusztus 20-án volt!) Legegyszerûbb, ha ovulációs tesztet veszel, mert akkor 100%-osan megtudod!

Hamarabb vettem ki a nuvaringet 24 órával mint kellett volna, de csak most jöttem rá hogy 1 nappal hamarabb. Azóta már védekezés nélkük sexeltem. Ilyenkor mi van? (részletek lent)

Ha a gyűrű a harmadik héten több mint 3 órán át a hüvelyen kívül volt, vagy arra gyanakszik, hogy a hüvelyen kívül volt, fennáll a lehetősége, hogy nem védi meg a terhességtől. Dobja ki a gyűrűt, és válasszon az alábbi két lehetőség közül: 1 - Azonnal helyezzen fel egy új gyűrűt! Ezzel elkezdődik a következő három hetes időszak. Kimaradhat a menstruációs vérzése, de áttöréses és pecsételő vérzés előfordulhat. 2 - Ne helyezze fel újra a gyűrűt! Először várja meg a menstruációját, majd legkésőbb 7 nappal azután, hogy az előző gyűrűt eltávolította vagy az kiesett, helyezzen fel egy új gyűrűt! Csak akkor válassza ezt a lehetőséget, ha a gyűrűt folyamatosan használta a megelőző 7 nap során. Arra gondoltam hogy a 2. verziót próbálom alkalmazni. Most ha betartom de addig védekezés nélkül szexelek az probléma? mert a 2. verzió esetében nem írták hogy használjak óvszert vagy mást. mit gondoltok?(főleg akinek van tapasztalata)

Legjobb válasz: Nem kell kiegészítõ védekezés. Csak arra figyelj, hogy a szokásosnál egy nappal elõbb tedd fel a köv. gyûrût, mivel egy nappal elõbb lett kivéve. És a menses is egy nappal elõbb fog jelentkezni. Ha pl, eddig kedden szokott, akkor most hétfõn fog.

Nem kell kiegészítõ védekezés. Csak arra figyelj, hogy a szokásosnál egy nappal elõbb tedd fel a köv. gyûrût, mivel egy nappal elõbb lett kivéve. És a menses is egy nappal elõbb fog jelentkezni. Ha pl, eddig kedden szokott, akkor most hétfõn fog.

Mikor van peteérésem? 24. napon vagyok, 12 napja tesztelek, de sosem volt erősebb a teszt csík. Halvány mindíg. A ciklusom elég rendszertelen, 8 hónapja hagytam abba a f. gátlót, azóta 30-38 napos. Nyák-hő még nem teszteltem. Gondoltam elég az ovteszt.

Legjobb válasz: Ha a ciklusod hosszából levonsz 14 napot kb akkor lehet peteérésed. A legjobb ha délután tesztelsz és elõtte kb 2 órával kevés folyadékot iszol. /Bár ebben a nagy melegben nem tudom hogyan oldod meg/Vérvételen még nem voltál, hogy megnézzék a hormonjaid jól müködnek-e?

Ha a ciklusod hosszából levonsz 14 napot kb akkor lehet peteérésed. A legjobb ha délután tesztelsz és elõtte kb 2 órával kevés folyadékot iszol. /Bár ebben a nagy melegben nem tudom hogyan oldod meg/Vérvételen még nem voltál, hogy megnézzék a hormonjaid jól müködnek-e?
A kérdező hozzászólása: Köszi-szépen!Elvileg mindent úgy csináltam(kevés folyadék..), igaz 1 nap kimaradt a tesztelésbõl. Hormonvizsgálaton nem voltam, most terveztük hogy nekiállunk babát csinálni, és kiváncsi voltam hogy hogy van ez a p.érés dolog nálam. Hát nem tudom... lehet kéne vérvétel??
Szia! Amikor abbahagytam a fogamzásgátló szedését elküldött az orvosom UH-ra, hogy megnézzék van-e peteérésem. Ez is lehetne egy megoldás. Nekem a gyógyszer abbahagyása után 1 évre sikerült teherbe esnem. Persze ez nem törvényszerû.

Mit tennétek, ebben a helyzetben? : Kétoldali heresorvadás, ha van merevedés, akkor ott lent kellemetlen feszítő érzés van. A nap 24 órájában zavarna. Nem tudnál aludni sem. Nemi vágy nincs.

Gondolom a nagyokosok, hülyeséget írnak majd.

Legjobb válasz: Megfelelö szakorvost felkeresni, semmi más megoldás nincs. Ott tudnak segiteni, megfelelö kezelést javasolni, illetve pszichológiai segitséget adni.

Megfelelö szakorvost felkeresni, semmi más megoldás nincs. Ott tudnak segiteni, megfelelö kezelést javasolni, illetve pszichológiai segitséget adni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
hûha sperma fagyiba ha még van, hereszövet szintén aztán ha aludni sem tudsz, és nulla a nemi vágyad, és egyébként is sorvadnak a golyóid, akkor már azoknak mindegy szabadulj meg tõlük :(

Mi van ha a Set Top Box /T-Home/napi 24 órát folyamatosan bekapcsolva marad?

A távkapcsolók / TV+STB/ használata az id?seknek gondot okoz, ezért csak a TV ki-be kapcsolása történik meg.Milyen problémát okoz, és árt-e a STB-nak?

Legjobb válasz: Semmi, mi is ígyszoktuk!

Semmi, mi is ígyszoktuk!
A kérdező hozzászólása: azt olvastam, hogy zabálja az áramot
Semmi baja nem lesz.
Semmi, amióta bekötötték be van kapcsolva fél éve. Amúgy ha bekrepál nem a te dolgod, szólsz hoznak másikat.
Nyilván kikapcsolva valamivel kevesebbet vesz fel.

Ha valakinek 40 napos ciklusai vannak, akkor a utolsó menszitől számított 8. héten mekkora a baba? Tudom, hogy kisebb, mivel a peteérés a 22-24. napon volt. De mekkora a normális?

Legjobb válasz: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Ebben a táblázatban benne vannak az átlag méretek. Ez normál ciklushoz van kalkulálva, tehát a nyolc hetes méret a fogantatáshoz képest kb. hat hetesnek számít. A Te terhességed 8 hetesen a fogamzáshoz képest csak 4,5-5 hetes körül lehet. Ha a doki mindent rendben talál akkor nem igazán kell a méreteken gondolkodni, és azt kalkulálgatni, hogy mekkorának kellene lenni.

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html Ebben a táblázatban benne vannak az átlag méretek. Ez normál ciklushoz van kalkulálva, tehát a nyolc hetes méret a fogantatáshoz képest kb. hat hetesnek számít. A Te terhességed 8 hetesen a fogamzáshoz képest csak 4, 5-5 hetes körül lehet. Ha a doki mindent rendben talál akkor nem igazán kell a méreteken gondolkodni, és azt kalkulálgatni, hogy mekkorának kellene lenni.

Álitólag a doki szerint Domináns tüszö (24-mm-es van a bal petefészkembe. Az apró hasszurkán kivül nem érzek semmit. Az ovu tesztem negativ. (3 napja) Akkor mi van?

Legjobb válasz: nekem ugyanilyen tüszõre azt mondta a doki,hogy soha nem fog kilökõdni és abból lesz a ciszta.Vagyis már az sajna.

nekem ugyanilyen tüszõre azt mondta a doki, hogy soha nem fog kilökõdni és abból lesz a ciszta.Vagyis már az sajna.
A ciklusod hanyadik napján mondta ezt a doki? Én hallottam illetve olvastam már itt olyat, hogy az is elõfordulhat, hogy a két tesztelés között történik meg a peteérés és akkor a teszt nem mutatja ki. Egyébként a hasszurka nem jelezheti a peteérést? Az elsõ válaszadótól kérdezném, hogy ha nem reped meg a tüszõ, akkor ott marad és ciszta lesz belõle? Vagy repedés nélkül felszívódhat?
Kedves második válaszoló! Nekem most írtak rá gyógyszert és reménykedek, hogy felszívódik tõle, mert ha nem, tovább szívja magát vízzel és mûtétileg leszívatják.Ennyit mondott ma a doki. elsõ voltam

Hogyan tudnám kiszámolni mikor van peteérésem ha utolsó elötti menstruációm 24 az utolsó 29 napra jött meg? 27-28napos ciklusaim szoktak lenni de volt már 30napos is!

Holnap megyek emiatt dokihoz hogy miért ilyen össze vissza mostanság de ha valakinek lenne ötlete szivesen fogadom! :)

Legjobb válasz: Hõmérõzz :)

Hõmérõzz :)
figyeld a nyákot, hõmérõzz..és amikor sejted, középidõben, mikor lehet, legyetek sokat együtt

Kisbabát szeretnénk. A ciklusaim 24-26 naposak. Ma a 16. napon barna pöttyök vannak a bugyimon. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Egy 24 napos ciklusnal a 10-dik nap korul van pe ugyhogy ez siman lehet a beagyazodas is. :) Ilyenkor van akinel jelentkezik kis rozsaszines folyas, barnas folyas de csak nagyon kis mennyisegben.

Egy 24 napos ciklusnal a 10-dik nap korul van pe ugyhogy ez siman lehet a beagyazodas is. :) Ilyenkor van akinel jelentkezik kis rozsaszines folyas, barnas folyas de csak nagyon kis mennyisegben.
Van görbéd?
Szia! Több eset is lehet. - Az egyik hogy most hosszabb lesz a ciklusod és a peteérésed jelentkezett így (a következõ menzi elõtt 14 nappal történik). - A másik hogy 8-9-e körül volt már pé-d és a beágyazódás jele. - De lehet bármi más is, mert a terhesség valódi "tünete" a pozitív teszt. Egyénfüggõ hogy kinél mivel jár. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de annak volt a jele, hogy megjött. Sajnos. Úgyhogy hamarosan elmegyek orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!