Találatok a következő kifejezésre: Mikor van 24 (197 db)

Skyrim-ban van az a Tolvaj céhes küldi hogy szegy össze 24 égkövet a korná hoz. Nekem csak 23 jöt össze nincs meg a 24-dik. Ínyekor mi van?

a DarkBraterhood statuanary-ban lé vő nincs ott már végeztem a küldetéseivel

Legjobb válasz: *szedj *koronához *jött *24. *ilyenkor *lévõ

*szedj *koronához *jött *24. *ilyenkor *lévõ
Ez egy nem kötelezõ küldetés, ezért nem lesz semmi, ha hiányzik.
A kérdező hozzászólása: oké de hol van a 24-dik égkõ???
Astrid vagy Arnbjorn szobájában.

6nappal peteérés után mit jelent a sűrű tojcsis folyás? (majdnem krémes) és hogy megjön érzésem van? 24-25re nem várom.

Legjobb válasz: Nekem is olyan folyásom van,és én is 24-re nemvárom.Nem tudom mit jelent,de szerintem nincs jelentõsége a babát illetõen.Neked tüneteid,vagy görbéd van?Én a 9.dpo-n tartok,de semmi tünetem.

Nekem is olyan folyásom van, és én is 24-re nemvárom.Nem tudom mit jelent, de szerintem nincs jelentõsége a babát illetõen.Neked tüneteid, vagy görbéd van?Én a 9.dpo-n tartok, de semmi tünetem.
A hömérséklet leesik egy héttel a tüszörepedés után A luteális szakasz közepén újra ösztrogéntermelésre kerül a sor, ami a hömérséklet 1-2 napos esését okozza. Az ösztrogén felelös a hüvelyi nyálka termeléséért is, így ebben az idöszakban krémes állagú nyálkát is szoktak tapasztalni. Ez a jelenség ugyan idöben összeesik a beágyazódással, de ezzel nincsen semmilyen összefüggésben. Így sajnos ez alapján nem lehet egy esetleges terhességre következtetni. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml#4
A kérdező hozzászólása: korai lenne még szerintem bármilyen tünet, csak fura a folyás, bár lehet nekem a clostytól is. kíváncsi leszek, jó lenne egy dupla csíkos teszt a fa alá :)
a görbémmel eddig meg vagyok elégedve, csak félek, hogy nem sikerült, mert nincsenek tüneteim.
A kérdező hozzászólása: szép görbéd van, kíváncsi leszek mi lesz belõle :) drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: :) nem baj az :) sejtettem, hogy valami nem volt jó :)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/453f63e72fbf4fd286dd08.. csak ennyi van meg belõle.
Bocsi most látom, hogy elküldte mindkét válaszomat.Azért ugyan olyan szinte a 2 válasz.
A kérdező hozzászólása: nincsen görbém sajnos, mert elkezdtem, a closty miatt is mérni ciklus elején, aztán lett egy kiskutyánk, aki miatt folyamatosan csak 4-5-6 órákat alszom, és folyton fáradt vagyok. nem lenne értékelhetõ görbém sajnos. viszont tutira volt peteérésem, mert UH-on néztük a dokinál. neked van görbéd?
Nekem is folyásom van, és én is 24-re nem várom.Szerintem nincs jelentõsége a babát illetõen.Én a 9.dpo-n tartok, nálam semmi tünet.Nálad?Görbéd van?
Sziasztok, én is a 9 dpo-n vok, de semmi tünetem, vagyis nincs folyásom. Borzasztóan fáradt vok, de ez bármitõl lehet. 21-22-re nem várom.

Van itt valaki akinek a babája 24-25. hétre született? Mi van veletek azóta? Mekkora volt a pici?

Szomszédunk ma szült 25. hétre 650gr-os babát! Nagyon izgulok értük!

Legjobb válasz: Jaj, ez kemény. :S Ismerõsöm a 24. hétre szült tavaly, igaz, az õ babája kicsit nagyobb volt, 700 gramm körüli. Lassan egyéves a kislány, és rohamosan fejlõdik, pl. 10 hónaposan felállt, am nem lenne egy nagy szám, de az korrigálva csak 6 hónap. Viszont azt hiszem, olyan 3 hónapot volt kórházban, mielõtt hazamehetett, és még utána sokáig nem vihették emberek közé. Sajnos az ilyen korai születés még ma is nagyon veszélyes, ha túl is élik, nem ritka, hogy valamilyen maradandó fogyatékosságuk lesz, de szerencsére azért ma már olyan fejlett az orvostudomány, hogy egyre nagyobb esélyük van ezeknek a babáknak is a késõbbi teljes életre. Szurkolok a családnak!

Jaj, ez kemény. :S Ismerõsöm a 24. hétre szült tavaly, igaz, az õ babája kicsit nagyobb volt, 700 gramm körüli. Lassan egyéves a kislány, és rohamosan fejlõdik, pl. 10 hónaposan felállt, am nem lenne egy nagy szám, de az korrigálva csak 6 hónap. Viszont azt hiszem, olyan 3 hónapot volt kórházban, mielõtt hazamehetett, és még utána sokáig nem vihették emberek közé. Sajnos az ilyen korai születés még ma is nagyon veszélyes, ha túl is élik, nem ritka, hogy valamilyen maradandó fogyatékosságuk lesz, de szerencsére azért ma már olyan fejlett az orvostudomány, hogy egyre nagyobb esélyük van ezeknek a babáknak is a késõbbi teljes életre. Szurkolok a családnak!
Az ikreim 25. héten születtek 650 és 730 grammal. A nagyobbik élt 18 napot. Azt mondták, ikreknek rosszabbak az esélyeik, és nagyon egyedi, hogy mennyire erõs a baba - mennyire akar élni... Minden jót Nekik!!!
koraszulott.com/.../185-a-koraszueloettek-eselyei.html
Szia! Igaz, hogy már régen írtad ki a kérdést, de hogy van a pici? Minden rendben van vele? Minden jót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-) Már megduplázta a születési súlyát! Jövõ hónapban kikerül az anyukája mellé! :-) Úgyhogy jól van a kis Milán baba!
nagyon jól halad akkor a súlya, és tényleg akar élni, ez a lényeg! Remélem minél egészségesebb lesz!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos agyvérzést is, meg tüdõgyulladást is kapott, de túlélte mindkettõt! Nagyon akar élni, és már több mint 1 kg (de nem tudom pontosan a súlyát, mert 1 hete hívtam az anyukáját). Azt tudom, hogy 595 grammra visszafogyott, születése után. Szóval körülményekhez képest jól van! Köszi, hogy érdeklõdtél!
Szia! Megírnád, mi történt velük azóta? Hogy vannak? Köszi!
sya! Kisfiam májusba született 600grammal.Voltak problémák, de élni akart. Szeptember 20-án hoztam haza a kórházból. Pont a héten voltam vele kora gondozáson: a tüdõbetegségét kinõtte.A sérvét sem kell mûteni. Eddig ugy néz ki semmi nem maradt vissza. Jelenleg majdnem 4kg. A doki le volt döbbenve, hogy milyen ügyes és figyelmes.(gagyog, kacag, kinyomja magát...stb) Kitartást kívánok nekik. Ha van kérdésed nyugodtan írj! kitty
A barátnõm kislánya 25.héten született 650gsajnos csak három hetet élt.Az én kisfiam csak fél kilo 24hetes volt és kicsit se élt.
az én családomban ketten is születtek ilyen picin, ki súlyosabb ki enyhébb károsodást szenvedett, de mindenikrõl elmondható hogy képességeik az átlagnál gyengébbek. mindketten fiúk, sajnos buták és ügyetlenek.
Nekem szült egy ismerõsöm pont ekkora babát. Azóta 5 hónap telt el, még csak el sem merték mondani senkinek, hogy megszületett (azt se látta senki, hogy terhes volt, ugyanis õ sem tudta, mivel spirál volt fent, csak be volt gyulladva, és rosszul lett, és doki mondta, hogy azonnal életmentõ császár). Azóta büszke szülõk, a pici 3500 g, nagyon édi. Valami van a májával, de hátha kiheveri azt is. Nagyon erõsek ezek a picik.
Az én ikreim 30. hétre születtek. A nagyobbik sem érte el a másfél kilót. Õk már nagyok, mindketten lányok. A kisebb súlyú mozgás és értelmi fogyatékos lett súlyos oxigénhiányos állapot miatt, a nagyobbiknak részképesség zavarai vannak szerintem, de ezt senki meg nem mondaná rajtam kívül.Kifejezetten ügyetlen bizonyos hétköznapi dolgokban, de emellett az iskola legjobb futója, és majdnem jeles tanuló. Nagyon sok múlik a szülési traumán. Hogy volt e oxigénhiány vagy légzés leállás, és lesz e tüdõgyulladás, agyvérzés. Rengeteg szövõdmény lehet ilyen kis korban, de nem kezdek bele.... Reméljük nem lesz semmi gond, de nagyon-nagyon kicsi:(
igen, en is kivancsi vagyok mi van a picivel!

A legutolsó ciklusom 24 napos volt (aug.10-én jött meg)! Kb. mikor van peteérésem? Melyek a legjobb napok az együttléthez?

Legjobb válasz: ez nem semmi, Elõzõ Válaszoló! :-) Ez megerõsít, hogy esély bármikor van! Gratula a babákhoz! Kedves Kérdezõ! A nagykönyv szerint 24-14, tehát a 10.ciklusnapon van peteérésed. De ha veszel ovutesztet, könnyen kiderítheted!

ez nem semmi, Elõzõ Válaszoló! :-) Ez megerõsít, hogy esély bármikor van! Gratula a babákhoz! Kedves Kérdezõ! A nagykönyv szerint 24-14, tehát a 10.ciklusnapon van peteérésed. De ha veszel ovutesztet, könnyen kiderítheted!
Ezt nem lehet így kiszámolni. Nekem az elsõ babám a menstruációt követõ 26. napon fogant, a második babám pedig mensi közben. Én vettem egy ovulációs mikroszkópot. Nekem bevált :)
A 24 napból vonjál le 14-et és akkor van!(Kb. augusztus 20-án volt!) Legegyszerûbb, ha ovulációs tesztet veszel, mert akkor 100%-osan megtudod!

A 24 - A szabadulás című film amerikai változata miért hosszabb 19 perccel, mint a magyar? Mivel van kibővítve?

Legjobb válasz: Hol láttad ezt az adatot? Merthogy a 24-rõl ugye azt tudni kell, hogy az összes részben maga az epizód kb. 42 perc, és a reklámokkal együtt jön ki a real-time 60 perc. Az amerikai tévéadásban mindig reklám van, amikor kijön az óra és elsötétül a képernyõ. Szóval gyanítom, hogy ez az oka.

Hol láttad ezt az adatot? Merthogy a 24-rõl ugye azt tudni kell, hogy az összes részben maga az epizód kb. 42 perc, és a reklámokkal együtt jön ki a real-time 60 perc. Az amerikai tévéadásban mindig reklám van, amikor kijön az óra és elsötétül a képernyõ. Szóval gyanítom, hogy ez az oka.
A kérdező hozzászólása: De én a nagyfilmrõl beszélek. És annak is a DVD változatáról.
A kérdező hozzászólása: http://hu.wikipedia.org/wiki/24:_Redemption
Jaja, tudom melyikrõl van szó, láttam én is. Viszont az infó újdonság volt, azt hittem, hogy amerikai változat alatt a tévés verzióra gondolsz. Én az amerikai tévés variát láttam, szóval akkor passz :)

Miért csak a 24. héten van cukorterhelés? Addig mi van a magzattal?

A 24. hétig nem okoz semmit a babánál a túlzott cukor? Csak mert nekem nagyon rossz lett a terheléses eredményem, és azóta olyanokat olvastam, hogy az ingadozó cukor értékek nagyon rossz hatással vannak a magzatra...:(

Legjobb válasz: Nekem a 8 héten is volt a 16 héten is, és még most is lesz egy a 24 héten,bár már 26 hetes vagyok ,na meg még lesz a 32 héten is. Elsõ babámat várom és én se nagyon értem,hogy ez hogy mûködik.

Nekem a 8 héten is volt a 16 héten is, és még most is lesz egy a 24 héten, bár már 26 hetes vagyok , na meg még lesz a 32 héten is. Elsõ babámat várom és én se nagyon értem, hogy ez hogy mûködik.
Szia! A terhesség alatt, mivel a fejlõdõ méhlepény (placenta) segítségével az anya és a magzat szoros egységet alkot, az anya szervezetének kettõ-négyszer több inzulint kell termelnie, mint egyébként. Ilyenkor, amikor az anya a 22-24. hét táján elér egy bizonyos súlyt, kiderülhet, hogy nem képes fokozni a termelést: kialakulhat a gesztációs diabétesz. Ezért nézik a 24 héten!nekem is magas lett az értékem, kedden megyek a dietetikushoz, addig nem eszem semmi cukrot tartalmazó ételt!neked mennyi lett az eredményed?mondtak valamit, hogy mit kell tenned?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nekem ez a második terhességem és ismét geszt.diab-om van. Én anno is, meg most is a 160 g CH diétát tartom. Nem annyira nehéz tartani, csak néha kívánom a cukrot... Amúgy én az elsõ terhességemnél se híztam csak 2 kilót, mégis cukrom lett:(
Szia!(második vagyok) Nekem õ a 4.terhességem, elõtte nem volt baj a cukrommal, igaz most több minden elõ jön, lehet 36 éves vagyok és ez is közrejátszik.Most kilóban sok jött fel, de nagyon vizesedem is, habár most a neten amit olvastam onnan elkezdtem egy diétát azóta nem vizesedem és vissza ment 4 kg remélem nem csináltam bajt vele.
En 29 hetes vagyok es a kutya se torodott meg vele, pedig mar szoltam is, plane, hogy az apukam cukorbeteg. Majd emlitem legkozelebb is. 2 hete vacsora utan apukam megmerte nekem, akkor volt 4.4, ami azert egy kicsit megnyugtatott, de nem ertem, miert nem figyelnek erre jobban.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma net böngészés közben találtam azt, hogy a cukor a 20.hét után jelenthet problémát a magzatra... A 4.4 az nagyon jó érték:D!
Be is turtam 2 Turo Rudit utana! :) De most gondold el, ha o nincs, hogy megmerje, akkor most itt rettegnek.

Mikor van a tüszőrepedés a + Lh teszt után? Lehet hogy több mint 24-36 óra?

Tudom h az van a tájékoztatóra írva... de lehet máskor is? Amikor felmegy a h? talán akkor?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy az utolsó + teszt elsõ - napján van a tüszõrepedés.Ilyenkor kell felmennie a hõnek.Nálam mindíg így volt,bár ebbe a hónapban nem teszteltem,csak mértem a hõmet. De amúgy 24-36óra,igen.

Én úgy tudom, hogy az utolsó + teszt elsõ - napján van a tüszõrepedés.Ilyenkor kell felmennie a hõnek.Nálam mindíg így volt, bár ebbe a hónapban nem teszteltem, csak mértem a hõmet. De amúgy 24-36óra, igen.
Ha felmegy a hõ, akkor elviekben megtörtént a tüszõrepedés.Szerintem nem lehet több mint 36 óra! A fogamzás érdekében a szexuális együttlét az elsõ pozitív tesztet követõen bármikor javasolt!! :)
Bakker! Erre én is kíváncsi vagyok, ugyanis ebben a pillanatban lett olyan erõs pozitív az ovutesztem, hogy a T csík majd leugrik a tesztrõl, mellette a C csík halvány:) ) Szóval akor mától akció?Ma együtt tudunk lenni, és holnap hajnalban is, de utána csak péntek este.Az így jó???
A kérdező hozzászólása: én ugyanígy voltam, a mai és holnapi akció a legtutibb.. kiváncsi leszek.. majd írok hogy mi ujság kb két hét múlva:-)

Éjszaka óta erős gyomorgörcseim vannak, 24 hetes vagyok. Mitől lehet ez? És mit lehet bevenni ilyenkor a fájdalomra?

Nem ettem semmi olyat,nincs hányingerem sem, csak nagyon göcsöl,feszít egészen fent a gyomrombál. Volt valakinek hasonló?

Legjobb válasz: Szerintem hivd fel a kezelo korhazat es mondd el ill. Toluk kerdezz ra... Anyum 24 hetesen egy vesegorcs miatt megszult... Fustolt kolbaszt evett sutve begorcsolt a veseje nem mult masnap meg mar szult is... Ne jatsz vele... Jobb ha ok mondjak hogy vegyel be mondjuk egy nospat mintha ezt magadtol teszed meg.

Szerintem hivd fel a kezelo korhazat es mondd el ill. Toluk kerdezz ra... Anyum 24 hetesen egy vesegorcs miatt megszult... Fustolt kolbaszt evett sutve begorcsolt a veseje nem mult masnap meg mar szult is... Ne jatsz vele... Jobb ha ok mondjak hogy vegyel be mondjuk egy nospat mintha ezt magadtol teszed meg.
Nekem is volt ilyen sajnos többször is úgy, hogy én összeszorított fogakkal feküdtem a kanapén, míg a 2, 5 évesem ott játszott mellettem a szõnyegen. Én nem mentem orvoshoz, hanem rubophent vettem be (1-et) és 3-4 napig minden étkezés elõtt üres gyomorra erõs kamilla teát ittam. Nem javaslom, hogy te is ezt tedd, lehet jobb lenne, ha orvoshoz mennél. Jobbulást, tudom milyen borzasztó ez:-(
espumisan. és a No-Spa nagyon jo. nekem eleinte voltak gorcseim, de mondjuk az mas miatt, mival tulstimulalt lettem lombik miatt. de No- Spa szerintem nagyon jo. de azert orvossal konzultalj.
Szia! Nem tudom, hogy aktuális-e még, de nemrég írtam ki egy hasonló kérdést.. Én 24 hetes vagyok, a héten egyik délután nekem is annyira fájt ott fent a gyomromnál a hasam, hogy csak feküdni tudtam.. Meg folytak a könnyeim.. Bementem a kórházba, ahol vettek vért és ott az egyik érték nem stimmel, azt mondták h lehet h gyulladás.. Benn is akartak fogni az osztályon, de saját felelõsségemre hazajöttem, mert mondták h ott is csak azokat a gyógyszereket adnák, amiket felírtak.. Szóval én nagyon sok 500 mg-os magnéziumot kaptam, 3x2-t, meg augmentin duo-t, azt napi 2x1-t.. Azóta már sokkal jobban vagyok, tegnap még éreztem picit hogy fáj, de ahhoz a fájdalomhoz képest ez már sehol sincs..Ma meg már nem is nagyon éreztem.
15:28-as vagyok: Még annyi, hogy ezt az 500mg-os Magnesium citricii-t kaptam, ami elvileg vény nélkül is kapható ha jól tudom.. Amúgy mivel elsõ babó, ezért nem tudtam, hova tenni az érzést, nekem az volt az elsõ gondolatom, hogy azért még nem kellene megszülni.. De még a doki is elismerte, hogy ez nem normális dolog, úgyhogy talán jobban teszed, ha beszélsz valami orvossal..

Hétvégén leszek 24 hetes! Azt olvastam a neten hogy ez egy büvös határ! Más kismama nem félt ennyi idösen hogy mi van ha megszületik a baba a 24 hétre?

Legjobb válasz: Én is parázós vagyok de enegem megnyugtatott ez a határ. De normál esetben sztm nem kell attól félni h ilyen hamar jön a baba.

Én is parázós vagyok de enegem megnyugtatott ez a határ. De normál esetben sztm nem kell attól félni h ilyen hamar jön a baba.
Szia!Én nem féltem. 31hetes Kismami
Szerintem nincs mitõl félni. Nekem soha meg se fordult a fejemben, hogy bármi baj lehet. Talán mert én nem olvastam ilyeneket terhesen :)
Nekem megnyugtató volt, hogy elértük ezt a kort, de minthogy nem is paráztam elõtte sem, így igazán nem volt olyan nagy jelentõsége. Csak megjegyeztem, hogy jaj de jó, idáig is elérkeztünk! :) Most a 34. héten meg a 37. hét van elõttünk. Utána azt hiszem, már nem koraszülött a baba. :) )
Húúú kedves utolsó, gratulálok a hármas ikreidhez!!!
Èn is gratulálok szívböl a hármasikrekhez!!! :) Kérdezönek: hát én nem féltem, annyi mindent írnak..Elöször izguljon az ember a 12.hét miatt, majd tovább, tovább..ah, nem!Csak ne tessék a rosszra gondolni, minden rendben lesz!! :) Üdv:35 hetes kismama
Én 21 hetes vagyok és már alig várom, hogy betöltsem a 24. hetet, nekem megnyugvás lesz, mert ha bármi történik, van esély arra, hogy a bébi életben maradjon.Persze senki nem akar 24 hetesen szülni, hiszen nagyon éretlen még a babó a méhen kívüli életre, de a tudat, hogy van esélye életben maradni, megnyugtató.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D! Nagyon aranyosak vagytok:) ! Akkor probálok én sem ezen agyalni:) ! Boldog babavárást mindenkinek:) !
Ne hülyéskedj! Én hármasikrekkel vagyok terhes és nekem meg se fordul a fejemben, hogy a 24. hét körül szülnék!!! Pedig nekem hamarabb lenne rá okom! Én így is a 30. hetet is még korainak találom, és a 32-34. hétre gyúrunk! Megbeszéltük a gyerekekkel!! :D (amúgy attól még hogy a 24. hetet betölti a kismama, az még nem jelent semmi megnyugvást. Annyi, hogy 24. hét elõtt még vetélésrõl beszélünk, utána szülésrõl, de esély inkább a 28. hét utántól van az életben maradásra - úgy 50-70% kb. - de persze ez sem jelent egészséget!)

Miben van otthon kúszó- mászó babátok? 23-24 fok van. Hány foktól adtok rá overált? Jövőhétre 8 fokot is mond már nappalra.

Még nincs overálunk:) Jöv?héten szombaton veszünk.

Legjobb válasz: Szia. Nálunk 22-23 fok van a lakásba, a babón van rövid ujju body, egy hosszu ujju polo es egy harisnya, jol erzi magát. Ha van valami vékonyabb overálod ráadhatod, de ha csak a nagyon vastag téli van az még meleg szerintem. Igaz jövõhét végére már néhol havat is mondanak.

Szia. Nálunk 22-23 fok van a lakásba, a babón van rövid ujju body, egy hosszu ujju polo es egy harisnya, jol erzi magát. Ha van valami vékonyabb overálod ráadhatod, de ha csak a nagyon vastag téli van az még meleg szerintem. Igaz jövõhét végére már néhol havat is mondanak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!