Találatok a következő kifejezésre: Mikor van és mikor hüvely orgazmusa (12 db)

Mi a kulonbseg a csikloi es a hĂźvelyi orgazmus kozott? Mar mint, hogy mit erez a no ha csikloi orgazmusa van, es mit erez ha huvelyi?

Legjobb válasz: A huvelyi sokkal intenzivebb elmeny,tovabb tart stb. Es az igazan jo szexben a ketto egyutt jon.:)

A huvelyi sokkal intenzivebb elmeny, tovabb tart stb. Es az igazan jo szexben a ketto egyutt jon.:)
hĂźvelyi? Te valami svéd vagy?
A kérdező hozzászólása: Magyar vagyok, csak nem tudok étkezettel írni, mert akkor ilyen hülye, ge.ci jeleket ad ki -.- de nem igaz, hogy csak egy ember tud válaszolni a kérdésre.....

Mi a különbség a csikló -és a hüvelyi orgazmus között? Van olyan, aki már mindkettőt átélte? Nekem csak a csikló szokott "összejönni"

Legjobb válasz: csiklósat csikló ingerlésével éred el, hüvelyit pedig hüvelyen keresztül. valakinek egyik se volt még, valakinek mindkettõ van.

csiklósat csikló ingerlésével éred el, hüvelyit pedig hüvelyen keresztül. valakinek egyik se volt még, valakinek mindkettõ van.
én mindketõt átéltem bár a hüvelyi ritkábban jön össze de az a jobb
Férfi vagyok, csak a párom élményeirõl tudok beszámolni. Õ sokkal jobbnak írta le a hüvelyit. Ezt az is bizonyítja, hogy ha orálisan kényeztetem, gyakran leállít, mielõtt elmenne, mert csiklós orgazmus után nehezebben tágul és nehezebben is éli meg a hüvelyi orgazmust. Ha nincs szex, csak egyéb móka, akkor is inkább ujjazáspárti.
Én mindkettõt átéltem.A hüvelyi orgazmus inezivebb mélyebb élvezet, sajnos ez nehezebben is jön össze ehhez bizony te is meg kell dolgoztasd a hüvelyizmaidat, fárasztóbb de megéri, a csiklóorgazmus is jó amit magadnak csinállhatsz de ez eggy átsöprõ gyors élvezet.Persze ez is nagyon kellemes de a hüvelyi mégis másabb élményekkel gazdagit.36N
Hogyne lenne. 16F
Hogy lehet élni? Ne viccelj már tudod hány nõ nem éli át egyáltalán az orgazmust se így se úgy? Köztük én sem. Még csak a csiklóit csak-csak érezni szoktam hogy mindjárt, de eljutni sosem tudok, de a másikat... szerencsés nõk azok akik átélik mégha csak az egyiket is.
Nekem csak csikló orgazmusom volt/van, de még ezért nem akartam "öngyi" lenni XD Igazából xarok rá milyen a hüvelyi, így is élvezek akkorát, mint atom.
Egy felmérés szerint a nõk 75%-a soha életében nem él át orgazmust. Egyáltalán. Még nem haltunk ki.
akkor én szerencsés vagyok mert nem vagyok benne abban a 75%-ban :D
nekem sose volt hüvelyi orgazmusom csak csiklói.még élek, nélküle is.
Nekem sincs hüvelyi, csak csiklói. Bár az sokkal erõteljesebb, ha a hüvelyemben is van vmi (nyilván péniszre vagy ujjra gondolok, nem szoktam traktort vagy egyéb okosságot magamba dugdosni:D). Érdekes, hogy most mindenki bevallja. Pedig már kezdtem azt hinni, gyakorin mindenkinek van hüvelyi orgazmusa...
Nekem sincs hüvelyi orgazmusom, csak csiklói. De régebben még ez sem jött össze ha pasival voltam, úgyhogy én nagyon örülök hogy így el tudok menni. A hüvelyi kicsit sem érdekel, én úgy érzem már elértem a gyönyörök csúcsát, elképzelni sem tudom, hogy ennél bármi is jobb lenne (beleértve a hüvelyi orgazmust), szóval nem érdekel a téma. Szerintem amúgyis nagyon kevés nõ képes rá.
Nekem sem volt még hüvelyi orgazmusom, sõt pasival még csiklói sem. Mondjuk nincs is még túl sok tapasztalatom, remélhetõleg idõvel rájövök hogyan engedhetem el magam ha nem vagyok egyedül :(

A nők nagyrészének nincs orgazmusa, nekem viszont a szeretkezésem 70-80%-ban van. Van olyan barátnőm aki még sose ment el hüvelyi orgazmussal? Mi lehet ennek az oka? És hogy hogy én meg eltudnok menni úgy, vagyis csak úgy tudok elmenni?

Legjobb válasz: vagy szerencsés vagy vagy ügyes a párod. én azt hallottam hogy a nõk járásából meg lehet mondani van e hüvelyi orgazmusuk. akinek van az jobban riszálja a fenekét/ csípõjét séta közben :P (ezt egy tudományos kísérletben igazolták :P)

vagy szerencsés vagy vagy ügyes a párod. én azt hallottam hogy a nõk járásából meg lehet mondani van e hüvelyi orgazmusuk. akinek van az jobban riszálja a fenekét/ csípõjét séta közben :P (ezt egy tudományos kísérletben igazolták :P)
Én is szeretnék hüvelyi orgazmust!! :) mi a titkod? Hosszu elöjáték? Teljes oldódottság? Mesélj
teljes mértékbe igaza van, a kérdés feltevõjének ez tudományos tény, te meg ne arcoskodj, szerintem öszetenéd a két kezed ha neked az életedbe lenne egy rendes orgazmusod
nekem is mindig van, nem értem mit kell ezzel arcoskodni
A kérdező hozzászólása: Feltettem egy kérdést hogy ez miért van nem dicsekedni akartam vele....
Ezzel a kérdéssel most csak el szerettél volna dicsekedni, hogy neked van? Mert kb. semmi más értelme nincsen...
Nem tudom, hol olvasol ilyen statisztikákat, szerintem azért a többségnek nincs ezzel gondja. Ne a 16 éves lányokból induljunk ki, hiszen még tanulják a szexet, de a huszonéves nõnek a hüvelyi orgazmus, már nem olyan nagy csoda. 23/L
73as, és mi volt a fõ különbség a régi és a mostani közt?
Az elozo parommal nekem sem volt egyaltalan.A mostanival minden szeretkezes alkalmaval legalabb 3-4.Nagyon jo!!!!
bibibíí, nekem MINDIG VAAN orgazmusom ! :D
szerintem kérd meg a pasid hogy egy kicsit jobban izgasson fel téged lehetõleg a nyelvével:P és tartsa vissza a gyerekeknek valót:P

Mikor van csikló és mikor hüvely orgazmusa valakinek?

Lehet ezeket tanulni? Ha igen hogyan?

Legjobb válasz: Csikló ha a csikódat izgatják és úgy mész el, hüvelyi ha behatolás során érsz el az orgazmusig. Igen tanulható(k) sok gyakorlás kell hozzá.:)

Csikló ha a csikódat izgatják és úgy mész el, hüvelyi ha behatolás során érsz el az orgazmusig. Igen tanulható(k) sok gyakorlás kell hozzá.:)
A kérdező hozzászólása: És mi a jele a 2 orgazmusnak?
És a hüvelyi orgazmus sokkal jobb érzés mint a csiklói. Bnõm szerint.:) De sztem is jobb mert kellemes érzés nekem is amikor érzem.:)
nekem amikor orgazmusom van, hüvelyes vagy csiklós mindig 'lüktet' a hüvelyem. összehúzodnak az izmaim. olyan mintha valamit 'pumpálna'. Lehet hogy ez csak nálam van, nem tudom(= de igen kellemes érzés..(=

Nekem eddig csak nagy méretű pasikkal volt dolgom, és SOHA nem volt hüvelyi úton orgazmusom. Megismertem a párom neki kisebb van a méretet nem tudom, de vele tudom mi az a hüvelyi orgazmus. A méret a lényeg?

Legjobb válasz: inkább az, hogy tud vele bánni. Manapság elég sok az a pasi aki Don Juan-nak képzeli magát ,közben meg csak úgy tud dugni mint egy nyúl.

inkább az, hogy tud vele bánni. Manapság elég sok az a pasi aki Don Juan-nak képzeli magát , közben meg csak úgy tud dugni mint egy nyúl.
A partner odafigyelés, törõdése, az érzelmek erõssége leginkább a lényeg, mintsem a méret. Az orgazmus meg amúgy is leginkább agyban dõl el.
A rövid kis leírásod után megkérdezném: szerinted?
A kérdést én sem értem. Amúgy meg ujjal is lehet hüvelyi orgazmust csinálni, ha olyan óriási volt az elõzõ pasiknak akkor lehet, hogy õk csak betették aztán nem tudták a hüvely falát megfelelõen nyomkodni. A kalaposoknak is nagyobb méretû orruk van mégsem jobb a szaglásuk. :)
Én csak saját példámat tudom elmondani. Nekem is csak 14cm hosszú farkam van, de akivel szexeltem eddig mind azt mondta, hogy ilyen jó még senkivel sem volt. :) Azóta nem parázok a méret dolgom, csak élem az életem. :)
Nekem 5M-eres farkam van.. Az olyan hogy bedugum a popsidba és kijön a szádon. Olyan leszel mint a rostonsült kismalac!
Azt szokták mondani, hogy nem a méret a lényeg, amíg nem túl kicsi. Szóval az, hogy 16 cm vagy 18 cm vagy 20 cm, már nem túl érdekes, ott inkább az számít, hogyan használja a pasi. De mondjuk ha csak 12 cm és vékony is, akkor már nem biztos, hogy ügyességgel tudja kompenzálni a méretbeli hiányosságokat.

Mi a különbség a hüvelyi és a csikló orgazmus között? És ha van G pont? Akkor van több pont is?

Legjobb válasz: Ezt a dolgot nagytudású emberek választották ketté, azért, hogy sok tudományos cikket írhassanak :) Komolyan: a csikló a fiú makkjának megfelelõen mûködik, így bármilyen behatolással vagy nem behatolással járó szex fõleg a csikló izgatására irányul. Ha jó mélyen sikerül eltalálni a hólyag alapját (ha a lány hüvelyében a hasa felé tapintasz, és ott simogatod) akkor másfajta örömöt lehet csiholni, nagyjából itt a G-pont-a lányok úgy írják le, hogy mélyebben élveztek... Néhány lánynak nagyon bejön, ha a méhszáját meglökdösi a fiú, elég sok lánynak viszont komoly fájdalmat okoz, szóval óvatosan próbálkozni...

Ezt a dolgot nagytudású emberek választották ketté, azért, hogy sok tudományos cikket írhassanak :) Komolyan: a csikló a fiú makkjának megfelelõen mûködik, így bármilyen behatolással vagy nem behatolással járó szex fõleg a csikló izgatására irányul. Ha jó mélyen sikerül eltalálni a hólyag alapját (ha a lány hüvelyében a hasa felé tapintasz, és ott simogatod) akkor másfajta örömöt lehet csiholni, nagyjából itt a G-pont-a lányok úgy írják le, hogy mélyebben élveztek... Néhány lánynak nagyon bejön, ha a méhszáját meglökdösi a fiú, elég sok lánynak viszont komoly fájdalmat okoz, szóval óvatosan próbálkozni...
Érzésben más nagyobb a hüvelyi orgazmus.Van G-pont bizonyitott a hüvely hasi oldalán elvileg 4-9centi mélyen.Ha a nö izgatott állapotban van tapintani lehet, borsó nagyságú, kicsit érdes.Van U és A pont is;)
A kérdező hozzászólása: És mindkét orgazmusnál spriccel a nõ? vagy van egyáltalán olyan aki nem spriccel? És igaz, hogy egy kis pisi is belekerülhet a spriccelésbe?
Elvileg csak a G-pontinál van spricc.Én is igyekszem a spriccre, de nem akar összejönni, de a g-ponti orgazmus megvan irto nagyokat élvezek, de a spricc még sajna nem jött össze:(
Az esetek nagy-nagy százalékában nincsen spricc ez egy ritka dolog.nOlyankor nem tudsz bepisilni mert a felizgatottság miatt el van zárva a hugycsö.
Nálunk a páromat érdekelte nagyon a g pontos dolog, és meg is találtuk, de nekem nem volt jó, olyan érzésem volt, hogy mindjárt bepisilek, amikor izgatta... Hüvelyi orgazmust még nem éltem át.
Csak megnyugtatlak titeket, hogy 10 az 1hez arányban spriccelnek a nõk. Lehet próbálkozni, de ez nem egy tanulandó dolog :)

Mit érez a nő amikor hüvelyi orgazmusa van, és mit amikor csiklói van? Hogy lehet a kettőt megkülönböztetni?

Legjobb válasz: Az egyik erõsebb érzés a másiknál. Az a brutális amikor mindkettõ egyszerre van:D

Az egyik erõsebb érzés a másiknál. Az a brutális amikor mindkettõ egyszerre van:D
A kérdező hozzászólása: van olyan is ? :D akkor jó lenne ha nekem lenne mindkettõ :DD
2 Van:D
Az milyen? En meg 2x mentem el rendesen a baratommal de nem tudom megallapitani hogy ez honnan jon... mintha az egesz puncimbol jonne az elvezet. A csikloit azt tudom, mert azt magamnak is csinaltam mar es az masabb. De ezt nem tudom ez most huvelyi vagy mindketto?
A kérdező hozzászólása: olvastam, és ettõl függetlenül lehetnek új tapasztalatok, értelmes emberek.
Ez nem olyan , például nekem van :D És tök jó nem tudom de nem vagyok hangos típus :D ÉS de amikor orgazmusom van azután remeg a kezem a lábam meg minden :$..Egy olyan pasi kell aki lérti h kell :D Én eddig 3 pasival voltam..1 egyszer se volt a 2. 1x volt de a mostaninál mindig :$
Nekem az elsõ pasimmal sikerült már szüzesség elvesztésekkor és vele mindig ! A második pasimmal egyszer sem ! A mostani párommal is sikerült elsõ perctõl kezdve ! Nos elég összetett dolog szerintem , vagyis erõsnek kell leni a PC-izmaidnak, amit elérhetsz úgy, ha csinálod a Kegel-gyakorlatokat , aztán a G-pont izgatása, na meg egy megfelelõ partner aki figyel rád , és akinek el tudod mondani neked mi hogy jó és el is fogadja és úgy is csinálja ! ezért kell, hogy megismerd magad maszti közben neked mi hogy jó, hogy tudd a pasinak mondani mutatni, mert nem fogja tudni a kisujjából kiszívni .... Ha nem érzel semmit maszti közben, akkor a G-pontodat keresd meg és azt izgasd , nekem hason fekve jön össze :) ))
Nagyon más érzés!
A hüvelyi nekem intenzívebb. Annál viszont nincs jobb mikor egyszerre van mind a kettõ :) 19/L
A kérdező hozzászólása: Neked mennyiben másabb a hüvelyi? Úgy értem mit érzel orgazmus közben, milyen?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!