Találatok a következő kifejezésre: Mikor van és mikor have az (34 db)

December 9-én volt meg utoljára a menzim. 2 héttel a havim után 1 napig volt barna folyásom, de azota csak fehér folyásom van és a havim nem akar megjonni. Mi lehet az oka?

Kb 2 héttel a havim után 1 napig volt barna folyásom, de azota csak fehér folyásom van és a havim nem akar megjonni. A hasam puffadt, kemény és olyan érzésem van, mintha átrendezték volna. Itt-ott egy picikét mintha szúrnák a hasam, de gyorsan elmúlik. Dokihoz nem akarok még menni. Csináljak tesztet?

Legjobb válasz: Hát persze hogy csinálj!!!!Elég baba gyanús a dolog! De ha a teszt negatív és a tünet nem múlik...akkor feltétlen el kell menni a dokihoz------ha meg + akkor meg pláne el kell menni! Szórítok bármit is akarsz!!!

Hát persze hogy csinálj!!!!Elég baba gyanús a dolog! De ha a teszt negatív és a tünet nem múlik...akkor feltétlen el kell menni a dokihoz------ha meg + akkor meg pláne el kell menni! Szórítok bármit is akarsz!!!
Nagyon ugy fest h baba lesz a dologba!Nekem is volt a beágyazodáskor barna váladék, de nem sok.Most már fehér folyás van, de ez normális azt mondták!TESZT

Elköltöztem a feleségemtől de a lakásunk közös 2 gyermekünk van és hitelünk ami az én nevemen van. Mit lehet tenni vagyonmegosztáskor és addig kifizesse a hitelt és a rezsit? Gyerektartást adtam havi 50e ft-ot

Legjobb válasz: Szerintem a hitel felét vállald fel + az 50 gyerektartás. Végülis a hitelt közösen vettétek fel, viszont a házat õ használja, tehát a rezsit is õ fizeti. a gyerektartáson azért nem spórolnék, ne a gyerekek igyák meg a különválásotok levét.

Szerintem a hitel felét vállald fel + az 50 gyerektartás. Végülis a hitelt közösen vettétek fel, viszont a házat õ használja, tehát a rezsit is õ fizeti. a gyerektartáson azért nem spórolnék, ne a gyerekek igyák meg a különválásotok levét.
pl mondhatod hogy fizted a hitelt meg a rezsi egy részét viszont akkor gyerektartást ne várjon vagy gyerektartás kisebb részben és rezsi nuku...
Sok függ attól, hogy mennyi pénzed van: ha tudsz, akkor adj a gyerekre akkor is valamit, ha nem "járna" több. A lakáshitel közös (ugyanúgy, mint a lakás), amig minketten ot laktok, addig fizesd a hitel és a rezsi felét, ha már nem, akkor nem kell belefizetned.
nagyon erõsen javaslok egy ügyvédet!!! és mindent írásban addig is. azt csináltok amit akartok, ebbe nem szól bele jog sem, csak ha döntést kértek. ami jogilag van: lakás tulajdonrész fele-fele (ha nincs hozott vagyon persze) hitel törlesztõrészlete fele-fele a lakás felének használatáért kérhetsz lakbért rezsi azé aki lakik benne gyrektartás meg egy külön tészta. pl. ha gyrektartásra adtál 50e-t, azt nem kérheted utólag a törlesztõrészletbe beszámítani. és mint kezdtem: ÜGYVÉD!!!!

Mikor van "got" és mikor "have" az angolban?

vagy ez mindegy? pl.: "you have a nice face" vagy "you got a nice face"? :)

Legjobb válasz: Vagy "you have a nice face" vagy "you've got a nice face" Tehát vagy simán have vagy have got. Olyan nincs, hogy "you got a nice face". Én úgy tudom, mindkettõ helyes, a "you have a nice face" inkább amerikai, a have got pedig inkább angol, de mondhatod mindkettõt.

Vagy "you have a nice face" vagy "you've got a nice face" Tehát vagy simán have vagy have got. Olyan nincs, hogy "you got a nice face". Én úgy tudom, mindkettõ helyes, a "you have a nice face" inkább amerikai, a have got pedig inkább angol, de mondhatod mindkettõt.
stimmel. az you have a nice face amerikai, a you have got british.
a you got a nice face értelmes, csak épp azt jelenti hogy "kaptál egy szép arcot" :) amúgy ja, amit a többiek is mondtak, tökmindegy.
a you have sthing a you have got sthing-bõl rövidült, ezért birtoklásra a got-ot magában nem használjuk.
jah, igazuk van, de bazdmeg ha enynire 0 vagy angolból, akk ne kérdezgess fõleg nem ittt, hanem tanulj......

Kedves anyukák, aki gyermekének közgyógya van! Közgyógynál a havi gy. Szerkeretet át lehet vinni a köv. Hónapra is, tehát ha nem "vásárolom" le, nem veszik el, és meddig nem? Mi az az éves eseti gy. Szerkeret?

most jött meg a határozat . Minden infot köszönök!

Legjobb válasz: Elviekben a havi gyógyszerkeret pont a szükséges gyógyszerekre nyújt fedezetet. Az éves gyógyszerkeret meg minden egyéb gyógyszerre, amit fel lehet írni közgyógyra. Azt hiszem egy év után veszik el. Hónapról hónapra át lehet vinni és folyamatosan gyûlik.

Elviekben a havi gyógyszerkeret pont a szükséges gyógyszerekre nyújt fedezetet. Az éves gyógyszerkeret meg minden egyéb gyógyszerre, amit fel lehet írni közgyógyra. Azt hiszem egy év után veszik el. Hónapról hónapra át lehet vinni és folyamatosan gyûlik.

Miért van az és ez baj e hogy amikor megvan a menstruációm akkor fáj a hasam és fájdalmas a wc-és. Mi köze van a havi vérzésnek a bél működéshez?

Legjobb válasz: A hormonok ingadozásának van köze az emésztés megváltozásához. Menstruáció alatt (ill. terhességkor, menopauza idején) gyakori a székrekedés. Egyél több zöldséget, gyümölcsöt és igyál jóval több vizet!

A hormonok ingadozásának van köze az emésztés megváltozásához. Menstruáció alatt (ill. terhességkor, menopauza idején) gyakori a székrekedés. Egyél több zöldséget, gyümölcsöt és igyál jóval több vizet!
A kérdező hozzászólása: nem az a baj hogy székrekedésem van mert mondhatjuk hogy megy is egy kicsit a hasam, és nagyon fáj.de ez csak akkor van ha megvan a menstruációm.
Székrekedés? Na nee.. Nekem pont hasmenésem szokott lenni a görcsök miatt :O A méh és a bél között kapcsolat van
Azért van, mert a menstruáció alatt vérbõség van a kismedencében, a szövetek felpuhulnak. Ezért fordul elõ a fájdalom és az esetleges hasmenés is.
azért fáj, mert a görcsöket okozó hormon(prosztaglandin) szintje magas. ha alacsony, ugyanúgy vannak görcsök, csak szimplán nem érzed vagy nem fáj annyira. mivel hormon irányítja a görcsöket és mint minden hormon, a prosztaglandin is eljut a test bármely pontjára, így tud kisugárzódni a fájdalom a derékra, tehát a belekbe is bekerül a hormon. nekem hasmenésem van, van akinek székrekedése. kinek hogy.
én meg azt hittem már az összenövések miatt van hogy a két szerv összekapcsolódott a gyulladások miatt és azért "mozognak együtt" most kicsit megnyugodtam hogy csak a hormonok okozzák :)

Az miért van h a havim magvolt rendesen elmúlt, 1 napig nem volt semmi és újra megjött? És mik a tünetei a méhen kívüli terhességnek? És ez a kettő kapcsolódhat össze?

Legjobb válasz: Nekem is volt hasonló, bár nekem 1 hét után jött meg újra. Én antibiotikumot szedtem, valószínûleg amiatt volt, te nem szedsz valamilyen gyógyszert, ami befolyásolhatta ezt? A tünetek szerintem megegyeznek a normál terhességgel, de a neten jobban utána tudsz nézni. Összefügghet a kettõ, mert ha méhen kívüli terhességed van, elõfordulhat,hogy mégis megjön. De ha amúgy is terhes vagy akkor is megjöhet. Ha attól félsz terhes vagy, csinálj tesztet, és ha más panaszod is van, menj nõgyógyászhoz.

Nekem is volt hasonló, bár nekem 1 hét után jött meg újra. Én antibiotikumot szedtem, valószínûleg amiatt volt, te nem szedsz valamilyen gyógyszert, ami befolyásolhatta ezt? A tünetek szerintem megegyeznek a normál terhességgel, de a neten jobban utána tudsz nézni. Összefügghet a kettõ, mert ha méhen kívüli terhességed van, elõfordulhat, hogy mégis megjön. De ha amúgy is terhes vagy akkor is megjöhet. Ha attól félsz terhes vagy, csinálj tesztet, és ha más panaszod is van, menj nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Igen szedtem nemrég antibiotikumot. Csináltam tesztet és negatív lett szóval biztos az antibiotikumtól volt! Köszönöm a válaszod!
Nõgyógyász mit mondott?
Nekem is ugyanez van. Engem a dokim januárban kismedencei uh-ra küldött. El is mentem, de az elsõ nap nem sikerült bejutnom az sztk-s uh-ra. Nekem pedig nincs sajnos annyi felesleges idõm hogy napokat ott üljek.
A kérdező hozzászólása: nem voltam még dokinál
3 éve nem volt nõgyógyásznál? Éves rákszûrés? Szerintem menjél el minél elõbb, mert a menstruáció megváltozása nagyon sok nõgyógyászati problémára utalhat, amivel ha nem foglalkozol, akkor komoly gondok is lehetnek belõle. Van esetleg spirálod? Mert attól is szokott ilyen lenni.
A kérdező hozzászólása: vagy is mikor emlitettem az orvosnak akkor azt mondta hogy az normális de szerintem nem és a párommal 8 hónapja probálkozunk és nem estem teherbe félek hogy a havim miatt
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál csak nem ezzel a rákszûrés eredménye az nagyon jó

Lányok! Ti mit csináltok azzal a fogamzásgátlóval, ami nem vált be? Megvettem 3 havit, és nem tudom, hogy mit csináljak vele, nem volt olcsó, és még van 2 levél.

Gyógyszertárba nem igen veszik ezt vissza, mi?:S Van olyan oldal esetleg, ami direkt erre lett kitalálva? Bár, az is elgondolkodtató, hoigy mindenkinek megvan a saját kis gyógyszere, amit felír neki a n?gyógyász, és így kevés esély van, hogy valaki megveszi t?lem.

Legjobb válasz: max baráti, családi körben, ha valaki ilyet szed, oda lehet adni neki... mást nem nagyon...

max baráti, családi körben, ha valaki ilyet szed, oda lehet adni neki... mást nem nagyon...
egy honap alatt kiderult, hogy nem jo? tudtommal vegig kell csinalni az elso 3 honapot is, hogy kideruljon. mert ennyi ido alatt all at a szervezet, vagy nem all at. de aztan lehet, hogy nincs igazam...
Nekem mondod.. 3 haviért kiadtam 9000 ft-ot, erre maradt 2 levélnyim, ráadásul az egyikbõl hiányzik már 4 szem, hányás miatt.. :S Nálam olyan mellékhatásai voltak, hogy nem akartam kivárni a 3 levélnyit.
A kérdező hozzászólása: lehet mégis csak be kell szednem.. sajnálok ennyi pénzt csak úgy elkallódni....:S
A kérdező hozzászólása: elkallódni hagyni*

Az utorrentet szeretném eltávolítani! Nincs a Programok és szolgáltatások között! Tudom hava van telepítve, mit tegyek?

Windows Vista gépem van.

Legjobb válasz: Nézd meg a mappájába nincs-e az eltávolító alkalmazás, szokott olyat csinálni a windows, hogy valamit nem sorol fel. Ha nincs uninstall én általában egyszerûen kitöröm a mappáját, kitakarítom a gépem, törlöm registry-t és annyi.

Nézd meg a mappájába nincs-e az eltávolító alkalmazás, szokott olyat csinálni a windows, hogy valamit nem sorol fel. Ha nincs uninstall én általában egyszerûen kitöröm a mappáját, kitakarítom a gépem, törlöm registry-t és annyi.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Szerintem szelep... vezérmûszíj-csere, de nagyon gyorsan, mert akár maradandó hiba is keletkezhet. Nem olcsó mulatság :(
A kérdező hozzászólása: Vezérmûszíj és tartozékai, valamint féltengely csukló csere után jött a hiba.A vezérlést átnézettem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!