Találatok a következő kifejezésre: Mikor van és mikor (28089 db)

Most akkor mi van és mit csináljak? Sürgős volna!

Nem vagyok már kamasz és tudatlan sem,de tanácstalan annál inkább. Van már egy 1,5 éves fiam,de szülés után sem lett rendszeres a menszeszem,már elfogadtam. De olyan 35.napig ált.megjött.Most 39.napban vagyok és sehol semmi,bár minden tünetét érzem,hogy meg kéne jönnie. Férjemmel óvszerrel védekezünk,amit minden aktus után vízzel töltünk meg leellenőrzés céljából. Tudom,csináljak tesztet,de NEM MEREK!!!!Félek,hogy olyat mutatna amit nem akarok,de végső megoldás ez lesz majd... Valaki valamit tud hozzá fűzni az esetemhez?

Legjobb válasz: Ha mindig óvszerrel védekeztek, nem sok esély van a terhességre. Van ugyan, de kevés. Ez lebegjen a szemed elõtt, és essél túl rajta, csinálj egy tesztet. Ha Már úgyis ott a baba, akkor jobb minél hamarabb tudni róla, ha meg nem, akkor elmész dokihoz ha sokat késne, mer akkor nyilván más oka lesz. Tehát mégis csak azt mondom: tesztelj! Ne dugd a homokba a fejed, attól még nem változik a helyzet. Járj a végére mihamarabb.

Ha mindig óvszerrel védekeztek, nem sok esély van a terhességre. Van ugyan, de kevés. Ez lebegjen a szemed elõtt, és essél túl rajta, csinálj egy tesztet. Ha Már úgyis ott a baba, akkor jobb minél hamarabb tudni róla, ha meg nem, akkor elmész dokihoz ha sokat késne, mer akkor nyilván más oka lesz. Tehát mégis csak azt mondom: tesztelj! Ne dugd a homokba a fejed, attól még nem változik a helyzet. Járj a végére mihamarabb.
Ahhoz képest, hogy állítólag nem vagy már kamasz elég gyerekesen viselkedsz. Szerinted ehhez mit lehet hozzáfûzni? Ne hisztizz, hanem csinálj egy tesztet. Vagy várj, hogy megjön-e és rágd a körmöd.
Pedig csak a teszt mutatna biztos eredményt. De ha rendszertelen a menstruációd, akkor még bármikor megjöhet. Lehet hogy gyulladás miatt késik, nem feltétlen terhesség az oka mindig annak, hogy késik, vagy kimarad a menzesz.
A kérdező hozzászólása: Akár milyen rosszul is esik igazatok van... Ha felkelt a fiam elmegyek venni egy tesztet! Köszi Nektek!
Majd írd meg mi lett.
Írd meg mi lett az eredmény!
Hát ha nem lukadt kis sztem kizárt hogy baba van lehet tulidegesitetted amgad rajta..és amint megcsinálod a tesztet és nega lesz másnap megjön jártam én is igy..Majd ird meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Érdekesen jártam :-) Elmentünk megvenni a tesztet a fiammal a DM-be, és mire hazaértünk megjött!!!!! Rémesen boldog voltam!!!!!! A tesztet meg elrakom, ki tudja, lehet még megtréfál a menszeszem. Köszönöm a biztatást, kellettetek hogy a sarkamra álljak és ne csak nyafogjak!

Van peteérésem? Ha a hőm nem változik, napok óta 36, 6, de a nyákom tojásfehérjás és nagyon nyúlós. Akkor most mi van és mikor kell együtt lenni? Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Én magamnál azt figyeltem meg, hogy a peteérés elõtt már lagalább 3 nappal korábban megjelenik a tojásfehérjés nyúlós, majd leesik a hõm és másnap elkezd emelkedni a hõm akkor már nincsen ilyen nyúlós, majd másnap sûrû testápolószerû folyás kezdõdik pár napig. Amikor már megjelenik a nyúlós lehet próbálkozni a testápolószerûig. A nyúlós a peteésér kezdetété jelzi, amikor megszûnik a nyúlósága akkortájt lökõdik ki a pete és azért jelenik meg a tetáplószerû, mert a tüszõrepedés során megjelenõ hormonok szinezik át az átlátszó folyást.

Szia! Én magamnál azt figyeltem meg, hogy a peteérés elõtt már lagalább 3 nappal korábban megjelenik a tojásfehérjés nyúlós, majd leesik a hõm és másnap elkezd emelkedni a hõm akkor már nincsen ilyen nyúlós, majd másnap sûrû testápolószerû folyás kezdõdik pár napig. Amikor már megjelenik a nyúlós lehet próbálkozni a testápolószerûig. A nyúlós a peteésér kezdetété jelzi, amikor megszûnik a nyúlósága akkortájt lökõdik ki a pete és azért jelenik meg a tetáplószerû, mert a tüszõrepedés során megjelenõ hormonok szinezik át az átlátszó folyást.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó. :) )) Most megnyugtattál, mert vártam nagyon, hogy ebben a hónapban legyen peteérésem, mert a múltkor nem volt. Akkor mostantól próbálkozunk ezerrel! :)
Szia! a nyúlós nyák jó jel mert a peteérésének kezdetét jelzi, és ezek már termékeny napok. megint én voltam

SOS nagyon fontos, lécci olvassátok el! Most mi van és mit csináljak?

Középiskolás vagyok,15 éves.Mostanában egyre többet gondolok az egyik tanáromra és azt hiszem eléggé megtetszett.Sármos,kedves,figyelmes,mindig mindenkivel viccelődik.Pláne az utóbbi időbe(értem ezalatt a tanév végét) látványosan kedves volt velem,elég sokat segített mindenbe és nagyon odafigyelt rám,ami külön jól esett mert nagyon magam alatt voltam,egy srác miatt,aki csak szórakozott velem(Kb egy hétig jártunk aztán elég szemét módon dobott,plusz majdnem az egész osztályt ellenem fordította)Na a lényegre visszatérve,miért érzem egyre fontosabbnak őt és miért viselkedhetett velem így(csak azért mert nagyon jó vagyok a tárgyából,vagy többről is van szó?Mit tudnék csinálni hogy elfelejtsem ezeket a hülyeségeket még mielőtt totál beleszeretnék?Nem akarom hogy ez kitudódjon,hogy tetszik,mert nem én vagyok az egyetlen aki bele van zúgva az osztályból és ők már így pletykálnak hogy az adott tanár "hogy nyalja a seggem"(bocsánat szó szerint idéztem). Ja és a tanár korát direkt a végére hagytam,merthát eléggé sokkoló:ő 45 éves...

Legjobb válasz: Elõször is: amikor õ rád néz, nem lát mást, csak egy kislányt. Tényleg. Valószínûleg emlékezteted a saját lányára/keresztlányára/unokahúgára. Nem vesz észre semmit abból, hogy te már valamennyire nõ is vagy. Másodszor: ha kedveled, akkor maradjon meg ez ennyiben. Nagyon sokat árthatsz neki, ha híre megy, hogy õ kedves és figyelmes veled, te meg odáig vagy érte. És hogy mit tudsz tenni? Ha nagyon belebolondulnál, gondolj bele, mi lenne 10 év múlva. Te kiforrott nõként a legjobb formádat hozod, úgy nézel ki, mint egy 20 éves, de az önbizalmad a sokszorosa, míg õ már jócskán úgy fog kinézni, mint most a nagypapád. Voltam ebben a helyzetben, engem egy srác zökkentett ki belõle. Annak sem lett jó vége, de egy szép emléknek jók voltak azok az évek.

Elõször is: amikor õ rád néz, nem lát mást, csak egy kislányt. Tényleg. Valószínûleg emlékezteted a saját lányára/keresztlányára/unokahúgára. Nem vesz észre semmit abból, hogy te már valamennyire nõ is vagy. Másodszor: ha kedveled, akkor maradjon meg ez ennyiben. Nagyon sokat árthatsz neki, ha híre megy, hogy õ kedves és figyelmes veled, te meg odáig vagy érte. És hogy mit tudsz tenni? Ha nagyon belebolondulnál, gondolj bele, mi lenne 10 év múlva. Te kiforrott nõként a legjobb formádat hozod, úgy nézel ki, mint egy 20 éves, de az önbizalmad a sokszorosa, míg õ már jócskán úgy fog kinézni, mint most a nagypapád. Voltam ebben a helyzetben, engem egy srác zökkentett ki belõle. Annak sem lett jó vége, de egy szép emléknek jók voltak azok az évek.
Húúú, mázlista vén ember! :D
Sürgõsen keresned kéne egy srácot, akit meg tudnál szeretni. Jó lenne még suli elõtt.
Nem akarhat tõled semmit. Az, hogy reagál a nõiességedre, csak annyit jelent, hogy férfi. Ne öltözz kihívóan az iskolában. Hogy figyelmesebb volt veled, mikor nehéz helyzetben voltál, talán azért volt, mert odafigyel a diákjaira. Ha tényleg beleszeretnél, vagy õ beléd (amit egyébként nem kívánok neked), csak annyit tehetnétek, hogy a tanár-diák viszonyban elvárható 3 lépés távolság helyett kétszer akkorát tartotok, és csendesen vágyakoztok egymás után, míg le nem érettségizel. Nehéz lenne, de ha szeretünk valakit, akkor az õ érdekeit tesszük az elsõ helyre.
Ennyire várod a szeptemberi iskolakezdést?!
szerintem hagyd, úgyse lenne belõlle semmi, sõt veszítenél rajta...
Szerintem is õ szimplán kedves, és megértõ Veled szemben, mert ez egy jó pedagógus egyik ismérve. Benned pedig kavarognak az érzelmek és tombolnak a hormonok, mert ez meg egy egészséges 15 éves lány ismérve. Ha az illetõ megtudná, hogy hogyan érzel iránta, valószínûleg leülne Veled és megbeszélné ezt Veled. Valószínûleg családja van, gyerekei, felesége. Ha intimebb viszonyba kerülnétek, az neki a karrierrjének, Neked meg az egészséges érzelmi fejlõdésednek ártana nem kicsit. Ha úgy érzed, hogy érzelmileg biztonságra, tapasztalatokra, vigaszra és törõdésre vágysz, ismerkedj Nálad idõsebb férfiakkal (max 30 körül), akik nem a tanáraid és akiknek nincsen családjuk.
A kérdező hozzászólása: azért még várom a válaszokat lécci, elég fontos nekem ez az ügy
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat, valószínûleg igazatok van, rajta leszek, hátha összejön valami egy korombelivel;) am meg nincs se lánya, se unokahúga, se keresztlánya ennyire azért ismerem...:D am csak pl ilyen miatt gondoltam, hogy egyszer amikor egy elég csinos mély dekoltázsos blúz és fekete miniszoknya párosítás volt rajtam úgy nézett tátott szájjal hogy majdnem leesett a lépcsõrõl xd meg azért volt egypár ilyen dologXD
valószínûleg szimplán kedves és igen sürgõsen keress egy srácot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat amúgy semmi bajom az iskolakezdéssel csak ez a dolog aggaszt... ja és nincs neki családja(felesége, gyerekei...), ezt csak azért mondom, mert a végén még arra gondoltok, hogy szét akarom ugrasztani õket...

Anyukák, a Ti napirendetek milyen? Sokat olvasni itt a babák napirendjéről, de milyen a tiétek? Mire van és mikor időtök? Hogy osztjátok az időtöket? Mennyi idős a babátok? Hogy változik az idő előrehaladásával, nehezebb vagy könnyebb lesz?

Legjobb válasz: 8 hónapos kislány anyukája vagyok. Én olyan típus vagyok, aki nem szereti a napirendet. Akkor azt érzem, hogy minden nap ugyanolyan. Így ha van némi szabadidõm a mindezek ellenére napirendes kislány mellett soha nem ugyanazt, ugyanúgy csinálom. Nem gondolom, hogy könnyebb vagy akár nehezebb lenne bármi az idõ elõre haladtával, inkább más, és amíg ehhez a változáshoz nem tudok alkalmazkodni, addig érzem nehezebbnek.

8 hónapos kislány anyukája vagyok. Én olyan típus vagyok, aki nem szereti a napirendet. Akkor azt érzem, hogy minden nap ugyanolyan. Így ha van némi szabadidõm a mindezek ellenére napirendes kislány mellett soha nem ugyanazt, ugyanúgy csinálom. Nem gondolom, hogy könnyebb vagy akár nehezebb lenne bármi az idõ elõre haladtával, inkább más, és amíg ehhez a változáshoz nem tudok alkalmazkodni, addig érzem nehezebbnek.
ami biztos a kelés 7:30, a fekvés:20:30, az étkezések 10kor, 13kor, 16kor, 19kor(+/-30p) de amúgy alszik, ha álmos, cicizik, ha nyûgös, etetem elõbb, ha éhes. próbáltam az alvásban is napirendet tartani, az elején még ment, most egyre kevésbé. mostanában nem alszik délelõtt, csak ebéd után 2-3órát 9hós anyukája
18 hónapos a kisfiam, reggel 6-kor kel, fél órát még fekszünk együtt.7 körül reggeli, utána segít beágyazni.fürdök, kicsi játék együtt, majd elmegyünk vásárolni.utána egyedül játszik, addig fõzök.közben tízórai, délben ebéd, utána alszik másfél órát.addig elmosogatok, elpakolok, felmosok, ha gyorsan végzek, kicsit netezek, bár erre nem szokott idõm maradni.felkel, kicsit együtt pihizünk.közös játék, majd megyünk levegõzni.6 körül vacsora, 7 körül fürdés, 8-fél 9 körül elalszik.utána tornázok, elpakolok, tv-t nézünk vagy más.

Õskorral foglalkozó tudományok? Mik vannak, és mivel foglalkoznak

Legjobb válasz: Csak kiegészíteném az elõbbi (szerintem helyénvaló) választ: - az õskorral nem foglalkozik egy önálló tudományág sem, ellenben a vele foglalatoskodó szakemberek "interdiszciplináris" képzettségûek. Ebben benne van a már említett régészet, antropológia mellett a mûvészettörténet is, és jópár kiegészítõ: szociológia, geológia, biológia, stb... Ugyanis az õskor, nem egy tárgy, hanem az emberiség egyik korszaka. Legilletékesebb így a történelem lenne, csakhogy õ nem tud egységes elméletet, történelmet kidolgozni erre a korszkra, mert ahhoz túl kevés a történeti "dokumentum" (ide a tágyak is beletartoznak). De roppant izgalmas az õskorról olvasni, "tanulmányozni" érdekességképpen! :)

Csak kiegészíteném az elõbbi (szerintem helyénvaló) választ: - az õskorral nem foglalkozik egy önálló tudományág sem, ellenben a vele foglalatoskodó szakemberek "interdiszciplináris" képzettségûek. Ebben benne van a már említett régészet, antropológia mellett a mûvészettörténet is, és jópár kiegészítõ: szociológia, geológia, biológia, stb... Ugyanis az õskor, nem egy tárgy, hanem az emberiség egyik korszaka. Legilletékesebb így a történelem lenne, csakhogy õ nem tud egységes elméletet, történelmet kidolgozni erre a korszkra, mert ahhoz túl kevés a történeti "dokumentum" (ide a tágyak is beletartoznak). De roppant izgalmas az õskorról olvasni, "tanulmányozni" érdekességképpen! :)
Ahhoz hogy az õskort feltárhassuk, több tudomány játszik közre. Többek között a archeológia ( régészet ), geológia ( földtan ) és az antropológia ( embertan ).Ezek mellett sok más tudomány is szerepet kap. De a 3 fõ ága ezek. :D
történelem, régészettörténelem, régészet. dinoszauruszok csontjait ássák és tanulmányozzák egyesek. vannak akik õsi városokat, barlangokat, írásokat, jeleket és hasonlókat. rengeteg a felfedezni való és rengeteg az érdeklõdési kör.
Biztos, nem az õskorral... -.-' Jézusom... Te elolvastad a kérdésed, mielõtt feltetted ide??????

Tegnap kaptam egy gázálarcot és a csomagban volt két becsomagolt kenőcsféle. Az mire van? És mit kell csinálni, hogy ne párásodjon be mindig az üvege?

Legjobb válasz: Ha beleköpsz, és szétkened az üvegen, nem fog párásodni. A búvárok is így csinálják. Milyen színû a krém? Ha zöld,és barna akkor Camouflage krém, magyarul álcakrém. Ezzel kell bekenni az arcod, ha álcázni szeretnéd magad. Vagy lehet, hogy szilikonzsír, az színtelen. Azzal a tömítést kell bekenni. Egyébként, minek neked gázálarc?

Ha beleköpsz, és szétkened az üvegen, nem fog párásodni. A búvárok is így csinálják. Milyen színû a krém? Ha zöld, és barna akkor Camouflage krém, magyarul álcakrém. Ezzel kell bekenni az arcod, ha álcázni szeretnéd magad. Vagy lehet, hogy szilikonzsír, az színtelen. Azzal a tömítést kell bekenni. Egyébként, minek neked gázálarc?
pff..nem fogalmazódott meg még benned a válasz mi?:) azért atták a kenõcsöt hogy azzal kend hogy ne párásodjon az üveg
A kérdező hozzászólása: de. be is kentem de akkor meg attól nem láttam ki.
A kérdező hozzászólása: jah..színtelen. köszi :) am. szülinapomra kaptam az osztálytársaimtól csak hogy legyen :)
Azt a cuccot az üvegre kened és megvan oldva (Y) énis ugyszoktam.
Szia! Lehet hogy katonai szõlõzsir (nem vicc) a katonák ezzel kenték be a szájukat, hogy a különféle vegyianyagok ne szivódjanak fel.
Ja és azért párásodik, mert nem fújod ki a levegõt rendesen/vagy nem engedi ki a membrán a levegõt rendesen. Amúgy polgárvédelmi vászon, vagy 75m gumis gázálarc?

Ebben a Slender Man játékban mi van, és mi az ijesztő?

Barátom azt mondta hogy olyan ijesztő(sötétben) hogy miután játszott,beírta a google-be hogy kismacskák. ui:Én nem játszok vele,mielőtt írnátok hogy játszam le.

Legjobb válasz: Szia! Én a Slender The Arrival változatával játszottam,de igazából az a lényege,hogy össze kell szedni minden pályán 8db papírt,de úgy,hogy közbe ne találjon meg a Slenderman....És ha megtalál,akkor meghalsz...Kb.ennyi.És az az ijesztõ benne,hogy mindig hirtelen jelenik meg,és mindig akkor,amikor nem számítasz rá......Úgyhogy nagyon meg lehet benne ijedni:)

Szia! Én a Slender The Arrival változatával játszottam, de igazából az a lényege, hogy össze kell szedni minden pályán 8db papírt, de úgy, hogy közbe ne találjon meg a Slenderman....És ha megtalál, akkor meghalsz...Kb.ennyi.És az az ijesztõ benne, hogy mindig hirtelen jelenik meg, és mindig akkor, amikor nem számítasz rá......Úgyhogy nagyon meg lehet benne ijedni:)

Az Internetes Sárréti Híddal mi van, és mit ír ki nektek?

Mert nem jeleníti meg, mert mindenfélét ír ki össze vissza. Pedig meg szeretném nézni az Interneten. Az Internetes weboldala a Sárréti Hídnak www.azitop.hu Nézzétek meg hogy mit ír ki nektek.

Legjobb válasz: Van egy kép, meg egy rakás kriksz-kraksz.

Van egy kép, meg egy rakás kriksz-kraksz.

Mire van, és mit lehet csatlakoztatni a HDMI out nevű csatlakozóra egy DVD felvevőn?

Legjobb válasz: A High Definition Multimedia Interface (HDMI) egy korszerû csatlakozófelület tömörítetlen audio-video adatfolyamok átvitelére. A HDMI-t elsõsorban a napjainkban egyre bõvülõ digitális jelforrások által küldött digitális jelek tökéletes - azaz teljességgel torzítás- és tömörítésmentes átvitelére - tervezték. Ahogyan a digitális televíziózás és az egyéb különféle szórakoztató-elektronikai berendézesek mind jobb és szebb képpel kápráztatnak el bennünket, úgy vált szükségessé egy olyan kábel, és hozzátartozó csatolófelület megalkotása, amely ezt az élményt nem rontja le azáltal, hogy a video- és hanganyagot csak tömörítve képes szállítani. ( http://hu.wikipedia.org/wiki/High_Definition_Multimedia_Inte.. )

A High Definition Multimedia Interface (HDMI) egy korszerû csatlakozófelület tömörítetlen audio-video adatfolyamok átvitelére. A HDMI-t elsõsorban a napjainkban egyre bõvülõ digitális jelforrások által küldött digitális jelek tökéletes - azaz teljességgel torzítás- és tömörítésmentes átvitelére - tervezték. Ahogyan a digitális televíziózás és az egyéb különféle szórakoztató-elektronikai berendézesek mind jobb és szebb képpel kápráztatnak el bennünket, úgy vált szükségessé egy olyan kábel, és hozzátartozó csatolófelület megalkotása, amely ezt az élményt nem rontja le azáltal, hogy a video- és hanganyagot csak tömörítve képes szállítani. ( http://hu.wikipedia.org/wiki/High_Definition_Multimedia_Inte.. )
Ez csak HD vagy hasonló külön elõfizetéseknél ér vmit vagy sima digitális adásnál is számítana valamit, ha az ember használna ilyen csatlakozót? (Nekem a tv-men van)
Kösd össze vele a DVD-t a TV-vel egy ilyen kbel 1000 körül van

MI van velem? Csak azokat a csajokat tudom meg fuzni akik nem jonek be de azokat elege. Akit szepnek letok es latok esejt egy jo kapcsolatra vele azt meg sem tudom szolitani. Elegem van ebol! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? Ha 20 alatt, akkor semmi gond, majd kinövöd ezt. A fiúk többsége átéli ugyanezt az érzést. Sokkal lazábban, felszabadultabban lehet beszélni egy lánnyal, akinek nem akarunk megfelelni, nem akarunk a kedvében járni. A szép lányoknál meg könnyebb leblokkolni, zavarba esni. Ez egy ilyen dolog, idõvel már kevésbé fog problémát jelenteni. A megoldás, hogy minél több lánnyal ismerkedj, beszélgess.

Mennyi idõs vagy? Ha 20 alatt, akkor semmi gond, majd kinövöd ezt. A fiúk többsége átéli ugyanezt az érzést. Sokkal lazábban, felszabadultabban lehet beszélni egy lánnyal, akinek nem akarunk megfelelni, nem akarunk a kedvében járni. A szép lányoknál meg könnyebb leblokkolni, zavarba esni. Ez egy ilyen dolog, idõvel már kevésbé fog problémát jelenteni. A megoldás, hogy minél több lánnyal ismerkedj, beszélgess.
sok mindenkinek ez a baja. a lány aki neked bejön, persze h hajtani kell érte. nemfog belezuhanni a karjaidközé...:O:S:D
Én is szoktam ilyet hallani korodbeli srácoktól (gondolom, 16 körül vagy) Ez azért van, mert azon csajok esetében, akik nem jönnek be, nem érzed, hogy van valami "tét", így lazább, felszabadult, vagányabb, stb. vagy, és ez tetszik a lányoknak. Ami a Neked tetszõ lányokat illeti: tartsd észben, hogy sokkal jobb még az is, ha nem a világ legjobb dumáját nyomod, de legalább valamit (ami persze nem bunkóság), kinyögsz, mint ha nem lépsz semmit - utóbbi nagyon bosszantó lehet, ha Te is tetszel a lánynak. Vagy azt hiheti, nem is tetszik Neked.
ez a szokásos, futunk a szekér után, miközben észre sem vesszük azokat, akik a mi szekerünk után futnak
elõször is: tanulj meg írni :D másodszor ne sírjo a szád még van idõd csajozni nyár van menj el valahova és annyi ismerkedj, rengeteg szép csaj van...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!