Találatok a következő kifejezésre: Mikor van és (28089 db)

Van egy csomó érthetetlen dolog. Miért és hogyan alakult kivagy mi alakította ki és miben helyezkedik el a világűr? Vagy egyáltalán minek van. És minek élünk ha egyszer ugy is meghalunk?

Legjobb válasz: Ezen én is szoktam gondolkozni és akkor elkap valami, hogy egyáltalán mért én születtem ide?? Lehet, hogy ez az egész nem is létezik csak valami érdekes képzelet.. az emberi elme szerintem ezt nem tudja felfogni, hogy mi zajlik itt, olyan szinten hihetetlen, hogy na..

Ezen én is szoktam gondolkozni és akkor elkap valami, hogy egyáltalán mért én születtem ide?? Lehet, hogy ez az egész nem is létezik csak valami érdekes képzelet.. az emberi elme szerintem ezt nem tudja felfogni, hogy mi zajlik itt, olyan szinten hihetetlen, hogy na..
annyira nem biztos, hogy érthetetlenek ezek a dolgok, csak lehet nézõpontot kell változtatni. tudod van egy olyan felállás, hogy a világegyetem megjelenése mentális a tudatainknak csak. Tehát azon a képsoron kívül, ami az "én" -nek megjelenik közvetlenül egy világot tartalmazva, no azon kívül(és itt most helyileg értem) nem feltételezünk egy világot még pluszba, ami ugye jeleket küld. Ehelyett mi egy olyan Elmét feltételezünk, amiben egyszerre létezik minden, ami átfog mindent, ami minden matéria megalkotója, aminek Gondolatában létezik az univerzum fizikai megjelenése. Erre az Elmére vannak felfûzve a képletesen tudataink, vagyis a világ bennünk van, mintsem rajtunk kívül. Ebbõl megállapíthatod, hogy a világûr, vagy akár bármi, ebben az egyetlen Elmében van benne. S mivel egy Elmét nevezünk meg, nyilván az értelem is társul hozzá...illetve mivel az elmét nevezzük ki irányító szerepbe, ezért kiderül, hogy a világegyetem tapasztalás miatt jelenik meg...persze a nekünk való tapasztalás miatt...és azért, hogy e tapasztalás során belássunk, észrevegyünk olyan igazságokat, amikrõl esetleg én is beszélek neked...ugyanis ezzel értelmet nyerhet az emberiség élete...mivel ekkor nem egy fizikai testnek hisszük magunkat, hanem az elmének...s ha az elmének gondoljuk magunkat, akkor bizony a létünk örök, s a halált csak tapasztaljuk, mint a fizikai megjelenés folyamatos változását, ugye az idõ "múlását". szóval azért élünk, hogy a tapasztalás során tanuljunk, fejlõdjünk, hogy elérjük tudatunkban azt az állapotot, amellyel majdan bejutást nyerhetünk a valós univerzumi életbe...mivel ezt nevezhetjük így simán egy tanpályának. :) üdv 26/F LastOne.Left
Én is sokat gondolkoztam ilyeneken. 5-8 éves koromban.

Most akkor mi van és mit csináljak? Sürgős volna!

Nem vagyok már kamasz és tudatlan sem,de tanácstalan annál inkább. Van már egy 1,5 éves fiam,de szülés után sem lett rendszeres a menszeszem,már elfogadtam. De olyan 35.napig ált.megjött.Most 39.napban vagyok és sehol semmi,bár minden tünetét érzem,hogy meg kéne jönnie. Férjemmel óvszerrel védekezünk,amit minden aktus után vízzel töltünk meg leellenőrzés céljából. Tudom,csináljak tesztet,de NEM MEREK!!!!Félek,hogy olyat mutatna amit nem akarok,de végső megoldás ez lesz majd... Valaki valamit tud hozzá fűzni az esetemhez?

Legjobb válasz: Ha mindig óvszerrel védekeztek, nem sok esély van a terhességre. Van ugyan, de kevés. Ez lebegjen a szemed elõtt, és essél túl rajta, csinálj egy tesztet. Ha Már úgyis ott a baba, akkor jobb minél hamarabb tudni róla, ha meg nem, akkor elmész dokihoz ha sokat késne, mer akkor nyilván más oka lesz. Tehát mégis csak azt mondom: tesztelj! Ne dugd a homokba a fejed, attól még nem változik a helyzet. Járj a végére mihamarabb.

Ha mindig óvszerrel védekeztek, nem sok esély van a terhességre. Van ugyan, de kevés. Ez lebegjen a szemed elõtt, és essél túl rajta, csinálj egy tesztet. Ha Már úgyis ott a baba, akkor jobb minél hamarabb tudni róla, ha meg nem, akkor elmész dokihoz ha sokat késne, mer akkor nyilván más oka lesz. Tehát mégis csak azt mondom: tesztelj! Ne dugd a homokba a fejed, attól még nem változik a helyzet. Járj a végére mihamarabb.
Ahhoz képest, hogy állítólag nem vagy már kamasz elég gyerekesen viselkedsz. Szerinted ehhez mit lehet hozzáfûzni? Ne hisztizz, hanem csinálj egy tesztet. Vagy várj, hogy megjön-e és rágd a körmöd.
Pedig csak a teszt mutatna biztos eredményt. De ha rendszertelen a menstruációd, akkor még bármikor megjöhet. Lehet hogy gyulladás miatt késik, nem feltétlen terhesség az oka mindig annak, hogy késik, vagy kimarad a menzesz.
A kérdező hozzászólása: Akár milyen rosszul is esik igazatok van... Ha felkelt a fiam elmegyek venni egy tesztet! Köszi Nektek!
Majd írd meg mi lett.
Írd meg mi lett az eredmény!
Hát ha nem lukadt kis sztem kizárt hogy baba van lehet tulidegesitetted amgad rajta..és amint megcsinálod a tesztet és nega lesz másnap megjön jártam én is igy..Majd ird meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Érdekesen jártam :-) Elmentünk megvenni a tesztet a fiammal a DM-be, és mire hazaértünk megjött!!!!! Rémesen boldog voltam!!!!!! A tesztet meg elrakom, ki tudja, lehet még megtréfál a menszeszem. Köszönöm a biztatást, kellettetek hogy a sarkamra álljak és ne csak nyafogjak!

Szent István kórházban mikor van és hol a szülésfelkészítő és terhestorna? Van weboldal ezzel kapcsolatban valahol?

Legjobb válasz: nincs weboldal,a kórházban,ahogy mész fel a szülészetre,a nõgyógyászat és a szülészet között a félemeleten van egy ajtó és azon van kint egy papír. Tavaly ha jól emlékszem szerdánként volt. ha felhívod a kórházat akkor is biztos tudnak pontosat mondani.

nincs weboldal, a kórházban, ahogy mész fel a szülészetre, a nõgyógyászat és a szülészet között a félemeleten van egy ajtó és azon van kint egy papír. Tavaly ha jól emlékszem szerdánként volt. ha felhívod a kórházat akkor is biztos tudnak pontosat mondani.
Én ezt olvastam: szülésfelkészítõ elõadás-sorozat minden szerdán 15 órától az ebédlõben. Egy sorozat 6 alkalom, bármelyiknél be lehet kapcsolódni. Az elõadások után van lehetõség szülõszoba látogatásra http://www.boldogszuletesert.hu/index_munkank.html http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=News&file=pr.. Itt találsz infokat. Én is most megyek szerdán elöször. Csak én már 36hetes vagyok. Te hány hetes vagy? Gonolom te még "kis"pocis vagy
Remélem nem bántottalak meg a kis pocis dologgal. Akkor te még frankon idöben vagy én már kicsit ki vagyok csúszva szerintem.De hát ez van igy alakult. Kellemes Várakozást :)
A kérdező hozzászólása: hát 24 hét nem tudom mennyire számít kis pocisnak :) De igen, mostmár szeretnék ellátogatni ezekre, köszönöm a válaszokat

Van peteérésem? Ha a hőm nem változik, napok óta 36, 6, de a nyákom tojásfehérjás és nagyon nyúlós. Akkor most mi van és mikor kell együtt lenni? Babát szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! Én magamnál azt figyeltem meg, hogy a peteérés elõtt már lagalább 3 nappal korábban megjelenik a tojásfehérjés nyúlós, majd leesik a hõm és másnap elkezd emelkedni a hõm akkor már nincsen ilyen nyúlós, majd másnap sûrû testápolószerû folyás kezdõdik pár napig. Amikor már megjelenik a nyúlós lehet próbálkozni a testápolószerûig. A nyúlós a peteésér kezdetété jelzi, amikor megszûnik a nyúlósága akkortájt lökõdik ki a pete és azért jelenik meg a tetáplószerû, mert a tüszõrepedés során megjelenõ hormonok szinezik át az átlátszó folyást.

Szia! Én magamnál azt figyeltem meg, hogy a peteérés elõtt már lagalább 3 nappal korábban megjelenik a tojásfehérjés nyúlós, majd leesik a hõm és másnap elkezd emelkedni a hõm akkor már nincsen ilyen nyúlós, majd másnap sûrû testápolószerû folyás kezdõdik pár napig. Amikor már megjelenik a nyúlós lehet próbálkozni a testápolószerûig. A nyúlós a peteésér kezdetété jelzi, amikor megszûnik a nyúlósága akkortájt lökõdik ki a pete és azért jelenik meg a tetáplószerû, mert a tüszõrepedés során megjelenõ hormonok szinezik át az átlátszó folyást.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó. :) )) Most megnyugtattál, mert vártam nagyon, hogy ebben a hónapban legyen peteérésem, mert a múltkor nem volt. Akkor mostantól próbálkozunk ezerrel! :)
Szia! a nyúlós nyák jó jel mert a peteérésének kezdetét jelzi, és ezek már termékeny napok. megint én voltam

Peteéréskor és utána ki mit érez? Miből érzitek, hogy mikor van és, hogy volt-e pé?

Én aznap este nagyon, de nagyon erős szurkálást érzek valamelyik oldalon és reggelre elmúlik. Viszont utána pár napig nagyon fájnak a mellbimbóim, de az is elmúlik. Menzesz előtt ismét elkezd fájni a mellem, de nem a mellbimbóm és mikor megjön, akkor már nem érzem. Nálatok ez hogy alakul? És amikor összejött a baba, akkor is ugyanígy volt? Nekem ez a hónap más. Nem éreztem az erős szurkálást, csak enyhén, nem jött a mellbimbó fájdalom, de helyette érzékeny a mellem a feltételezhető peteérés utáni 5.-6. naptól, de nem elviselhetetlen módon. Teljesen letörtem, hogy nem volt ovulációm és ez a hónap így esélytelen...

Legjobb válasz: Én reggelente érzem a peteérést. 6-8 órán keresztül tart. Utána semmi. Amikor terhes lettem a lányommal, a nemvárt elõtt 5 nappal már pozitívat teszteltem, mert nagyon szurkált az oldalam, szinte biztos voltam benne, hogy sikerült végre. Most is érdekes, mert 8 napja volt peteérésem és azóta nem szûnt meg a szurkálás, éjjel alig bírtam az oldalamra fordulni. De nem élem bele magam. Még 9 nap van kb. a nemvártig. Nem biztos, hogy nem volt ovulációd szerintem...:)

Én reggelente érzem a peteérést. 6-8 órán keresztül tart. Utána semmi. Amikor terhes lettem a lányommal, a nemvárt elõtt 5 nappal már pozitívat teszteltem, mert nagyon szurkált az oldalam, szinte biztos voltam benne, hogy sikerült végre. Most is érdekes, mert 8 napja volt peteérésem és azóta nem szûnt meg a szurkálás, éjjel alig bírtam az oldalamra fordulni. De nem élem bele magam. Még 9 nap van kb. a nemvártig. Nem biztos, hogy nem volt ovulációd szerintem...:)
A kérdező hozzászólása: Reméljük akkor most is baba van a dologban! Drukkolok! Mikor tesztelsz? Már én sem vagyok biztos abban, hogy nem volt ovum, mert tegnap óta még jobban fáj a mellem. Már kezdi súrolni az elviselhetetlen kategóriát. :) És ugye peteérés van mellfájdalom nélkül, de mellfájdalom nincs pé nélkül. :) Szóval most megint van egy kis remény, de én sem merem már magam beleélni. De furcsa, mert ez a hónap most olyan más...Semmi sem úgy volt ahogy eddig. És nekem nem szokott fájni a mellem. Pláne nem ennyire. De azért várjuk ki a végét!
Hát akkor szerintem tuti volt ovu. Ezek mind tök jó jelek és érzések. :) Köszi a drukkot, megy Nektek is! :) Majd csak jövõ hét szombaton tesztelek, ha kibírom addig...
A kérdező hozzászólása: Én is a szombatra gondoltam. :) De lehet gyáva leszek és nem merek. Úgy utálom a negatív teszteket és olyat többé már nem akarok látni! Szorítok, hogy a következõ hétvége nagyon boldog legyen mind2nek!!! :) ))

SOS nagyon fontos, lécci olvassátok el! Most mi van és mit csináljak?

Középiskolás vagyok,15 éves.Mostanában egyre többet gondolok az egyik tanáromra és azt hiszem eléggé megtetszett.Sármos,kedves,figyelmes,mindig mindenkivel viccelődik.Pláne az utóbbi időbe(értem ezalatt a tanév végét) látványosan kedves volt velem,elég sokat segített mindenbe és nagyon odafigyelt rám,ami külön jól esett mert nagyon magam alatt voltam,egy srác miatt,aki csak szórakozott velem(Kb egy hétig jártunk aztán elég szemét módon dobott,plusz majdnem az egész osztályt ellenem fordította)Na a lényegre visszatérve,miért érzem egyre fontosabbnak őt és miért viselkedhetett velem így(csak azért mert nagyon jó vagyok a tárgyából,vagy többről is van szó?Mit tudnék csinálni hogy elfelejtsem ezeket a hülyeségeket még mielőtt totál beleszeretnék?Nem akarom hogy ez kitudódjon,hogy tetszik,mert nem én vagyok az egyetlen aki bele van zúgva az osztályból és ők már így pletykálnak hogy az adott tanár "hogy nyalja a seggem"(bocsánat szó szerint idéztem). Ja és a tanár korát direkt a végére hagytam,merthát eléggé sokkoló:ő 45 éves...

Legjobb válasz: Elõször is: amikor õ rád néz, nem lát mást, csak egy kislányt. Tényleg. Valószínûleg emlékezteted a saját lányára/keresztlányára/unokahúgára. Nem vesz észre semmit abból, hogy te már valamennyire nõ is vagy. Másodszor: ha kedveled, akkor maradjon meg ez ennyiben. Nagyon sokat árthatsz neki, ha híre megy, hogy õ kedves és figyelmes veled, te meg odáig vagy érte. És hogy mit tudsz tenni? Ha nagyon belebolondulnál, gondolj bele, mi lenne 10 év múlva. Te kiforrott nõként a legjobb formádat hozod, úgy nézel ki, mint egy 20 éves, de az önbizalmad a sokszorosa, míg õ már jócskán úgy fog kinézni, mint most a nagypapád. Voltam ebben a helyzetben, engem egy srác zökkentett ki belõle. Annak sem lett jó vége, de egy szép emléknek jók voltak azok az évek.

Elõször is: amikor õ rád néz, nem lát mást, csak egy kislányt. Tényleg. Valószínûleg emlékezteted a saját lányára/keresztlányára/unokahúgára. Nem vesz észre semmit abból, hogy te már valamennyire nõ is vagy. Másodszor: ha kedveled, akkor maradjon meg ez ennyiben. Nagyon sokat árthatsz neki, ha híre megy, hogy õ kedves és figyelmes veled, te meg odáig vagy érte. És hogy mit tudsz tenni? Ha nagyon belebolondulnál, gondolj bele, mi lenne 10 év múlva. Te kiforrott nõként a legjobb formádat hozod, úgy nézel ki, mint egy 20 éves, de az önbizalmad a sokszorosa, míg õ már jócskán úgy fog kinézni, mint most a nagypapád. Voltam ebben a helyzetben, engem egy srác zökkentett ki belõle. Annak sem lett jó vége, de egy szép emléknek jók voltak azok az évek.
Húúú, mázlista vén ember! :D
Sürgõsen keresned kéne egy srácot, akit meg tudnál szeretni. Jó lenne még suli elõtt.
Nem akarhat tõled semmit. Az, hogy reagál a nõiességedre, csak annyit jelent, hogy férfi. Ne öltözz kihívóan az iskolában. Hogy figyelmesebb volt veled, mikor nehéz helyzetben voltál, talán azért volt, mert odafigyel a diákjaira. Ha tényleg beleszeretnél, vagy õ beléd (amit egyébként nem kívánok neked), csak annyit tehetnétek, hogy a tanár-diák viszonyban elvárható 3 lépés távolság helyett kétszer akkorát tartotok, és csendesen vágyakoztok egymás után, míg le nem érettségizel. Nehéz lenne, de ha szeretünk valakit, akkor az õ érdekeit tesszük az elsõ helyre.
Ennyire várod a szeptemberi iskolakezdést?!
szerintem hagyd, úgyse lenne belõlle semmi, sõt veszítenél rajta...
Szerintem is õ szimplán kedves, és megértõ Veled szemben, mert ez egy jó pedagógus egyik ismérve. Benned pedig kavarognak az érzelmek és tombolnak a hormonok, mert ez meg egy egészséges 15 éves lány ismérve. Ha az illetõ megtudná, hogy hogyan érzel iránta, valószínûleg leülne Veled és megbeszélné ezt Veled. Valószínûleg családja van, gyerekei, felesége. Ha intimebb viszonyba kerülnétek, az neki a karrierrjének, Neked meg az egészséges érzelmi fejlõdésednek ártana nem kicsit. Ha úgy érzed, hogy érzelmileg biztonságra, tapasztalatokra, vigaszra és törõdésre vágysz, ismerkedj Nálad idõsebb férfiakkal (max 30 körül), akik nem a tanáraid és akiknek nincsen családjuk.
A kérdező hozzászólása: azért még várom a válaszokat lécci, elég fontos nekem ez az ügy
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális válaszokat, valószínûleg igazatok van, rajta leszek, hátha összejön valami egy korombelivel;) am meg nincs se lánya, se unokahúga, se keresztlánya ennyire azért ismerem...:D am csak pl ilyen miatt gondoltam, hogy egyszer amikor egy elég csinos mély dekoltázsos blúz és fekete miniszoknya párosítás volt rajtam úgy nézett tátott szájjal hogy majdnem leesett a lépcsõrõl xd meg azért volt egypár ilyen dologXD
valószínûleg szimplán kedves és igen sürgõsen keress egy srácot.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat amúgy semmi bajom az iskolakezdéssel csak ez a dolog aggaszt... ja és nincs neki családja(felesége, gyerekei...), ezt csak azért mondom, mert a végén még arra gondoltok, hogy szét akarom ugrasztani õket...

Anyukák, a Ti napirendetek milyen? Sokat olvasni itt a babák napirendjéről, de milyen a tiétek? Mire van és mikor időtök? Hogy osztjátok az időtöket? Mennyi idős a babátok? Hogy változik az idő előrehaladásával, nehezebb vagy könnyebb lesz?

Legjobb válasz: 8 hónapos kislány anyukája vagyok. Én olyan típus vagyok, aki nem szereti a napirendet. Akkor azt érzem, hogy minden nap ugyanolyan. Így ha van némi szabadidõm a mindezek ellenére napirendes kislány mellett soha nem ugyanazt, ugyanúgy csinálom. Nem gondolom, hogy könnyebb vagy akár nehezebb lenne bármi az idõ elõre haladtával, inkább más, és amíg ehhez a változáshoz nem tudok alkalmazkodni, addig érzem nehezebbnek.

8 hónapos kislány anyukája vagyok. Én olyan típus vagyok, aki nem szereti a napirendet. Akkor azt érzem, hogy minden nap ugyanolyan. Így ha van némi szabadidõm a mindezek ellenére napirendes kislány mellett soha nem ugyanazt, ugyanúgy csinálom. Nem gondolom, hogy könnyebb vagy akár nehezebb lenne bármi az idõ elõre haladtával, inkább más, és amíg ehhez a változáshoz nem tudok alkalmazkodni, addig érzem nehezebbnek.
ami biztos a kelés 7:30, a fekvés:20:30, az étkezések 10kor, 13kor, 16kor, 19kor(+/-30p) de amúgy alszik, ha álmos, cicizik, ha nyûgös, etetem elõbb, ha éhes. próbáltam az alvásban is napirendet tartani, az elején még ment, most egyre kevésbé. mostanában nem alszik délelõtt, csak ebéd után 2-3órát 9hós anyukája
18 hónapos a kisfiam, reggel 6-kor kel, fél órát még fekszünk együtt.7 körül reggeli, utána segít beágyazni.fürdök, kicsi játék együtt, majd elmegyünk vásárolni.utána egyedül játszik, addig fõzök.közben tízórai, délben ebéd, utána alszik másfél órát.addig elmosogatok, elpakolok, felmosok, ha gyorsan végzek, kicsit netezek, bár erre nem szokott idõm maradni.felkel, kicsit együtt pihizünk.közös játék, majd megyünk levegõzni.6 körül vacsora, 7 körül fürdés, 8-fél 9 körül elalszik.utána tornázok, elpakolok, tv-t nézünk vagy más.

Õskorral foglalkozó tudományok? Mik vannak, és mivel foglalkoznak

Legjobb válasz: Csak kiegészíteném az elõbbi (szerintem helyénvaló) választ: - az õskorral nem foglalkozik egy önálló tudományág sem, ellenben a vele foglalatoskodó szakemberek "interdiszciplináris" képzettségûek. Ebben benne van a már említett régészet, antropológia mellett a mûvészettörténet is, és jópár kiegészítõ: szociológia, geológia, biológia, stb... Ugyanis az õskor, nem egy tárgy, hanem az emberiség egyik korszaka. Legilletékesebb így a történelem lenne, csakhogy õ nem tud egységes elméletet, történelmet kidolgozni erre a korszkra, mert ahhoz túl kevés a történeti "dokumentum" (ide a tágyak is beletartoznak). De roppant izgalmas az õskorról olvasni, "tanulmányozni" érdekességképpen! :)

Csak kiegészíteném az elõbbi (szerintem helyénvaló) választ: - az õskorral nem foglalkozik egy önálló tudományág sem, ellenben a vele foglalatoskodó szakemberek "interdiszciplináris" képzettségûek. Ebben benne van a már említett régészet, antropológia mellett a mûvészettörténet is, és jópár kiegészítõ: szociológia, geológia, biológia, stb... Ugyanis az õskor, nem egy tárgy, hanem az emberiség egyik korszaka. Legilletékesebb így a történelem lenne, csakhogy õ nem tud egységes elméletet, történelmet kidolgozni erre a korszkra, mert ahhoz túl kevés a történeti "dokumentum" (ide a tágyak is beletartoznak). De roppant izgalmas az õskorról olvasni, "tanulmányozni" érdekességképpen! :)
Ahhoz hogy az õskort feltárhassuk, több tudomány játszik közre. Többek között a archeológia ( régészet ), geológia ( földtan ) és az antropológia ( embertan ).Ezek mellett sok más tudomány is szerepet kap. De a 3 fõ ága ezek. :D
történelem, régészettörténelem, régészet. dinoszauruszok csontjait ássák és tanulmányozzák egyesek. vannak akik õsi városokat, barlangokat, írásokat, jeleket és hasonlókat. rengeteg a felfedezni való és rengeteg az érdeklõdési kör.
Biztos, nem az õskorral... -.-' Jézusom... Te elolvastad a kérdésed, mielõtt feltetted ide??????

Van valaki aki viszi a babáját babaúszásra Hódmezővásárhelyen? Mikor van és ki tartja?

Anyukának kell belép?t venni amikor viszi a picúrkát? valami speciális felszerelés kell?

Legjobb válasz: 600 Ft az óra,neked is kell belépõ(600 vagy 750 Ft nem tudom pontosan)kisérõjegy apának ha õ nem akar bemenni a vízbe.Úszópelenka kell csak.Általában vasárnap délelõtt van,most is így lesz.A kezdõ csoport10:30,és 11-tõl van azt hiszem,és Petõ Anikó tartja.

600 Ft az óra, neked is kell belépõ(600 vagy 750 Ft nem tudom pontosan)kisérõjegy apának ha õ nem akar bemenni a vízbe.Úszópelenka kell csak.Általában vasárnap délelõtt van, most is így lesz.A kezdõ csoport10:30, és 11-tõl van azt hiszem, és Petõ Anikó tartja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Pécsen a Nevelési Központban mikor van és mennyibe kerül az aerobik v valamilyen más torna?

Legjobb válasz: Én oda Aikido edzésre járok, és amikor még várunk a mesterre, akkor szoktuk nézegetni az aerobikosokat, akik kedden és csütörtökön ( ez biztos idõ pont, mivel akkor van Aikido edzés is ) este 6kor kezdik. Nemtudom, hogy meddig tarthat. Az árat se tudom, de sztem megtudod kérdezni ott vkitõl.

Én oda Aikido edzésre járok, és amikor még várunk a mesterre, akkor szoktuk nézegetni az aerobikosokat, akik kedden és csütörtökön ( ez biztos idõ pont, mivel akkor van Aikido edzés is ) este 6kor kezdik. Nemtudom, hogy meddig tarthat. Az árat se tudom, de sztem megtudod kérdezni ott vkitõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!