Találatok a következő kifejezésre: Mikor van Úgy tudom, hogy a (273 db)

De milyen hiabüzenetet kapsz? vagy mit ír ki egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Semmilyen hibaüzenetet nem kapok, nem ír ki semmit. Rákattintok, megy a homokóra (tölt) aztán abbahagyja a töltést spontán és nem indul a játék. Azt hallottam hogy ez lehet a HD monitortól is.
Nem attól van, ha újratennéd a windowst simán menne minden. Nekem is volt ilyen. Fent volt 1 játék faján ment, aztán letöröltem. Idõközben jöttek lefelé ezek az automatikus frissítések, mondom 2 hónap után felteszem újra a játékot. Fel is ment, de ugyanez volt mint neked.

Mikor van peteérésem? Úgy tudom, hogy a menstruáció utolsó napjától számítottan a 9. naptól 8-10 napon keresztül. Ez igaz?

Legjobb válasz: Nem! Ki mondott ilyen butaságot neked? A menstruáció elsõ napjától számított kb. (!) 14. nap környékén 2-3 napig. Persze ez akkor igaz, ha a ciklusaid rendszeresek és szabályosan 28 naponta vannak! De ez sem 100%! De ha veszel egy ovulációs mikroszkópot a gyógyszertárban, akkor pontosan meg tudod majd állapítani.

Nem! Ki mondott ilyen butaságot neked? A menstruáció elsõ napjától számított kb. (!) 14. nap környékén 2-3 napig. Persze ez akkor igaz, ha a ciklusaid rendszeresek és szabályosan 28 naponta vannak! De ez sem 100%! De ha veszel egy ovulációs mikroszkópot a gyógyszertárban, akkor pontosan meg tudod majd állapítani.
A peteérés a mensi elsõ napja -14nap!!! Pl ha 30napos ciklusaid vannak akkor30-14=16 akkor a 16.napon volt. Ha 32 akkor 32-bõl vonsz ki 14-et (peteérés +14 nap =mensi elsõ napja)

Az nCore-n vannak RIP fájlok. Na és van ott ojan is hogy: The sims 3 gold edition. Én úgy tudom hogy a RIP programokat nem lehet telepíteni nos akkor minek tölti le az ember?

Erre szeretnék választ kapni az is jól jönne hogyha a telepítést is elmondanátok! Kösz és bocs a hülye kérdésért!

Legjobb válasz: A játék rip-eket is lehet telepíteni, sõt, kell is. A különbség az ISO-hoz képest, hogy kiszedik belõle a feleslegesnek ítéld dolgokat, mint pl az átvezetõ animációk. Mivel ezek tört játékok, a telepítés menete játékonként változó, a hozzá tartozó nfo vagy readme fájlban le van írva.

A játék rip-eket is lehet telepíteni, sõt, kell is. A különbség az ISO-hoz képest, hogy kiszedik belõle a feleslegesnek ítéld dolgokat, mint pl az átvezetõ animációk. Mivel ezek tört játékok, a telepítés menete játékonként változó, a hozzá tartozó nfo vagy readme fájlban le van írva.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

A fekvőtámasz mire megy? Úgy tudom hogy bicepsz, hát, mell. így van?

Legjobb válasz: Bicepsz semmiképp. Tricepsz, mell, váll, hát.

Bicepsz semmiképp. Tricepsz, mell, váll, hát.
Felkar, váll, mell, hát
A kérdező hozzászólása: köszi
mint az elsõ. De azért azt hozzátenném, hogy nem túl hatásos gyakorlat...
Elmúlt a nagy fellángolás és most már az élete része vagy mint oly sok más dolog.
Kezd el úgy viselkedni, hogy megint lángoljon a szerelem:P Szeret, mert Veled van... De több mint egy év, az hosszú idõ.Ha nem elég "izgalmas, és érdekes" a lány, akkor a fiúk megunják. (...) Fel kell korbácsolni a szenvedélyét irántad, és úgy fogja várni, hogy láthassaon, érezhessen mint az elején.
Miért nem kérdezed meg tõle, hogy van-e valami elfoglaltsága minden délután 3-7ig????
A kérdező hozzászólása: már kérdeztem és azt mondja, hogy semmi és, hogy azért van ez az egész mert nem akar megunni...:S egyébkén két és fél éve vagyunk együtt és mindigis érdekes volt és nagyon szeretem csak kezd hiányozni az igazi barátom...:S
szia. 9 naposan már ne vágasd le a farkukat. Olyan 3-4 napos korban lett volna ideális.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen..:)
elsõnek: kicsit rosszul vagy informálva a farok nem tilos! A törvény úgy szól, hogy 7 napos korig szabad!
Neked vannak a yorkijaid? Már nem vágják.
elõzõ kettõ vagy! kedves kérdezõ a yorkiknak már nem vágják a farkukat, esetleg a szaporítóknál még elõfordul!
(9) A 41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet 16. §-a a következõ (5) bekezdéssel egészül ki: „(5) Eb küllemének megváltoztatása érdekében farok kurtítás végezhetõ, az eb hét napos koráig.”
Szuper a kérdés! Általában Csütötökön szokták az ilyeneket csinálni, azon belül olyan este 7 környéke ami a legjobb. Nem kell más mint egy üveg tequilla, tû, cérna, 4db csipesz, és az az olló amivel a csirkét szoktátok bontani... IDÁIG VICC VOLT!!! KÉRDEZD MEG A DOKIT, NEM LESZ KÉSÕ!!!!!!
miért kell? Milyen fajta kutya? Ha nálatok a szukánál is és a kannál is így volt akkor miért nem tudod? Nem neked kell vágni, hogy mikor és hogyan? Hát azt el kell dönteni de minél elõbb és legfeljebb a kölykök 7 napos koráig lehet legálisan!!!
"A január elsején életbe lépõ új Ávt egyértelmûen tilt minden küllemet érintõ sebészeti beavatkozást, vagyis mostantól fogva a fül- és farokvágás is tilos. "
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek.Hát akár lehet akár nem mi már 9 naposak vagyunk tehát lemaradtunk.De azért akár hogy is az állatorvossal úgy is beszélni kell.:) )
na a sok álszent mint az elõttem lévõ. Miért állatkínzás? egy 2 napos kiskutya meg sem nyikkan a farokvágásnál! Az ivartalanítás meg a mûtétek mennyivel jobbak? Az sokkal jobban fáj a kutyának mint egy fül ami csak porc vagy farok vágás! kérdezõnek: Amúgy a yorkit a kiállításon sem találsz már vágott farokkal!
A kérdező hozzászólása: Köszi.:) Akkor már lemaradtunk.Mi már kilenc naposak vagyunk.:D
1 és 9. válaszolónak. Nem tilos már a farokvágás, újra engedik, de már csak 7 napos korukig.
A kérdező hozzászólása: Ja és köszi a linket.:) Elolvastam.:) Ha tiltják akkor tiltják annyi hogy nem vágjuk le.Amúgy nem tudom hogy ki kérdezte amúgy igen Yorkshire Terrierem van.:)
A kiállítási yorkik farkát 2008-ban már rég nem vágták!!! A szaporítók ellenben igen! aki a linket betette ez 2011-es az új állatvédelmi törvény meg 2012. aug. 01.-én lépett életbe csak egy pár dolog ami 2013 jan.1-étõl fog életbe lépni . Szóval maradjunk abban, hogy farkat aug. 1.-tõl szabad vágatni csak fület nem de ott is vannak kiskapuk ;) De ha érdekel akkor belinkelem az eredetit !
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek.Amikor a kant és a szukát elhoztuk ami 2008-ban volt akkor még vágták nekik.Most a szukának kölykei születtek.Ma 9 naposak gondoltam most már csak meg kéne kérdezni hogy le kell még vágni vagy nem.A másik utcában lakik az állatorvosa majd megkérdezem tõle.Bár ha hét napos koráig lehet akkor kicsit lemaradtunk.Bár, nem tudom.:)
elírtam bocs a 2, 4, 6-os én vagyok!
A kérdező hozzászólása: Köszii.:) )

Tudjuk hogy a világ ugye "tágul". Jó de mi az amiben tágul? Mi van ha sokat megyünk ki mondjuk egy űrhajóval az Űrben? És kimegyünk az űrből? Akkor mibe jutunk?

Tegyük fel hogy végtelen a levegő bent, és az üzem anyag is...

Legjobb válasz: erre senki nem tudja a választ

erre senki nem tudja a választ
A kérdező hozzászólása: Sejtettem.! Akkor ez egy Jackpot kérdés... majd 100-200év múlva remélem azért kapok választ... addig megyek és hibernálom magam! :DD

Az ugy nevezett BARTENDER milyen feladatokat tölt be egy luxus hajón? Vagyis van ez a szakma kör, de nem igazán tudom hogy a BARTENDER-nek mi tartozik a munkakörébe.

Segítségeteket előre is köszönöm !! :)

Legjobb válasz: Nem tudod, hogy mit csinál egy csapos? Elnézést, CSAPOS.

Nem tudod, hogy mit csinál egy csapos? Elnézést, CSAPOS.
A pult mögött áll és italokat ad ki, koktélokat készít.

Miert van az hogy egy pendrive sem "teljes egeszen"? Ugy ertem hogy a 4gb pendriveomra csak 3.66gb tudok rakni, a 16gb pendrivemre pedig csak 15gbot tudok rakni. Miert van ez? Mit lehet csinalni?

Legjobb válasz: Mert a gyártók idióta módon nem 1024-et használnak váltószámnak, hanem 1000-et. Ez azt jelenti, hogy 1 giga náluk 1000 mega, 1 mega 1000 kB, 1 kB 1000 B. Tehát mire a számolás végére érsz, már csak 3.72 giga a valós mérete. A maradék szabad hely pedig a formázás miatt veszik el. Semmit nem tudsz csinálni vele.

Mert a gyártók idióta módon nem 1024-et használnak váltószámnak, hanem 1000-et. Ez azt jelenti, hogy 1 giga náluk 1000 mega, 1 mega 1000 kB, 1 kB 1000 B. Tehát mire a számolás végére érsz, már csak 3.72 giga a valós mérete. A maradék szabad hely pedig a formázás miatt veszik el. Semmit nem tudsz csinálni vele.
A kérdező hozzászólása: :((
Tartalom jegyzéke is van a pen drive-nak, ez is elfoglal némi területet....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!