Találatok a következő kifejezésre: Mikor van Úgy tudom, hogy (354 db)

De milyen hiabüzenetet kapsz? vagy mit ír ki egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Semmilyen hibaüzenetet nem kapok, nem ír ki semmit. Rákattintok, megy a homokóra (tölt) aztán abbahagyja a töltést spontán és nem indul a játék. Azt hallottam hogy ez lehet a HD monitortól is.
Nem attól van, ha újratennéd a windowst simán menne minden. Nekem is volt ilyen. Fent volt 1 játék faján ment, aztán letöröltem. Idõközben jöttek lefelé ezek az automatikus frissítések, mondom 2 hónap után felteszem újra a játékot. Fel is ment, de ugyanez volt mint neked.

A fekvőtámasz mire megy? Úgy tudom hogy bicepsz, hát, mell. így van?

Legjobb válasz: Bicepsz semmiképp. Tricepsz, mell, váll, hát.

Bicepsz semmiképp. Tricepsz, mell, váll, hát.
Felkar, váll, mell, hát
A kérdező hozzászólása: köszi
mint az elsõ. De azért azt hozzátenném, hogy nem túl hatásos gyakorlat...

Informatika egyetemen miket tanulnak, mert ugy tudom hogy nem csak programozást van még mellé egy csomó matek meg gondolom, hogy az office -okal is foglalkoznak 1 bemutatót 1 táblázatot stb. jól gondolom?

Legjobb válasz: "Olyan sincs, hogy office, hogy jut valakinek eszébe, az csak egy program az ovisoknak. Ha szövegszerkesztés akkor tex, latex." LoL. Azért nincs Office, mert nem tartozik a munkádhoz, szakmádhoz, amire szükséged van, feltételezik, hogy ki tudod guglizni. Mellesleg igen sok felnõtt ovis dolgozik akkor az irodákban, szegény visszamaradott titkárnõk és aktatologatók... Ha szövegszerkesztés akkor notepad2, látod, én is tudok buta, arrogáns hülyeségeket mondani.

"Olyan sincs, hogy office, hogy jut valakinek eszébe, az csak egy program az ovisoknak. Ha szövegszerkesztés akkor tex, latex." LoL. Azért nincs Office, mert nem tartozik a munkádhoz, szakmádhoz, amire szükséged van, feltételezik, hogy ki tudod guglizni. Mellesleg igen sok felnõtt ovis dolgozik akkor az irodákban, szegény visszamaradott titkárnõk és aktatologatók... Ha szövegszerkesztés akkor notepad2, látod, én is tudok buta, arrogáns hülyeségeket mondani.
Nézd, aki szerint az Officet csak ovisok használják, de bezzeg a tex, azzal nem sok szakmai értékû vitát látok a jövõben. Elvakult arrogáns balf*sz, akibõl sajnos túl sokat termel ki az egyetem. Tudom, mi az a tex, de hogy jön ez ide? Mindkettõvel lehet szöveget szerkeszteni, azért ennyi hasonlóságot még a te csökött agyad is felismer gondolom.
Elég sok mindent kell tanulni iylen helyeken, nem csak informatikát.
Office nem nagyon van. Azt majd hogy nem csak a titkárnõk használják(erõs túlzás). Arra pedig bõven elég a középiskolai info óra. Amúgy nekünk egyik fél évben volt egy minimális excel programozás, de ennél több office-ra nem kell számítani. Az, hogy mit tanulnak szakonként változik. A programozás, matek, algoritmus- számelmélet mindenhol alap. Utána jönnek hozzá a szak sajátosságának megfelelõ órák.
Innen is lehet tájékozódni kicsit, hogy milyen tárgyak is vannak mondjuk az ELTE IK-n és azok mit is tartalmaznak: http://www.inf.elte.hu/karunkrol/oktatas/tantervek/Lapok/tan..
A kérdésedet megválaszolták. Office nálunk csak a Solverre szûkült, az is csak operációkutatással kapcsolatban és csak érintõlegesen. Egyébként rengeteg matematikai tárgy (fõleg analízis, lineáris algebra, diszkrét matematika, matematikai logika), sok programozáselméleti tárgy (algoritmusok, mesterséges intelligencia, fordítóprogramok, párhuzamos programozás), illetve programozási nyelvek, de ez utóbbiak nem a leghangsúlyosabbak lévén, hogy programozási nyelveket bárhol bármikor meg tudod tanulni, akár otthon könyvekbõl vagy a netrõl is, a lényeg úgyis a gyakorláson van. A többi elméleti tárgy is inkább arra jó, hogy egy bizonyos programtervezõi- és fejlesztõi szemléletet adjon, illetve a matematika esetében egy biztos alapot amit különbözõ fejlesztéseknél esetleg felhasználhatsz. Egy programozó matematikus.
A kérdező hozzászólása: A kérdésem már senkit se érdekel ?:)
Na nem fogok itt veled vitatkozni, mert van aki dolgozik is. :D De nem tudom, hogy most magad jellemzed-e, mert ha igen, akkor megértem, hogy ilyen morcos vagy, egyéb esetben nem tudom milyen logika alapján állítasz fel a szakmai hozzáértésemrõl képet, mikor se engem, se egyetlen egy munkámat még nem láttad, de te biztos ilyen új generációs programozó van, ezt is egyetemen tanítják? (ne válaszolj, úgyse érdekel :D )
És sajnos az ilyen emberek érnek el sikeres karriereket pl multiknál. Hatalmas pofával tudják nyomni a saját álláspontjukat (még ha lenne ilyen, nevezzük inkább érdeknek, mert az álláspont feltételez némi ismeretet), amivel a menedzsmentet pont meg is lehet gyõzni.
Én programozókról beszéltem, hogy nem szokás Office-t használni (fõleg nem tanítani), és sajnállak, hogy nem tudod értelmezni az iróniát, és kulturálatlan jelzõkkel próbálod csökevényes p.nisz méreted kompenzálni. :D Nekem nekem kell bizonyítanom szakmai tudásom, míg te már sikeresen bizonyítottad tudatlanságod, szinte minden oldalon található egy hozzád kapcsolódó kötekedés, ami szakmailag nem állja meg a helyét, úgyhogy köszönöm szépen, de nem kérek a te szakmai értékelésedbõl, mert az igen messze áll a szakmától.
aki infó szakra megy annak az office alap dolog, hogy tudja. Na de mérnök infón a következõket tanítják: -Analízis( azaz ingegrálás, deriválás, mátrixok, utóbbira nagyobb hangsúlyt fektetnek) -egyéb matek cuccok( valószínûségszámítás, számításelmélet) -Fizikát -mikro és makroökonómia -üzleti jog -jelek és jelrendszerek, elektronika, szabályozástechnika, hálózati ismereketeket, -programozás:( elsõ félév c nyelv második c++), de majdnem ninden félévben van szoftverlabor, meg egyéb helyek, ahol elõjönnek ezek mind) -szoftvertechnológia, operációs rendszerek, képfeldolgozás, adatbázisok) Ezeket mindenki tanulja ha jó veszem ki a bme tantervét. Erre jönnek a szakirányak Alkalmazott informatika szakirány Autonóm irányító rendszerek és robotok szakirány Hálózatok és szolgáltatások szakirány Hírközlõ rendszerek biztonsága szakirány Intelligens rendszerek szakirány Médiainformatika szakirány Rendszerfejlesztés szakirány Számításelmélet szakirány Szolgáltatásbiztos rendszertervezés szakirány Akárhol is vagyunk tuti elõjön a programozás. Office-t meg ahogy mondtam mindekinek tudnia kéne használni. Ha meg a programozáson aggódsz, akkor kezd el most valamilyen nyelven( mivel úgyis ezzel kezded legyen a c nyelv, nem könnyû kezdésnek de hasznos)
iostream megint bizonyította szakmai tudatlanságát :D Nem tudom miért nem hagysz fel a gyk-n lévõ kezdõk butításával. Ugye tudod mi a tex és notepad2 között a különbség? Körülbelül annyi mint C++ és notepad++ között, de neked hiába magyarázná bárki.
A kérdező hozzászólása: Két éve tanulok matek infó szakon középiskolába c-t tanulunk de látom lesz még mit.
Mi c#-ot tanulunk. Office meg ilyenek nincsenek, alap dolgoknak veszik hogy tudod, ezért felesleges berakni egy tárgyra úgy sem tanulna rá senki, mivel azt gondolná tudja, persze nyilván lehetne ott is durva dolgokat tanitani. Nekünk matek annyira nem vészes, van még fizika, elektronika, közgáz. A legnagyobb hangsúly a programozáson van.
Hogy nálunk (SZE) mik vannak, azt konkrétan meg is tudom neked mutatni. Az alábbi linken oldalt válaszd ki a mérnök infó szakot, illetve állítsd be a többi paramétert is. Ez után menj a szûrésre, majd katt a tárgyfelvételi mátrixos linkre. http://neptun.sze.hu/on-line-kiadott-tajekoztatok
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Ügyvéddel ne kezdjki.:D Sajnos tudja a jogait...:D:D
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
na jo csak vicceltem.:D szval beszélj az ügyvédeddel h mit lehetne rolla tudni meg stb...:) sok sikert.:)
Szerintem ne kezdj vele, rá fogsz unni arra az egy-két gyors menetre az iróasztalán, merthogy több ideje nem nagyon lesz rád.
Ne kezdj soha ügyvéddel!! 100 közül 98 szemétláda! Én tudom mert köztük dolgozom..

A 12. hét után, milyen vizsgálat van és mikor? Úgy tudom, hogy van 1 lap, amin rajta van, hogy mikor milyen vizsgálat van, valaki elküldené. A védőnő jelentkezni fog, mert, eddig csak egyszer voltam a 7. h. , most kezdtem 15. hetet.

Legjobb válasz: Szia.én a kiskönyvhöz kaptam egy mappát annak a hátoldalán rajta van,neked most az afp fog jönni 16 hetesen,18 hetesen meg jön a genetikai uh. Boldog babavárást! 30 hetes km

Szia.én a kiskönyvhöz kaptam egy mappát annak a hátoldalán rajta van, neked most az afp fog jönni 16 hetesen, 18 hetesen meg jön a genetikai uh. Boldog babavárást! 30 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ

Mivel mossatok a babaruhakat? Mennyire kell betartani az allergén mentes mosószerek, öblitok használatát? Hány fokon mostok? Úgy tudom, hogy 60 fokon kell minden babacuccot mosni, de mi van akkor ha a címkén meg 30 van? Első babát váró, 34 hkm

Legjobb válasz: Én dreft baby mosószerrel mostam mindent, öblítõt nem használtam, mivel az benne maradna a ruhában. Szinte mindent 30-40 fokon mostam, mert a legtöbb ruha címkéjén ez áll. Ja és vasaltam is a ruhákat, ez tutira fertõtleníti.

Én dreft baby mosószerrel mostam mindent, öblítõt nem használtam, mivel az benne maradna a ruhában. Szinte mindent 30-40 fokon mostam, mert a legtöbb ruha címkéjén ez áll. Ja és vasaltam is a ruhákat, ez tutira fertõtleníti.
A kérdező hozzászólása: Gondolom lesz egy pár folt amivel meg kell birkózni, ezek 30-40 fokon kijönnek?
Én Tomi babyt használok.Lila Coccolino öblítõt.40 fokon szoktam mosni.Általában kijön minden folt.Ha esetleg nem akkor ott van a Vanish szappan és újra a mosógépbe.
Szia, én mindent 60 fokon mosok, akár mennyi is van a ruhán. Vagy sensitive mosószert használok vagy vmilyen babáknak valót(pl. Tomi baby) vagy Arielt. Öblítõt Lenor vagy Coccolino Sensitive-et.
Tomit használok én is, 40 fokon mosok, vasalok is. A hozzátáplálás miatt most már több a folt, azokat Vanish szappannal kezelem.
Folyékony ariel , és sensitiv öblitö, 40 fokon .
Mindent rendes mosószerrel (mikor mi, általában Frosch, most éppen valami Tomi vagy hasonló) mosok 40 fokon, öblítõ helyett ecetet, plusz pár csepp valamilyen természetes illóolajat (levendula, teafa, citronella, ilyenek) használok. Az elsõ garnitúra ruhát, pelust, stb-t mindkét gyereknél kivasaltam, hogy az újszülött érzékeny bõrét ne bántsa semmi, de utána ment be rendesen a mi ruháink közé.
7. vagyok. A foltokra nagyon jó az epeszappan (gallszappan, gallseife), bedörzsölöd vele, és mehet be a mosógépbe.

Az nCore-n vannak RIP fájlok. Na és van ott ojan is hogy: The sims 3 gold edition. Én úgy tudom hogy a RIP programokat nem lehet telepíteni nos akkor minek tölti le az ember?

Erre szeretnék választ kapni az is jól jönne hogyha a telepítést is elmondanátok! Kösz és bocs a hülye kérdésért!

Legjobb válasz: A játék rip-eket is lehet telepíteni, sõt, kell is. A különbség az ISO-hoz képest, hogy kiszedik belõle a feleslegesnek ítéld dolgokat, mint pl az átvezetõ animációk. Mivel ezek tört játékok, a telepítés menete játékonként változó, a hozzá tartozó nfo vagy readme fájlban le van írva.

A játék rip-eket is lehet telepíteni, sõt, kell is. A különbség az ISO-hoz képest, hogy kiszedik belõle a feleslegesnek ítéld dolgokat, mint pl az átvezetõ animációk. Mivel ezek tört játékok, a telepítés menete játékonként változó, a hozzá tartozó nfo vagy readme fájlban le van írva.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezt én is megtaláltam, de maga a szerzõi mûvek kellenének.

Mit csináljak? úgy érzem hogy nem tudok semmit, 1 évem van érettségiig és egyszerüen úgy érzem képtelen leszek leérettségizni!

nem vagyok képes arra hogy sokat tanuljak egy témazáróra föltudok készülni de az hogy én annak a x szeresét megtanuljam érettségi tételekbe nem beszélve szóbelir?l,nem vagyok erre képes és egyre jobban érzem! mit tegyek menjek el szakmára inkább? az az igazság hogy fodrász szeretnék lenni és ahoz nincs szükség érettségire csak mégis jo lenne letenni! ha nem teszem le akkor úgy érzem hogy semmit nem tettem az életbe,ami ér valamit!

Legjobb válasz: Hát, ha ez megnyugtat, én is így érzem. Csak én 2 HÓNAP múlva érettségizek... És vagyunk még így egy páran, de olyankor mindig arra gondolok, hogy tényleg sikerült olyanoknak is, akik hát.., úgymond nem éltanulók, akkor nekem is fog!

Hát, ha ez megnyugtat, én is így érzem. Csak én 2 HÓNAP múlva érettségizek... És vagyunk még így egy páran, de olyankor mindig arra gondolok, hogy tényleg sikerült olyanoknak is, akik hát.., úgymond nem éltanulók, akkor nekem is fog!
Szedd össze magad! Kicsit figyelj az órákon! Esetleg egy kedvenc tanárodnak meg is mondhatod, hogy ezt így érzed. Én is így voltam, aztán átlag hármasra érettségiztem.
Érettségi elõtt a diákok 95%a ezt érzi...én is így voltam....ráadásul nem tanultam semmit. Így is meglett minden 3asra. Nem kell parázni. :)
Meglesz, hidd csak el.Ne parázz.Én is így voltam vele, mondom 120 tételt megtanulni képtelenség.De mégiscsak megtanultam, amikor szorított az idõ 1 nap alatt hat tételt is meg tudtam tanulni.Tölts le régebbi írásbeli érettségiket, töltsd ki õket.Kérdezd meg tanárodat, biztos tudni fogja, én már nem emlékszem az oldal nevére. szóbeli elõtt pedig kezdj el 2-3 hónappal tanulni és sikerülni fog.Figyelj nálunk is 99% átment, az érettségin, úgy hogy szóbelin alig makogtak valamit.

Mikor van peteérésem? Úgy tudom, hogy a menstruáció utolsó napjától számítottan a 9. naptól 8-10 napon keresztül. Ez igaz?

Legjobb válasz: Nem! Ki mondott ilyen butaságot neked? A menstruáció elsõ napjától számított kb. (!) 14. nap környékén 2-3 napig. Persze ez akkor igaz, ha a ciklusaid rendszeresek és szabályosan 28 naponta vannak! De ez sem 100%! De ha veszel egy ovulációs mikroszkópot a gyógyszertárban, akkor pontosan meg tudod majd állapítani.

Nem! Ki mondott ilyen butaságot neked? A menstruáció elsõ napjától számított kb. (!) 14. nap környékén 2-3 napig. Persze ez akkor igaz, ha a ciklusaid rendszeresek és szabályosan 28 naponta vannak! De ez sem 100%! De ha veszel egy ovulációs mikroszkópot a gyógyszertárban, akkor pontosan meg tudod majd állapítani.
A peteérés a mensi elsõ napja -14nap!!! Pl ha 30napos ciklusaid vannak akkor30-14=16 akkor a 16.napon volt. Ha 32 akkor 32-bõl vonsz ki 14-et (peteérés +14 nap =mensi elsõ napja)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!