Találatok a következő kifejezésre: Mikor van Úgy tudom, (513 db)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ezt én is megtaláltam, de maga a szerzõi mûvek kellenének.
De milyen hiabüzenetet kapsz? vagy mit ír ki egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Semmilyen hibaüzenetet nem kapok, nem ír ki semmit. Rákattintok, megy a homokóra (tölt) aztán abbahagyja a töltést spontán és nem indul a játék. Azt hallottam hogy ez lehet a HD monitortól is.
Nem attól van, ha újratennéd a windowst simán menne minden. Nekem is volt ilyen. Fent volt 1 játék faján ment, aztán letöröltem. Idõközben jöttek lefelé ezek az automatikus frissítések, mondom 2 hónap után felteszem újra a játékot. Fel is ment, de ugyanez volt mint neked.
tudnál róla egy képet tenni ?
az ask sztem inkább az angol "kérdezz"-re utal...sztem flash/adblockot kéne beállítani.
fúúú de utálom én is az ASK-ot, és én se tudom h kell eltüntetni
Firefox esetén jobbklikk a menüsor egy üres területére, majd a megjelenõ menüben szedd ki a pipát a nem kívánt Toolbar mellõl. (Ask Toolbar)


A kérdező hozzászólása: can = van. Bocs
Lehet festeni terhesen is, csak vigyázni kell, hogy ne lélegezd be! Esetleg fesd vissza barnára a melírozott tincseket!
Barna szinezövel befested a szõke tincseket.
ha melírod van az nem baj, azt csináltathatod tovább mert a melírnál a festék nem érintkezik a bõröddel (fejbör).De azért várd meg míg elmúlsz 12 hetes!Fodrász vagyok , sok melíros kismama vendégem volt már és nem volt semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ennek a zenének mi a címe? (90-es évekből van úgy tudom)

már több mint 4éve keresném ezt a zenét, de még sose találtam meg :/

Legjobb válasz: Ha a fõcímzenére gondolsz, akkor az a "Won't Get Fooled Again" a Who együttestõl.

Ha a fõcímzenére gondolsz, akkor az a "Won't Get Fooled Again" a Who együttestõl.
A kérdező hozzászólása: Nem, hanem mikor Erick a kocsiban ül és akkor megy az a zene :|( 02:43tól )
Ááh, ez már így segítség volt. :) Parancsolj: http://www.youtube.com/watch?v=girA7GS9hDg Chumbawamba - Tubthumping
A kérdező hozzászólása: NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM !!! :)
Ezer örömmel. :)

A fekvőtámasz mire megy? Úgy tudom hogy bicepsz, hát, mell. így van?

Legjobb válasz: Bicepsz semmiképp. Tricepsz, mell, váll, hát.

Bicepsz semmiképp. Tricepsz, mell, váll, hát.
Felkar, váll, mell, hát
A kérdező hozzászólása: köszi
mint az elsõ. De azért azt hozzátenném, hogy nem túl hatásos gyakorlat...

Tetszik egy fiú, de neki boldog párkapcsolata van vagyis most épp kibékültek, de nem tudom elfelejteni mert azelőtt mikor összevesztek nekem olyanokat mondott el amit még eddig senkinek, mit tegyek? Ugye felejtsem el?

Legjobb válasz: Húha nehéz ügy! Szerintem a srác valamit érezhet irántad ugyanis ha nem érezne akkor nem mondana el neked ilyeneket. Szerintem még õ sem nagyon tudja h mit érez így az érzéseit megkell erõsítened. Állj mellette beszélgess vele minél többet érezze h mellette vagy! Hülyülj vele minél többet akkor még nevettek is, és közeledj hozzá! Szerintem mindenképp megéri a tapasztalataim szerint:) Sok sikert ha van valami és bevált vagy ha nem akkor is mindenképp írd meg légyszi ha kérhetek ilyet! :) Üdv! :)

Húha nehéz ügy! Szerintem a srác valamit érezhet irántad ugyanis ha nem érezne akkor nem mondana el neked ilyeneket. Szerintem még õ sem nagyon tudja h mit érez így az érzéseit megkell erõsítened. Állj mellette beszélgess vele minél többet érezze h mellette vagy! Hülyülj vele minél többet akkor még nevettek is, és közeledj hozzá! Szerintem mindenképp megéri a tapasztalataim szerint:) Sok sikert ha van valami és bevált vagy ha nem akkor is mindenképp írd meg légyszi ha kérhetek ilyet! :) Üdv! :)

A fiam pár nap múlva lesz 5 hónapos. És folyton bőg. Szépen fejlődik, de egyszerűen ha nincs kézben akkor nem hagyja abba a bőgést! Első gyerek elszúrtuk tudom. De bizti van mit tenni. Ugye?

A párom keveset van itthon, segitségem semmi.Fáradt vagyok és nagyon ki vagyok már!Nem képes egyedül lenni még 5 percet sem.Ha nem lát kezd?dik a bömbi....de van hogy már akkor is b?g ha mellette ülök.kÉsz vagyok!Segitsetek!

Legjobb válasz: Az enyém 7-hós és majdnem ue.a helyzet õ nem sír csak nyöszörög amíg valaki fel nem veszi.Aztán ha véletlenül lerakjuk mert ugye egész nap így is sokat van kézben na akkor van gond.Ha nem lát valakit akkor egybõl ordítás van.Mi anyuékkal lakunk úgy hogy dajka van bõven,lehet ez is a baj.Én abban bízok ha már egyedül tud ülni más lesz a helyzet jobban el lesz majd a játékaival és elfoglalja magát.Aztán lehet hogy ezt csak én gondolom így.Kitartást neked !Hátha késõbb javul a helyzet,én is ebben bízom.

Az enyém 7-hós és majdnem ue.a helyzet õ nem sír csak nyöszörög amíg valaki fel nem veszi.Aztán ha véletlenül lerakjuk mert ugye egész nap így is sokat van kézben na akkor van gond.Ha nem lát valakit akkor egybõl ordítás van.Mi anyuékkal lakunk úgy hogy dajka van bõven, lehet ez is a baj.Én abban bízok ha már egyedül tud ülni más lesz a helyzet jobban el lesz majd a játékaival és elfoglalja magát.Aztán lehet hogy ezt csak én gondolom így.Kitartást neked !Hátha késõbb javul a helyzet, én is ebben bízom.
Szia! Az én fiam jövõ héten lesz 5hónapos és pár napja ugyanez a helyzet egy darabig 15-20 perc elvan egyedül aztán csak sír. Van mikor az sem jó ha felveszem akkor is sír. Ráadásul éjjel sem alszik pár hete rendesen.Úgyhogy nagyon együtt tudok érezni veled. Nem hiszem hogy elszúrtad volna. Épp azon gondolkodtam lehet hogy ilyenkor is van növekedési ugrásuk vagy kevés a tejem szóval én sem tudom mit csináljak.Tudom nem tudtam segíteni de talán egy kicsit megnyugtat hogy más is ilyen cipõben jár.
Vígasztaljon az a tudat, hogy pár napja nálunk is ez a helyzet.2-3 nappal ezelõtt szinte egész nap sírt a kisfiam, ha kézben volt ha nem - szerintem a frontok is. Szombaton egy tünemény volt, egyszer sem sírt, csak vidámkodott és mosolygott. Ma pedig ismét egész nap szórakoztatni kellett. Ha már nagyon unja a banánt én lefekszek mellé a földre, éneklek neki vagy tornáztatom - van egy jó kis babatorna dvdnk - vagy csak nevettetem, duruzsolok neki. Ha meg már végképp nem tudok vele mit csinálni hívom az apját. Már, ha otthon van. Kiszámíthatatlan a viselkedése, de egyszer majd elmúlik addig meg hurcoljuk és szeretgetjük. De igazából én is tanácstalan vagyok. Vajon elrontottam valamit. Bár ahogy már más is mondta most lehet erre van szüksége, hisz õ is egy társas lény.
Változnak a babák, változnak az igényeik, johet a fogacska...Új dolgok kezdik érdekelni, unaktozhat esetleg és ezt ki is mutathatja. Ha pedig felveszed, megnyugszik és elfelejti a baját, elterelodik a figyelme rola. Az én kisfiam kb 4-5 hónapos koráig jol elvolt maga is, aztán eygre nyugosebb lett, rovid ideig kototte le valami a figyelmét, soxor nem tudtam egyedul hagyni.Próbáltam kulonbozo helyeken "szorakoztatni", játszószonyeg, kiságy, nagyágy, autósulés, egy darabig mindegyik jó változatosság gyanánt. 6 hónapos korában kijott két fogagacska is, szerintem ez is befolyásolhatja, nyugtalaníthatja.
ne félj, nem vagy egyedül. én is azt hittem elõször, h elkényeztettem a gyerekeimet azzal, h sokat voltak kézben. erõt vettem magamon, és amikor nagyon sírt már akkor vettem fel, addig viszont végeztem a dolgomat. mellettem volt, azt akartam, h lásson, szokja meg, hogy akkor is vele vagyok, ha nem veszem fel. elmeséltem neki, h épp mit csinálok, énekeltem neki, természetesen a gyomrom görcsben volt, meg lelkiismeret furdalás gyötört. de a muszály nagy úr. utána viszont csak vele voltam fél órát. amikor a fiam 2 évre rá megszületett a féltékenykedés miatt volt (és van) a sok hiszti. pedig a fiamat kevesebbszer veszem fel. rengetegszer elmondom nekik, h mennyire szeretem õket. nehéz idõszak. ám most, h nincsenek itthon 2 napja, nagyon rossz. ilyenkor nem érdekel az sem ha hiszti van, csak lássam már õket. (2, 5 éves lány és 9 hós fiú anyukája)
Nálunk is ugyan ez a helyzet. Míg eddig elvolt a játékaival akár 1, 5 órát is most sír, ha leteszem, sír, ha nem lát a 4, 5 hós babám. Cipelem, dobálom, masszírozom, tornásztatom, "táncoltatom", énekelek, bújócskázom, csörgõzök-, hempergek vele. Ha már minden éneket elénekeltem és minden mondókát elmondtam és a karomat is csak sajgó botként érzem leteszem az ágyra a játszószõnyegére a játékai közé és akár mennyire is követelõzik ott hagyom. Van, hogy rájön, hogy tulajdon képpen õ is éppen annyira elfáradt mint és alszik egyet, van, hogy nekiáll játszani az elõbb tanultak mintájára, van, hogy addig bõg míg nem bírom tovább hallgatni és elõbújok a fedezékbõl és akár mennyire is fáradt vagyok megszeretgetem és folytatom a szórakoztatását. KITARTÁS!!!
Sziasztok! Nálunk ugyanez a helyzet! Mi lassan 6 hónaposak leszünk! De hogy ne legyen olyan egyszerü az én kislányom állandóan hasrafordul és ha nem vagyok ott rögtön beleteszi a kisfejét az ágyba és ugy ordit! Amugy visszatud fordulni. Ezt már sajna szándékosan csinálja. Arról nem beszélve hogy forogva már tud haladni az ágyon. A kiságyba abszolút nincs el 5 percig sem. Ugyhogy pár hete megállt nállunk az élet mert semmit nem tudok töle csinállni. Állandóan vele kell lennem. Nem könnyü.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy ilyen sokan válaszoltatok!Kicsit vígasztal a tudat, hogy nem vagyok egyedül ezzel.. : ) de mégis egyyedül vagyok...Jó lenne pihenni kikapcsolódni de ti is tudjátok hogy nélküle nem ér semmit az élet.Puszi nektek!Judit

Mit tegyek? Félek egyedül bemenni az orvoshoz, csak úgy vagyok képes bemenni ha valaki elkisér de csak anyukám van viszont ő dolgozik és nem ér rá. Elsősorban azért is mert a 8 kerületben van és ugye tudjuk az milyen hely

Legjobb válasz: Nem írtad, hogy mennyi idõs vagy, meg azt sem, hogy lány vagy vagy fiú, bár a soraid lányra utalnak. Mellesleg azt sem tudom, hogy miért veszélyes a 8. ker, fényes nappal, az orvoshoz menet. Kísérõnek meg megtenné egy barát, vagy egy barátnõ is. Bemenni a dokihoz úgysem engednék, de a biztonságban éreznéd magad. Különben milyen panasszal szeretnél a dokihoz fordulni? Írd le, hátha tud itt valaki segíteni

Nem írtad, hogy mennyi idõs vagy, meg azt sem, hogy lány vagy vagy fiú, bár a soraid lányra utalnak. Mellesleg azt sem tudom, hogy miért veszélyes a 8. ker, fényes nappal, az orvoshoz menet. Kísérõnek meg megtenné egy barát, vagy egy barátnõ is. Bemenni a dokihoz úgysem engednék, de a biztonságban éreznéd magad. Különben milyen panasszal szeretnél a dokihoz fordulni? Írd le, hátha tud itt valaki segíteni
A kérdező hozzászólása: kényszerbetegség meg pszichózist mondtak , am fiú vagyok 20 éves
Értem, tehát a betegséged miatt félsz. Egyébként otthon mivel foglalod el magadat. Dolgozol, vagy tanulsz még? Vagy ki sem mozdulsz semerre sem? Más rokonod, barátod nincsen? Jut eszembe: ki mondta, hogy ezek a betegségeid vannak, és kezelést kapsz e rá? Vigyáz rád valaki, vagy erre nincs is szükséged?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!