Találatok a következő kifejezésre: Mikor van Úgy (3105 db)

Mit van úgy oda mindennek az érettségitől? Mi van ha nem érettségizem csak egy szakmám van és azzal jól elvagyok? Attól én kevesebb lennék? Mint egy érettségizett? Vagy diplomás? Az is mehet segélyért nem?

Legjobb válasz: Mit van úgy oda mindennek az érettségitõl? Mindenki most írja az érettségit, ebben a hónapban természetes, hogy az egész forum ezzel van tele. Ezen kívül aki nem tud leérettségizni, nos arra nem tudok mit mondani. Egy középiskolát tanulás nélkül ki lehet járni, az érettségin a kettes szintet pedig egy általános iskolás is röhögve eléri. Személy szerint azt gondolom, hogy a szakmunkásokat is érettségiztetni kéne. Mi van ha nem érettségizem csak egy szakmám van és azzal jól elvagyok? Mi lenne? Akkor jól elvagy. Nem tudom, hogy mire ez a felháborodás. Ha jól elvagy, hát jól elvagy. Attól én kevesebb lennék? Mint egy érettségizett? Egy érettségivel biztosan, de amúgy semmivel se. Vagy diplomás? Emberileg õk se értékesebbek, az más kérdés, hogy õk szétszenvedték a fejüket, hogy diplomájuk, karrierjük legyen (nem tisztelet a kivételnek, ugye egyes szakok...). Azért gondolom az neked se lenne vicces, ha egy-egy zh-ra (amibõl van vagy 10 3 hónap alatt) legalább 100 oldalt kéne megtanulnod, tele képletekkel, rövidítésekkel, idegen kifejezésekkel mérnöktanoncként. Az is mehet segélyért nem? Szak/személyfüggõ. Egyes szakokkal nehezebb elhelyezkedni, más szakokért meg kapkodnak. Például gépészmérnökként röhögve válogathatsz a 300 ezer forintos kezdõfizetésû állások között.

Mit van úgy oda mindennek az érettségitõl? Mindenki most írja az érettségit, ebben a hónapban természetes, hogy az egész forum ezzel van tele. Ezen kívül aki nem tud leérettségizni, nos arra nem tudok mit mondani. Egy középiskolát tanulás nélkül ki lehet járni, az érettségin a kettes szintet pedig egy általános iskolás is röhögve eléri. Személy szerint azt gondolom, hogy a szakmunkásokat is érettségiztetni kéne. Mi van ha nem érettségizem csak egy szakmám van és azzal jól elvagyok? Mi lenne? Akkor jól elvagy. Nem tudom, hogy mire ez a felháborodás. Ha jól elvagy, hát jól elvagy. Attól én kevesebb lennék? Mint egy érettségizett? Egy érettségivel biztosan, de amúgy semmivel se. Vagy diplomás? Emberileg õk se értékesebbek, az más kérdés, hogy õk szétszenvedték a fejüket, hogy diplomájuk, karrierjük legyen (nem tisztelet a kivételnek, ugye egyes szakok...). Azért gondolom az neked se lenne vicces, ha egy-egy zh-ra (amibõl van vagy 10 3 hónap alatt) legalább 100 oldalt kéne megtanulnod, tele képletekkel, rövidítésekkel, idegen kifejezésekkel mérnöktanoncként. Az is mehet segélyért nem? Szak/személyfüggõ. Egyes szakokkal nehezebb elhelyezkedni, más szakokért meg kapkodnak. Például gépészmérnökként röhögve válogathatsz a 300 ezer forintos kezdõfizetésû állások között.
mindenki*, néha egy szakma többet ér mint egy diploma, és az állítólag többet ér mint egy érettségi
Egyáltalán nincs mindenki odáig tõle :D Nagyon nagy körülötte a felhajtás, de csak az egész életet befolyásoló célja, a felsõoktatás berkeibe való bekerülés szempontjából van nagy súlya. Önmagában teljesen értéktelen. Maguk a középszintû tesztek általában könnyûek, pláne annak, aki nem csak melegedni járt középsuliba. Nem adnak visszajelzést az érettségizõk valós képességeirõl. Az emelt az már más tészta, annak abszolút van értelme :) Ha te a szakmádból vígan eléldegélsz, akkor [email protected] le tök nyugodtan az érettségit.
Szerintem sok munkahelyen elvárják. Több ismerõsöm is van aki eladó, vendéglátói szakmunkás és a munkahelyen kérték az érettségit is. Ráadásul jó ha van, pl. ha boltban osztályvezetõ csak úgy lehetett az ismerõsöm ha lerakja az érettségit. Szerencsére levelezõi tanfolyamok is vannak ott is lehetséges lerakni. Meg ki tudja, én is gimi után dolgoztam, aztán 26 évesen mentem csak fõsulira. Addig nem érdekelt a dolog aztán megváltozott a véleményem. Szóval szerint jó alap ha valaki megcsinálja az érettségit ha máshogy nem esti/levelezõ suliban.
Akkor lenne értelme az érettségiztetésnek, ha az valóban a diákok megszerzett ismeretirõl adna visszajelzést. A középszintû követelmények a tananyagok egy jó részének még a harmadát sem fedik le. Simán megírhatók volnának viszonylag jóra úgy is, ha elõtte nem melengetnéd 4 évig a s*ggedet az iskolapadban. 1 év BÕVEN elég a felkészüléshez.

Most mit vannak úgy megőrülve a GTA Online-nal?

Elvileg sima multi, de az már volt a 4-ben is meg a San Andreasban. Úgy nyomják mintha olyan lenne, mint a WOW. Amúgy meg nem értem miért nem fejlesztenek egy olyat, biztos oda verne! Az 5 is akkora, h beszarsz!

Legjobb válasz: Kicsit több mint egy sima multi. Olvasd el mit tud: http://gtaplace.hu/hir/1611/gta-online:-gameinformer-hands-on

Kicsit több mint egy sima multi. Olvasd el mit tud: http://gtaplace.hu/hir/1611/gta-online:-gameinformer-hands-on
A kérdező hozzászólása: Kössz

Mit van úgy oda minden tizenéves gyerek a keleti/déli/nyugati pályaudvarért?

nagyon sokan látom/hallom hogy oda járnak vagy beszélik,hogy mennek oda..és rendszeresen...mit lehet ott csinálni? a keletiről meg azt hallottam hogy sok a drogos.. szerintetek miért járnak ennyien oda?:S

Legjobb válasz: Mindegyik mellett van egy pláza.

Mindegyik mellett van egy pláza.
Mivel a közelükben van bevásárlóközpont. A keletiben hogy sok a drogos annak van igazságalapja.Ahányszor ott járok , minden alkalommal drogot akarnak nekem eladni.Ehhez hozzájön a külsõmön a karikás szem és a túl fehér bõr.De nem tehetek róla hogy így nézek ki , mindig ilyen voltam.


Ilyenkor mi van, ugye nem veheti el a kutyám?

Van egy örökbefogadott yorkink. (meg van minden papírja, oltási könyv, szerz?dés stb)

Legjobb válasz: Ha van róla lemondó nyilatkozat, nem hiszem, hogy elvehetik tõled.

Ha van róla lemondó nyilatkozat, nem hiszem, hogy elvehetik tõled.
Inkább maradjanak csak ott a menhelyen. Végülis jó az nekik...Meg, hogy egy életen át ettõl kell félni? Ugyanmár. A menhelyen lévõ kutyák 99% kidobott, leadott, nem pedig elveszett. Ennyi erõvel bárki odamehet egy fajtatiszta kutyához, hogy bocsi, de ez az enyém volt (csak mert tetszik neki vagy jó lenne pénzt csinálni). Mennyi a valószínûsége, hogy pont az eredeti gazdájával futsz össze? Kb. semmi. Elég annyit mondani, hogy x éve vettem. Onnantól kezdve téma lezárva.
Sziklainé Kata! Csak az a baj a mai világban bárki kitalálhatja ezt a szöveget hogy tõlem ellopták, persze. bizonyítsa be az illetõ hogy az övé volt a kutya és akkor hiszek neki, addig én is odamehetek az utcán bárkihez és zaklathatom hogy enyém a kutya, csak hát ellopták. Fõleg egy divatkutyánál mint a yorki, amibõl lassan több van menhelyeken mint gazdánál, de a zaklató, illetõ története több ponton is bukik. Megértem a te nézõpontodat is persze, csak ha nem áll stabil lábakon a történet(TK-es a kutya, de nincs azonosító.....) valószínû kamu. Mert pl ha én lennék ilyen helyzetben hogy másnál látom a régen ellopott kutyámat akkor kapásból mondok ismertetõjeleket is amiket csak én tudhatok meg akinél most van a kutya(bár lehet õ azokat még észre se vette) és nem a törzskönyvvel vagdalózom.
Egyetlen helyrõl, egy bûnszövetkezettõl elkobzott lopott kutyák: http://kutya-baj.blog.hu/2010/09/02/ellopott_fajtiszta_kutyak
szerintem meg csak ingyen yorkit akar:S és ha van lemondó nyilatkozat nem veheti el tõled.
hát akkor ha legközelebb is megtalál küld el a búsba, mert akkor nem lehet az õ tk-es kutyája ha az alapítvány tett bele azonosítót. + ha újra megtalál és nem hagy békén fenyegesd meg te hogy rendõrt hívsz mert zaklat!
Természetesen ha van róla lemondó nyilatkozat, akkor nem veheti el a kutyát. Sõt, van egy karantén idõ, altálában két hét, ez addig van, amíg a gazdája megjelenhet és elviheti. De mivel ez az idõ letelt, semmi joga ahhoz, hogy eltulajdonítsa a kutyát. Gratulálok, biztosan aranyos kutya, ne hagyd magad!
Én akkor sem adnám oda, ha ténylegesen kiderülne, hogy az õ kutyája volt. Nem biztos, hogy ott jobb helye lenne. Nekem miért nem lopták el a kutyámat, meg miért nem vesztettem el? Talán mert figyelek rá és nem hagyom egyedül (ahogy egy kisgyereket se hagynék egyedül)...Úgyhogy ez eléggé minõsíti az adott embert.
na én ezért nem hozok soha menhelyrõl kutyát. nem bírnám elviselni és mindig ettõl félnék, h nem tudhatom mikor jelenik meg valaki érte.
Nem, ilyenkor nem vehetik el.
Norczy, végigolvastad, amit írtam? A kutyus viselkedésének kellene lenni a döntõnek. Ha a kutya ragaszkodik hozzá, akkor a gazdája volt és jó helyen volt. Ha nem, akkor nem. Tehát én azt hangsúlyozom, hogy a kutya viselkedése legyen a döntõ és ne a papírok.
Még valami. Nekünk is mindkét kutya befogadott. Az egyik két, a másik három éve van nálunk. De ha elõkerülne az igazi gazdijuk, akit a kutya örömmel fogadna és bújna hozzá - nem szakítanám el õket egymástól akkor sem, ha a szívem vinnék magukkal. Azonban ha a kutya félne és hozzánk bújna, akkor melegebb éghajlatra küldeném az elõzõ tulajt, akire már nem mondok gazdit.
ma 07:52 A kutya jogilag vagyontárgynak minõsül, ha jól tudom. Bár ha bántottad, az régen rongálás volt, ma meg állatkínzás. Korábbi hozzászólónak: A menhelyek tele vannak, és rengeteg pénz a kutyák fenntartása. A kifutók, az oltások, a táp, sok pénz! A kutyáknak jó a menhelyen, amíg ott vannak! Pár hét! Aztán helyhiány miatt elaltatják õket!!!! Inkább vidd haza ha jó gazdája tudnál lenni neki!!!
A kutya élõlény. És aki kutyát vesz magához és vagyontárgyként tartja, azt lincselni kellene!
Azért gondoljatok bele: mi lenne, ha ellopnák a kutyátokat és a tolvaj eladná másnak. Mondjuk szerzõdéssel. Akkor a szerzõdéssel rendelkezõ új tulajdonostól sosem kaphatnátok vissza a kutyátokat? Ez lenne szerintetek is rendjén? Tényleg várnék választ!
tegnap 11:41 Extrém eset amit írsz, de ha így is lenne akkor a kutya meg lenne bolondulva amikor meglát engem. Ha így lenne akkor vagy megegyeznék az új gazdával, vagy ha hülye, akkor visszalopatnám.
Egyetértek. Ezért kérdeztem legelõször, hogy a kutya hogy viselkedett. És ezért hangsúlyoztam, hogy a kutya viselkedése a döntõ és nem a tulajdonjogot igazoló papír. Egyébként miért lenne extrém eset? Nem hallottál még kutyalopásról? Nem hallottál még arról, hogy lopott kutyát tovább adtak el?
Nem hallottam még róla! :)
A kérdező hozzászólása: A kutyába az alapítvány tett chipet, és tetkó nincs, tehát ezek alapján nem tudjuk beazonosítani. De megvan az elsõ oltási könyve (nálunk újat kapott) amiben hát benne van minden a születésétõl kezdve, azt meg hát csak nem lophatták vele. Köszönöm a válaszokat.
Ha a kutyus nem ismerte meg, akkor lehet hogy nem az õ gazdija. De ha ellopták tõle és utána került menhelyre, akkor a menhely szerzõdése szerintem nem sokat ér. Emberek, élõlényrõl van szó és nem tárgyról! Mindegynek kellene lenni, hogy milyen papírja van, a gazdája a családja, tõle nem lenne szabad elszakítani. Ne a papírt, ne a jogi dolgokat nézzétek, hanem azt, hogy a kutya hogy viselkedik. Legalábbis, ha tényleg szeretitek a kutyát.
Ne foglalkozz az illetõvel. Nem vehetné el, akkor sem ha eredetileg az õ kutyája lenne. Ha találnak egy állatot és menhelyre vagy sintértelepre kerül, 2 hétig csakis az eredeti gazdáját keresik, addig nem is adhatják örökbe. Miután lejár a 2 hét, bárkinek oda lehet adni és az eredeti gazdi (ha mégis elõkerül), nem kérheti vissza. Ráadásul a te kutyádat leadták. Ha megint összefutnál vele, csak sétálj tovább szó nélkül.
A kérdező hozzászólása: A legbiztosabb ha szólok az örökbe adónak, õ intézet mindent, nála volt ideiglenesen a kutya, õ hirdette, õ tartja a kapcsolatot az eredeti gazdival.
Fontos, hogy jóhiszemûen került hozzád a kutya. Ráadásul a jog szerint a kutya csak dolog, nem élõlény, nem úgy fognak ránézni perben, mintha a nõ gyerekét vetted volna el. Ha legközelebb találkozol vele tagadd le az egészet, mondd azt, hogy sohasem találkoztatok és hagyjon békén, ha rendõrt hív, maradj higgadt és mondd azt, hogy életedben még nem láttad ezt az embert és nem tudod, hogy mit akar.
Ha van lemondó nyilatkozat, akkor azt dumál, amit akar. Egyébként nem értelek, ma mindenki hazudik, akár a szemedbe, mi a fenéért nem mondtad, hogy kölyökként került hozzád, ha ennyire szereted? A tolvajtól, ha megtalálják követelheti a kutya értékét.
Amúgy se értem mi jogon vihetné el. Ha van chip, akkor egyértelmû ki a gazdája. De van lemondó nyilatkozat is, ami megint csak egyértelmû dolog.
A kutyus hogy reagált az illetõre?
Én megértem, hogy egy év alatt hozzánõ az emberhez a kutya. De azt is meg lehet érteni, ha valakinek ellopták a kutyáját, szeretné visszakapni, hiszen neki is családtag volt. Sajnos, az örökbefogadásnál megvan ez a rizikó, hogy elõkerül a régi gazdi. Nekem nem lenne szívem elszakítani tõle, ha igaz. Még egy év után sem. Aki igazán szereti a kutyát, az elengedni is tudja, ha szükséges.
A kérdező hozzászólása: A kutya nem ismerte fel, legalább is semmi különös jelét nem mutatta. Nem hinném hogy az õ kutyája lenne, hisz bár egy alapítvány közvetített, de ismerjük a múltját és az oltási könyvébe benne van a tenyésztõ és a tulajdonos neve is. És az az állatvédõ aki intézte a kutyus sorsát, kapcsolatban van a gazdival aki szokott érdeklõdni utána. Én elképzelhetetlennek tartom hogy egy kutya tolvaj leadja a kutyát egy menhelyre és még papírokat is hamisít hozzá. Biztos tévedés, és megértem hogy hiányzik neki a kutyusa, de akkor sincs semmi joga így nekem esni.
Nincs joga elvenni, de mindeképpen jelezd az örökbeadó szervezetnek, hogy ilyen storyba keveredtél! Egyébként is mindig kérnek infókat az örökbefogadóktól, ha bármi gond lenne, õk be tudnak védeni. De csak ha tudnak róla.
Á, nem kell az ilyenekkel foglalkozni! Neki kellene bizonyítania, hogy az övé volt, de nem tudja, mert ahogy írtad, sem tetoválás, sem chip nem volt a kutyában, hanem az alapítvány chippezte be. Ez egyben azt is jelenti, hogy nem TK-s, mert akkor lett volna vagy tetkó vagy chip.
azt nem tudom hogy mit lehet tenni ebben az ügyben de egy biztos azt könnyen ki lehet deríteni hogy az övé-e mert ha az övé törzskönyves akkor egyeznie kell a papíron és a kutyán a chip-nek/tetoválásnak. ha ez stimmel akkor nem tudom mit lehet tenni. De ha nem akkor marad a tietek a kutya. Meg hát remélem a lakcímedet nem árultad el neki, mert az is lehet hogy csak 1 potya yorkit akart és hátha beveszed a maszlagját. Mert az is lehet hogy soha többet nem látod azt az illetõt mert már rég el is felejtett téged.
Köszönöm a válaszokat, nagyon remélem hogy többé nem látom és békén hagyj. (érdekes módon bár nincs tetkó a kutyán, de még is törzskönyves, a MEOE-nél ellenõriztük az adatait, chip meg 6 évvel ezelõtt még nem volt kötelezõ.)
Mondd meg a nõnek hogy ezt benézte, és próbálkozzon a tenyésztõknél, ha ilyen kutyát akar. Ha a kutya nem ismeri fel, akkor bámit pofázhat, kamu az egész!

Hipp 3csomagban mi van? Ugyan az mint a 2-ben?

Legjobb válasz: 8 hó után.Két bébiétel van benne és egy ital+egy Hipp szakálka(elõke).

8 hó után.Két bébiétel van benne és egy ital+egy Hipp szakálka(elõke).
A kérdező hozzászólása: EGYBKNT NAGYON SZUPER, HOGY VOLT ILYEN AJÁNDÉK CSOMAG A ROSSMANBAN:) )!!!ÉS MIKOR LEHET KI VÁLTANI 3 CSOMAGOT??
A kérdező hozzászólása: köszönöm

8 hó körüli babátok miben van? Úgy értem, rugi vagy nadrág+pulcsi? És ha csak sétálni mentek, átöltöztetitek pl. pamut rugiból plüss rugiba, vagy inkább nadrágba meg pulcsiba?

Az én babám 6 hónapos kora óta áll és szinte csak rugdalózója van és a legtöbb pamut. Néha már cikinek érzem kintre a pamut rugit, f?leg hogy már nem kell overall. Vagy ez butaság? Na meg hogy mikortól érdemes leváltani a rugdalózót?

Legjobb válasz: rövid ujjú body, tréning gatyó van rajta+zokni. ha lemegyünk többnyire ráadok egy polót vagy pulcsit, meg nadrágot cserélek

rövid ujjú body, tréning gatyó van rajta+zokni. ha lemegyünk többnyire ráadok egy polót vagy pulcsit, meg nadrágot cserélek
7 hós kisfiam, de már itthon is ujjatlan body + vékony hosszú ujjú felsõ + pamut mackónaci + zokni összeállításban van, sétáláshoz sem öltöztetem át. A rugikat csak alváshoz használjuk.
Én is kb 6-7 hónapos kora óta rugit csak alváshoz használok. Itthon általában body+melegítõnaci+zokni+puhatalpú cipõ, sétához átöltöztetem valami szebbe.

Hogy engeszteljem ki az asszonyt? Mit van úgy oda?

az a helyzet,hogy tegnap jó hosszú fárasztó napom volt, és este amikor eksön volt, és õ lovagolt rajtam olyan nyugodtabb módon,én eközben bealudtam egy picit. Sajna ezt észrevette.. most azóta is ki van akadva,de amikor vele fordult elõ ugyanez akkor nekem persze meg kellett értenem 1 szóra......

Legjobb válasz: wow.

wow.
B*zd meg, viccen kívül :)
Y like a boss ja nem
xD vicces szituáció lehetett Amúgy vigyél neki csokit:)
Álomba dugtak.
És heggesztõpálcát dugták a töködbe, hogy alva álljon, vagy szimplán leeresztett mikor elaludtál, és úgy szúrta ki az asszonyod? :)

Mit van úgy mindenki oda a 13. havi fizetésért?

Szerintem hülyegyerekeknek való a 13. havi fizetés, olyanoknak, akik a rendes fizetésüket nem tudják beosztani, hogy az az ünnepekre elég legyen. Fizessenek inkább rendesen 12 hónapon át, minthogy lespórolják a 13.havi összeget, és nagy kegyesen odalökjék karácsonykor. Nem lehet azt megérteni, hogy nulla munkavégzésért egyik cég sem tud fizetni? Ha 13. havit adnak, akkor az az előző 12 haviból lesz lespórolva.

Legjobb válasz: Itt, Ausztriában rendesen kapunk 12 havit, ezen felük adnak 13 és 14. havit is. És nem spórolnak le semmit sem.

Itt, Ausztriában rendesen kapunk 12 havit, ezen felük adnak 13 és 14. havit is. És nem spórolnak le semmit sem.
A kérdező hozzászólása: A cégednek adott, hogy mennyit tud adni egy dolgozónak egy évben - a 13. és 14. havi csak úgy lehet, ha 12 hónapon át azt az összeget visszatartják a fizetésedbõl. (miután a 13. és 14.hónapban nem dolgozol, igy nem termelsz hasznot a cégnek). Ezzel az erõvel eloszthatnák a 13. és 14. havit és hozzáadhatnák a rendes fizetésedhez, nem?
nem tartanak vissza semmilyen pénzt! rendesen kapom 12 hónapon keresztül a fizetést, majd Karácsonykor vagy elõtte, kapok plusz 1 havit! majd 1x még egy havit. ez Magyaroszágon fura, de itt, Ausztriában teljesen megszokott dolog, a magyarok is megkapják, ha normálisan bejelentett állásban dolgoznak.
A kérdező hozzászólása: Nem érted. Mondjuk keresel 6000 eurót egy hónapban. Kpasz 13. és 14. havit is, igy a teljes évi fizetésed 14 x 6000 = 84, 000 euró. Namármost: miért nem fizetnek akkor 12 hónapon át havi 7000 eurót inkább?? Éves viszonylatban ugyanannyi lenne, csak hamarabb jutnál hozzá a pénzhez!
Én értem a kérdezõ logikáját is , de a 13. havi fizu általába bónusz szokott lenni ezzel megköszönve az éves munkáját a munkavállalónak.. De ha így számolod kedves kérdezõ akkor egy rendes bejelentett munkánál számold bele a nettó órabéredbe a szabadságokat, mert annyival kevesebbet dolgozol egy évben..
Igaza van az Ausztriában dolgozónak, a párom is kint dolgozik és õ is kapott 13. havit és hamarosan kap 14. havit is. Az egyiket nyáron adják általában, a másikat karácsony elõtt, bár jól keres, de azért jól jön ez a kis pluszpénz is. :) Már amennyire kicsi, mivel ez a két pluszfizetés kb fél évi kereset Magyarországon.

Ha kidob a pasi azzal a dumával hogy nem szerelmes de jön a legyünk barátok-kal akkor mit van úgy megsértődve ha azt mondom, én csak szexet akarok tőle?

Exem dobott fél év után azzal a dumával hogy nem szerelmes belém viszont nyaggatott hogy legyünk barátok mert fontos vagyok neki.

Legjobb válasz: Én szerelmes akarok lenni!!!!!!

Én szerelmes akarok lenni!!!!!!
sztem egyiket sem kéne csinálni, küld el a fenébe lesz majd másik pasid, z majd jól megdug. Nem kell visszafelé nézni, mert akkor nem látod, ami elõtted van.
A kérdező hozzászólása: nem kell kapcsolat szóval beleférne néhány alkalom, ezért ajánlottam fel neki fiúbarátokra újakra meg nincs szükségem, van elég
hát de most minek erõltetni ezzel a sráccal a szexet? ha ilyen nyomi, hogy megsértõdik, akkor meg pláne nem értem.
A kérdező hozzászólása: senki nem erõltette csak javasoltam neki a barátság helyett mert szerintem több értelme van mint hallgatni a lelki nyomorait amikre nem is vagyok igazán már kíváncsi
persze, hogy nem jogos a részérõl. ennél a LCSB dumánál nagyobb sértést nem mondhat az exének senki. a válaszod rá egyenes és karakán volt, amit nem értékelt az érzékeny kis bu-zi.
Nem lehet h langyi lett a srac? :)

Mit vannak úgy oda az emberek az MSN-től? (tisztelet a kivétel)

Legjobb válasz: jó kérdés.szeretnek beszélni az ismerõsökel vagy be akarnak csajozni/pasizni vagy nem kell cementet hordani othon.

jó kérdés.szeretnek beszélni az ismerõsökel vagy be akarnak csajozni/pasizni vagy nem kell cementet hordani othon.
A kérdező hozzászólása: Miért pont msn? Miért nem skype? Régebb én is msn használtam, de idegesített hogy a mondat mindenféle smylek tömkelege volt.
Én msn-t használok, bár egy nap maximum egy órát. Engem nem zavarnak a kis fejek:D de amennyire én tudom ki lehet kapcsolni, hogy ne jelenitse meg õket.
A smileyk engem is idegesítenek fõleg, mióta leszoktam róluk. Ami meg fontos, facebookon úgyis kiírják, szal Msn-en se vagyok sokkal többet, mint Skypeon - 1-2 hetente fenézek, h ne töröljenek.
Mert csak ezt ismerik, pedig vannak erre alkalmasabb protokollok is.
... mert ez terjedt el. A skype-ot inkább hang-átvitelre használják. Egyébként a világ más részein meg van, ahol épp az msn a "ritkaság". A hangulatjelek tömkelegétõl én is frászt kapok, bár ez inkább "user error", és nem protokollhiba. ;-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!