Találatok a következő kifejezésre: Mikor vagyok legtermékenyebb és a legteméketlenebb (1 db)

Mikor vagyok a legtermékenyebb és a legteméketlenebb?

Legjobb válasz: A naptáros módszer szerint, az elsõ héten nem valószínû a teherbe esés.(Mensi utáni elsõ hét.)De elõfordul olyan is,h valakinek ekkor lökõdik ki a petesejt.Papírforma szerint a mensi idõszak félideje környékén vagy a legtermékenyebb. De minden a peteéréstõl függ!

A naptáros módszer szerint, az elsõ héten nem valószínû a teherbe esés.(Mensi utáni elsõ hét.)De elõfordul olyan is, h valakinek ekkor lökõdik ki a petesejt.Papírforma szerint a mensi idõszak félideje környékén vagy a legtermékenyebb. De minden a peteéréstõl függ!
Olyan nincs, hogy nem vagy termekeny, csak az eselyek kisebbek a terhessegre. Legnagyobb eselyed kb. 14 nappal - nem mindig a kozepidoben! - a menstruacio elott van. Azert, mert a peteeres a altalaban 14 nappal a menstruacio elott tortenik, de ha valakinek 32-35 napos a ciklusa, akkor a peteeres a 20-21-ik napon van. Remelem ertheto. :)
Szia! Én vettem ovulációs tesztet és ennek segitségével próbálom kideriteni a legtermékenyebb idõszakot.
A menses elsõ napjától számított 14-16. nap a legtermékenyebb, normál esetben. De ez mindenkinél más, illetve bármikor lehet érett pete. Van aki menses alatt esett teherbe... Szerintem ne görcsölj erre rá, csak nyugi, hamarabb fog sikerülni:-)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Folyamatosan pozitiv este az ovulációs tesztem. Mitől lehet?

21-dik ciklus napon vagyok. A 14-dik napon leesett a hőm 36,5.re, ekkor lett először pozitiv a tesztem. Előtte csak erős két csíkos volt, de a teszt csík nem volt annyira erős, mint a kontroll csík. Azóta a hőm felment 37,1-re, de az ovu tesztjeim továbbra is pozitivak.

4

Csak késik vagy baba van a dologban?

4 hónapja szültem.nem szoptattam csak 4 hètig a menzim okt.24- én volt meg.azóta semmi.novemberben voltunk együtt megmszakîtàssal de egyszer nem vette ki idöben.ez pont egy hétel az elött történt hogy megjött volna.

5

Késői ovu, duphaston?

Akinek késői ovuja van,annak segített a duphaston?Mármint az én esetemben a 19-20-21. napon van,de 28-29 napos ciklusaim vannak.Itt tud segíteni a duphaston?

2

Gyakori hüvelygomba miatt kialakulhat meddőség?

5

Szent Imre kórházban szűlész/nőgyógyászt tudtok nekem ajánlani?

6

Akinek 2 vagy több gyere van, mindegyik terhességnél ugyanazok a tünetei voltak?

Vagy mindegyik babánál más-más?

6

Ovuláció után már kimutatná?

Ovuláció után a 9. napon vagyok. 25-ös terhességi teszt mikur mutathat legkorábban valós eredményt? a holnap reggel még korai lenne?

4

Volt aki 6 hetesen negatívat tesztelt és mégis volt baba?

Később kimutatta a teszt?És hány hetesen?

4

Egészen egyszerűen nem tudom kiszámolni hogy mikor kellene megjönnie, így hogyan teszteljek?

Szinte minden hónapban az utolsó napokban jött meg 28-29-30-31. októberben utoljára 31.-én jött meg és 5 napig szokott nekem általában tartani. De így nem tudom kiszámolni hogy mikorra ne várjam vagy mikor teszteljek egyáltalán. Online menszesz naptár szerint 29.-én kellett volna megjönnie azaz pénteken, de semmi. Ma csináltam délután egy tesztet ami negatív lett. Nem tudom hány naposak a ciklusaim :(

3

Szerintetek ez terhespocak? /képpel/

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

27

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!