Találatok a következő kifejezésre: Mikor vagyok legtermékenyebb (12 db)

Mikor vagyunk legtermékenyebbek?

A menstruációs vérzés után? vagy melyik idõszakban?

Legjobb válasz: ovulációkor

ovulációkor
+ az azt megelõzõ és követõ kb 3 napban

Mikor vagyok a legtermékenyebb és a legteméketlenebb?

Legjobb válasz: A naptáros módszer szerint, az elsõ héten nem valószínû a teherbe esés.(Mensi utáni elsõ hét.)De elõfordul olyan is,h valakinek ekkor lökõdik ki a petesejt.Papírforma szerint a mensi idõszak félideje környékén vagy a legtermékenyebb. De minden a peteéréstõl függ!

A naptáros módszer szerint, az elsõ héten nem valószínû a teherbe esés.(Mensi utáni elsõ hét.)De elõfordul olyan is, h valakinek ekkor lökõdik ki a petesejt.Papírforma szerint a mensi idõszak félideje környékén vagy a legtermékenyebb. De minden a peteéréstõl függ!
Olyan nincs, hogy nem vagy termekeny, csak az eselyek kisebbek a terhessegre. Legnagyobb eselyed kb. 14 nappal - nem mindig a kozepidoben! - a menstruacio elott van. Azert, mert a peteeres a altalaban 14 nappal a menstruacio elott tortenik, de ha valakinek 32-35 napos a ciklusa, akkor a peteeres a 20-21-ik napon van. Remelem ertheto. :)
Szia! Én vettem ovulációs tesztet és ennek segitségével próbálom kideriteni a legtermékenyebb idõszakot.
A menses elsõ napjától számított 14-16. nap a legtermékenyebb, normál esetben. De ez mindenkinél más, illetve bármikor lehet érett pete. Van aki menses alatt esett teherbe... Szerintem ne görcsölj erre rá, csak nyugi, hamarabb fog sikerülni:-)

Mikor lehet legkonnyebben teherbe esni, menzes elott vagy utan? Vagy hogy szamoljam ki, hogy mikor vagyok a legtermekenyebb?

Legjobb válasz: Két menstruáció között, félidõtájt:) Ugyanis ekkor érnek a petesejtek tudtommal...

Két menstruáció között, félidõtájt:) Ugyanis ekkor érnek a petesejtek tudtommal...
Igen, félidõtájt. De ha a ciklusod mindig ugyanannyi nap, akkor az elsõ napjától számolj vissza 14 napot, és kb akkor. De segít az ovulációs teszt is ebben, meg a hõmérõzés!
én nem bíznék a számolgatásban szóval van okod félni, olyan olyan is elõfordul hogy valaki menstruálás közben esik teherbe:/
Menstruáció alatt és közvetlenül utána a legkevésbé termékeny, a ciklusa közepén a legtermékenyebb. DE ahogy az elõzõ is írja, ez még nem életbiztosítás. Szexuális aktus, orgazmus hatására lehet spontán peteérés, és akkor fütyülhetsz a számokra meg a naptárra, és valóban elõfordult már olyan is, hogy menstruáció közbeni aktustól esett teherbe valaki. Arról nem beszélve, hogy ilyenkor alapból nagyobb a fertõzésveszély, fõleg gumi nélkül, úgyhogy még az egészségét is kockáztathatod, ha ilyenkor szexelsz vele.
Osztom a elsö válaszadó véleményét és nem bíznám a véletlenre és a számokra, föleg hogy megfelelö védekezés ellenére is van , hogy becsúszik a baba. Kérdésed végére válaszolva a legtermékenyebb idöszak a menstruáciô utáni 14 nap körül van .
Akkor a legtermékenyebb, amikor peteérése van. De ez spontán is megtörténhet, ahogy az elsõ, úgy a 28. napon is.
A kérdező hozzászólása: Nincs olyan módszer ami kb egy hónap mulva tudja elvetélni a csajt? Az abortuszon kívül?
Nincs.
"Elvetélni a csajt"? Mibõl gondolod, hogy lány lenne?
Itt már fogalmazási és szõvegértési problémák is vannak azon felül , hogy abszulute nem cagy tisztában a nemi élet rejtelmeivel kedves kérdezõ. Elõször bizonyosodjatok meg , hogy tényleg terhes -e a baràtnõd erre valók a gyorstesztek melyeket patikában és drogériában is megtaláltok. Ha biztos a terhesség akkor lesz idõtök gondolkodni mi legyen. Legközelebb pedig tájékozódni a dolgokról vagy ne szexelj csak szülõi felügyelettel.
Bármikor lehet termékeny egy nõ. Volt olyan, aki menzesze alatt feküdt le a párjával védekezés nélkül, mert azt hitte nem lehet gond, lett egy spontán petérése és terhes lett. Az másik dolog, hogy mai napig nem értem, menzesz alatt, hogy lehet szeretkezni. Kicsit undorodom tõle. A lényeg, ha megfogant a baba, akkor csak abortusszal veszik el, de úgy hallottam, elég kínos és kellemetlen maga az eljárás.
A ciklus 11-12. napja körül.
A várható köv. menstruácuó elsõ napjától visszaszámolva a 14. nap körül. Átlagos 28 napos ciklussal számolva ha visszaszámolsz 14-et, akkor pont a 14. nap jön ki, de ha mondjuk 30 napos a ciklusod, akkor a 16. nap körül várható a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor majd figyelem a félidõt. Különben tényleg kétnaponta kell ilyenkor együtt lenni hogy legyen elég ideje a spermának regenerálódni?
Én már olyat is hallottam nõgyógyásztól, hogy hetente minimum háromszor kell együtt lenni, szóval, ha kiszámolod, akkor nem is muszáj mindig kihagyni egy-egy napot.

Ha pont abban a pár napban mikor a legtermékenyebb vagyok, akkor nyultam be magamnak spermás kézzel hány % esélyem van arra hogy terhes vagyok?

ez kb.6-szor fordult el? az elmult napokban!

Legjobb válasz: Hatszor?? Sokasodik az esély, hát olyan kb = 30-40 % felelõtlen voltál, várd a menszid ha késik akkor teszt!

Hatszor?? Sokasodik az esély, hát olyan kb = 30-40 % felelõtlen voltál, várd a menszid ha késik akkor teszt!
Ha csak gyereket akarsz megbaszlak énDe ha a barätod kell akkor jol szopd le aztän iräny a fürdö szoba és injektäläs csak lene nyeld közbeMajd ujra leszophatod még De azért hagyd nèha megdugni is magad mègha gumival is majd mond el hogy fiu vagy läny lett
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
Na, kozben rakerestem. Az egyik weblap ezt irja a sperma elettartamarol: "Élettartam Vaginában: néhány óra. A méhnyakban 7 nap. A levegõn (függ a melegtõl, szárazságtól stb.) 4-24 óra. A férfi testben 1 hónap." forras: http://www.szexualitas.hu/print.php?id=129&catid=1
Kerdezonek: En is pont ezen lepodtem meg. Butasag ez az 5-7 masodperces elettartam. Amugy mindenfele mast olvasok ezzel kapcsolatban. Van ahol azt irtak, ha megszarad meg akkor is eletkepes, mashol pedig hogy csak amig cseppfolyos, meg volt ahol jo par percet irtak. (De ki van zarva, hogy azonnal, vagy par mp. alatt elpusztulnanak.) Kerdezonek szinten: Ha tutira akarsz menni, hasznalj olyan applikatort ami a Pharmatex huvelykremhez van es tedd bele a cuccot , azt benyomva melyebbre jut a sperma, az ujjadrol feluton "letorlodik" a huvelyfalaval, igy hosszabb az ut a sperma szamara.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolonak irom most olvastam hogy pár orát élnek még törölközön is!Keress rá himivarsejt élettartama!
SziA! Ha jól sejtem , ezek szerint a fiú tudta nélkül szeretnél teherbe esni? Na, mindegy, de így semmi esélyed... A spermium mint irtam az elõbb, elpusztul a levegõn pár másodperc alatt, a nem megfelelõ hõmérséklet miatt(is). Egy példa: a spermiumokat laborokban is petricsészében, steril és testmeleg környezetben tárolják, hogy életképesek legyenek(majd utána gyosfagyasztás, de az most nem lényeg).
A kérdező hozzászólása: együttlét után egyszerre 2-3 perc elteltével!akkor semmi esélyem??
Szia! Fontos lenne tudni, hogy mennyi idõ elteltével nyúltál fel magadnak. Ugyanis a spermiumok átlag 4-7 másodpercig életképesek, ha oxigént kapnak, és ha a testhõmérsékletnél alacsonyabb, vagy esetleg magasabb hõmérséklet éri õket, már kevésbé életképesek.
Szazalekot nem tudok, de van aki hasonloan termekenyitette meg magat, es 4-5.ciklusban sikerult neki csak, addig mindig megjott neki, nem sikerult teherbe esnie. Babat szeretnel?? (Utolso valaszolo: nem kell idiotazni, lehet a kerdezo szeretne teherbe esni!)
A kérdező hozzászólása: Nekem üzenet jön azért mert 2-szer rakok fel egy kérdést, remélem neked letiltás jön ezért a beszólásért!!!!! Lehet hogy te mindent tudsz de tudod mi azaz utolsó esély!!! Idióta
mi a francnak nyúlkálsz fel magadnak idióta barom!!!
A kérdező hozzászólása: Téged még engednek ezen az oldalon fent lenni?

Mikor a legtermékenyebbek a nők? Mensi utáni napokban kisebb vagy nagyobb az esély?

Tisztában vagyok azzal, hogy bármikor teherbe lehet esni, de vannak olyan napok, amikor méginkább,és olyanok mikor kevésbé. Ezek milyen időszakok? És a mensi utáni napok?

Legjobb válasz: igen általában ezt mondják, de a gyakorlat nem igazán ez szóval peteérés után lehet teherbe esni, ha a nõ ismeri magát, akkor õ ezt pontosan tudja, a menstruáció utáni napok? ha hosszú a ciklus, akkor még nincs peteérés, ott a sperma életképessége már a meghatározó, mert pár napig el tud éldegélni, maradjunk annyiban, nem volna gond a netet tanulás és érdeklõdés céljából is használnád, az jó lenne N

igen általában ezt mondják, de a gyakorlat nem igazán ez szóval peteérés után lehet teherbe esni, ha a nõ ismeri magát, akkor õ ezt pontosan tudja, a menstruáció utáni napok? ha hosszú a ciklus, akkor még nincs peteérés, ott a sperma életképessége már a meghatározó, mert pár napig el tud éldegélni, maradjunk annyiban, nem volna gond a netet tanulás és érdeklõdés céljából is használnád, az jó lenne N
fizetésnapkor
Peteéréskor. 28 napos ciklus esetén ez általában a 14. nap környékére esik.
ja oculációkor
ovuláció. így
oculáció :D :D :D Hangosan röhögök, ez nagyon aranyos elírás volt! :D :D
A kérdező hozzászólása: akkor menszesz után nem olyan nagy az esély?

Mikor vagyok a legtermékenyebb?

Nagyon rendszertelen a menstruációm,na de azt szeretném kérdezni hogy mikor megjön utánna kb.hanyadik nap nem nagyon szabad szeretkezni?Mármint a legtermékenyebb napokra,napra gondolok.

Legjobb válasz: ha rendszertelen akkor nem lehet megmondani, hõmérõzni kell, olvass utána neten. akiknek rendszeres, 28 napos a ciklusuk, 14. napon ovulálnak.

ha rendszertelen akkor nem lehet megmondani, hõmérõzni kell, olvass utána neten. akiknek rendszeres, 28 napos a ciklusuk, 14. napon ovulálnak.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat de mit jelent az hogy hõmérõzni kell? Akkor ugye a mestr.elsõ napjától számítva a 14 nap?:) Kérlek erre válaszolj :)
nem véletlenül írtam hogy olvass utána, én sem tudom pontosan. a google válaszol.
ovuláció azaz peteérés után a hõd emelkedik pár tizedfokkal, majd mensi alatt leesik, kivéve, ha terhes vagy mert akkor fennmarad. ezért szokták mérni a hõt, reggel kell, mindig azonos idõben, pl hüvelyben. ciklus.hu-n utánaolvashatsz és a mensidet is követheted, így könnyebb belõni hogy mikor volt ovu. csak akkor van 14. napon az ovu, ha a cikusaid 28 naposak. ha 30 naposak akkor 15-16. napon van stb. de mivel a tiéd rendszertelen így nehezebb megmondani. mindenesetre érdemes orvossal is beszélni, hgoy vajon mitõl rendszertelen és érdemes lenne rendbehozatni. cickafark tea általában jót tesz a rendszertelen mensi beállítására, viszont csak peteérésig szabad inni, mert terhesség alatt tilos inni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
de ne erre alapozd a védekezést.

Melyik a legtermékenyebb nap? Mikor alacsonyan van a ho, vagy mikor elkezd emelkedni?

Elèg eltèro dolgokat olvasok.Van aki szerint az alacsony(abb) vagy stagnàlo testhomèrsèkletnèl.Aztàn mikor elkezd emelkedni,az màr a progeszteron szint novekedése miatt van,azaz tul van a No az ovulàcion.Most meg azt olvastam,akkor kell belehuzni,mikor làtom,hogy kezd emelkedni a reggeli homèrsèkletem.Most mikor?:) Ha màr emelkedik ès akkor vagyunk egyutt,kèso?

Legjobb válasz: A termékeny idõszakban legyetek együtt naponta-kétnaponta, és akkor nem tudjátok elkerülni. Sajnos a hõgörbébõl csak utólag lehet megállapítani az ovulációt, az meg már késõ... Amúgy én úgy tudom, hogy az ovu napján leesik a hõ, és aztán megy feljebb. Tehát mikor már elindul felfelé, akkor már túl vagy rajta. Viszont ezt is csak pár nappal késõbb látni. Sok görbét láttam már, és nem mindenkinek esik annyira le látványosan a hõje, így inkább az emelkedésbõl lehet saccolni. Szóval ha elõre szeretnéd tudni az ovud napját, akkor a hõvezetéssel nem sokra mész. Inkább ovutesztelj, vagy amit az elején írtam, hogy abban az idõszakban, mikor várható, rendszeresen legyetek együtt 1-2 naponta.

A termékeny idõszakban legyetek együtt naponta-kétnaponta, és akkor nem tudjátok elkerülni. Sajnos a hõgörbébõl csak utólag lehet megállapítani az ovulációt, az meg már késõ... Amúgy én úgy tudom, hogy az ovu napján leesik a hõ, és aztán megy feljebb. Tehát mikor már elindul felfelé, akkor már túl vagy rajta. Viszont ezt is csak pár nappal késõbb látni. Sok görbét láttam már, és nem mindenkinek esik annyira le látványosan a hõje, így inkább az emelkedésbõl lehet saccolni. Szóval ha elõre szeretnéd tudni az ovud napját, akkor a hõvezetéssel nem sokra mész. Inkább ovutesztelj, vagy amit az elején írtam, hogy abban az idõszakban, mikor várható, rendszeresen legyetek együtt 1-2 naponta.

Mit is jelent az hogy peteérés? Peteérés = legtermékenyebb napok? Peteéréskor vagyunk együtt akkor a terhességnek nagyobb valoszínűsége van? Vagy hogy is van ez?

Ne nézzetek hülyének!

Legjobb válasz: Minden nõnek van 2 petesfészke,ebben meghatározott mennyiségú pete.Ezek közül 1-2 minden hónapban megérik,tehát meg lehet termékenyíteni,és kilökõdik a petefészekbõl.Elindul a petevezetéken a méhbe.Nah ez az az idõszak,ami 28 napos ciklus esetén a 12-15. nap környékén kezdõdik,és alkalmas a pete megtermékenyítésére.Az érett pete néhány napig megtermékenyíthetõ,majd már alkalmatlan lesz rá,és menstruáció kíséretében távozik.A mensi a leváló méhnyálkahártyát kísérõ vérzés.A méhnyálkahártya akkor válik le,ha nem ágyazódott bele megtermékenyült petesejt,tehát nincs magzat.Ezért a baba alapvetõ és kötelezõ jele a nem jelentkezõ mensi. Persze vannak kivételes esetek.Pl orgazmus is válthat ki spontán peteérést.

Minden nõnek van 2 petesfészke, ebben meghatározott mennyiségú pete.Ezek közül 1-2 minden hónapban megérik, tehát meg lehet termékenyíteni, és kilökõdik a petefészekbõl.Elindul a petevezetéken a méhbe.Nah ez az az idõszak, ami 28 napos ciklus esetén a 12-15. nap környékén kezdõdik, és alkalmas a pete megtermékenyítésére.Az érett pete néhány napig megtermékenyíthetõ, majd már alkalmatlan lesz rá, és menstruáció kíséretében távozik.A mensi a leváló méhnyálkahártyát kísérõ vérzés.A méhnyálkahártya akkor válik le, ha nem ágyazódott bele megtermékenyült petesejt, tehát nincs magzat.Ezért a baba alapvetõ és kötelezõ jele a nem jelentkezõ mensi. Persze vannak kivételes esetek.Pl orgazmus is válthat ki spontán peteérést.
A peteérés a ciklusod középidejében van, kb. 24 óra alatt kell megtermékenyíteni a petesejtet. Ha 28 napos a ciklusod, akkor általában a 14. napon, de eltérhet egyéntõl függõen. Az ovulációs tesztek megmutatják, hogy neked mikor van. A legtermékenyebb napod a PÉ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!