Találatok a következő kifejezésre: Mikor végzodik a a Markízán a (1 db)

egyszer


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a címe annak a műsornak, amit régen (azt hiszem) Ördög Nóra vezetett és az az rtl klubon ment?

Ilyen gyerek ügyességi versenyek voltak, gyerekcsapatok küzdöttek egymással, de nagyon kicsi voltam, mikor ezt vetítették, csak annyira emlékszem, hogy abból a csapatból amelyik nyert, egy gyereket beküldtek egy ilyen labirintusba, vagy barlangba, vagy valami ilyesmibe, és meg kellett neki keresni valamit, talán egy medált. Viszont előfordult hogy véletlenül rátalált a boszorkányra, és ilyenkor ha volt a gyereknél keksz, azt odaadta a boszinak és ment tovább a játék, viszont ha nem volt nála keksz, akkor a boszi kivitte a labirintusból és elvesztette a játékot... Na, valaki felismerte a műsort a leírtak alapján? :D

4

Melyek azok a Heti Hetes-epizódok, ahol hosszabb ideig a magyar "szélsőjobbot" "osztják"?

főleg a Jobbikra gondolok, de érdekelne bármely nemzeti médium elleni kirohanásuk

0

Miért nincs felirat a Mindigtv-s Tv-n?

Van nekem egy szép új samsung led Tv-m ami képes fogni a digitális és analóg jelet is. eddig semmi probléma, még a szinkron nyelvet is át tudom állítani eredeti hangra, már amelyiknél lehet, de a felirattal bajba vagyok mert hiába van bekapcsolva nem jelenik meg :( és nem tudom miért, pedig azt is sugározák a digitális adással együtt.
Tudom hogy teletexten is van felirat, de mondjuk ha én AXN en nézek eredeti nyelven egy filmet és szeretnék hozzá feliratot akkor az nem megy mert nincs az axn-nek teletextje. Várom az ötleteket hogy mi lehet a probléma.

2

Mikor lesz a TV2-n időjárás jelentés? Milyen időpontokban szokott lenni?

3

Venni akarok egy Samsung UE40EH6030 TV-t, ugye van rajta Enternet csatlakozó, az mire szolgál? Lehet rajta netezni?

0

Az Éjjel nappal Budapest Lalija a valóságban is ilyen életképtelen tróger?

1

Az X-Faktorban miért van ez?

Gyűlölöm ezt a műsort a kétszínűsége végett de még sem értek egy dolgot. Miért kerülnek csak be a döntőbe meg tovább a műsorban csak ilyen nyálgépek pop zenékkel? De ha persze ha egy Dubstep vagy morden rock vagy akár rap zenével próbálkozik valaki az egyből kiesik! A zsűri sz*r vagy csak eleve így van megírva a forgatókönyv?

4

A Beugró: Pizzafutár szituáció fent van akárhol az interneten?

Hatalmas kedvencem, de akárhogy kerestem, nem találtam. Zsíros disznótoros pizza, Szabó Győző piros ingben volt, ha jól tudom! Talán zsebszöveg. Valaki esetleg nem találkozott vele?

1

Nem lehet tudni, hogy a DIGI TV-nél lesz-e valamikor a közeljövőben RTL 2?

2

Tudtok régi minimax-os mesék címeket mondani?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!