Találatok a következő kifejezésre: Mikor végzik vércukor (2 db)

Munka után mikor végzek már teljesen lemegy a vércukor szintem és rosszul érzem magam mi az ami a leggyorsabban helyrerak, és segít ( több megoldás is érdekel)?

Legjobb válasz: Nem írod, hogy mettõl meddig dolgozol, és munka közben tudsz-e enni mert nyilván az is megoldás lenne, ha menet közben le tudnál tolni legalább egy szendvicset, vagy müzliszeletet. Munka elõtt is egyél rendesen. A leggyorsabban pedig pár szem szõlõcukor rak helyre.

Nem írod, hogy mettõl meddig dolgozol, és munka közben tudsz-e enni mert nyilván az is megoldás lenne, ha menet közben le tudnál tolni legalább egy szendvicset, vagy müzliszeletet. Munka elõtt is egyél rendesen. A leggyorsabban pedig pár szem szõlõcukor rak helyre.

Mikor végzik a vércukor terhelést?

Legjobb válasz: Az elsõt a 16. héten, utána 20

Az elsõt a 16. héten, utána 20
Elküldte, pedig nem fejeztem be:) A következõ meg a 26. héten van. Üdv
Szia! Nekem csak a 26.héten csináltak mind a három terhességem alatt, de ez mindenhol változó.31hetes kismama:)
Nekem is 26 hetesen csinálták.
szia! nekem a 25 héten csinálták meg.de valami borzasztó élmény volt számomra!szerencsére nem kellett meg innom még egyszer, mert ha meg kellett volna biztos a wc-én kötött volna ki!szóval készülj fel nagyon rossz!üdv egy 34hetes kismama:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!