Találatok a következő kifejezésre: Mikor várhatom mozgást (2 db)

Mikor várhatom a mozgást a babánál 15hetes és 2napos vagyok!?

15hetes és 2napos vagyok,de eddig nem éreztem még semmit.Elvileg 2dik terhességem ez,mert az elöz? abortusz volt.

Legjobb válasz: Szia. Ebben az esetben ez nem jelent semmit. Elsõ igazi terhességnél általában 17-22 hét között. Majd fogod érzeni, ne izgulj. Én 17 hetesen éreztem elõször. És eleinte még nem minden nap fogod érezni a mozgását. Gratulálok. Üdv, 38 hetes kismama

Szia. Ebben az esetben ez nem jelent semmit. Elsõ igazi terhességnél általában 17-22 hét között. Majd fogod érzeni, ne izgulj. Én 17 hetesen éreztem elõször. És eleinte még nem minden nap fogod érezni a mozgását. Gratulálok. Üdv, 38 hetes kismama
Nekem is az elsõ terhességem vetéléssel végzõdött:( A másodiknál éreztem a babamozgást a 16. héten:) Most a harmadikkal a 10. hétben vagyok. Még nem érzem:) ))) Boldog babavárást!
Szia! Nekem az elso terhessegem, egy abortuszon mar en is tul vagyok. 17 hetesen kezdtem el erezni a babam apro mozdulatait...azota egyre tobbet ficankol! majd meglatod milyen jo erzes!! Boldog babavarast!: 20 hetes kismama
Szia én csak 20 hetesen éreztem elõször, ugyhogy ne aggódj van még ideje.
Szia!! Nekem is az elsõ vetéléssel végzõdött. Most kb a 19-20. héten éreztem valamit itt-ott. Szerintem még van idõd...

Mikor várhatom, hogy érezni fogom a picikém mozgását?

13 hetes vagyok. UH-on már szépen "kalimpál", de én még nem érzem. Mikor fogom érezni, és fel fogom ismerni, hogy ez ??

Legjobb válasz: Még egy picit türelmesnek kell lenned. :) Nekem mindenki azt mondta, hogy elsõ babánál majd csak a 20. héttõl fogom érezni... Hát, megéreztem a 18. hét elsõ napján, azóta pedig minden nap jelzi, hogy köszi, jól van. :) De a 16. héttõl már érezheted, sokszor észre sem vesszük, hogy õ mozog. :)

Még egy picit türelmesnek kell lenned. :) Nekem mindenki azt mondta, hogy elsõ babánál majd csak a 20. héttõl fogom érezni... Hát, megéreztem a 18. hét elsõ napján, azóta pedig minden nap jelzi, hogy köszi, jól van. :) De a 16. héttõl már érezheted, sokszor észre sem vesszük, hogy õ mozog. :)
15. héttõl el kezdheted figyelni (én 14+5naposan éreztem elõször, pedig akkor még nem is vártam) és szerintem 18. hétig minden bizonnyal be fog jelentkezni. ha nem max. a 20.-ig
15-hetesen éreztem elõször, de még akkor nem voltam biztos benne, hogy õt érzem de most már 19-hetesen tuti hogy õ volt. Boldog babavárást. Majdnem lemaradt elsõ baba.
én 15 hetesen éreztem õt, és rögtön tudtam, hogy õ az. vékony vagyok, ezért lehetett, és nekem is nagyon kalimpált a 12 hetes uh-n. 20. hétig csikizte az oldalamat, aztán 20 héttõl rugdosott, de már ugy, hogy Apuka is érezte, azóta mindennap rugdos, fõleg este, de napközben is érzem.
ja elsõ baba
Elsõ babánál 16. héttõl bármikor. Ha vékony a hasfalad akkor hamarabb ha nem akkor inkább a 20. hét felé lesz egyértelmü.
Szia! Ne izgulj! Persze könnyû ezt mondani, én is már alig vártam (: A 16.héttõl már el lehet dönteni, hogy tényleg õ mozog e. Sõt én 15 hetesen éreztem ráadásul elsõ babánál. Igazából semmihez nem hasonlítható, ami amúgy zajlik benned.
13:49 vagyok nekem is elsõ baba. kezdem azt gondolni, hogy semmi köze hozzá, hogy hanyadik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!