Találatok a következő kifejezésre: Mikor válik a baba neme, (135 db)

Mi lehet a baja? Nem ertem! Valaki lecci segitsen! Nagyon rossz most ez igy! (tobbi lent)

az egyik haverom atjott hozzam aludni es akibe szerelmes vagyok fiuval beszelgetett, de nem tudom, hogy mit! :( a haveromat elkuldtem a pi...ba, mert a cicafiu csak annyit irt, hogy: "szep estet, szia :)" es nem tudom, hogy mi lehet a baja! :'( valami baja van! csak azt nem tudom, hogy mi...valaki segitsen!! mit csinaljak??? :'( nagyon rossz most! :'(

Legjobb válasz: írd le értelmesen újra

írd le értelmesen újra
A kérdező hozzászólása: na...van egy fiu, akibe szerelmes vagyok es ma jott at haverom aludni hozzam! elmentem egy fel orara es a haverom azonnal kapott az alkalmon es irt annak a fiunak, akibe szerelmes vagyok! amikor vissza mentem tok fura volt! ereztem rajta, hogy baja van! de nem tudtam kideriteni, hogy mi es most elment aludni! :'( es nem tudom vele megbeszelni! :'( most mit csinaljak?
A kérdező hozzászólása: marmint az a fiu volt furi, akibe szerelmes vagyok! a haveromat "haza"kuldtem!

Mit hallottatok a baba nemének ingával való meghatározásáról?

Tegnap hallottam, hogy ha egy nyakláncot/fémmedált zsinóron a pocakunk fölé lógatunk vagy körben, vagy ide-oda kezd el mozogni. Ha körbe megy lányt várunk, ha ide-oda akkor fiút. Állítólag mindenkinek bejön :) Én 13 hetes vagyok, még nem tudom kit várok és er?teljesen körbe-körbe kezdett mozogni. Esetleg ha van kedvetek kipróbáljátok és elmesélitek a tapasztalataitokat? F?leg annál lenne érdekes aki már tudja a gyerek nemét. Tényeg meglep?, nem gondoltam volna, egész nagy er?vel leng a medál. Én b?rnyakláncon lév? fém (nem nemes fém) medállal csináltam.

Legjobb válasz: Szia! A pontos ingázáshoz egy jegygyûrût kell aranyláncra akasztani és úgy megnézni.Ha kört ír le lány,ha oldalra inog akkor fiú.Ezt meg lehet csinálni a pocak fölött is,és a jobb kéz fölé tartva pedig meg lehet nézni hogy hány gyerek lesz összesen és hogy azok milyen nemûek lesznek.Megmutatja a már meglévõket is. Mi teszteltük.Mikor terhes voltam fiút mutatott,az UH lányt mondott, fiú lett.Szomszédasszonynak fiút mutatott,ott az UH is azt.Anyukámnak megnéztük hogy megmutatja-e hármunkat,és abban a sorrendben mutatta ahogy megszülettünk.DE ha egymásután csináltuk ellenõrzésképp már mást mutatott,szóval ha meg is csinálod ne éld bele magad,mert szerintem ez egy jó szórakozás,minthogy valós is legyen.Az hogy nálunk mûködött,szerintem csak mázli...

Szia! A pontos ingázáshoz egy jegygyûrût kell aranyláncra akasztani és úgy megnézni.Ha kört ír le lány, ha oldalra inog akkor fiú.Ezt meg lehet csinálni a pocak fölött is, és a jobb kéz fölé tartva pedig meg lehet nézni hogy hány gyerek lesz összesen és hogy azok milyen nemûek lesznek.Megmutatja a már meglévõket is. Mi teszteltük.Mikor terhes voltam fiút mutatott, az UH lányt mondott, fiú lett.Szomszédasszonynak fiút mutatott, ott az UH is azt.Anyukámnak megnéztük hogy megmutatja-e hármunkat, és abban a sorrendben mutatta ahogy megszülettünk.DE ha egymásután csináltuk ellenõrzésképp már mást mutatott, szóval ha meg is csinálod ne éld bele magad, mert szerintem ez egy jó szórakozás, minthogy valós is legyen.Az hogy nálunk mûködött, szerintem csak mázli...
van ilyen, de szerintem ez butaság, lutri az egész
Én azért hiszek benne. Anyukámnak megmutatta sorban, ahogy következünk a tenyere felett. Fiú, lány, fiú. Nekem 3 gyermeket mutatott lány, lány, fiú sorrendben. Az elsõ már bejött. A hasam fölött is lányt mutatott, mikor kismama voltam.
Nekem kisfiút mutatott, és 1000% hogy kislányunk lesz. :) De hallottam hogy van akinek bejött. Minden esetre nem szabad tutira venni. Gratula a babához! 32 hetes pocakos
Én nagyon sok emberen kipróbáltam és mindenkinek azt mutatta ami van neki. Nekem is megmutatta a 2 lányt és 3.-ra fiút mutat. Ma szellemcsikos amit teszteltem, jó lenne ha most is igazat mutatna az az inga. :-)
Bocs az off-ért: Hogyan határozzátok meg, hogy hány gyereketek lesz elõre, s milyen nemûek? Köszönöm!
Én is karikagyûrûvel ismerem ezt az ingázást, de nekem bejött. Elsõre lányt mutatott, aztán fiút. Elsõ terhességem sajnos vetéléssel végzõdött, de most másodikra fiút várunk és több babát nem is szeretnénk. Szóval eddig stimmel. De sok mindenkit ismerek, akinek bejött, lehet hogy véletlen, nem tudom, mert én sem nagyon hiszek egyébként az ilyesmiben, de nálam mûködött.
Nekem is lányt mutatott, és fiam lesz!! A kínai naptár viszont bejött...
Nekem kisfiút mutatott és tuti lány lesz. Ugyanígy a kínai naptár is fiút jósolt. Azt hiszem, én ezek után nem hiszek ilyenekben. :)
Bocsi az off-ért, de mi az hogy mindegyik nemét megmutatja? Megcsinálom egyszer majd... mégegyszer majd...mégegyszer?
Azt hogy hány gyerek lesz/van és sorban milyen nemûek, úgy lehet megnézni hogy a jobb tenyér fölé, vagy a kéz-él mellé kell tartani a gyûrût, a legelsõ gyermeket mutatja elõször, ha annak meg van a neme, meg kell állítani az ingát, majd megint odatartani, ezt addig ismételni még kileng az inga.Ha már nem leng több gyerek nem lesz...megjegyzem a barátomnak öt gyereket mutatott a feleségének meg csak 3-at, ebbõl 2 már megszületett, legalábbis a feleségétõl...Szerintem is csak egy jó muri, baráti összejöveteleken jó szórakozás, de semmi több:)
Köszönöm szépen a választ, aranyos vagy! Csak azért kérdeztem, mert a nem meghatározására már hallottam a karikagyûrûs változatot, de a gyerekek számára még nem, s csak tudni szerettem volna! :) :P:) Szép napot!
Azért kipróbáltam ... hihetetlen. Két alkalommal kilengett, s harmadszorra meg sem moccant! :)
A kérdező hozzászólása: Csak hogy tudjatok róla... Nekem úgy tûnik bejött :)
5-ös vagyok. Na bejött kérdezõ? Nekem akkor az a baba elment de két hónapjára megint babás lettem és bizony fiam lett. 19 hós. :)


3. baba? Kisfiam 10 hónapos a nagy most megy oviba szeptemberbe úgy néz ki jön a baba nem terveztük, de ab. kizárva mi lesz 3 picivel adjon valaki tanácsot.

Legjobb válasz: nem lesz könnyû dolgod, de csomó mindent megörököl a testvérektõl és több lesz az adóalap csökkentés is. anyagilag annyira nem fog megviselni titeket. szabadidõd, ha eddig volt is, most nem lesz, rohanhatsz 3 féle majd :))

nem lesz könnyû dolgod, de csomó mindent megörököl a testvérektõl és több lesz az adóalap csökkentés is. anyagilag annyira nem fog megviselni titeket. szabadidõd, ha eddig volt is, most nem lesz, rohanhatsz 3 féle majd :) )
Megis mi lenne? Felnevelitek. Ahol elfer ketto, ott harom is.
a nehézségeket és anyagi vonzatokat #2 vázolta, de ugyanakkor nálunk a harmadik érkezésével lett hihetetlen boldog és vidám a család! És a testvérek egymást is nevelik. - Bár elég sok dolgunk volt- az a pár év, amíg 3 kicsi volt a legboldogabb idõszak is volt egyben.
Nekem egy éves volt a kisebbik fiam, és szeptemberben ment a nagy oviba, mikor kiderült, hogy jön a 3.baba.... MOndjuk eszünkbe sem jutott, hogy ne szülessen meg. Az ovikezdés a nagynak elég rossz volt- mondván, a kisöcsi otthon van anyával, és még ráadásul anya hasában van mégegy... szóval a kiscsoport elég rossz élmény maradt neki- de õ ilyen kis félõs mimóza gyerek egyébként is. És mivel mind fiu- elég egyszerû velük még most. Jó lesz együtt a három kicsivel majd meglátod!! Hamar összenõnek - én is ezt vettem észre, a 3. már szinte észrevétlenül nõl. Egyébként 3hete múlt egy éves és csak pislogok, hogy hol, mikor hogy történt ez, és hol van az az egy év?? nem is emkékszek.... De iszonyat jól elvannak mindhárman együtt. 4éven belül születtek õk is. gratulálok, a nagy is fiu nálatok is? a pocaklakónak tudnia a nemét? vagy még korai a terhesség?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat azért most már kicsit megnyugodtam :) 5 hetes vagyok és két fiam van

Szeretnék segítséget kérni mert nemrég vettem egy ps2-höz való játékot (használtan) de nem indul mi lehet a baja?

Betettem a cd és azt írta, hogy nem tudja beolvasni mi lehet a baja? Talán a karcok miatt?

Legjobb válasz: Valszeg... más játékkal megy?

Valszeg... más játékkal megy?
A kérdező hozzászólása: Hogy érted hogy más játékkal megy?
Más cd-t/játékot gondnélkül olvas a gép?
A kérdező hozzászólása: Igen
Mennyire karcos a lemez?
Akkor a lemez hibás nem az olvasó fej... Vidd vissza oda ahonnan vetted
A kérdező hozzászólása: Rendbe köszönöm.

Win7 telepítés után nem sikerült működésbe hozniés nem tudom mi lehet a baja. Segítene valaki?

Egy Gigabyte GT520 az videókártyáról lenne szó.Felraktam a windows7 et feltelepítettem a drivert és mikor rádugom a monitor csatlakozólyát akkor elfeketedik a képernyő.Elötte Xp vel tökéletesen üzemelt... Nem tudom h át kell valamit állítani h ezt használja mert nem értek annyira a windows7 hez . :S

Legjobb válasz: vga modba megy?

vga modba megy?
A kérdező hozzászólása: Azt hol tudom megnézni ?
f8 inditás után és kiválasztod hogy vga mod

A barátom nemi szere, mint ha hámlana és mint ha száraz lenne ott a bőr. Mi lehet a baja? Valakivel már volt ilyen?

Legjobb válasz: valószinú hogy gombás fertõzés neked ajánlatos lenne a Canesten kúp neki meg a Canesten krém lehet kapni a patikában az a neve hogy Canesten combi 3 napos kúra utána kutya baja se lessz neked megelõzés szempontjábol érdemes a kúpot vagy épp ellenkezõleg lehet épp tõled kapta el .

valószinú hogy gombás fertõzés neked ajánlatos lenne a Canesten kúp neki meg a Canesten krém lehet kapni a patikában az a neve hogy Canesten combi 3 napos kúra utána kutya baja se lessz neked megelõzés szempontjábol érdemes a kúpot vagy épp ellenkezõleg lehet épp tõled kapta el .
A kérdező hozzászólása: A gomba nem viszket és fáj?
Nekem is hámlik és száraz a vége, a makk. Nincs a barátod is körülmetélve? Sokunknak durván foltos, kérges, hámló makkunk van, akiket körülmetéltek :(
nem minden estben fáj és hámlik , tapasztalatból irtam az elsõ vagyok a páromnak a canesten kúrát ajánlotta az orvos azért irtam
Nem körülmetélt? A körülmetélteknek szokott kiszáradni és hámlani meg kérgesedni
Igen, meg tudná valaki mondani. Mondjuk egy ÁLLATORVOS!
Ha leírnád mennyi idõs és hogy kan vagy szuka! Akkor naggyobb az esélye, hogy segíteni tudnék!
lehet hogy epilepsziás rohama volt
igen vidd el állatorvoshoz!!!! egy vérvételbõl megtudják állapítani, hogy mi nincs rendben. De ez vagy epilepsziás roham, vagy pedig cukorbetegségre utaló roham.

Nem rég vetten Haveromtól egy Videókártyát geforce6600 128 mb osat és valamiért szarakodik-- valaki ha segítene megköszönném vajon mi lehetne a baja?

Szóval ki is cseréltem.. és működött is minden frankón majd rá 2 hétre tetten egy új windows-t és utána szedtem le hozzá drivert miután feltelepítettem. És azóta most is működik csak kb olyan 7 percenként le fagy.. a gép olyan 3-4 mp-re- és el megy a monitor 1-2 mp re minha kikapcsolnám majd vissza. és be csíkoz.. de ha újra el indítok egy alkalmazást mintha mi sem történt volna- működik tovább minden hát ez így nem is nagy probléma de minden 10 percben ugyan ez van. és újra telepítettem azóta a windows-ot megint és megint más drivet szedtem le és akkor is pont ugyan ez van. vajon mi lehet a probléma? vissza vittem haveromhoz akitől vettem és neki pontosan működik a videó kártya semmi baja sincs nála be se fagy meg semmi.. vajon mi lehet a probléma esetleg valami konfigurálás vagy valami hasonló?? ha valaki is tudna nekem ebben az ügybe segíteni vagy véleményt írni.. ezzel kapcsolatban nagyon megköszönném!

Legjobb válasz: Biztos jó drivert töltöttél le? http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us Itt válaszd ki a megfelelõ opciókat (a típust, az oprendszered típusát) és akkor biztosan jót töltesz le.

Biztos jó drivert töltöttél le? http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us Itt válaszd ki a megfelelõ opciókat (a típust, az oprendszered típusát) és akkor biztosan jót töltesz le.
A kérdező hozzászólása: igen jót töltöttem le és kb vagy 3 fajtát is letöltöttem és semmi hatás szerintem vagy a procival vagy már én sem tudom mi lehet a probléma.. mert ha elindítok egy játékot be csíkoz.. meg szaggat pedig alap játék :) meg ha divix es filmet nézek olyan kis fehér csíkok jelennek meg 1/10ed másodpercre és megy tovább kb úgy kell elképzelni mint a régi filmekben... néha néha.. szóval már azt sem tudom mi lehet a probléma most töltök megint egy más drivert.. :// de úgysem lesz jó szerintem..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!