Találatok a következő kifejezésre: Mikor válik a (15982 db)

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mire való a AutoCut (by hdtv) és hogy hogy kell használni?

Legjobb válasz: Azt sem tudod mire való de használni azt már akarod mi? :D Egyébként az nfo-ban benne van hogy hogyan kell használni és mire való. Csak kicsit elõbb körül kellene nézni ugye ugye.

Azt sem tudod mire való de használni azt már akarod mi? :D Egyébként az nfo-ban benne van hogy hogyan kell használni és mire való. Csak kicsit elõbb körül kellene nézni ugye ugye.
A kérdező hozzászólása: kösz a semmit :D

Mire való a c++? Miket lehet benne írni? Mikor érdemes c++ ot tanulni? Mennyire van rá kereslet?

Legjobb válasz: Programozásra való, programokat lehet benne írni. Érdemes tanulni. Van rá kereslet, mert elég széles körben használható nyelv.

Programozásra való, programokat lehet benne írni. Érdemes tanulni. Van rá kereslet, mert elég széles körben használható nyelv.
A kérdező hozzászólása: Nah most jól összezavartatok.:S Akkor kezdhetem a c++-al? Mert a Phytont lehúzátok. Bagy mivel kezdjem? Mert mindenki mást mond.
A Java sem tanuló nyelv. De az szerintem totál mindegy. Én pl.: C#-el kezdtem, mégis tudok C-t, C++-t, C#-et, Java-t, Python-t, Javascript-et és minimális Perl-t. Az OOP nem fog erõsen bekavarni, egyik ismerõsömnek a Java volt az elsõ nyelve, most jobban megy neki mint nekem.
Én ha újra kezdeném Javat tanulnék.
"A Pythonnak még az az elõnye, hogy rászorít a behúzások használatára." Bakker, ez ne legyen már érv a Python mellett.. bármelyik IDE automatikusan indentálja a kódot. Emellett meg egy rakás sz-r nyelv..
A Pythonnak még az az elõnye, hogy rászorít a behúzások használatára. Lehet C-t, majd OO-tól kezdve C++-is tanulni, de az nehezebb.
Sztem kezdd el a C-t tanulni, nem zavar be az objektum-orientáltság. Aztán jöhet a C++.
Python. Erõsen típusos, imperatív funkcionális elemekkel, támogatja az ojjektumorientáltságot, rengeteg könyvtár van hozzá, ésszerû, szép a nyelv, és van interaktív interpretere.
A kérdező hozzászólása: Akkor mégiscsak mit kezdjek?? Azt mondod, a c++ nem kezdõ. De akkor mi lenne a megfelelõ kezdõ? Tudom hogy más terület. De az lehet jó lenne alapnak nem?
Teljesen más terület.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor nem nekem való. Mert ez lenne az elsõ nyelvem.. Akkor lehet a PHP lenne a legjobb kezdõ?
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszokat. Írnátok pár programot, ami c++ ban íródott?
A C++ egy magas szintû objektumorientált programozási nyelv, ami viszonylag egyszerû (már a legtöbbhez képest...). Órási rá a kereslet, mivel ez a Föld legnépszerûbb nyelve.
C++. A sokan mondják, hogy elõtte C. Semmikép se! A nyelv kitalálója is azt mondja, hogy teljesen értelmetlen a C-t elõtte megtanulni.

Mire való a Wi-Fi?

Tudom, hogy mi az, de mire lehet használni?

Legjobb válasz: Ha tudod mi az, akkor szerinted mire lehet használni? Arra, amire való. Netezésre.

Ha tudod mi az, akkor szerinted mire lehet használni? Arra, amire való. Netezésre.
WiFi=számítógépes hálózat vagy ép internet rádióhullámon kb Ez nálad otthon azt jelenti hogy bejön a lakásba a net vezetéken a végére teszel egy olyan routert ami "tudja" a wifi-t innentõl ha van egy olyan telefonod pld amin szinten leghet wifi-n csatlakozni csatlakozol a routerhez és mindenféle vezeték dugdosás nélkül akár a fürdõkádból tudsz netezni a telefonodon. Szóval a net nincs ingyen hisz egyszer fizettél érte. Na most máshol esetleg tudod "ingyen" használni a wifit pld plázákban és hasonló helyeken szokott lenni ingyenes wifi hozzá férés, de persze ez sincs ingyen hisz a pláza fizet a netérté ép csak egy fajta reklám fogás.
A wifi nem ingyen net. Figyelj: Elõfizetsz otthon netre, de nem vezetéken keresztül akarod használni, ezért veszel egy olyan routert, ami képes wifin jelet sugározni. Ha a gépedben van wifi vevõ, a router hatósugarán belül bárhol tudsz netezni vezeték nélkül.
A kérdező hozzászólása: De akkor most a Wifi=ingyen net?
Gondolod, hogy meghat, hogy hány %-om van a gyakorin? Ha te ettõl boldog vagy, pontozz le nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Tehát levagy pontozva.http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/00..
Tehát mégsem tudod mi az a wifi.
A kérdező hozzászólása: Tehát ingyen netezhetsz?
Na ne mááár! Most ez komolyan kérdés?
Vezetéknélküli internet megosztás. Ha van wifi routered és egy vevõ szközöd akár USB-s akár kártyás akkor veheted a saját internetedet és a környékeden bárhol használhatod egy bizonyos hatótávon belül. Persze vannak nyilvános wifi helyek amit bárki használhat netezésre illetve sokan így lopják a szomszéd kódolatlan netét is.
Ha tudod mi az, tudod mire lehet használni :D
Tuti fake...


Mire való a tejpép? Mi helyett, - mellett?

Legjobb válasz: egy etetést ki vált,tápszer helyett, ha ugy gondolod. én nem mindig adok neki pépet.

egy etetést ki vált, tápszer helyett, ha ugy gondolod. én nem mindig adok neki pépet.
Én ezzel váltottam ki egy esti etetést (nem az utolsót, mert elalvás nálunk úgyis a cicin van!).Már 4-5 hónapos kortól lehet adni a gluténmenteseket! A kislányom nagyon szereti este még mindig eszik ilyet is a szendvicse mellett, pedig már 1 éves múlt.

El tudja nekem valaki mondani, h mire való a Macbook és az IMac? Mit lehet vele csinálni? És mér annyira fullos?

Olyat ne írjatok h janizásra meg felvágásra!

Legjobb válasz: Gépelésre.Tudod mi is valójában a Macbook?:D Egy laptop

Gépelésre.Tudod mi is valójában a Macbook?:D Egy laptop
Egy laptop. Ennyire jó.
Én eddig fõleg olyanoknál láttam akik komolyabban dolgoznak vele, CAD-programokkal, Photoshoppal, 3D-s programokkal, volt programozó ismerõs is aki Mac-et használt. Kevesebb vírus van rájuk írva ezért biztonságosabbak, állítólag stabilabb rendszerek is. (Van aki használta és azt mondta ugyanúgy lefagyott mint egy windows, mások meg istenítették, én win7-et béta óta használom, legálisan ha ettõl is stabilabb egy Macbook akkor tiszteletem elõtte) Valószínûleg annak megéri aki melózik rajta elég sok pénzért hogy meg tudja fizetni. Átlag felhasználónak arra hogy netezgessen, meg filmet nézzen felesleges, és tényleg inkább csak "janizás".
Aki komolyabban foglalkozik 3D-vel, annak nem elég egy laptop. Én már jártam komoly CGI mûhelyben is, ott alap számítógépnek számított a vízhûtéses erõmû.
18:08-as vagyok, igazad van, nekem 3DStudio Max-al volt dolgom, és tény hogy egy olyan programnál minél többet pakolsz alá annál jobban fog mûködni is (off: vicces egy renderelési diõkülönbség van egy core i7 vs 3éves dual core-os laptop között) :)
A kérdező hozzászólása: 3. 4. válaszoló köszi:)
"Egy laptop. Ennyire jó." Ez egy tény. Te kérdezted mi az a MAC, én meg erre írtam, hogy egy laptop. Ezen mi a parasztság? Amúgy én vagyok a 4. válaszoló is, ott már a 3. ra reagáltam.
A kérdező hozzászólása: Nem azt kérdeztem h mi az a Macbook, hanem mit lehet vele csinálni a netezésen és a gépelésen kivül...
Uramisten' már ne is haragudj de ezt alapvetõen mindenkinek kéne tudnia aki tudja mi az a laptop...

Mire való a célkövetés?

Elolvastam hogy hogy kel betanítani a kutyát a célkövetésre de nem tudom hogy mire való mi célt szolgál hogy meg tanulja?

Legjobb válasz: Semmire nem való.

Semmire nem való.
A kérdező hozzászólása: -.-"oké köszike

Mire jó, illetve mire való a kisállat biztosítás?

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=kis%C3%A1llatbiztos%C3%ADt%C3%A1s

Arra, hogy jól lehúzzon a biztosító. Gyorsan kiszámoltam az egyik cég kalukátorával, az én kutyámnak, 2 éves, golden szuka a havi biztosítása 1450-4100 forintig terjedne attól függen, hogy milyen szolgáltatásokat kérek. Vagyis évente egy elég nagy összeg, és 99%, hogy kidobott pénz. Ha baj van, akkor meg majd jönnek az apróbetûs részek, hogy miért nem jár térítés, meg ennyi jár csak, meg annyi jár csak. (Mint a biztosításoknál általában.) Szerintem jobban jársz, ha a biztosításra szánt pénzt inkább félreteszed arra az esetre, ha gond van. De tapasztalataim szerint (kopp-kopp) a kutyák ritkán betegednek meg. Ha eleve beteges fajtát választasz, akkor nagyobb a bizt. összeg, PLUSZ a tipikus fajtabetegségekre nem is fizetnek úgy. Szvsz nem éri meg, úgy, ahogy van.
Lehúzás, mint a legtöbb biztosítás.. A kutyabiztosítás sem fizetett senkinek sem amikor baj volt. Ez ugyanaz!
Amúgy a diszplázia szûrés is ugyanez.. Mi kuvaszokat tartunk, megcsináltattuk mindegyiknél aztán az anya által már tovább nem szelektált megmaradt 5 kölyökbõl mindre negatívra jött ki mégis kettõ diszpláziás lett..
off Utolsó: ha egy kicsit beleástad volna magad a genetikába akkor tudnád h azért a dp szûrés nem épp ilyen. Szûrt és negatív eredményû szülõknek is lehet beteg kölykük. De ha benne hagyjuk tenyésztésben a pozitív eredméynû kutyákat is, akkor az állomány nagyon gyorsan leromlik, és nagyjából az összes kutya dp-s lesz aki születik. A szûréssel az esélyét lehet csökkenteni. A másik része h a dp ki is alakulhat. Viszont a legtöbb orvos már azon az állásponton van h a hajlam biztos öröklõdik.
Ha elolvasod a biztosítás szövegét rájössz, hogy van valamekkora önrész, amit te állsz (10-20 ezer forint) és a biztosító csak ez után fizet. Ráadásul maximum összeg is van, mondjuk 100.000, ami felett megintcsak nem fizet. Oldalakon keresztül sorolják, hogy milyen esetekben nem fizetnek. Tehát az esetek nagy részében rosszul jársz a biztosítással, de van egy kis esély, hogy pozitívan jössz ki belõle. De minden biztosítás ilyen, alapvetõen egy profitorientált üzleti vállalkozás, ami csak abban az esetben éri meg a biztosítónak, ha az ügyfelek nagyrésze rosszul jár.

Mit gondoltok mire való a randi? Hogyan kell felépíteni és miért vágynak rá?

Ugyanis nekem az is tökre jó, ha elmegyek egy lánnyal sétálni a városban simán, vagy beszélgetek vele egy parkban de néha szokták kérdezni tõlem, hogy elvittem-e randizni. Szóval nem tudom mit tegyek! :S

Legjobb válasz: na amit írtál, az pl egy randi. randi = találkozó

na amit írtál, az pl egy randi. randi = találkozó
Az már randi is lehet, ha sétáltok kettesben a városban vagy parkban és közben beszélgettek! Én 20/L-ként olyan randira vágynék, ha az elsõ 1-2 találkozásról van szó, hogy sétálunk kicsit (tóparton, ligetben, parkban, vagy egyéb szép helyeken), majd valami konkrét programot csinálunk, pl mozi, vagy iszunk egy forrócsokit. Ha már ismerjük egymást annyira, akkor jöhetnek az érdekesebb randik, mint pl a közös filmezés egyikünknél, a jégkorizás, közös sportolás, hasonlók. Késõbb pedig a haveroknak, családnak való bemutatás...

Goodgame empire játékban mire való a királyi lobogó?

Legjobb válasz: Félelem keltés:) Kevés játékos rendelkezik vele, mivel elég drága:)Különösebb értelme nincs, csak látvány:)

Félelem keltés:) Kevés játékos rendelkezik vele, mivel elég drága:) Különösebb értelme nincs, csak látvány:)
Nekem van, de nem vagyok rubinos, hanem kirablóztam :) nagyon jól néz ki és a falvaimat se veszik el azóta és csak erös játékosok szoktak megtámadni azok is ritkán. Nem olyan drága szerintem a gg epirében lassan de mindenre össze lehet szedni a rubint :) nekem van már mind a 7 kastélyomban 3 as pékség és a kiképzötiszt meg a felügyelök is mennek szépen :) napi 4-5 sárkány 4-5 sivatagi eröd és 5-10 barbár eröd mag a sárkány tornyokat kelll verni és akik jobban vannak olyan ismeröseim akik napi 5000 rubint meg 10 000 000 pénzt is öszerablóznak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!