Találatok a következő kifejezésre: Mikor válasszam a (291 db)

Mit válasszak? A többi lentebb szerepel.

Nincs különösebben extra nyelvérzékem, átlagos. Angolt tanultam. Az elég jól megy. Szeretnék még egy nyelvet tanulni de nem tudom melyiket érdemes. Túl sok tetszik és ezért vagyok bajban. Bejön pl. az orosz, német, olasz, francia és a svéd. Szóval melyiknek fogjak neki?

Legjobb válasz: Szerintem angol után német ér a legtöbbet, utána ilyen sorrendben: japán, spanyol, orosz, francia, svéd, olasz.

Szerintem angol után német ér a legtöbbet, utána ilyen sorrendben: japán, spanyol, orosz, francia, svéd, olasz.
Csak "hobbi"-ból tanulnád v. szeretnél majd nyelvvizsgát? Én európai nyelvet választanék. Meg függ attól is, melyikhez van jó tankönyv, gyakorlókönyv.
A kérdező hozzászólása: Hobbiból.
Hát igen. Ez attól is függ, "mire" akarod használni a nyelvet. Ha elhelyezkedni akarsz Európán belül a német, a francia és/vagy az orosz (+ talán a spanyol); Ázsiában az orosz, japán (vagy kínai). Amerikában legfõbbképpen a spanyol. (persze ezek angol mellett) Nekem pl. tök mindegy (na jó azért annyira nem mind1) mit tanulok, mert nem a nyelvek szakirányába megyek tovább; lehet úgy is nevezni, hogy hobbijaim egyike. De egy nyelvvizsgát minimum le akarok tenni belõlük.
Figyi: ha hobbi, akkor azt tanuld, amelyik a legjobban tetszik, vagy amelyikkel a legtöbbet érnéd el, de az sem árt, ha megtanulsz 3-4 nyelvet. Az a lényeg, hogy van egy angol, amit szinte mindenki beszél , és megért. Angol után válassz a világnyelvek közül egyet-kettõt (német-francia-spanyol-olasz-orosz); esetleg egy keleti nyelvvel sem járnál rosszul.

Mit válasszak? (a többit lent)

2 hét múlva farsangi m?sort adunk le az osztállyal.

Legjobb válasz: Ha egerek akartok lenni csak egy zenét ajánlok : http://www.youtube.com/watch?v=D7d_y9LT3v8 (nálunk tavaly az "egerek" erre táncoltak nagyon jó volt. :) )

Ha egerek akartok lenni csak egy zenét ajánlok : http://www.youtube.com/watch?v=D7d_y9LT3v8 (nálunk tavaly az "egerek" erre táncoltak nagyon jó volt. :) )
egerek 4ever azt kell
A kérdező hozzászólása: ó kösz ez jó de már találtunk másikat és már késõ de talán majd jövõre. ha érdekel erre táncolunk. ja és hála az egyik osztálytársnõmnek nem lehetek egér.
A kérdező hozzászólása: hopsz a link lemaradt: http://www.youtube.com/watch?v=MiInxW7Snzs&feature=related

Mit válasszak? A lehetséges szerelmet vagy a külföldi életet?

A problémám a következ?: Tavaly decemberben eldöntöttem, hogy kimegyek külföldre szerencsét próbálni. Ez össze is jött.

Legjobb válasz: Senki miatt se add fel az álmaid.Ha nem õ szerepel bennük akkor nem õ az igazi.Gondolom még fiatal vagy szóval inkább próbáld megvalósítani az álmod. 20/F

Senki miatt se add fel az álmaid.Ha nem õ szerepel bennük akkor nem õ az igazi.Gondolom még fiatal vagy szóval inkább próbáld megvalósítani az álmod. 20/F
Elõzõ vagyok.Szerintem az álmod valósítsd meg.Bár én lemondatm az enyémrõl de megbántam.Nem az igazi volt, akiért lamontam róla.
*lemondtam
Valósítsd meg az álmaidat és aztán majd jön a szerelem is. Amit kint is megtalálhatsz. Ha elszalasztod ezt a lehetõséget, ki tudja lesz e még ilyen. Legyetek barátok, de mond meg neki, hogy amig Te kint vagy, nem szeretnél kapcsolatot, mert fontos hogy megalapozd a jövõdet.
A kérdező hozzászólása: én 20, pasi 21
Én is az álmom miatt hagytam ott a lányt akit még azóta, fél éve szeretek. Én azért választottam az álmot, mert a lány még csak 17 volt és benne volt a pakliban, hogy elhagy, s akkor se álom se barátnõ. Tudom, kell a bizalom meg minden, de sajnos nincs garancia arra, hogy örökké fog szeretni.
szia, ne add fel az álmaidat! Én nem hangulatromboló akarok lenni. De késõbb megbánnád hidd el, ha nem arra mennél, amerre vágysz. Vele együtt leszel, amddig leszel. és utána? Miatta nem tettél meg semmit. Nekem, is ez volt. Bánok sok dolgot, amit azért nem tettem meg, mert nem akartam itthagyni a barátomat. Azóta már nem vagyunk együtt, de azok a lehetõségek már elúsztak. És ha annyira szeretett, akkor azt is megértette volna, hogy nekem más is fontos. Csak ugye a nõk nem mernek lépni, mert ott a nagy Õ. Ha tényleg õ az, akkor majd szépen megvár. Most vagy fiatal, és a fiúk ráérnek.


Mit válasszak a két életem között, a párom egy másik országban bizonytalanul, vagy otthon kiegyensúlyozottabban, talán boldogabban, beleőrülök?

A tengerentúlon élek lassan 3 éve a párommal, szóval nem a szomszédban. Főleg ő miatta jöttem ki és itt ragadtam, de nem tudom megszokni és sokat szenvedek. Mondták, hogy idővel jobb lesz, de nemlett, depressziós vagyok sokszor. Itt a bevándorlóknak sok barátjuk van, simulékonyak, alkalmazkodóbbak, talpraesettebbek,nekem nehezen megy, sajnos még magyarul is. Iskolában vannak barátaim, de sulin kívül nem találkozunk. Barátom 12 éve itt él, más típus, jobban magába szippantja az újat, rá ragadnak a nyelvek, tökéletes angollal beszél én kínlódok az angol beszéddel még most is, pedig suliba járok, biológiát szeretnék tanulni, amit el tudnék kezdeni, mert fogalmazni jól tudok, meg szövegértés, de nehezebb kommunikálnom még magyarul is szóban. Hiányzik a családom, barátaim, itt a sulin kívül nincsenek, próbáltam másokkal, magyarokkal, alig vannak. Minden vágyam, hogy biológus legyek, de itt horribilisek az összegek, otthon 3 éves lenne az, ami part-time tanulóként itt a többszöröse, mert hát ugye dolgozni kell, ha nem akarok a hídak alatt berendezkedni. Otthon a családom, az igaz barátok hiányoznak, nekem ők mindig erőt adtak, nekem aki lelkileg könnyen sepezhető. A barátom átvette ezt az életformát és dicséri a rendszert bizonyos részét, ami sokkal jobb, mint az otthoni és nem akaro haza menni. Igaz ő Romániában született magyarként, szóval neki kis kora óta hozzá volt szokva a kétnyelvűséghez és az erős beilleszkedési elvárosoknak. Ha haza megyek elkezdhetném az egyetemet biológia szakon és 3 év alatt kb. végeznék, itt iszonyú drága és hosszabb, viszont a fizetések jóval magasabbak, de hosszú idő kivárni, addig babysitterkedhetek, ami nem egy kifizetődő munka. A másik viszont a barátom, nagyon jó ember, szeretjük egymást, olyannyira nem akarom elveszíteni, hogy gyengébb honvággyal fűszerezett pillanatomban könyörögtem, hogy gyere menjünk Magyarországra, vagy akár valamelyik európai országba, ahol megpróbálhatnánk, de nem, szerinte itt sokkal több a lehetőség Két világra, két részre szakadtam, otthon ittam, kreáltam a mondatokat megfelelően, kifejezve, tartalmasan, itt akadozva, nyögdécselve olykor. Tanulom, tanulom, de nem anyanyelvi szinten, mint az amerikai osztálytársaim, kevesebbnek érzem magam. Bocsánat, hogy hosszabb lett, de beleőrülök ebbe a kettősségbe. Ráadásul a párom sem sikeres itt, mert nem úgy áll hozzá az életéhez, ahogy kéne. Volt régebben, de annak vége, csak ő látja az alagút végét, hogy ebben az országban lehet eljutni az alagút kijáratához, csak én azt nem látom még, hogy hol az az alagút, csak halványan a bejáratot. Tudom hosszú és zavaros let a levelem, vissza sem olvasom, de már azért is megérte ide jönnöm, hogy kiírhassam magamból a gondolataimat.

Legjobb válasz: Elolvastam, csak késõn, lett benne helyesírási hiba, bocsánat, most is nyugtatóval írtam. Ha haza mennék, akkor meg ott kellene felépítenem elõlrõl megint mindent, munkakeresés, meg albérlet stb, ja meg az alacsony fizetések. Nincs normális, használható végzettségem, büfé-ruhatár szakon végeztem egy fõiskolán, ami egyik legrosszabb döntésem volt életem során. Nem tudom, nagyon jó ember a barátom, mindenben segít.

A kérdező hozzászólása: Elolvastam, csak késõn, lett benne helyesírási hiba, bocsánat, most is nyugtatóval írtam. Ha haza mennék, akkor meg ott kellene felépítenem elõlrõl megint mindent, munkakeresés, meg albérlet stb, ja meg az alacsony fizetések. Nincs normális, használható végzettségem, büfé-ruhatár szakon végeztem egy fõiskolán, ami egyik legrosszabb döntésem volt életem során. Nem tudom, nagyon jó ember a barátom, mindenben segít.
Barátod meddig akar kint maradni? Örökké? Angolul Angliban, Írországban is lehetne boldogulni. Nem volna rossz, ha kompromisszumkész lenne.
Nem tudom, Amerikában vagy-e, de ott én sem bírnám hosszú távon, de a két említett ország egész más. (Elsõ válaszoló.)
Beszéljétek meg. Meg kellene értenie a dolgot. Egy kapcsolatban nem csak 1 ember van és nem csak az egyik fél boldogsága a lényeg. Ha ezt semmiképp nem érti meg, akkor én hazajönnék Magyarországra, ahol "biztonságban" érzem magam. Viszont akkor törõdj bele az itteni helyzetbe. De ha elvégezted a sulit, esetleg tanulhatnál (vagy akár közben is) idegennyelvet és a suli után kimehetnél külföldre. :)
*Persze olyan országba ahol jól érzed magad.
Én alapvetõen a külföldre költözést bátorítani szoktam, de a te esetedben... Ne haragudj, de biztos, hogy emellett a srác mellett akarsz maradni? Megpróbáltad, belebetegedtél, depressziós vagy, nyugtatókat szedsz. Gondolom mondanom sem kell, hogy gyere haza. A dolog másik része az, hogy ha ezt a barátod nem képes megérteni, akkor annak a kapcsolatnak lõttek. Igen, fontos a jó megélhetés, életszínvonal, DE az embernek a párja egészsége, lelki boldogsága MINDENNÉL fontosabb, ha szereti! A barátodnak viszont úgy tûnik, Amerika fontosabb nálad. Amin már csak azért is érdemes elgondolkodni, mert itt van Anglia, ahol történetesen a duplája az átlagkereset, mint az USÁ-ban, de mégsem jönne ide, holott megélhetésileg is ideálisabb lenne és a te szempontodból is. Szerintem õ a végletekig önzõ, és nem igazán törõdik veled sajnos.
Ahogy olvasom a soraidat... hát, szerintem gyere haza! Már így is nagyon kikészültél az ottléttõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hát igen, úgy tûnik nektek is, hogy talán jobb lenne otthon. Tudom, hogy zavaros az írásom és nem tudtuk mindent, de ti is látjátok, hogy így nem megoldás. Abban bízom mindig, hogy jobb lesz, ha lesz normálisabb munkám, ha jobb lesz az angolom könnyebb lesz, de az nem pár hét.
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek. Barátom nem igazán kompromisszumkész, gondolkodik esetleg Kanadán, de ugyanott vagyunk. európaiként Európában élni mégis kevésbé érezném idegennek magam.

Mit válasszak? A régi, jól, de nem tökéletesen működő kapcsolatot, vagy új, nagy, de bizonytalan szerelmet?

Házasság, gyerek nincs, közös ingatlan se. Új szerelem távoli országban él.

Legjobb válasz: Szia! Hány éves vagy? Valószínûleg most vágysz az újra, ismeretlenre! de ez egy nagyon fontos kérdés, és nem szabad elhamarkodni a választ... Gondold végéig: a mostani kapcsolatodat már semmi esetre sem lehet megmenteni? Az új mennyire lenne jó? Mennyire ismered? Megbízol benne ilyen távolról is? Sajnos ebben senki nem tud dönteni helyetted, minden csak rajtad múlik! Biztosan helyesen fogsz dönteni! Sok sikert!

Szia! Hány éves vagy? Valószínûleg most vágysz az újra, ismeretlenre! de ez egy nagyon fontos kérdés, és nem szabad elhamarkodni a választ... Gondold végéig: a mostani kapcsolatodat már semmi esetre sem lehet megmenteni? Az új mennyire lenne jó? Mennyire ismered? Megbízol benne ilyen távolról is? Sajnos ebben senki nem tud dönteni helyetted, minden csak rajtad múlik! Biztosan helyesen fogsz dönteni! Sok sikert!
A távkapcsolatokhoz rengeteg idõ, energia kell, másképp nem mûködnek. Ha más nyelvet beszéltek, a kulturális eltérés is gondot okoz. Láttam már olyanokat, akiknek sikerült, én kétszer buktam bele. A régi kapcsolat változtatása, fõleg, ha a másik fél is hajlandó változni/változtatni, esélyesebb. Ez is munkás, de másképpen. A megszokást rendszeres megújulással felváltani nehéz, de megéri. Ha a másik végképp nem tud változni, inkább itthon keress. Vagy költözz külföldre az elõbbi szerelmedhez, de az már egy másik történet...
A kérdező hozzászólása: Mind a ketten (hárman) magyarok vagyunk. Az "új" szerelemmel 3 éve ismerjük egymást, de csak neten, és mindig megpróbáltuk lezárni, aztán fél évvel, évvel késõbb csak levelezgettünk. A barátommal 2, 5 éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, csak néhány fontos világnézeti dologban különbözünk, illetve õ nem akar feleségül venni, összekölötzni, egyáltalán "felvállani". Szerinte ez hülyeség , hiszen felvállal és szeret, de nem tudunk dûlõre jutni ebben a dologban, és lépni szeretnék. 27 vagyok amúgy.
A kérdező hozzászólása: Amúgy most azon gondolkodom, hogy az "új" fiúval találkozunk, megbeszéljük, aztán kiköltözöm hozzá. De nem tudom, jó ötlet-e, és a barátomat sem akarom megbántani.
27 évesen elég eszednek kell lennie, hogy tudj felelõsségteljesen gondolkozni...Ezek után csak annyit, hogy próba cseresznye! Sok sikert és ne bánd meg, mert nehéz vagy egyáltalán nem lehet vissza csinálni!
Szerintem, ha valaki nem akar "felvállalni" 27 évesen, akkor férfiként még nem érett. Ha a másik mer kockáztatni, hogy egybõl összeköltöztök, miért ne? Egyszer azt hallottam, hogy ha két hasonló ajánlat között kell választani, válaszd az ismeretlent. Nekem állással kapcsolatban már kétszer nagyon bejött az ismeretlenbe ugrás!
Én kockáztatta, és bejött:)

Mit válasszunk: a zuglói Liszt Ferenc Általános Iskolát vagy a Hunyadi János Általános Iskolát?

kislányomnak nagyon jó a hallása, szeret énekelni, a zene a mindene. Zene tagozatos osztályon gondolkodunk. Zuglói lakosok vagyunk. Úgy tudjuk, a kerületben két zenetagozatos iskola van. A Liszt Ferenc és a Hunyadi János Általános Iskola. Mindkett? intézményr?l sok jót hallottunk idáig. Melyiket ajánljátok? Kinek van esetleg személyes tapasztalata?

Legjobb válasz: 2002-2010 között Lisztes voltam. Nagyon szerettem oda járni, amikor elballagtam, eléggé üresnek éreztem magam, de ezt azt ûrt betöltötte a gimi. Alsóban ének-zene tagozatos voltam. Elsõben hamarabb tudtam kottátolvasni, szolmizálni és furulyázni, mint írni. Felsõben nyelvi tagozatos voltam, heti 4 órában tanultunk angolt egy nagyon jó tanártól. Rengeteget tanultam tõle, angol tudásomat õ alapozta meg amit kamatoztatni is tudtam gimiben (10 -ben érettségiztem angolból) Szerintem a Lisztbe írasd a gyereked, nem fogod megbánni.

2002-2010 között Lisztes voltam. Nagyon szerettem oda járni, amikor elballagtam, eléggé üresnek éreztem magam, de ezt azt ûrt betöltötte a gimi. Alsóban ének-zene tagozatos voltam. Elsõben hamarabb tudtam kottátolvasni, szolmizálni és furulyázni, mint írni. Felsõben nyelvi tagozatos voltam, heti 4 órában tanultunk angolt egy nagyon jó tanártól. Rengeteget tanultam tõle, angol tudásomat õ alapozta meg amit kamatoztatni is tudtam gimiben (10 -ben érettségiztem angolból) Szerintem a Lisztbe írasd a gyereked, nem fogod megbánni.
A Liszt Ferenc nagyon jó általános iskola, csak ajánlani tudom!Egyetértek az elsõ válaszolóval!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! jártunk mindkét helyen, néztünk tanórákat, részt vettünk foglalkozásokon. Mindkét iskola nagyon tetszett, bár nálam mind a tanárok szakmai felkészültsége, igényessége, mind légkörileg a Hunyadi áll az elsõ helyen. :) :) Úgy gondolom, mindét iskolával jól jár az ember, öröm, hogy vannak még ilyen nívós zenetagozatok...

Kit válasszak, mit tegyek, ti mit tennétek a helyemben?

A sulinkban van egy fiú ,aki nagyon menő és sok lányt már kihasznált. Viszont nekem udvarolt és azt mondta ,velem komolyan gondolná. Annyira hajtott,hogy nem volt szívem nemet mondani, így összejöttem vele, hátha még jó is kisül a dologból. és tényleg látom rajta ,hogy igyekszik. Viszont eközben ,megismertem egy másik fiút,aki olyan bolondos ,mint én. Nem találkoztam vele sokszor ,de amikor vele voltam 5-6 óra olyan gyorsan elrepült,mintha a legjobb barátnőmmel beszélgettem volna,nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Viszont nem mutatott semmi jelet ,hogy többet is szeretett volna, bár nekem nagyon tetszett a stílusa az életfelfogása és külsőre sem volt közömbös. És amikor összejöttem a menő sráccal, leírtam neki és teljesen kiakadt, és mondta ,hogy ő volt a hülye,hogy nem adta tudtomra ,hogy többet szeretne,de nagyon megkedvelt közben ,csak nem akarta elsietni. Ezeknek az információknak a tudtában,tuti ,hogy nem jöttem volna össze a menősráccal. De már mindenki tud rólunk és elkönyvelt minket álompárnak, nem szakíthatok vele csak úgy, ilyen rövid idő után. Pedig ha a szívemre hallgatnék, a másik sráccal sokkal szívesebben lennék, hiszen olyan természetes vele lennem ,mintha a másik felem lenne, mással még soha nem volt ilyen jó, és félek elveszíteni. Azt is megkockáztatnám ,hogy nekem ő az igazi. Segítsetek,kérlek.

Legjobb válasz: Válassz engem. A helyedben én ezt tenném O:)

Válassz engem. A helyedben én ezt tenném O:)
Mi a kérdés? Eldöntötted h a 2-es jobban kell, mint az 1-es? Hát akkor csináld!
Akkor miben kell segíteni?Hallgass a szívedre, az érzelmeid nem hazudnak. Az ilyen pasik meg akiknek minden csak bedõl olyan jól hazudnak, hogy észre sem veszed, csak miután megvoltál neki és dobott. 23L
csaj bedõl *:D bocsesz
A kérdező hozzászólása: de nem szeretném megbántani a barátom, a legjobb lenne ha elmondanám neki ezt az egészet õszintén?
Igen, szerinted Õ hány lányt dobott már? fagyi visszanyal:D Amúgy igen, csak õszintén!
Akárki akármit gondoljon rólad nem maradhatsz a mostani sráccal ha nem érzed úgy hogy vele akarsz lenni. Vele szemben se fair. én azt tanácsolom mondd el neki mi a helyzet szerintem. És ha vele maradsz folyton azon fog kattogni az agyad hogy de milyen jó is lenne a másikkal aztán meg mire elszánnád magad lehet hogy késõ lesz.
Jelenleg én is ebben a dilemmában vagyok. De én õszintén a szívemre hallgatnék. Ha nem szereted a menõ srácot szakíts vele, mert késõbb csak rosszabb lehet. Ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak. Gyere össze a másik sráccal és lesz, ami lesz. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az értelmes válaszokat! a szívemre hallgattam és jól döntöttem :) )

Most kell középiskolát választanom, és nem tudom, hogy mit válasszak, mert szeretem a magyart, de mindenki azt mondja, hogy nem érek vele semmit. És mondta valaki hogy mi lenne ha szervező lennék, de ahhoz milyen végzettség kell?

Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha a célod egyetemi végzettség és a családod biztos anyagi háttérrel rendelkezik( több évre elõre is),akkor egy jó gimit válassz!

Ha a célod egyetemi végzettség és a családod biztos anyagi háttérrel rendelkezik( több évre elõre is), akkor egy jó gimit válassz!

Intel Core2 Duo E7600 3, 06GHz vagypedig egy Sonny Ericcson W995 nemtom h melyiket válasszam a processzorhoz még jönne az ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD meg a CRYSIS 2. Nemtudom mit válasszak?

telefonra már régóta vágyom meg az processzorra is melyiket válasszam??

Legjobb válasz: Azt nekünk honnan a francból kellene tudnunk.

Azt nekünk honnan a francból kellene tudnunk.
Egyiket se.
PROCESSZOR+JÁTÉKOK
Sonny Ericcson W995, mert egy procival mit akarsz kezdeni önmagával??
A telót. Arra a procira már nem érdemes költeni.
Telefonnal csak telefonálsz és szar minõségû képeket csinálsz...

Értékpapírt szeretnék visszaváltani, de a készletpárosításnál mit válasszak? ! Mit jelentenek, mivel járok jól?

Legkorábbiakból elsőként (FIFO), Utóbbiakból elsőként (LIFO), Drágábbakból elsőként (HIFO), Olcsóbbakból elsőként (LOFO), Ezek a lehetőségek vannak, viszont fogalmam sincs, mit jelentenek. Gondolom nem mindegy, mit választok. Gondoltam rá, hogy hasamra ütök, és valamit kiválasztok, de félek, hogy esetleg kevesebb lesz így a pénzem. Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: És ezen mit NEM értesz??? Teljesen egyértelmûen vannak megfogalmazva. Mikor jut el oda magyar polgár, hogy csak olyanba kezd bele amihez ért is amihez nem ért azt ráhagyja azokra akik értenek hozzá...

És ezen mit NEM értesz??? Teljesen egyértelmûen vannak megfogalmazva. Mikor jut el oda magyar polgár, hogy csak olyanba kezd bele amihez ért is amihez nem ért azt ráhagyja azokra akik értenek hozzá...
Mar bocsass meg nekunk egysezeri foldi halandoknak hogy tudjuk ertelmezni a magyar nyelvet.... De meg mindig nem ertem hogy az Olcsobbakbol elsokent mit nem lehet mondjuk erteni??! Benne van a neveben is hogy amit a legjobb aronvettel azokbol zarod elosszor.... Amugy meg ha nem vagy tisztaban a dolgokkal minek foglalkozol vele?? Elobb megkellene tanulni talan... Aztan fikazhatsz nem szamit de szerintem akkor sem vagy hozzaerto...
Szerencsetlen vagy raadasul meg reklamozod is magad..... :) ))
Számviteli elszámolások jutnak az eszembe.
A kérdező hozzászólása: gratulalok 1. valaszolo, rendkivul intelligens es segitokesz vagy, a szokasos kozeposztalybeli 'huje magyarozas'-rol nem is beszelve. ulj le, egyes fiam. amugy megoldottam, egy kedves baratom segitett, ugyanis szerencsere a magyar ember ugyanolyan, mint a kinai, angol, finn, skot es egyeb - vagy segitokesz, vagy nem. udv!
A kérdező hozzászólása: Ha csak ennyit tudsz hozzafuzni egy dologhoz, kerlek szepen inkabb NE irj semmit. Kepzeld a szo szerinti jelentesuket felfogtam, ertettem mirol van szo, ugyanis nem vagyok serult. Viszont ha mar ennyire vered magad(mar elnezest), akkor azt is tudhattad volna, hogy engem NEM erint ez a dolog, mint kiderult, ugyanis ezek a kifejezesek csakis a RESZVENYEKNEL fontosak, az en helyzetemben teljesen mindegy, melyiket valasztom, nincs emmilyenn hatassal. Ha mar idejottel magyarozni, meg okoskodni, elobb talan neked is kepbe kellett volna lenned. En kerdeztem, normalis valaszt vartam. Toled ezt nem kaptam meg, igy koszonom szepen, a jovoben kivanok veled tarsalogni, sajnalnam az idom rad, es a helyedben inkabb elgondolkoznek a felesleges hulyesegeken es a sajat szemelyisegemen. Udv!:)
A kérdező hozzászólása: *nem, bocsanat. Meg egy: hasznald a vesszot, az irasjeleket, illetve tanuld meg szepen kisfiam, hogy az eloszort bizony nem ket sz-el irjuk. Jo tanulast!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!