Találatok a következő kifejezésre: Mikor tudom van ondóm (2 db)

Mikor tudom hogy van ondóm?

Legjobb válasz: Gondolom ha elélveztél azt csak észre veszed,vagy nem???

Gondolom ha elélveztél azt csak észre veszed, vagy nem???
Istenem ez a kérdésXD Hova fejlõdik a magyar nyelv? Gondolom azt akartad kérdezni hogy Honnan tudod hogy van ondód. Vagy valami ilyesmi. Amúgy akkor tudod meg ha kivered, és jön belõle valami. Akkor biztos van.
A kérdező hozzászólása: és mennyi ideig kell verni?
hat amig latod h van vmi eredmenye:Pkivancsi vok h hany eves vagy...
A kérdező hozzászólása: 14 éves
Kérd meg a legjobb haverod, hogy mutassa meg, hogyan kell kiverni, és majd látni fogod, amikor spriccel az ondója.

Igazából egy olyan problémám van, hogy mikor a barátnőmmel kettesben vagyunk és smárolunk, akkor rögtön felállok és nem tudom tartani, hogy ondó távozzon a hímvesszőmből. Eléggé kétségbe vagyok esve. Mi lehet a baj?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Gondolom, még szûz vagy, és megvan köztetek a "feszültség". :) Semmi baj ezzel, a lány biztos a világ legjobb nõjének érezné magát, ha tudná. A barátom is ugyanígy volt, nagyon vágyott rám, és szûz volt. Már kézfogásnál is állt neki, volt, hogy a nadrágjába élvezett. Mikor elkezdtük a szexet, pár hónapig nagyon korán elélvezett, pár mozdulat után, aztán helyre jött minden. Most se kell neki sok, hogy orgazmusa legyen, de olyankor lassítunk vagy megállunk picit. Ez azért van, mert szereted õt és nagyon izgat. :) Ne féljél! Mondom, a barátom is így volt, neki csók se kellett, hogy felálljon, és semmi baj a szexben. Ez természetes dolog. Volt olyan, hogy nadrágon keresztül mozogtam rajta, és már ennyitõl elélveztünk...õ 22 volt, én 19, mindketten szüzek. Nagyok voltak a vágyak, veled is ez van. Nem kell félned. 20/l

Gondolom, még szûz vagy, és megvan köztetek a "feszültség". :) Semmi baj ezzel, a lány biztos a világ legjobb nõjének érezné magát, ha tudná. A barátom is ugyanígy volt, nagyon vágyott rám, és szûz volt. Már kézfogásnál is állt neki, volt, hogy a nadrágjába élvezett. Mikor elkezdtük a szexet, pár hónapig nagyon korán elélvezett, pár mozdulat után, aztán helyre jött minden. Most se kell neki sok, hogy orgazmusa legyen, de olyankor lassítunk vagy megállunk picit. Ez azért van, mert szereted õt és nagyon izgat. :) Ne féljél! Mondom, a barátom is így volt, neki csók se kellett, hogy felálljon, és semmi baj a szexben. Ez természetes dolog. Volt olyan, hogy nadrágon keresztül mozogtam rajta, és már ennyitõl elélveztünk...õ 22 volt, én 19, mindketten szüzek. Nagyok voltak a vágyak, veled is ez van. Nem kell félned. 20/l
maradj ülve
Ne gondolj arra hogy mi lesz csak csókolozzatok érezd át a barátnõd és nem baj ha feláll.Én is féltem de mivel sokáig smároltunk egy idõ után így már megszokta a testem és már mnem izgult rá annyira :) . Onnantól kezdve már csak akkor ékeskedett mikor kellett :)
Az nem jó ha ilyen hamar elmész. Próbáld meg azt, hogy mielõtt találkoztok kivered magadnak és nem leszel annyira bezsongva. Vagy eddzed a pc izmodat . http://oromlany.blog.hu/2010/04/18/gyakorlatok_a_pc_izom_ero..
lehet kevésszer önkielégítesz. ha mégegyszer elõfordul gondolj szõrös-ragyás nõkre, vagy akármilyen számodra visszataszító és undorító dologra. 1 perc alatt le fog lohadni:)
Biztos, hogy ondó? Nem lehet, hogy csak elõváladék?
menj le néha prstihoz és egy idõ után nem fogsz mindenre gerjedni az elején én is így voltam de nekem nem kellett prosti csaj elég volt :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!