Találatok a következő kifejezésre: Mikor tudom hogy lesz (590 db)

én úgy tudom hogy lesz Metin3, ha van vagy még nincs az mikor? Lesz

Legjobb válasz: Cabalal azza bajom hogy nem magyar , és kevés a magyar ott nem ?

A kérdező hozzászólása: Cabalal azza bajom hogy nem magyar , és kevés a magyar ott nem ?
istenem, mekkore szopás egys szar játékból 2t de még 3 at is csinálni, hát én már amikor a 2 t kitalálták leszúrtam volna magam, bezzeg más korei játékok jók(lásd CABAL ONLINE)
>>Cabal Online >>jó felnevettem amúgy a jelenlegi kettõ legjobb ingyenes MMO az Allods Online és a Battle Of Immortals.
hm, mondjuk ha olyan játékot játszol ami nem magyra akkor ragad rád valami a nyelvbõl nem csak annyi h fuck you!
A kérdező hozzászólása: :)
ti olyan hülyék vagytok (1-2 válaszoló) direkt rá kerestek itt a metin2-re hogy aztán minden témán átmenjetek és szarozzátok, fosozzátok? Ha nekem nem tetszik valami akkor otthagyom nem írok még 3 oldalt hogy mekkora szar. Ha annyira szar akkor üljetek be wow elé azt toljátok, de semmi köze a kérdéshez. (kérdezõnek mondom hogy bocs de nem tudtam szó nélkül megállni)
azaz csak az 1 válaszoló a nem normális:)

Mikor tudom, hogy nemsoká orgazmusa lesz?

Barátn?mmel már párszor le feküdtük és még soha nem volt orgazmusa tudom, hogy szar meg minden de így van! Õ nem akarja hogy orgazmusa legyen!! És azt szeretném meg kérdezni, hogy honnan lehet tudni, hogy mikor kezd orgazmusa lenni egy lánynak??? Mert a múltkor már sokáig sexeltünk és már nagyon, de nagyon fájt neki! Talán akkor lett volna csak folytatni kellet volna?? :O

Legjobb válasz: Nem kéne még szexelnetek. A lánynak különösen nem. Gyertek vissza 5 év múlva.

Nem kéne még szexelnetek. A lánynak különösen nem. Gyertek vissza 5 év múlva.
te hülye vagy! ha fáj neki, akkor ne csináld! nem mazhoista a csaj.. amúgy, ha nem akarja, ne erõltesd... lehet, hogy attól fél, h hangosan élvez, és cikinek tartja elõtted, vagy ilyen. és egyénfüggõ, hogy mikor jön
"Már fáj neki"...Ne hari, de szerintem õ nem élvezi veled : ) Vagy pedig nemrég vesztette el a szüzességét, és azért fáj neki, vagy nincs rád hangolódva, nem kíván eléggé...Ha fáj, akkor azt jelenti hogy nincs rendesen benedvesedve.Ezen meg lehet segíteni (kinyalod, megujjazod)...Ha meg nem akar elélvezni, akkor minek szexel?Nem tudom hány évesek vagytok, de ilyet egy egészséges felnõtt nem csinál, ha csak nem valami pszichés beteg : )
csak akkor fogja élvezni ha igazán ráhangolódik és ellazul, ez pedig tõle is függ. ha nem akarja, ne erõltesd!

Csináltam 2 terhességi tesztet és azt mutatta ki hogy babám lesz! Nem tudom hogy mit csináljak mert még csak 19 éves vagyok! Szeretném, de ugymond még én is gyerek vagyok! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, hogy nem tudod felnevelni, akkor inkább ne tartsd meg. De ha tudod, hogy lesz, aki segít ebbe (pl. a párod vagy a szüleid), és megteheted anyagilag is, akkor ne oltsd ki az életét. Mérd fel, hogy mit tehetsz ebben a helyzetben, hogy fel tudsz-e nõni a feladathoz!

Ha úgy érzed, hogy nem tudod felnevelni, akkor inkább ne tartsd meg. De ha tudod, hogy lesz, aki segít ebbe (pl. a párod vagy a szüleid), és megteheted anyagilag is, akkor ne oltsd ki az életét. Mérd fel, hogy mit tehetsz ebben a helyzetben, hogy fel tudsz-e nõni a feladathoz!
Szia! Szerintem menjel el meg noiorvoshoz, hogy tenyleg megbizonyosodj rola. Nekem volt egy baratnom, aki 3 terhessegi tesztet csinalt, ahol az jott ki, hogy nem terhes, elment noihez, o is azt mondta, aztan vegul kiderult, hogy megis az. Szoval ahogy csak tudsz jarj utana. Ha pedig tenyleg az vagy, szoritok neked. Van baratod? Gondolom meg a szuleiddel elsz. En a te helyedben nem vetetnem el. Biztos segitenenek a szuleid is felnevelni. Igen 19 vagy, joforman meg gyerek, de ha mar igy van, es az apuka is megbizhato es szeretitek egymast, tartsd meg, mert utana kockazatos hogy lesz e meg egy baba. a dontes rajtad all, mi csak tanacsokat adhatunk. Tenyleg szoritok neked! puszi
Nem attól gyerek valaki, hogy hány éves. Ha tehettem volna, én szültem volna 19 évesen. Az hogy babát vársz a legszebb ajándék, amit kaphatsz az élettõl, még akkor is, ha a körülmények nehezek, és az egész nem úgy történt, ahogy elképzelted. Egy Élet van benned! Szerintem ha elmélkedsz egy kicsit azon, hogy mi is történik most Veled, ráébredsz, hogy az egész egy nagy csoda. a nagy csodákat nem tudja az ember irányítani, azok adódnak, jönnek. Ha esetleg mégis úgy döntenél, hogy te nem tudod felnevelni, akkor is nagyon kérlek, szüld meg és add örökbe! Annyian vannak, akik örökbefogadásra várnak! (többek között mi is a férjemmel) A http://www.orokbefogadas.lap.hu-n megtalálod azoknak az alapítványoknak a nevét és elérhetõségét, akik segítenek a kismamáknak ebben az ügyben. De én elsõsorban azt kívánom Neked, hogy találj rá a kisbabádra lélekben, õ te gyermeked és nagyon szeret Téged! Szüksége van Rád és azt hiszem késõbb te is majd rájössz, hogy neked is rá! Gondolok Rád!
én 26 voltam amikor teherbeestem és elvetettem. Nagyon sokat gondolok rá, hogy most mekkora lenne stb. Ennek ellenére nem bántam meg, mert a körülmények ellene szóltak és mérlegelve a helyzetet, hoztam egy racionális döntést.
Már bocs, de nem kéne olyan tanácsokat osztogatni, hogy "a párod meg menjen el dolgozni". Nem egy tervezett gyerekrõl van szó, nyilván azért tanul, hogy majd vigye valamire. Vagy meg tudják oldani, vagy nem. Persze munka mellett is lehet tanulni, csak ha valakinek hirtelen a nyakába szakad egy család eltartása, az hamarosan abbahagyja a sulit, aztán ott van 30 évesen, és semmi végzettsége, aztán csak pislog, hogy mi van. Ha van szülõi segítség, akkor okés, de ha nincs, akkor nem szabad úgy hozzáálni, hogy majdcsak lesz segítség, nem szabad arra lapozni az életet, hogy valaki úgyis segít. Tudom mirõl beszélek, én 21 vagyok, tavaly szültem, és se apuka, se semmi, de igyekszem mindent úgy csinálni, hogy saját erõmbõl meglegyünk. Én döntésem volt a gyerek, nem anyámé, ha segít, annak örülök, de nem várom el. Nem szabad arra számítan, hogy valaki majdcsak segít, hanem magunknak kell irányítanunk az életünket.
Én is 19 évesen lettem terhes, 20 évesen szültem. Én nem bántam meg, de én már munkahelyrõl mentem GYED-re (igaz, közben az apuka lepattant). Meg lehet így is lenni, de akkor is azt mondom, hogy ha te úgy érzed, hogy nem tudjátok felnevelni, és nem kaphatnál elég segítséget, akkor inkább még most, idõben döntsetek. Bár szerintem meg fogod tartani, mert egy nõt nagyon nehéz az abortuszra revenni, ha nem akarja igazán. Bár aki igazán nem akarja, azt nem is szabad. Csak az a baj, hogy még tanultok, így nem lesz GYED-ed, a sulit is fel kell függesztened egy idõre, vagy át kell menned levelezõre, ami azért nehezebb ám, én is most úgy tanulok, nem könnyû.
én is 19 vagyok és én nemtartom korainak a babázárt már ilyen korban. mi most akarunk . és már 1 éve vagyunk házasok. de persze mi dolgozunk meg minden szoval nekünk joval könnyebb. de szerintem ennek ellenére tardsd meg mert életed legnagyobb hibáját teszed meg ha elveteted. lentrõl kell indulni . és nemindenki fönt kezdi. mi sem fönt kezdtük de már van házunk kocsink és nemhitelbõl van. szoval mindent bele. és a párod meg menjen el dolgozni.
Sajnos én is átestem ezen 6 évvel ezelõtt 17 voltam. Én nem jól döntöttem anyu mindenben melletem állt. Sokáig nemtudtam feldolgozni persze az akkori barátommal sem maradtunk együtt utána. Aztán teltek az évek megtaláltam a másik felemet persze nagyon féltem h nem lehet soha többé gyerekem ez járt az eszemben. Most 14 hetes vagyok és boldog mára mindent másként csinálnék sajnos az emberek többsége a maga kárán tanul. Döntsetek úgy hogy ne bánd meg utána, tudom nehéz.
Szia! Eggyetertek az elottem szoloval, hogy a baratoddal beszeld, hogy o mit szol hozza. Ketten megbirkoztok vele. En 20 leszek mire megszuletik a babank, es neha gonolok arra, hogy kepes leszek e felnevelni, de ez egy idosebb no agyan is atvillan. Ha megszulod nem banod meg, ha elvetetned sosem bocsatanad meg magadnak. Hidd el nekem. En tisztelem azokat az embereket, akik nehezebb korulmenyek kozott is kitartanak a baba mellett. Baratod tudja? Mit szol? Ha az o szulei is segitenenek nem lesz olyan nehez! Kivanom, hogy szived szerint jol donts! 22hetes kismama
Szia! Szerintem elõször is a barátoddal beszéld meg a dolgot, hogy tudd, hogy õ hogy áll hozzá. Amikor már közösen eldöntöttétek, hogy mit szeretnétek tenni, akkor beszélj csak anyukáddal. Tanulni pedig baba mellett is lehet, majd az évek során mindent meg fogtok oldani szépen fokozatosan, biztos, hogy addig is lesz segítséged. Te már nem vagy gyerek! Van egy ismerõsöm 35 felett, már mindenük megvan, csak az az egyetlenegy dolog nincsen, amire minden nõ vágyik: egy saját gyermekük. A legjobbakat kívánom nektek és kívánom, hogy a számotokra legmegfelelõbb döntést végig tudjátok csinálni boldogságban, egészségben!
A kérdező hozzászólása: Jó lehet hogy igy az elején a dolgoknak még bizonytalan az ember! Anyának még nem mertem elmondani mert féltem a reakciotól. Nem tudom mit fog hozzá szolni.
A kérdező hozzászólása: Örökbe adás? eszemben sincs, ha valaki megszüli a gyermekét szerintem nem lenne képes oda a dni valaki másnak! Annyi mindenem jár az agyam hogy már aludni sem tudok!
Én a helyedben elõbb az örökbeadáson gondolkodnék el, nem az abortuszon! Fõleg, hogy az anyagiak a gond. Annyi a gyermekre váró házaspár, akiknek ettõl lenne igazán boldog az életük, és mindent megadnának egy babáért! Olvastam is egy megható szüléstörténetet, ahol ott volt a szülésnél az örökbefogadó házaspár is, ha megtalálom hol olvastam, becsatolom.
megint én vagyok.nekem sem volt lakás adott.albérletben laktunk az elején aztán a szüleimnél egy 8nm es szobában.ha szeretitek egymást és szeretnéd a babát akkor vágj bele.tanulni baba mellett is tudsz majd.apropo én most várom a 2.-at:Dne add fel.mindent meg lehet oldani csak akarni kell.ha akarsz irj privit
Ha egy kicsit is úgy érzed, hogy szívesen megtartanád, akkor tartsd is meg! Iszonyúan megbánod, ha nem így teszel. Fel fogsz tudni nõni a feladathoz és simán tanulhatsz is még. Nem egy olyan ismerõsöm van, akinek sikerült és most nagyon boldog.
A kérdező hozzászólása: Szeretném a babát mert az enyém lenne! Ha elvetetném azt biztos hogy megbánnám! Igen neked könnyebb volt és a te helyzetedben én sem döntöttem volna másként az biztos! Megpróbálnék mindent megadni neki, és tudom hogy segitenének nekem nagyon sokat, nem csak az én családom, de a barátom szülei is! Csak itt van az a kérdés hogy lakás meg....Stb
SZIA.sajna te nehéz helyzetben vagy.én 16 voltam de megtartottam.volt segitségem.a szüleim a párom.a sulit nem fejeztem be.de nem érdekel, mert büszke vagyok a lányomra.ma már 4 éves.ha ugy érzed nem tudsz neki mindent megadni akkor inkább ne tartsd meg.menj el orvoshoz és ö kiállitja a papirt az abortuszhoz.mivel tanulsz és ha viszel igazolást nem fog annyiba kerülni..kb 15000 lesz igy..
A kérdező hozzászólása: Hát pont ezaz hogy hogy neveljük fel én és a barátom is még tanulunk! Van még három testvérem akiket még fel kel nevelnie anyának és amugy is nem akarok egy ilyen felelösséget a nyakába varni, mert igy is nyugdijas meg mellette dolgozik, ráadásul beteg is!
Szia! Megtartottad a babádat? Érdekelne mi lett veletek!


Mit tudtok ezekről a Sims 3 kiegészítőkről, léteznek? Vagy létezni fognak? Lesz valaha a Sims-ben sellő, mert úgy tudom hogy az eggyik kiegészítőben lesz?

SIMS 3 SPELLBOUND- ebben lesz sell? mert rajta van a borión, szerintem

Legjobb válasz: ez olyan a kiegészítõ ami átbaszás, egy rajongó unatkozott és elõ vette a legjobb grafikai tudását. ne dõlj be, nem lesz, egyenlõre lesz a seasons meg a supernatural, aztán hogy ezeken kívül lesz-e még nagy kieg, nem valószínû, ha jövõre nem is, de 2014ben több mint valószínû hogy jön a Sims 4, abban lehet hogy majd lesz sellõ, de érdemes külföldi letöltõs oldalakon nézeõdni hátha találsz sellõ féleséget, valaki biztos csinált, de, hivatalos játékban úgy néz ki nem lesz, az évszakokban is ufók lesznek,

Amit linkeltél kép, ahhoz még oda is van írva alul az oldalon, hogy Photoshop-os kép, tehát HAMIS.
ez olyan a kiegészítõ ami átbaszás, egy rajongó unatkozott és elõ vette a legjobb grafikai tudását. ne dõlj be, nem lesz, egyenlõre lesz a seasons meg a supernatural, aztán hogy ezeken kívül lesz-e még nagy kieg, nem valószínû, ha jövõre nem is, de 2014ben több mint valószínû hogy jön a Sims 4, abban lehet hogy majd lesz sellõ, de érdemes külföldi letöltõs oldalakon nézeõdni hátha találsz sellõ féleséget, valaki biztos csinált, de, hivatalos játékban úgy néz ki nem lesz, az évszakokban is ufók lesznek,
A kérdező hozzászólása: Hát már valahol láttam hogy lesz egy víz alatti világ :)
Azért a sellõhöz már egy víz alatti világ is kellene mert különben hogy élhetne egy sellõ?? A szárazföldön sehogy... Víz alatti világot csinálni meg igencsak bonyolult lenne.
A kérdező hozzászólása: Eree már én is rájöttem!!! -.-"
A kérdező hozzászólása: Da akkor ha szerinted nem lessz benne sellõ mivel mafyarázod ezt: http://www.google.hu/imgres?q=Sims+3+spellbound&hl=hu&biw=12.. ez egy olyan kiegészítõ ami még magyarországon nem jelent meg (ott a borítón a sellõ :)
A kérdező hozzászólása: Köszi errõl már olvastam :)
Sellõ nem lesz se a Supernaturalban se a Seasonsban, viszont abban lesz sellõ ruha és lehet a tengerben úszni.
Szerintem a sims3-ban sellõ egyáltalán nem lesz. Mármint a természetfeletti erõkben is csak tündér lehetséges. Az évszakok a legújabb kiegészítõje ami még meg sem jelent, és szerintem abban sem lehet majd sellõ a simed.
Javítok :D 2 órája bejelentették a The Sims 3 Seasons-t (Nov. 13.)
Sims3.com oldalon le van írva milyen kiegészítõk vannak és hogy mi lesz a következõben. Az hogy az után mi lesz még nem lehet tudni.
Spellbound és Mystical Mischief nem hiszem, hogy lesz, mert már be van jelentve a Természetfeletti erõk. (Szept. 7.) Animal Life és az In The Country helyett van a Házi Kedvencek. Weather Days pedig azért nem lesz, mert az idõjárást a legtöbb gép, illetve a játék motorja nem bírná.

Mikor készül el a call of duty mw2 magyarosítás? Mert azt tudom hogy a bakeronline csinálja, de mikor lesz kipróbálható?

Legjobb válasz: Akkor lesz kész, amikor befejezik, hogy az mikor lesz azt nem lehet tudni. Ha lesz valami infó, akkor arról itt olvashatsz: http://magyaritasok.hu/forums/messages/2464/call_of_duty_mod.. .

Akkor lesz kész, amikor befejezik, hogy az mikor lesz azt nem lehet tudni. Ha lesz valami infó, akkor arról itt olvashatsz: http://magyaritasok.hu/forums/messages/2464/call_of_duty_mod.. .
A kérdező hozzászólása: szerintem nemsoká kész lesz:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=raxzz..
Ebbõl a videóból ez nem derül ki, csak annyi, hogy fordítható a játék. Lefordítottak pár sort és arról készítettek videót, szerintem ez az összes szöveg 1%-át se teszi ki. Mellesleg a Baker Online-on, a játék fórumában is nagy a csönd: http://www.bakeronline.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic..

17 hetes terhes vagyok. Mióta tudom, hogy babánk lesz, szedem az elevitet, de ma elfogyott. Mi lesz ha nem szedem tovább? Lesz valami gond a babával, ha kihagyok 1 hónapot?

Legjobb válasz: Biztos sokan a torkomnak ugranának a válaszom miatt, de szerintem semmi bajod nem lesz, ha nem szeded tovább a vitamint. Sõt, semmi baja nem lesz a babádnak, ha egyáltalán nem szedsz vitaminokat. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, az elsõ vizsgálaton én kikértem ezekrõl a készítményekrõl az orvosom válaszát és õ egyáltalán nem javasolta egyiket sem. Azt mondta, nagy divat mostanában a magzatvédõ vitaminok szedése és születnek is sorban a 4-5 kg-os babák... Én rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam a terhesség alatt (termelõtõl vásároltam, nem a tescoban). Ha valamire szüksége van a szervezetednek, jelezni fogja!

Biztos sokan a torkomnak ugranának a válaszom miatt, de szerintem semmi bajod nem lesz, ha nem szeded tovább a vitamint. Sõt, semmi baja nem lesz a babádnak, ha egyáltalán nem szedsz vitaminokat. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, az elsõ vizsgálaton én kikértem ezekrõl a készítményekrõl az orvosom válaszát és õ egyáltalán nem javasolta egyiket sem. Azt mondta, nagy divat mostanában a magzatvédõ vitaminok szedése és születnek is sorban a 4-5 kg-os babák... Én rengeteg zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam a terhesség alatt (termelõtõl vásároltam, nem a tescoban). Ha valamire szüksége van a szervezetednek, jelezni fogja!
Valóban azt mondják, nagyobb súllyal születnek a vitaminos babák, ez az én esetemben nem így volt, az elsõ fiam 3750 g volt( 42.héten), a lányom 3350 (40.hét), a pici fiam pedig 2750 (38.héten).Mindhátom császáros, így szülés szempontjából mindegy iy volt a súlyuk. Az elsõmnél én is ELevitet szedtem, aztán a lányommal Bérest, harmadszorra Pregnavitet, nem utolsósorban az ára miatt (jóval olcsóbb, mint az Elevit) Én mindenképp szedtem volna vitamint, a baba miatt is, meg magam miatt is, de egyáltalán nem muszáj, a dokim sem ragaszkodott hozzá Ninamina
Nekem is most fogyott el, én Gravidát szedtem. Megkérdeztem a dokimat, hogy vegyek e új dobozzal, elég drága sajnos. Azt mondta, hogy jelentõsége az elsõ 3 hónapban van, mert akkor alakul ki az idegrendszer, stb... A baba elveszi a szervezetedbõl, ami neki kell, a vérképed meg kimutatja, hogy mi hiányzik, és csak azt kell pótolni. Én nem veszek újat. A keményedések miatt szedem a Magne b6-ot, ha valami még hiányzik, azt meg a dokim majd megmondja. Eddig minden oké, fittek vagyunk mindketten. 20 hét alatt 2, 5 kilót híztam, a babám, most 290 g-os. Nem a vitaminoktól lesznek nagy babák, ez a legnagyobb hülyeség.
Szia! Semmi bajod nem lesz, változatos, vitamindús táplálkozással is meg lehet oldani, viszont én a tél közepén biztosan nem hagyatkoznék csak a zöldségre-gyümölcsre, biztosan szedném tovább a vitamint. Igazából neked is jó lenne, ha szülésre rendben lenne a vas, folsav, vitamin-"készleted", és nem vonná el az egyre növekvõ babád teljesen a szervezetedbõl. Nálam is a terhesség közepe felé kezdett kialakulni a hiány, pedig én végig szedtem az Elevitet, még szoptatás alatt is. Nekem égül pluszban kellett még vasat és folsavat is szednem. Azt meg egy kicsit unom, hogy nagy babák születnek a vitamintól. Kérdezném attól, aki ezeket írja, hogy honnan veszi? Olvasta valamelyik orvos-fórumon, esetleg a nõgyógyásza említette, vagy õ maga szült már Elevit mellet 5 kg-s babát? Az én fiam 40 hét + 5 napra született 3150 g-mal. Mindenkinek jó egészséget, üdv!
A baba súlyát elsõsorban a genetika határozza meg! Leginkább abból lehet következtetni, hogy mekkora lesz, hogy te és a férjed mekkorával születtetek. Egyébként semmi nem lesz, ha nem szedsz. Ha vérszegény vagy, úgyis ír fel a doki vasat!
Biztos, hogy nem lesz baj. Mondjuk én félidõig szedtem naponta, utána a 8. hónapig 2 naponta, és nem lett óriás babám (3330 gramm). De igazából a baba elvonja azt amire szüksége van, és a szervezetedben megvan minden vitamin, amire szüksége lehet. Én igazából magam miatt szedtem már a végén, mert eléggé sápadt lettem, fájtak az ínyeim, és valamiért nem kívántam a gyümölcsöket, így jól jött egy kis vitaminpótlás. De enélkül is szép és egészséges lesz a babód!
Semmi bajod nem lesz. Én nagyon rendetlen vagyok, és nehezemre esik nem elfelejteni a tabletták beszedését. Így nem is sokáig kísérleteztem a terhesvitaminnal. Szedtem folsavat, és változatosan táplálkoztam. Csudiszép és egészséges kisfiam született! :-))
Szia! Én a 14. hétig szedtem a terhesvitamint, Elevitet, akkor mondta az orvosom, hogy most már akár abba is hagyhatom. Kisfiam az átlagnál kicsit nagyobb súllyal, és hatalmas hosszal született: 3850 gramm és 60 centi. Ha változatosan és vitamindúsan táplálkozol, semmi gondja nem lesz a babádnak és Neked sem!

Mikor lesz kb Magyarországon Sony Xperia Z1s? Azt tudom hogy japánban már kapható.

Legjobb válasz: Rosszul tudod, se Japánba, se sehol a világon nem kapható. Még be sincs jelentve, pletykák alapján jan. 14-én mutatják be, és onnantól kezdve majd X hét múlva lesz kapható, de hogy nálunk mikor, az kérdéses.

Rosszul tudod, se Japánba, se sehol a világon nem kapható. Még be sincs jelentve, pletykák alapján jan. 14-én mutatják be, és onnantól kezdve majd X hét múlva lesz kapható, de hogy nálunk mikor, az kérdéses.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a hasznos infót. :)

Lenne egy olyan problemám hogy van egy lany aki tetszik es az unokatesolyaeknal lesz a szilveszter leszunk kb10 es nem tudom hogy mit csinaljak hogy az a lany azt erezze hogy szeretem mit csinaljak valami romantikus dolgot? Vagy nem tudom

egyszer talalkoztunk mar de sokat beszeltunk.facebook-n

Legjobb válasz: Próbáld megismerni, beszélj vele sokat...de azért ne úgy, hogy rosszul érezze magát

Próbáld megismerni, beszélj vele sokat...de azért ne úgy, hogy rosszul érezze magát
Ne olyan helytelenül és bizonytalanul beszélj mint ahogyan írsz. Ezen kívül pedig ha facebookon el tudtok beszélgetni remélhetõleg személyesen is menni fog. Sok sikert.

Inszemináció? A budapesti Kaáliban lesz, de nem tudom, hogy mennyi lesz a költség? Azt tudom, hogy 45. 000, de ebben benne van az ultrahangos peteérés figyelés is? Mi mennyibe fog kerülni?

Legjobb válasz: Nálunk, vidéken 40.000Ft maga az inszem, az Uh-k és a hormonok + költség. Én 70-80 körül számolok, minimum 60.000 nálunk ha spontán ciklusban lesz.

Nálunk, vidéken 40.000Ft maga az inszem, az Uh-k és a hormonok + költség. Én 70-80 körül számolok, minimum 60.000 nálunk ha spontán ciklusban lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mit tegyek ha már nem kellek neki és ezt is érzem mégis fáj a tudat és legszívesebben kérném hogy maradjon 100. adjára hiába tudom, hogy nem lesz a válasz?

Pár napja véget ért a kapcsolatunk a barátommal mindketten elrontottuk sok rosszat mondtunk egymásnak a szalagavatómon is veszekedtünk messze lakik tõlem távkapcsolat volt, mégis örültem minden percéért, mikor találkoztunk ,de azóta sok lett a veszekedés és már nagyon csúnyák lettek a végük... Aztán egy nap egy veszekedés után letiltott és közölte ,h nem akar már engem és nem szeret... Napokig küzdöttem érte, de már érzem hogy õ már nem akarja tudom ideje belátnom, de nagyon fáj.... Azok az idõk jutnak eszembe, mikor minden szép és jó volt, és mélyen legbelül azt hiszem még lehetne és képtelen vagyok elengedni ... Pedig már 100adjára kérem , hogy hozzuk rendben de nemet mondott és azóta ki se mondta h szeretlek... Tudom , hogy már szánalmas meg lépjek tovább , de nekem õ nagyon fontos és nagyon szeretem nem akrok tovább lépni... Hiányzik és várom, hogy írjon mert már arra kért h ne zaklassam hagyja õt élni ... Rájöttem nem lehetek önzõ és el kell engednem ha tényleg így lesz boldog , de nagyon nehéz ... Kereshetem e bármikor vagy várjam , hogy õ írjon , vagy engedjem el tényleg ez lesz a helyes? 18/l

Legjobb válasz: te is èrzed, h ennek vège. tudom, h milyen nehèz, èn is jàrtam màr ìgy, de hidd el jobb lesz idovel, ha lezàrod magadban. sajnàlom, ès legyèl eros

te is èrzed, h ennek vège. tudom, h milyen nehèz, èn is jàrtam màr ìgy, de hidd el jobb lesz idovel, ha lezàrod magadban. sajnàlom, ès legyèl eros
A kérdező hozzászólása: Köszönöm... :/ Akkor ne keressem ?:/
Ha nem keresed, úgy még lehet egy hangyányi esélyed.Ha keresed, azzal még azt nagyon pici esélyt is ellövöd.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!