Találatok a következő kifejezésre: Mikor tudom a baba nemét (585 db)

Névkérdésben kérek tanácsot! Vezetéknév: Újvári. Még nem tudjuk a baba nemét, így lány és fiú is érdekel. Szerintetek mi illene hozzá, ami nem túl gyakori? Üdv: 16 hkm

Legjobb válasz: nekem van egy ismerõsöm: Újvári Szilárd, bár ez a név nem mindenkinek tetszik, de sztem tök jó, lehet becézni sokféleképp, pl. Szili, Szilu, stb... lánynak pedig Viola, Tímea, Zsófia, Bea.

Nekem fiuból az Újvári Mátyás tetszene nagyon! Lányból a Lenke, Léna tetszenek
András, Tamás, Donát, Lénárd, Emil. Linett, Dorina, Anna, Kinga, Alexa.
Linda Szabolcs
Ujvari Natasa, Ujvari Reka, Ujvari Barbara, Ujvari Kinga, Ujvari Mira, Ujvari Mirabella, Ujvari Noemi, Ujvari Kendra, Ujvari Nikoletta, Ujvari Cintia. Ujvari Mark, Ujvari Akos, Ujvari Tamas, Ujvari Szabolcs, Ujvari Erik, Ujvari David, Ujvari Roland, Ujvari Bence. Meg meg rengeteg nev van ami megy a vezeteknevvel. Ennyi jutott most eszembe amik tetszenek.
lány: Bettina, Virág fiú: Máté, Alex:) De majd úgyis lesz egy név ami mindkettõtöknek nagyon meg fog tetszeni:)
Attila.
nekem van egy ismerõsöm: Újvári Szilárd, bár ez a név nem mindenkinek tetszik, de sztem tök jó, lehet becézni sokféleképp, pl. Szili, Szilu, stb... lánynak pedig Viola, Tímea, Zsófia, Bea.
Nekem valamiért egybõl az Újvári Nikolett ugrott be, noha nincs ilyen nevû ismerõsöm... Nem tudom, talán valami megérzés :-) Persze nem kell, hogy Neked ez tetsszen, csak egy ötlet :-) Boldog, gondtalan babavárást!
Ujvari Hanna, Ujvari Petra (Elozo voltam )
Vivien

Msn problem, vki tudja mi lehet a baja, nem tudok a belépni?

ezt írja:a bejelentkezés sikertelen mert a szolgálataás átmenetileg nem elérhető,később próbálja újból. hibakód:8007007e ez az "átmenet" tart kb 1hete,eddig smmi baj nem volt ezeket a programokat használom:

Legjobb válasz: ha a probléma nem megoldható, akkor lehetséges h vki tud nekem küldözgetni msnen úgy h õ ilyen újabb fajtát használ én meg a régit? mert azon beenged (windows messenger) vagy e-buddy-n tudnék fogadni fájlokat?

A kérdező hozzászólása: ha a probléma nem megoldható, akkor lehetséges h vki tud nekem küldözgetni msnen úgy h õ ilyen újabb fajtát használ én meg a régit? mert azon beenged (windows messenger) vagy e-buddy-n tudnék fogadni fájlokat?
Sajnos nem azok nem olyan kidolgozottak.

22hetesen még mindig nem tudom a baba nemét, de szeretnék már vásárolni. Mit tegyek? Milyen színeket válasszak? Vagy várjak még, ráérek? Csak nem akarok minden a nyári hőségre hagyni, nagy hassal.

Ja és ráadásul esélyes,hogy picit hamarabb jön a kiírtnál.

Legjobb válasz: Fehér, zöld, sárga, bézs is jó mindkét nemnek, illetve nem is muszáj a kisruhákkal kezdeni, megveheted a babakocsit unisex színben, a kiságyat, pelenkázót, játszószõnyeget (ha szeretnél), pár játékot, törölközõket, textil pelenkákat, ágynemût, kiskádat, cumis üvegeket, és a ruhákat majd akkor, ha már tudjátok, hogy milyen nemû lesz a kicsi! Boldog babavárást!

Fehér, zöld, sárga, bézs is jó mindkét nemnek, illetve nem is muszáj a kisruhákkal kezdeni, megveheted a babakocsit unisex színben, a kiságyat, pelenkázót, játszószõnyeget (ha szeretnél), pár játékot, törölközõket, textil pelenkákat, ágynemût, kiskádat, cumis üvegeket, és a ruhákat majd akkor, ha már tudjátok, hogy milyen nemû lesz a kicsi! Boldog babavárást!
Párom kolléganõje 37 hetes, és még mindig nem tudták neki megmondani a baba nemét. Így õk vettek sárga, fehér, barnás kisruhákat, de nem túl sokat. Majd ha megszületik, és megtudják a nemét, akkor beszereznek többet is. A babaholmikból is unisex dolgokat vettek. Amúgy még ráérsz reméljük. Nekem is azt mondták, hogy elõbb jön a baba, aztán végül a 41. héten megindították a szülésemet. :) Én amúgy olyan 28 hetesen kezdtem vásárolni, akkor már nagyon biztosra mondták, hogy lány.
Vegyél akkor szép fehér állatkamintás rugikat :) lehet vajsárga is, én kedvelem az erõsebb színeket is, a zöldet, narancsot. szerintem ha megveszed a legkisebb rugikat általános színekben, akkor nem lehet gond :) késõbb meg veszel csajosabbat, vagy fiúsabbat is, ha már tudod.
Akkor vásárolj unisex színû ruhákat. (bézs, fehér, zöld, sárga, narancssárga) Vagy, ha már nagyon kíváncsi vagy, és van rá pénzetek, ott a 4d uh! :) Hátha talán ott meg tudják mondani a baba nemét! :)
A kérdező hozzászólása: Igen a 4D már szóba került, hogy megyünk. :)
Nekünk pont a 4D-n nem tudták soha megmondani, mindig 2D-n látszott! :) Mi tudjuk, hogy kislány, de azért nem a rózsaszín a meghatározó, inkább a fehér és a bézs, nagyobb dolgokban mindenképp... Kisebbeket (pelenkázó feltét, rugik), késõbb is ráértek, hátha addigra kiderül. :) ) 37 hetes km
Szerintem is Unisex színek a nyerõk.Mi már a 18 héten megtudtuk, de mégse özönlötte el a házat a rózsaszín.A mai világba gondolni kell arra is hogy a tesóra is jó legyen.Az viszont nem biztos hogy ugyanolyan nemû lesz.Meg az elején szinte 1x-1x van rajta 1-1 ruha és már ki is nõtte.De ezt neked kell eldönteni.Boldog babavárást!
Szia! Én amúgy is mindenbõl olyat fogok venni, ami jó lánynak is és fiúnak is, mert 2 babát tervezünk. Kiságyat, babakocsit, stb... simán meglehet venni.


Nagyon kéne a segítség: A 8 éves Beagle kutyám ( nőstény ), nem tudjuk mi baja van ugyanis már most elkezd így hörögni. Szerintetek mi lehet a baja?

(ez ilyen fulladásos féle) Tavaly is ugyanez volt nyáron akkor langyos vízzel hűtöttük. Nem tudjuk mi baja lehet mert nincs is 40 se 30 fok, és még nincsen nyár. A gond + hogy az állatorvos sem tudja hogy mi a baja. A segítség nagyon kellene mert nem szeretném ha el kellene altatni. Abba belehalnék.

Legjobb válasz: Az nem állatorvos, amelyik megelégszik azzal, hogy nem tudja, mi a baja a kutyának. Keresni kell jó nevû, mások által is ajánlott orvost, klinikát, stb, ahol valóban kivizsgálják a kutyádat.

Az nem állatorvos, amelyik megelégszik azzal, hogy nem tudja, mi a baja a kutyának. Keresni kell jó nevû, mások által is ajánlott orvost, klinikát, stb, ahol valóban kivizsgálják a kutyádat.
talán asztma vagy allergia avgy megfázott
válassz másik orvost!
Mindenképp keressetek egy rendes állatorvost. Könnyen lehet, hogy csak egy allergia.
Nálatok nincsen most sok ilyen szálló fehér izé. A nyárfa magjai. olyan mint amit lefújsz a kutyatesjrõl. Ez egy olyan kutyánál mint a beagle ami sokat szaglászik gyakran okoz ilyet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, apával megbeszéltem hogy vigyük be a kórházba.Remélem ott meg tudják mondani hogy mi a baj. Még egyszer köszi a válaszokat, sziasztok!
Na mi volt a kutyus baja? Ha még nem vittétek el javult az állapota? Nekem is beagle nõstényem van és 3 éves lesz június 24-én. Mindenestere jobbulást neki.:) ):*

NOKIA N8 mobilom van, ma lemerult az akksija, meleg is volt a telo, kikapcsolt es azota nem tudom bekapcsolni, nem reagal a toltesre sem! Mi lehet a baja? Meghalt volna a telom?

Legjobb válasz: azt nem tudom hogy mi lehet a baja de en is igy jártam a telommal (ZTE Skate) a boldba még jo volt bekapcsolt dw mikor lemerült semmi bevittem a boltba ahol vettem tettek bele uj aksit de semmi ugyhogy kicsereltek a telot ingyen azota semmi baja probald meg teis hátha öszejön :D

azt nem tudom hogy mi lehet a baja de en is igy jártam a telommal (ZTE Skate) a boldba még jo volt bekapcsolt dw mikor lemerült semmi bevittem a boltba ahol vettem tettek bele uj aksit de semmi ugyhogy kicsereltek a telot ingyen azota semmi baja probald meg teis hátha öszejön :D

Már két napja nyüszűl a kutyám és nem tudom mi a baja Nagyon félek hogy valami baja van Szerintetek mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Bizony, baja van. Valószínûleg komoly baja, mert a kutya , ha lehet, eltitkolja a fájdalmát. Ha már jelzi, akkor nagy a baj. Ennek egy megoldása van: állatorvos!

Bizony, baja van. Valószínûleg komoly baja, mert a kutya , ha lehet, eltitkolja a fájdalmát. Ha már jelzi, akkor nagy a baj. Ennek egy megoldása van: állatorvos!
Tényleg komolyan gondoltad, hogy ezt látatlanban meg tudjuk mondani? Lehet, hogy más kutyájánál volt hasonló tünet, de ezt ezerféle dolog okozhatja, mind eltérõ gyógymóot igényel. Nem tudom, miért nem evidens, hogy állatorvoshoz kell(ett volna már tegnap)vinni.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baja csak egy másik kutya átjár hozzánk és az miatt nyüszült de mióta elvittük már nincs semmi baj
Valamiért nem tudja kitolni az objektívet. Nézd meg, hogy mi baja lehet azon a környéken!

A laptopomba nem tudok berakni cd-t, nem nyílik ki az a rész, ahova be kéne rakni. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Azt, hogy mi lehet a baja nem tudom, de: A legtöbb optikai meghajtónak van manuális nyitási módja is. Ha minden igaz van egy kis lyuk valahol a meghajtó borítóján. Ha oda pl egy kiegyenesített gemkapcsot beledugsz, akkor kinyílik a tartó.

Azt, hogy mi lehet a baja nem tudom, de: A legtöbb optikai meghajtónak van manuális nyitási módja is. Ha minden igaz van egy kis lyuk valahol a meghajtó borítóján. Ha oda pl egy kiegyenesített gemkapcsot beledugsz, akkor kinyílik a tartó.
A kérdező hozzászólása: Köszönööööm! Sikerült!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!