Találatok a következő kifejezésre: Mikor tudom a baba (756 db)

Mikor tudja a baba emelgetni hasonfekve a fejét?

Legjobb válasz: A babád fejlõdését itt követheted nyomon: http://www.babaszoba.hu/services/todo

A babád fejlõdését itt követheted nyomon: http://www.babaszoba.hu/services/todo
A kérdező hozzászólása: Hetekre nincs lebontva.
Akkor nézd meg ezt, iratkozz fel a hírlevélre, kéthetente küldik, hogy hogyan fejlõdik a babád. http://www.kismamablog.hu/hirlevel
ez is baba függõ. lányom pár naposan átfordította a fejét hason fekve. felemelni 1 hónaposan.

Nagyon kéne a segítség: A 8 éves Beagle kutyám ( nőstény ), nem tudjuk mi baja van ugyanis már most elkezd így hörögni. Szerintetek mi lehet a baja?

(ez ilyen fulladásos féle) Tavaly is ugyanez volt nyáron akkor langyos vízzel hűtöttük. Nem tudjuk mi baja lehet mert nincs is 40 se 30 fok, és még nincsen nyár. A gond + hogy az állatorvos sem tudja hogy mi a baja. A segítség nagyon kellene mert nem szeretném ha el kellene altatni. Abba belehalnék.

Legjobb válasz: Az nem állatorvos, amelyik megelégszik azzal, hogy nem tudja, mi a baja a kutyának. Keresni kell jó nevû, mások által is ajánlott orvost, klinikát, stb, ahol valóban kivizsgálják a kutyádat.

Az nem állatorvos, amelyik megelégszik azzal, hogy nem tudja, mi a baja a kutyának. Keresni kell jó nevû, mások által is ajánlott orvost, klinikát, stb, ahol valóban kivizsgálják a kutyádat.
talán asztma vagy allergia avgy megfázott
válassz másik orvost!
Mindenképp keressetek egy rendes állatorvost. Könnyen lehet, hogy csak egy allergia.
Nálatok nincsen most sok ilyen szálló fehér izé. A nyárfa magjai. olyan mint amit lefújsz a kutyatesjrõl. Ez egy olyan kutyánál mint a beagle ami sokat szaglászik gyakran okoz ilyet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, apával megbeszéltem hogy vigyük be a kórházba.Remélem ott meg tudják mondani hogy mi a baj. Még egyszer köszi a válaszokat, sziasztok!
Na mi volt a kutyus baja? Ha még nem vittétek el javult az állapota? Nekem is beagle nõstényem van és 3 éves lesz június 24-én. Mindenestere jobbulást neki.:) ):*

NOKIA N8 mobilom van, ma lemerult az akksija, meleg is volt a telo, kikapcsolt es azota nem tudom bekapcsolni, nem reagal a toltesre sem! Mi lehet a baja? Meghalt volna a telom?

Legjobb válasz: azt nem tudom hogy mi lehet a baja de en is igy jártam a telommal (ZTE Skate) a boldba még jo volt bekapcsolt dw mikor lemerült semmi bevittem a boltba ahol vettem tettek bele uj aksit de semmi ugyhogy kicsereltek a telot ingyen azota semmi baja probald meg teis hátha öszejön :D

azt nem tudom hogy mi lehet a baja de en is igy jártam a telommal (ZTE Skate) a boldba még jo volt bekapcsolt dw mikor lemerült semmi bevittem a boltba ahol vettem tettek bele uj aksit de semmi ugyhogy kicsereltek a telot ingyen azota semmi baja probald meg teis hátha öszejön :D

Már két napja nyüszűl a kutyám és nem tudom mi a baja Nagyon félek hogy valami baja van Szerintetek mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Bizony, baja van. Valószínûleg komoly baja, mert a kutya , ha lehet, eltitkolja a fájdalmát. Ha már jelzi, akkor nagy a baj. Ennek egy megoldása van: állatorvos!

Bizony, baja van. Valószínûleg komoly baja, mert a kutya , ha lehet, eltitkolja a fájdalmát. Ha már jelzi, akkor nagy a baj. Ennek egy megoldása van: állatorvos!
Tényleg komolyan gondoltad, hogy ezt látatlanban meg tudjuk mondani? Lehet, hogy más kutyájánál volt hasonló tünet, de ezt ezerféle dolog okozhatja, mind eltérõ gyógymóot igényel. Nem tudom, miért nem evidens, hogy állatorvoshoz kell(ett volna már tegnap)vinni.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi baja csak egy másik kutya átjár hozzánk és az miatt nyüszült de mióta elvittük már nincs semmi baj
Valamiért nem tudja kitolni az objektívet. Nézd meg, hogy mi baja lehet azon a környéken!
Dani te vagy az? :D
A kérdező hozzászólása: NEm én Gábor vagyok! és a kérdésre esetleg nem tudod a választ?
Ja, de lehet. :) Ha felpörög a motor de nem forgatja meg a kereket akkor a variátorban keresném a hibát, ha nem pörög fel csak dadog akkor nem éri el a variátor mûködési fordulatát és karburátor hiba. Neten kéne utána nézni, hanyas fuvi kell bele. Szimmering hiba akkor, ha nincs aapjárat és erõtlen a motor de könnyen felpörög -> szegény nagyon a keverék.

Anyukámnak terhesség közben is megjött, velem is lehet így? Honnan tudhatom meg, ha terhes vagyok, hogy hányadik hónapban vagyok, ha nem lehet tudni, mikor fogant a baba? (tudom, hogy nőgyógyász meg tudja mondani, de van valamilyen más módszer? )

Legjobb válasz: Igen,elõfordulhat akár veled is nekem pl:4hónapig rendes menszeszem volt mikor elõsször elmaradt nõgyógyászhoz mentem és rá 1hétre megmozdult a baba.Az elsõ magzatmozgás a fél idõ,abból is kitudod számolni a szülés várható idejét.De igazán pontos választ csak orvos tud neked mondani pl,usg-vel,vagy esetleg tesztet is csinálhatsz ami 99%-ban pontos választ ad.De vannak a reggeli hányingerek,szagokra vagy ételre lehetsz érzékeny,vagy olyan jelek ami azelõtt nem fordult elõ veled.

Igen, elõfordulhat akár veled is nekem pl:4hónapig rendes menszeszem volt mikor elõsször elmaradt nõgyógyászhoz mentem és rá 1hétre megmozdult a baba.Az elsõ magzatmozgás a fél idõ, abból is kitudod számolni a szülés várható idejét.De igazán pontos választ csak orvos tud neked mondani pl, usg-vel, vagy esetleg tesztet is csinálhatsz ami 99%-ban pontos választ ad.De vannak a reggeli hányingerek, szagokra vagy ételre lehetsz érzékeny, vagy olyan jelek ami azelõtt nem fordult elõ veled.
A kérdésedre szerintem csak uh alapján lehet választ adni, ha teljesen bizonytalan a fogantatás ideje, esetleg kísérõ tüneteid sincsenek és menstruálsz rendszeresen. Esetleg a mensi idõtartama és mennyisége változhat... Érdekes ez az elsõ magzatmozgás=félidõ hipotézis. Kíváncsi vagyok kinél hogy jött be, nekem a 19. héten volt világosan érezhetõ a babóca, aki a 36. héten született meg...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!