Találatok a következő kifejezésre: Mikor tudok esni Mennyi idő (2 db)

Mikor tudok teherbe esni? Mennyi idő után érezhető?

Legjobb válasz: nemértem akérdésed mikor tudsz teherbe esni. ezt mi honnan tudjuk!ha nem irsz magadrol semmit se azt hogy a ciklusod hány napo meg ilyesmi miota probálkoztok?

nemértem akérdésed mikor tudsz teherbe esni. ezt mi honnan tudjuk!ha nem irsz magadrol semmit se azt hogy a ciklusod hány napo meg ilyesmi miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: április 4.-én volt meg de csk 1 napot. Igazábol 10-dikén kellet volna jönnie. Nem rég óta probálkozunk.
vannak tünetek? mert ez jo amit leirtál.szerintem tesztelj mert már tuti kimutassa. a hõd menniy?már 17 e van akkor már ha délután csinálod akkor is kimutassa. szerintem baba
szerintem is tesztelj! Elég gyanús. Vagy nem lehet, hogy a tabit szedtél, és még nem állt helyre a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: Csináltam tegnap este tesztet negativ lett.
A kérdező hozzászólása: Tünetnek nem tudom nevezhetõ-e de eddig hányingerem volt ami ma már nincs de a hasam az fáj és szurkál
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mértem tabit már 7 hónapja nem szedek!
Akkor én mindenképp az orvost ajánlom neked! nem jó így kétségek közt! Megvizsgál, hormonvizsgálat, - és minden kiderül... ne halogatsd! Minden jót!

Hosszú ideje -úgy tűnik- nem tudok teherbe esni. Mire számíthatok, ha orvoshoz fordulok? Mi fog következni? Milyen vizsgálatokat rendelhet el, és a teljes kivizsgálás mennyi időt vesz igénybe?

Több mint két éve (2008 februárjában) hagytam el a fogamzásátlót, azóta semmi... Úgy érzem, lassan ideje orvoshoz fordulnom, ha gyereket (vagy válaszokat) szeretnék.

Legjobb válasz: vérvétel esetleg hormonális vérvétel tehát a 4. és a 21. napon történõ is. uh és vizsgálat és ha ezek rendben vannak akkor a párodat is elküldik andrológiára neki is uh vérvétel spermavizsgálat sokszor indokolatlan ismeretlen meddõség a vége .... Remélem nem igy lesz és csak valami banális hiba van amit elháritanak és hamarosan Te is itt kérdezel minket és mi válaszolunk...

vérvétel esetleg hormonális vérvétel tehát a 4. és a 21. napon történõ is. uh és vizsgálat és ha ezek rendben vannak akkor a párodat is elküldik andrológiára neki is uh vérvétel spermavizsgálat sokszor indokolatlan ismeretlen meddõség a vége .... Remélem nem igy lesz és csak valami banális hiba van amit elháritanak és hamarosan Te is itt kérdezel minket és mi válaszolunk...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Én is nagyon remélem! Ha majd kiderül, hogy tényleg valami banális dolog, akkor viszont nagyon fogom sajnálni azt az elvesztegetett két (és fél) évet, amit várakozással töltöttünk... Bár ez még a jobbik eset.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!