Találatok a következő kifejezésre: Mikor tudok esni Mennyi (4 db)

Mikor tudok teherbe esni? Mennyi idő után érezhető?

Legjobb válasz: nemértem akérdésed mikor tudsz teherbe esni. ezt mi honnan tudjuk!ha nem irsz magadrol semmit se azt hogy a ciklusod hány napo meg ilyesmi miota probálkoztok?

nemértem akérdésed mikor tudsz teherbe esni. ezt mi honnan tudjuk!ha nem irsz magadrol semmit se azt hogy a ciklusod hány napo meg ilyesmi miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: április 4.-én volt meg de csk 1 napot. Igazábol 10-dikén kellet volna jönnie. Nem rég óta probálkozunk.
vannak tünetek? mert ez jo amit leirtál.szerintem tesztelj mert már tuti kimutassa. a hõd menniy?már 17 e van akkor már ha délután csinálod akkor is kimutassa. szerintem baba
szerintem is tesztelj! Elég gyanús. Vagy nem lehet, hogy a tabit szedtél, és még nem állt helyre a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: Csináltam tegnap este tesztet negativ lett.
A kérdező hozzászólása: Tünetnek nem tudom nevezhetõ-e de eddig hányingerem volt ami ma már nincs de a hasam az fáj és szurkál
A kérdező hozzászólása: A hõmet nem mértem tabit már 7 hónapja nem szedek!
Akkor én mindenképp az orvost ajánlom neked! nem jó így kétségek közt! Megvizsgál, hormonvizsgálat, - és minden kiderül... ne halogatsd! Minden jót!

Mikor szeretkezünk és én vagyok alul, a párom kiveszi a péniszét és szinte minden kifolyik azonnal. Ez normális? Mennyi az esélye, annak, hogy teherbe tudok esni?

Én sosem szedtem gyógyszert, úgyhogy addig amíg nem akartunk babát, mindig védekeztünk és nem tudom, hogy mennyire normális az, hogy szinte minden kifolyik. Bár nem tudom, hogy tényleg kifolyik-e minden vagy csak én gondolom.

Legjobb válasz: a lényeg bent marad,ne izgulj mindenkinek kifolyik.Aktus után kis párna a csipö alá ,vagy a lábakat a falra,gyertyaállás...

a lényeg bent marad, ne izgulj mindenkinek kifolyik.Aktus után kis párna a csipö alá , vagy a lábakat a falra, gyertyaállás...
így van, aminek kell az bent marad hidd el, és a gyertyállás tényleg nem rossz
Ne aggódj emiatt, inkább tegyél egy kispárnát a csipõd alá, vagy kettõt, h minél tovább bent maradjon.Drukkolok!
Több mint a fele mindig kijön :) Szóval nyugi. Én úgy estem anno teherbe hogy rögtön kiugrottam szinte az ágyból mindig, nem párnáztam meg ilyesmi. Most én is várom az eredményt :)

Hosszú ideje -úgy tűnik- nem tudok teherbe esni. Mire számíthatok, ha orvoshoz fordulok? Mi fog következni? Milyen vizsgálatokat rendelhet el, és a teljes kivizsgálás mennyi időt vesz igénybe?

Több mint két éve (2008 februárjában) hagytam el a fogamzásátlót, azóta semmi... Úgy érzem, lassan ideje orvoshoz fordulnom, ha gyereket (vagy válaszokat) szeretnék.

Legjobb válasz: vérvétel esetleg hormonális vérvétel tehát a 4. és a 21. napon történõ is. uh és vizsgálat és ha ezek rendben vannak akkor a párodat is elküldik andrológiára neki is uh vérvétel spermavizsgálat sokszor indokolatlan ismeretlen meddõség a vége .... Remélem nem igy lesz és csak valami banális hiba van amit elháritanak és hamarosan Te is itt kérdezel minket és mi válaszolunk...

vérvétel esetleg hormonális vérvétel tehát a 4. és a 21. napon történõ is. uh és vizsgálat és ha ezek rendben vannak akkor a párodat is elküldik andrológiára neki is uh vérvétel spermavizsgálat sokszor indokolatlan ismeretlen meddõség a vége .... Remélem nem igy lesz és csak valami banális hiba van amit elháritanak és hamarosan Te is itt kérdezel minket és mi válaszolunk...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Én is nagyon remélem! Ha majd kiderül, hogy tényleg valami banális dolog, akkor viszont nagyon fogom sajnálni azt az elvesztegetett két (és fél) évet, amit várakozással töltöttünk... Bár ez még a jobbik eset.

Mit gondoltok holnap (05.13-án) Esni fog az esõ huzamosabb ideig? Tudom idõjárás jelentés, de ez mennyire megbízható?

Fontos lenne tudnom hogy holnap sokat fog-e esni, fõként délelõtt és délután. Reggel meg eeste nem számít.

Legjobb válasz: 50-50. Vagy megbízható, vagy nem. Akkor derûl ki, hogy jót jósoltak, ha abban a percben, amikor látod visszaemléxel arra, amit jósoltak. Óh, és persze az sem mindegy, hogy hol vagy.

50-50. Vagy megbízható, vagy nem. Akkor derûl ki, hogy jót jósoltak, ha abban a percben, amikor látod visszaemléxel arra, amit jósoltak. Óh, és persze az sem mindegy, hogy hol vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszi, egyébként Budapest

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!