Találatok a következő kifejezésre: Mikor tudja ember, hogy tényleg, (2 db)

Mikor tudja egy ember, hogy tényleg, igazán fontos személy valakinek? Melyek azok a jelek, amiktől úgy érezzük, hogy van a párkapcsolatnak jövöje?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Háth ezt neked észre kell ,hogy vedd rajta.. de ha bújik hozzád simogat puszilgat és alig várja ,hogy veled legyen mindig akkor fontos vagy neki...

Háth ezt neked észre kell , hogy vedd rajta.. de ha bújik hozzád simogat puszilgat és alig várja , hogy veled legyen mindig akkor fontos vagy neki...
Ha alig bírja ki nélküled az órákat. Felhív csak azért, mert hallani akarja a hangod. Ha mondja, hogy szeret és ezt ki is fejezi. Ha a közös jövõtöket ecsetelgeti, tervezget.
hm... mi 6 hónapja vagyunk együtt a barátommal és az elején nagyon nehezen bontakozott ki... szoval éreztem, h szeret... de ritkán mutatta azokat a kis jeleket, amiket Én adtam neki, de õ nem nagyon viszonozta, mert természetesnek tartotta, hogy tudom, h Õ is így gondolja... megbeszéltem vele, h nekem is jol esne, ha sûrûbben odabújna meg puszilgatna és nem csak az ágyban, hanem pl. mikor megyünk valamerre az utcán, vagy leülünk valahova... szoval, ha még nincsenek is jelek... attol még a picike, szinte láthatatlan dolgokból is tudhatod, hogy szeret-e és h van-e a kapcsolatotoknak jövõje.
A szerelem legelsõ zsongásában minden kapcsolat tökéletesnek tûnik. De ennél messzebbre kell néznünk, és az eszünket sem kikapcsolni. Jó jelek lehetnek: 1.ha a párod õszinte veled, és nincs semmi olyan, amit takargatni akar elõled 2.ha a párod komoly gondolkozású ember (ezt nem a humor hiányára értem, hanem egy belsõ érzelmi érettségre) 3.ha a gondolkodásotok, beállítottságotok, alapértékeitek, hátteretek hasonló (a kezdeti zsongás hatása alatt a lila köd és az erotikus feszültség két egymástól nagyon távolesõ embert is össze tud hozni, de az ilyen kapcsolatok nem biztos, hogy hosszútávon is kibírják) 4.ha a párod képes arra, hogy egyetlen emberrel megelégedjen, és tudja, hogy az az ember te vagy 5.ha a cselekedeteibõl (!), a viselkedésébõl az látszik, hogy szeret és tisztel is téged, mint embert 6.ha nem rivalizáltok egymással

2 napja van ám "kirugom a ház oldalát"! Ez nem is baj, örülök hogy ennyira ficánkol! De most már az egész pocakom mozog ide-oda, öröm nézni! Ez nem jelenthet bajt ugye? Olyan buták vagyunk mi emberek tényleg semminek nem tudunk örülni! 36h km

Soha nem volt lusta baba,de ennyire...!?lehet érzi hogy jön a meleg,vagy hogy már nem sok és kint lesz?

Legjobb válasz: én ugy tudom hogy a szülés beindulása elõtt kifejezetten nyugisak a babák. örülj neki h ilyen kis virgonc:) nekem a hasonlóan aktiv,majd épp hogy megmoccanok napok gyakran váltakoznak. ahogy nálunk, ugy a pocakban lévõ babáknál is vannak aktivabb és punnyadtabb napok:) szerintem minden rendben van:)

én ugy tudom hogy a szülés beindulása elõtt kifejezetten nyugisak a babák. örülj neki h ilyen kis virgonc:) nekem a hasonlóan aktiv, majd épp hogy megmoccanok napok gyakran váltakoznak. ahogy nálunk, ugy a pocakban lévõ babáknál is vannak aktivabb és punnyadtabb napok:) szerintem minden rendben van:)
Nekem brutálisan kepesztett, fõleg este 8-10 között, éjjel mindig abbahagyta. Most egy éves mult és valamiért este nagyon aktiv baba, össze-vissza rohangál, éjjrl viszont mindig is jó alvó vokt, ha nem fájt épp a foga. Érdemes figyelni, mikor csinálja, szerintem a szokás késõbb is megmarad:)
Nekem mindkettõvel igy volt az utolsó napig!
A fiam a szülés elõtti 3.4.napon szétszedett, reggeltõl estig, egy percet sem nyugodott, 1.2.napot elvolt, még élek mozgás, aztán a szülés napjám meg sem mozdult, csak az nsts tappancsoknak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!