Találatok a következő kifejezésre: Mikor tudja ember, hogy (178 db)

Mikor tudom, azt hogy hinnem kell egy embernek vagy sem?

Legjobb válasz: Ezt inkább érezni kell. Ha valakit ismersz igazán akkor ránézésbõl tudni fogod hogy valami nem kóser.Az átlag embereken meg lehet látni hogy hazudik,de viszont vannak olyan emberek akik ezt jól kitanulták.

Ezt inkább érezni kell. Ha valakit ismersz igazán akkor ránézésbõl tudni fogod hogy valami nem kóser.Az átlag embereken meg lehet látni hogy hazudik, de viszont vannak olyan emberek akik ezt jól kitanulták.
Ha már többször is tanúbizonyságot tett cselekedeteivel arról, hogy megbízhatsz benne. Bár a pokolba vezetõ út is jó-szándékkal van kikövezve! Éppen ezért csak annak higgy, akit érdemesnek látsz arra, hogy megtiszteld a bizalmaddal! A többinek meg próbálj utánajárni, hogy meggyõzõdj az állításának helyességében.
Nézz a szemébe amikor beszélsz vele.. Érezni fogod....

Mit csináljak vagy mit tudok tenni hogy ujra megbizhasak az emberekbe?

Engem edig minden barátom csak megdugni akart és hazudot már nem birok bizni senkibe.az elöz? kapcsolatom is ezért ment tönkre,kécségbe vagyok esve.KÉRLEK SEGÍTSETEK hogy tudnák megint megbízni egy férfiba!

Legjobb válasz: elnézést a helyes írási hibákért:(

A kérdező hozzászólása: elnézést a helyes írási hibákért:(
Tanulj, képezd magad, ismerj meg sok embert (emberileg, nem párkapcsolatilag, vagy testileg), sok szempontot, sok hozzáállást, sokféle személyiséget, hogy legyen elegendõ mennyiségû tudásod és érzéked ahhoz, hogy jobban megismerd azt, akivel találkozol párkeresés során. A problémádra az élettapasztalat és a tapasztalatokon nyugvó emberismeret az egyetlen jó megoldás. Érdemes még a párválasztási szempontjaidat is átértékelni, mert lehet, ott a probléma. Nem biztos, hogy jó a diszkó királyát választani, aki nagyon "menõ", egy becsületes, jóravaló srác helyett. A saját magad fejlesztése ahhoz is hozzájárul, hogy ne csak egy buta cicababának tûnj, hanem gondolkodó embernek, ui. a pl. helyesírásod és a fogalmazási stílusod is tragikus.
Férfiszemmel: Nos elõször azt illik tisztázni, hogy mindig a nõ motivál. Azzal motiválod a férfiakat, amilyen vagy. Ha merevrészegre iszod magad egy bulin, az asztalon táncolsz, majd épphogy kiérsz a wc-re rókázni, akkor senki nem fogja meglátni benned azt a nõt, akiért érdemes akár meghalni is. Ha legnagyobb teljesítmény az életedben az, hogy a plázában három cipõbolt mellett is elmentél úgy, hogy nem vettél semmit, akkor szintén nem vagy az a nõ, aki mély nyomot hagyna egy férfi lelkében. És persze a szex. Ha könnyen megkaphatnak, akkor nem leszel értékes a férfiak számára. Nekünk fiúknak olyan ez, mintha kapnánk egy Ferrarit úgy 5000 forintért. Marha jó, örülünk neki, de aztán megunjuk, kíváncsiak vagyunk milyen a Lamborgini, fõleg, ha azért sem kell sokat fizetni (a hasonlatban nem elsõsorban a fizetésen, hanem a könnyû hozzájutáson van a hangsúly). Azonkívül nem tudom, hogy hogyan öltözködsz, hogy milyen a külsõd. Gyanítom, hogy „jól nézel ki”. A „jól kinézõ nõk” szeretnek jól kinézni, bókolnak nekik, tetszenek a fiúknak, stb. Csak épp az nem tudják a dögös csajok, hogy amikor megdicsérik a seggüket, akkor csak a külsejüket dicsérik meg, és nem õket. Azt mindenki leszarja, hogy mi van egy dögös csaj lelkében, aki szexi, azzal kapcsolatban az elsõ gondolat az, hogy hogyan lehet szobára vinni. Igaza van az elõttem szólónak, képezd magad, mert az vagy akivé teszed magad.

20 hónapos kisfiam, ha kicsi helységbe megyek vele, ahol csak kevés ember van, szinte üvölt annyira fél, mit tudok tenni, hogy ne féljen?

Bárhová eltudtam vele menni, ha megunta akkor persze nyafogott, hogy menjünk ki, de ilyen probléma nem volt. A doktornőnél mindig félt, és sírt, de csak akkor ha meglátta a doktornőt, előtte jól elvolt a váróteremben. Most ott tartunk, hogy sem kisboltba, sem pedig olyan idegen helyre ami nem nagy tér, nem tudok vele bemenni. Tesco jellegű bevásárlóközpontokban nincs gond, ott szeret nézelődni is, és ahol sok ember van ott is szeret lenni, meg persze ismerős helyeken. A napokban közjegyzőhöz kellett mennem, és ahogy bementünk, pedig ott volt apa, és a mama is, addig sírt míg ki nem mentem vele, a feje tiszta piros folt lett a sírástól, ezt azért írtam, hogy nem hiszti volt, hanem látszott rajta hogy fél!

Legjobb válasz: En mindenkeppen felvennem a kapcsolatot egy gyerekpszichologussal, mert ebbol idosebb koraban komoly problemak alakulhatnak ki. Egy szakember segithet megtalalni a kivalto okot is.

En mindenkeppen felvennem a kapcsolatot egy gyerekpszichologussal, mert ebbol idosebb koraban komoly problemak alakulhatnak ki. Egy szakember segithet megtalalni a kivalto okot is.


Mitõl tudja az ember hogy szerelmes valakibe? Mibõl érzi? Mi változik a kapcsolatunkban én és az érintet ember között?

Legjobb válasz: mitõl tudod? Ezt te érzed igazán legbelül, de röviden annyit mondanék hogy nem lennél mással,nem gondolsz másra, 3méterrel vagy a felhõk felett..és mindig amikor vele vagy azt kivánod bárcsak örökké tartana az adott pillanat :)

mitõl tudod? Ezt te érzed igazán legbelül, de röviden annyit mondanék hogy nem lennél mással, nem gondolsz másra, 3méterrel vagy a felhõk felett..és mindig amikor vele vagy azt kivánod bárcsak örökké tartana az adott pillanat :)
A kérdező hozzászólása: Értem köszi :)

Tudom lehet hogy hülyének néztek de akkor is most én nem tudom hogy mi az a szerelem? Mit érez akkor az ember?

Hát én nem tudom. Nekem nincs ebben tapasztalatom. Bocs ha hülyének nézek ki de hát valamikor az vagyok és igen kábé. Köszi a válaszokat: Bea

Legjobb válasz: Elvileg olyan mintha drogozott volna az ember. Minden rózsaszín, nulla realitás vagy valóságérzékelés, tiszta bezívottak. Aztán mikor (általában) jön a kopp akkor olyanok mint mikor a drogost leválasztják az anyagról.

Elvileg olyan mintha drogozott volna az ember. Minden rózsaszín, nulla realitás vagy valóságérzékelés, tiszta bezívottak. Aztán mikor (általában) jön a kopp akkor olyanok mint mikor a drogost leválasztják az anyagról.
Nagyon sokan tévesztik össze a szerelmet a rajongással, ragaszkodással, vagy azzal az euforikus érzéssel, amikor valakitõl figyelmet, törõdést kapnak. Ilyenkor az ember magába az érzésbe "szerelmes", de nem a partnerébe. Ilyenkor van az, hogy amíg megkapjuk a törõdést, addig "szerelmesek vagyunk" utána meg jön a keserû csalódás és kiábrándulás, hogy ki a fene ez az "idegen" itt mellettünk, én nem is ilyen lovat akartam... A szerelem az én értelmezésemben az, amikor megismersz valakit, és a személyisége, a tulajdonságai alapján szeretsz bele. Ehhez elõször is önismeret kell, és az, hogy saját magadat tudd szeretni, legyen egészséges önértékelésed, és az alapján legyél azzal tisztában, hogy ki a megfelelõ partner számodra, milyen értékek azok, amiket a partneredben keresel és hosszú távon is értékelni tudsz. Ehhez pedig nyilvánvalóan meg kell ismerni a partnered, nem elég, hogy bárki betoppanjon az életedbe, akiért rajonghatsz, vagy aki érted rajong. A szerelem kialakulásához tehát idõ kell. Felfedezem a másikat, a létezõ tulajdonságait, kölcsönösen azt nyújtjuk egymásnak, amire vágyunk, szeretek neki örömet okozni és természetesen tombolnak a hormonok is, mert fizikailag is vonz. Ezek együttesen jelentik számomra a szerelmet. Amikor naponta rácsodálkozom, hogy milyen nagyszerû ember, amikor minden apró megnyilvánulása földöntúli boldogsággal tölt el, és nem akarom megváltoztatni, átformálni, mert olyannak szeretem, amilyen.
Igazán szerelmes még csak egyszer voltam és most próbálok felejteni. Valóban hasonlít egy kicsit ahhoz, amikor be van szívva az ember. Nem törõdök senkivel és semmive, boldognak érem magam. Nem fogadok el tanácsokat és véleményeket, mert úgy gondolom, hogy nekem biztosan igazam van. Csak õ létezik a számomra és minden pillanatban hiányzik. Mindegy milyen hülyeséget csinált és mivel bántott meg, mert nem tudok rá annyira haragudni, hogy elfelejtsem. Lehet körülöttem még legalább 5 helyes pasi, én akkor is csak õt tudom nézni. Más vele csókolózni, más vele lenni. Ez most csak 1-2 dolog, de sokmindent lehetne még mondani.
Amennyiben igazad van akkor mindenkinek kb. egéz életében nagyjából 3 lehetõége lesz a dologra, mert többre nemigen marad idõ. Ha ezeket benézte akkor nice try, de több szerencsét legközelebb.

Szerintetek az normális, ha én egyik álmomban sem látom tisztán az embereket, csak foltokat, és tudom rólluk, hogy ki az? Egyáltalán mit jelent?

Legjobb válasz: Ez megszokott jelenség. Van hogy az agy nem tudja felidézni egyes emberek arcát. Ugyan nem tudom, hoyg miért van, de velem is sokszor elõfordult már ilyen

Ez megszokott jelenség. Van hogy az agy nem tudja felidézni egyes emberek arcát. Ugyan nem tudom, hoyg miért van, de velem is sokszor elõfordult már ilyen
Nem Isten ítéli el az embert. Az ember ítéli el saját magát, néha akkor is, ha sokszor magának se vallja be.
Isten nem szeretõ Isten, hanem maga a szeretet. Senkit sem KÜLD a pokolra. A pokol az Istentõl való elválasztottságot jelenti, és minden embernek ez jutott az eredendõ bûn következményeképp. Isten viszont lehetõséget ad arra, hogy ne így legyen. Isten nem (csak) egy másik dimenzióban létezik, hanem ha hozzá fordulsz, keresed õt és beengeded a szívedbe, akkor ott is. Ha a feltétel nélküli szeretet jelen van az életedben, Isten is jelen van. Isten nem szolgáltatta ki az embert egy nyomorult bûn miatt a gonosznak. A történet szimbolikus és arról szól, hogy szabad akarattal rendelkezünk, ami persze csak akkor jelent bármit is, ha van mi között választani. Így Isten választási lehetõséget adott az emberiségnek és az emberiség választott. És bármennyire is fáj az igazság, az emberiség nem a szeretetet választotta, hanem az önzést. Mi teremtjük a poklot magunk köré, és aki ezt viszi tovább a szívében, annak ez jut. Dehogy küld oda Isten. Nem kéne rákenni mindent, fel kéne nõni és felelõsséget vállalni. Te akarod Istent az életedbe? Vele akarsz élni? Ha nem, miért panaszkodsz? Te választasz.
Hat orok karhozat sajnos letezik es az nem csak egy sirgodrot jelent vagy teljes megsemmisulest. http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=joli60&pid=57239 Utolsó ítélet: Máté. 25, 31-34. és 41. 46. Kedves hallgatóim: van a Bibliának sok olyan üzenete, melyet az emberek, nem szívesen hallanak. Nos, ilyen az utolsó ítéletrõl szóló tanítás is. Máté Evangéliumának 25-ik fejezetében olvasunk errõl: , , Mikor pedig el jõ az embernek Fia, az õ dicsõségében, és õvele mind a szent angyalok, akkor beül majd az õ dicsõségének királyi székébe. És elébe gyûjtetnek mind a népek. És elválasztja õket egymástól, miként a pásztor elválasztja a juhokat a kecskéktõl. És a juhokat jobb keze felõl, a kecskéket pedig, ball keze felõl állítja. Akkor ezt mondja a Király a jobb keze felõl állóknak: jertek én atyámnak áldottai, örököljétek ez országot, amely számotokra készíttetett, a világ megalapítása óta. Akkor szól majd a ball keze felõl állóknak is: Távozzatok tõlem, ti átkozottak, az örök tûzre, mely az ördögnek és az õ angyalainak készíttetett. És ezek elmennek majd az örök gyötrelemre, az igazak pedig az örök életre" Ezek a felolvasott igeversek, világosan hirdetik, hogy van örök kárhozat, létezik az örök gyötrelem helye. A bûnös ember, nem szívesen beszél a kárhozatról, a gyötrelem sötét helyérõl. Nagyon sok ember, úgy akar könnyíteni, lelkiismerete vádolásain, hogy letagadja még létezését is, a kárhozatnak. Letagadják, hogy a kárhozat büntetése vár azokra, akik nem élnek Krisztus hatalma alatt. Azok így érvelnek: Isten, aki örök szeretet, hogyan tehetne ilyen borzasztó dolgot? Ám ezek a tévelygõ emberek elfelejtik, hogy az irgalom és szeretet Istene, egyúttal, szent Isten is! Aki meg mutatja irgalmát, de ugyanakkor igazságos Bíró is! Milyen bíró volna az, aki a tetten ért gyilkost, szabadon engedné és õt, büntetlenül hagyná. Isten, Jézus Krisztus, engesztelõ áldozatáért, meg akar bocsátani, a legnagyobb bûnösnek is. Ha az, õszintén beismeri és megvallja bûneit, Isten elõtt. De aki könnyelmûen cselekszi a bûnt, azt, komolyan kell intenünk, hogy Isten, õt is számon kéri majd? Íme, néhány elgondolkoztató kijelentés, a Bibliából: Jézus mondta, Máté. 25, 41 versében: , , Távozzatok tõlem, ti átkozottak, az örök tûzre. Mely az ördögnek és az õ angyalainak készíttetett". Azután Márk. 9, 45-46-ban: , , Jobb neked sántán bemenned az életre, mint két lábbal vettetned a gyehennára. Ahol az õ férgük meg nem hal és tüzük el nem aluszik". Jelenések könyvében pedig Jézus így szól: , , A gyáváknak és hitetleneknek, az utálatosoknak és a gyilkosoknak, és paráznáknak, és kuruzslóknak, és bálványimádóknak és minden hazugnak, a tûzzel és kénkõvel égõ tóban lesz részük, ami a második halál". Pál Apostol pedig így ír a hitetlenekrõl, a második Tesszalónikai levél elsõ fejezetének 9-ik versében: , , Akik örök pusztulással fognak lakolni az Úrnak orcájától és az õ hatalmának dicsõségétõl" Hogy ez a büntetés örökké tart és azt lehetetlen megváltoztatni, még más igehelyek is mutatják. Így olvassuk, az egy Tesszalónika 4, 13-ban: , , .....hogy ne bánkódjatok, mint a többiek, akiknek nincsen reménységük" János. 3, 36-ban pedig ezt olvassuk: , , És kínoztatnak éjjel-nappal, örökkön örökké" Az , , örökkön örökké" szót Isten, az üdvözülõkre és az elkárhozókra, egyaránt használja. De használja, örökkévaló lényének kifejezésére is. Ezek a Bibliai idézetek mind, azt bizonyítják, hogy lesz utolsó ítélet! Az emberiség pedig, mely együtt él, ebben a látható világban, halála után kétfelé válik. Jobb oldalra kerülnek, akik Isten félelmében élnek, és Õt imádják. Ball oldalra kerülnek, akik gyûlölik Istent, vagy nem is hisznek létezésében. Látható világunkban, együtt nõ a búza és a konkoly. A kettõ közötti különbség, alig vehetõ észre. Isten azonban, jól látja a kettõ közötti különbséget. Mi, emberek, csak a külsõnk alapján tudjuk egymást megítélni. Ám ez, nagyon messze van a valóságtól? Isten azonban a szívünkbe és gondolatainkba is lát! Ezért, csak Isten ítélete igaz és tökéletes. Mivel a kettéválasztás, csak halálunk után fog bekövetkezni, jó volna még halálunk elõtt elfogadni, az Úr Jézus által felkínált, ingyen való kegyelmet és bûnbocsánatot. Aki hajlandó erre és beismeri, az Úr elõtt pedig õszintén meg vallja bûneit, az már most, átment a halálból az életre! A kárhozatból az üdvösségre! Urunk, adj még sokaknak, ilyen bensõ, életváltozást! 4 Ámen

Ki hisz még az "igazi"-dologban? Mikor tudja az ember, hogy érdemes megállapodnia, és nem jön már jobb?

Legjobb válasz: Ha azt érzed,hogy annyira maximálisan passzoltok és kölcsönösen minden igényeteket kielégíti a párkapcsolat,hogy ennél többet jobbat senki nem tudna nyújtani akkor az az igazi.de az igazi befogadására meg kell érni,mert az igazival is akkor mûködik ha az ember tud alkalmazkodni és nem akarja magához alakítani a másikat hanem el tudja fogadni úgy ahogy van.ehez néha türelem és megértés,érett gondolkodás kell

Ha azt érzed, hogy annyira maximálisan passzoltok és kölcsönösen minden igényeteket kielégíti a párkapcsolat, hogy ennél többet jobbat senki nem tudna nyújtani akkor az az igazi.de az igazi befogadására meg kell érni, mert az igazival is akkor mûködik ha az ember tud alkalmazkodni és nem akarja magához alakítani a másikat hanem el tudja fogadni úgy ahogy van.ehez néha türelem és megértés, érett gondolkodás kell
Amikor már nem gondolsz arra, hogy van egy "jobb."
Jelen! Addig ismerkedek és randizok, akár egy lehetséges barátnõ mellet is, míg meg nem találom. Aki átfut a célegyenesen, õ lesz az. Engem nem lehet megtartani szexel. Persze fontos, de nem elsõdleges nekem. 23/F
Én is mindig hittem hogy lesz számomra tökéletes akinél nincs jobb, és meg is találtam. Szerencsém volt, fiatalon ráleltem, és a világ minden kincséért sem adnám oda senkinek. 2 hónappal a 21.szülinapom elõtt ismertem meg, kb 2 hét ismerkedés után jöttünk össze. Õ az igazi, a lelki társam, a feleségem, akibe õrülten szerelmes vagyok, és nincs nála jobb, mert õ a legjobb:) Nem érdekel senki más. 22 éves voltam amikor feleségül vettem. Életem legjobb döntése volt:) 24/F
Csak az nem hisz az igaziban, aki még nem találta meg...
Én 24 évesen ismertem meg és jöttem össze az igazival:) Éreztem, tudtam, hogy ez most más, ez igazi szerelem. És észre sem veszem mellette ha egy pasi beszél hozzám, mert nem tekintek rá férfiként, nem kísértett meg soha senki, mert nem úgy nézek már a pasikra. Max kolléga, vagy barát...mikor kivel kerülök épp kontaktusba. Egyszerûen azt érzem hogy nincs nála jobb mert õ a legjobb és kész:) És igen, volt aki bepróbálkozott, de esélye se volt... 2 éve vagyunk házasok. 27/N
Megsúgom ennek az egésznek nem is az a lényege, hogy megtaláljuk a legjobbat...ezzel most biztos újdonságot mondtam.
1. Igazi nem létezik. Fel kéne már nõni. Hollywoodi tündérmese habbal. 2. Nem azért megyek tovább mert jobbat keresek hanem mert nem mûködött egyik kapcsolatom sem. Ki az a hülye aki egy jó kapcsolatot eldobna mert hátha jõn jobb. A másik meg az ha igazán szeretek valakit akkor nem kell jobb. Aki jobbat keresgél folyton az megérdemli hogy a végén egyedül maradjon.
Ezek szerint annyira mégsem lehett az igazi, mert õ nem úgy érzett. Az igaziról tudni fogod, hogy õ is ugyan úgy érez irántad, mint te iránta. Persze hiába az érzés, 100%-ig soha nem lehetünk biztosak a dologban.
Szerintem nem azon múlik. Mert nekem is volt már, hogy a világért sem kellett volna más, söt még most is csak ö kéne évek óta, de nem kölcsönös a helyzet. Így ha nekem ezek alapján ö azigazi, akkor örök szenvedésre vagyok ítélve?
A kérdező hozzászólása: Nekem már volt ilyen, akinél így éreztem, de szép lassan kiderült, hogy õ máshogy gondolja...
Az ember azt megérzi. Amikor senki nem számít, csak az az egyetlen egy, pedig ezren veszik körül:)
Az 1-es hozzászólóval értek egyet! Ha eljön, észre sem veszed majd a többieket! 44/F
Az utolso komment tunt nekem a legnormalisabbnak... es igenis van igazi csak felfogasod kerdese. de a legtobb kapcsolatba a bizonyos "rozsaszin felho" rondit bele, mert amiatt nem latod a valodi helyzetet. Szerintem amikor nem csak a rozsaszin felhot erzekeled hanem tudsz gondolkozni es a parod se csak rozsaszin felhos... akkor mar kialakulhat egy tenyleg komoly kapcsolat..En a parommal csak nehany honapja vagyunk egyutt es mar most ugy erzem hogy o lesz az akivel az eletemet leszeretnem elni. es ugy erzem o is velem. De meg viszonylag fiatalok vagyunk ugyh... A lenyeg h te legbelul erezni fogod, es neked kell tudnod h ez a felho miatt van vagy tenyleg:) de ne felejtsd el a parodat is figyelni h o mire gondol mire nem..o h tervezi az eletet.:) Bocsanat az ekezet hiany miatt csak telefonrol irok. :/

Piercernek tanulok, úgy látszik, nagyon beleválasztottam, mert nem tudok embereket szerezni modellnek, hogy megszúrjam őket. Így nem tudok levizsgázni sem, pedig jövő héten már vizsga! Mit tegyek? Hol keressek embereket?

Már öten voltak nálam, semmi gond nem volt, egyiküknek sem fájt különösebben a szúrás, és mivel tudják velem tartani a kapcsolatot, az utókezeléssel sincs gondjuk. Az oktatónk azt mondta, 10 féle szúrást mindenkitől látni akar, én eddig 4en vagyok túl, és ha nem lesz meg még a 6, fújhatom a pénzemet, meg a papíromat is arról, hogy szakképzett piercer vagyok, és profin tudok testékszereket behelyezni. Ki vagyok borulva teljesen, már hirdetőoldalakon is adtam fel hirdetést, de nincs jelentkező, mit tegyek?

Legjobb válasz: en akarok ful pct hova valosi vay ?

en akarok ful pct hova valosi vay ?
A kérdező hozzászólása: Budapesten csináljuk ezt, a VIII.kerben, de már túl vagyok 3 féle fülékszeren...Vot már standard, tragus, meg helix, többibõl meg volt egy orr, ha jól emlékszem...Legalább 1 ajak, 1 köldök, 1 szemöldök, 1 nyelv, 1 septum és 1 ínyfék kéne...Mert így nem fogok tudni levizsgázni, BEZZEG A SOK DILETTÁNS SZAKKÉPZETLEN ÁLLATNAK MEG 25 VENDÉGE VAN EGY NAP!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, hogy kicsit ingerült hangnemben írtam, eléggé ideges vagyok emiatt.
Szerintem köldök piercinget akaró csajokat könnyen találnâl. Nem ismersz fiatal lányokat, akik talán szeretnének? Vagy odamehetsz egy fiatal csoporthoz, hogy nem-e szeretne valaki, vagy nincs-e valami ismerõsük. Mindent próbálj meg!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, utolsó, hogy már mindent próbáltam. 4 különféle weboldalon hirdettem, ismerõseim hirdették, volt olyan, aki simán odament random emberekhez a BKV-n, és volt is, aki jött volna, de azóta nem jelentkezett az illetõ. Már tényleg nem tudom, mit tehetnék, mert a szalonok weboldalai tele vannak vadonatúj képekkel még extrémebb testékszerekrõl is, én meg itt állok, mint egy gyökér, mert hiába van tele velem a net, senki sem jön hozzám...Ami ma úgy volt, hogy nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek, hogy az egyik hirdetõoldalon 72en látták a hirdetésemet, és senki nem jelentkezett ennyi emberbõl...Pedig a lehetõségek tárháza majdnem végtelen, és én tényleg jól dolgozom mind az eddigi vendégeim, mind az oktatóm szerint. Vannak páran, akik ígérték, hogy jönnek, nem jöttek, de annyi gerinc sem volt bennük, hogy szóljanak, ne várjak rájuk...Kb. tele van a kiscsizmám ezzel, hogy itt gyk-n is olvasom hogy milyen testékszereket szeretnének, oda is írok, aztán meg nulla eredmény. Már nem tudom, mihez kezdjek.
Szia! Még van szükséged modellre?

Lehet, hogy protekció volt? Létezik ilyen? Miért hirdetik meg az állást ha már van ember rá? Mit tudok tenni, feljelentsem a céget?

Állásinterjún voltam. Az interjún volt egy nő, aki megnyerte az állást, utána a nyitott ajtóban láttam, hogy az egyik interjúztatóval megpuszilták egymást, átölelték egymást és mosolyogtak.

Legjobb válasz: Nem tudsz mit csinálni. Sok cégnek kötelezõ a törvény szerint meghirdetni az állást, még akkor is ha megvan az emberük rá. Õk eleget tesznek a szabályoknak. Meghirdetik. De sehol nincs tiltva hogy nem vehetnek fel protekcióst, vagy "házon belül" valakit. Feljelenteni is felesleges, mert az nem bizonyíték hogy átölték és puszit adtak egymásnak. Na és?? A fõnök erre annyit mondana, hogy "igen, ismerjük egymást, és az elvárásainknak tökéletesen megfelel. Így õ volt a legjobb munkaerõ a felvételizõk között" Majd beperel rágalmazásért..

Nem tudsz mit csinálni. Sok cégnek kötelezõ a törvény szerint meghirdetni az állást, még akkor is ha megvan az emberük rá. Õk eleget tesznek a szabályoknak. Meghirdetik. De sehol nincs tiltva hogy nem vehetnek fel protekcióst, vagy "házon belül" valakit. Feljelenteni is felesleges, mert az nem bizonyíték hogy átölték és puszit adtak egymásnak. Na és?? A fõnök erre annyit mondana, hogy "igen, ismerjük egymást, és az elvárásainknak tökéletesen megfelel. Így õ volt a legjobb munkaerõ a felvételizõk között" Majd beperel rágalmazásért..
Teljesen mindegy hogy cég vagy közigazgatás. Az is lényegtelen hogy kötelezõ hirdetni az állást vagy sem. Akkor sem tudsz mire panaszkodni.. Ölelésre, két puszira??? A fõnök csak annyit mond, hogy "Õ volt a legjobb választás" Nem tudod megcáfolni, sem megtámadni a fõnök véleményét..
A kérdező hozzászólása: Ez nem cég, hanem közigazgatás. És a közigazgatás új törvénye szerint nem muszáj pályázni, mert van az úgynevezett meghívásos eljárás, aminél a hivatalvezetõ választja ki az embert pályázat nélkül


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!