Találatok a következő kifejezésre: Mikor tudják a baba nemét 4D-s ultrahangon (2 db)

Mikor tudják megmondani a baba nemét 4D-s ultrahangon?

15 hetesen megyünk és kíváncsi vagyok, hogy tudják-e majd. Volt már akinek ilyenkor megmondták, hogy milyen nem? babát vár?

Legjobb válasz: Szerintem még kicsit korai, de ha nagyon szerencsés vagy talán megmondják, ha a baba is akarja. Én a 21. héten szeretnék menni akkor már csak lehet látni egyértelmûen.

Szerintem még kicsit korai, de ha nagyon szerencsés vagy talán megmondják, ha a baba is akarja. Én a 21. héten szeretnék menni akkor már csak lehet látni egyértelmûen.
Még nagyon kicsi, de ha fiú és megmutatja, az biztos. Egyéb esetben nem igazán lehet megtudni még. Ha vigasztal, késõbb sem 100%.
Én azt olvastam, a 16. héttõl tudják megmondani, de szerintem egy 4Ds képen szépen látszik majd:-) Addig forgasd, míg meg nem mutatja:)
Hát ha már 18 hetesen a 2D-en elvileg lehet látni, akkor talán 4D-n elöbb is:) Ha kisfiú és úgy van fordulva szerintem látni fogjátok, ha kislány akkor már neccesebb.Úgy tudom a lányt nem lehet 100%-ra mindig megmondani és születnek belõle meglepik:) Sok sikert:)
Szerintem ne éld bele magad még akkor sem ha mondanak valamit. Nekem 2D-n 19 hetesen azt mondák fiú, 22 hetesen 3D-n meg, hogy lány. Mostmár ott tartunk a párommal, hogy nem hiszünk el semmit a biztos amikor megszületik.Pedig mi is annyira szerettük volna tudni és így jártunk.
Szia Én 15-16 hetesen voltam (mindegyik gép mást mond:( ) 4d-n, a doktornõ 4x elmondta, hogy lány. Apa beleélte magát, mondtam neki inkább ne-nehogy késõbb csalódás legyen. Ha csak a neme meg a mozi élmény miatt mentek-még inkább várjatok. Én a dokim miatt mentem, mert rám ijesztett.... Sok sikert:)
Ha nem szégyenlõsen fekszik, tehát pont "beterpeszt" akkor már a 12. héten egyértelmû a 4D-s UH-val. De arra nagyon kicsi az esély, hogy éppen kedve van mutogatni. Viszont nekem mind a három gyereknél már egyértelmûen mondta az orvos a 18.-heti UHn, pedig csak a 2D-s kötelezõ szûrõ vizsgálat volt.
Szia! Nekem 16 hetesen megmondták, hogy fiú lesz ! Most vagyok 30 hetes és még mindíg fiú :-)) Egyéni vélemény, hogy lányból könnyebben lesz fiú a végére mint fiúból lány! :-)))

A 3d-s vagy 4d-s ultrahangon mikor tudják megállapítani a baba nemét? Konkrétan a 12. heti ultrahangvizsgálaton már látszik?

Legjobb válasz: Egyik barátnõm 13 hetesen ment el 3D ultrahanra, és ott már látszott, hogy kisfia lesz. Az is lett! :-)

Egyik barátnõm 13 hetesen ment el 3D ultrahanra, és ott már látszott, hogy kisfia lesz. Az is lett! :-)
12. heti sima ultrahangon is megmondják, ha már biztosan látják a nemét. A fiút megmondják elég egyértelmû, ha éppen úgy fekszik, hogy látják. Ha tudni szeretnéd a nemét kérdezz rá mert egyébbként nem mondják meg. A 12-13. héten lehet úgy utoljára elmenni 3 illetve 4d-re hogy az egész Baba látszik a képernyõn, innentõl kezdve gyors növekedésnek indul. Nekem a doki azt mondta hogy a 26. hét körül menjünk el 4d-re mert ilyenkor már látszanak a vonásai, mosolya és már igazi babaforma. 21 hetes kismama
Nekem nem tátszott a 12. heti ultrahangon. Azt mondták h még nem lehet látni. Nemsokára megyek a 16. hetire (ha akkor van ) és remélem már látszani fog. Üdv. 15 hetes kismama
Szia! Ez attól is függ, hogy a kis babóca meg akarja-e mutatni. Nekem a 12. héten semmit nem volt hajlandó, majd a 18. hétben voltam 4D ultrahangon elõzõ nap beszélgettem a kicsivel és kértem, hogy legalább csak annyit engedjen meg, hogy láthassuk ki lakik odabenn. Úgyhogy a vizsgálaton az elsõ 5 percben megmutatta, hogy kislány és a vizsgálat többi részét szépen végigaludta!:)
Szia!Én nemrég voltam ultrahangon (16hetesen)és azt mondta a doki, hogy õ szívesen megmondaná, de a babám nem akarta megmutatni magát!bökdöstük is hátha úgy fordul, de csak annyit tudtunk elérni, hogy utána meg már csak a hátát mutatta:) ) Tehát minden csak rajtuk múlik!:) Ha van kedve megmutatja, ha nincs akkor várni kell:) ))
Én úgy tudom, és tegnap nézetem errõl egyfilmet is a tévében, hogy 12 hetesen még egyformák a nemi szerveik, ezután emelkedik ki, vagy húzódik vissza. Azt szokták mondani, hogy 16 hetesen tudják már megmondani, ha úgy fekszik. De ehhez persze kell a baba is, egy jó doki is és szerencse:-) Nekem normál uhon 19 hetesen egyértelmûen kilsányt mondtak.-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!