Találatok a következő kifejezésre: Mikor tudják a baba nemét (32 db)

Szülők tudják a baba nemét, de a rokonságnak nem árulják el, mit gondoltok erről?

Meglepetést szeretnének, így nekünk nem akarják elárulni. Volt már valaki így? Szerintem ez nem igazság. :) Persze, ?k a szül?k, ez az ? joguk. Semmi bajom vele, nagyon szeretem Õket, viszont ez úgy lenne az igazi, ha Õk sem tudhatják. Legalábbis szerintem. :) Mit gondoltok?

Legjobb válasz: magánt akartam írni

magánt akartam írni
Szerintem mások nem izgulnak annyira, mint a szülõk. Bár az anyám megõrült volna, ha nem mondjuk el, hogy mi lesz a kis unokája. :) Szóval mivel másoknak ez nem olyan nagy dolog, nyugodtan el lehet nekik mondani.
Szerintem ez az õ döntésük és azért vannak praktikus okai is a kíváncsiságon túl annak, hogy õk meg akarták tudni. Pl. ruhák, babakocsi és egyéb kiegészítõk vásárlásánál. Nekem ez kicsit olyan, mint mikor valaki szeptemberben azzal jön nekem, hogy "megvan már a karácsonyi ajándékod, nagyon szuper, de meglepetés":)
Számomra elég furcsa, ha õk tudják akkor nem mindegy hogy a szomszéd Manci néni is tudja.
Nekem az egyik barátnõmék voltak így hogy titkolóztak végig (3.baba volt akit nagyon lánynak vártak és az elejétõl hangoztatták hogy MOST lány készült tuti, érzik mindketten stb. lánynevük volt stb.) persze fiú lett. De nem mondták meg csak mikor megszületett és mondták a nevét abból lehetett tudni hogy fiú. Azt mondták utólag hogy el akarták kerülni a "sajnálkozó" beszólásokat hogy na nem baj hogy fiú stb.stb.
Én azt gondolom, hogy ez az anyuka és az apuka magányügye, hogy mikor mit mond el a baba nemével kapcsolatban.
Az õ dolguk. Az is az lenne, ha el se mondták volna hogy terhes, hanem a nagy pocakból veszed észre.
Én sem mondanám meg , de úgyis kiderülne a holmikból , amiket veszek majd, hogy rózsaszín, vagy kék..., meg az elsõ babának is fogjuk mondani, hogy hugi, vagy öcsi van a pocakban...pedig jó lenne ha a többiek számára meglepi lenne.De ez annyira nem kivitelezhetõ.
A kíváncsiságod egy dolog, de õk a szülõk, az õ gyerekük, az õ életük, az õ magánügyük. "viszont ez úgy lenne az igazi, ha Õk sem tudhatják." Bocs, de ebben a történetben ÕK és a gyerek a fõszereplõk, mindenki más csak statiszta, nincs jogod számon kérni, hogy õk miért tudhatják te meg nem. Elhiszem, hogy izgulsz, én is felpörögtem amikor nem volt még gyerekem és megszületett az unokaöcsém, de ezzel kapcsolatosan csak egyet tehetsz: elfogadod és vársz.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy ez az õ dolguk, az õ magánügyük, ez természetes. Egyébként minden unisex. Azért is kérdeztem, mert még ilyenrõl sosem hallottam. Köszi a válaszokat!
Én nem bírtam volna ki, hogy ne kürtöljem világgá :) ))
Nem kell ezt annyira tragikusan felfogni, miért ne hagyhatnák meg maguknak ezt az információt? Az õ közös gyermekük, majd ha megszületik akkor megtudja mindenki hogy mi a neme. :) Mi a névvel vagyunk így, tudja mindenki hogy lányunk lesz viszont a nevét nem mondjuk meg, majd megtudják az értesítéskor hogy ki született meg. Ennyi jár nekünk is. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso! Ez az nev otlet nagyon tetszik. Megprobaljuk mi is titokban tartani majd. :)

Mikor tudják megmondani a baba nemét?

15 hetes terhes vagyok.A héten megyek az orvosomhoz.Szerintetek látni fogja már a pici nemét?

Legjobb válasz: Elvileg láthatja, mert kb. 12-13. héttõl látszik (addig ugyanúgy néz ki a fiú és a lány is, akkor kezdenek különbözõképpen kinézni a nemi szervek), de ilyenkor sok doki még nem meri biztosra mondani, mert még nem biztos, hogy annyira egyértelmû, fõleg sima UH-n (4d-n azért már viszonylag jól látni, de ennyi idõsen csak ezért szerintem nem éri meg kifizetni 10 ezret). 18 hetesen már a sima uh-n is jól látható a különbség (az más kérdés, hogy ha esetleg nem úgy fekszik a baba, vagy ott a zsinór, akkor nem látszik és nem tudják megmondani).

Elvileg láthatja, mert kb. 12-13. héttõl látszik (addig ugyanúgy néz ki a fiú és a lány is, akkor kezdenek különbözõképpen kinézni a nemi szervek), de ilyenkor sok doki még nem meri biztosra mondani, mert még nem biztos, hogy annyira egyértelmû, fõleg sima UH-n (4d-n azért már viszonylag jól látni, de ennyi idõsen csak ezért szerintem nem éri meg kifizetni 10 ezret). 18 hetesen már a sima uh-n is jól látható a különbség (az más kérdés, hogy ha esetleg nem úgy fekszik a baba, vagy ott a zsinór, akkor nem látszik és nem tudják megmondani).
Nekem 15. hetesen 70%, 16. hetesen 90%, 18. hetesen már biztosra mondták ugyanazt, úgyhogy jól látták elõször is, és 3 különbözõ személy mondta.
A kérdező hozzászólása: Már annyira várom!!!4D-re még nem szeretnék ilyen korán menni!
12 hetesen még nem is kérdeztem tudtam h felesleges úgyis csak tipp lett volna nem látják akkor még olyan jól.18 hetesen mentem legközelebb akkor már látszott h kislány szépen mutatta aztán a 24 hetesen ismét szépen terpesztett akkor is mondták h kislány :) szerdán megyünk 4d-re de már úgyis tudom mit látnak majd a lába között :P 15 hetesen ha úgy fordul akkor megmondja. Egyél elõtte csokit meg igyál kólát úgy mocorgós lesz és hátha úgy villant :) én így csináltam :) 26hkm
Nekem 15 hetesen mondta, hogy fiú. Elég hihetetlen két lány után:D A következõ 20 hetesen lesz, hát kíváncsi vagyok:) 18hkm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok!!Kipróbálom a csokit és a kólát, remélem bejön :)
Nekem már a 12. héten 99%ra mondta h fiú, így is lett :)

A molettebb kismamáknál mikor tudják megállapítani a baba nemét?

20 hetes terhes vagyok. Tegnap voltam ultrahangon (2D), ahol az orvos azt mondta, hogy ilyen dagi anyukáknál (100kg) majd csak a terhesség legvégén látszik a baba neme. Eléggé elkeseredtem, hiszen 3 hét múlva megyek 4D ultrahangra, és attól tartok ott is ezt a választ fogom kapni.

Legjobb válasz: Én nem mondanám, hogy kövér vagyok, csak picit több van rajtam. :) 165/80 vagyok most a 21 hetes picúrkámmal a pocimban. Ha van kis fölös a pocin, akkor kicsit nehezebben látnak a dokik dolgokat. Nekem is holnap kell visszamennem a "18 hetes " genetikai uh-ra kontrollra (2 hetes voltam), mert a pici fölösöm miatt a doki nem látott tisztán. Nem sikerült mindent lemérnie. Megkérdeztem, hogy mit lát, mire õ: szerinte fiú, de nem tuti. Talán holnap jobban látni. De szerintem ne aggódj! Én nem tartom kizártnak, hogy szülésed elõtt is meg tudják mondani. Mivel van egy szintén kismama barátnõm, aki nálam "vastagabb", neki a sima ultrahanggal megmondta a doki már a 12. héten, hogy fiú lesz. És a 4D-sen is legelõször a kukiját találták meg. :) Szóval nem hiszem, hogy a duciságunktól függhet. :) Minden jót! 21 hetes kismami

Én nem mondanám, hogy kövér vagyok, csak picit több van rajtam. :) 165/80 vagyok most a 21 hetes picúrkámmal a pocimban. Ha van kis fölös a pocin, akkor kicsit nehezebben látnak a dokik dolgokat. Nekem is holnap kell visszamennem a "18 hetes " genetikai uh-ra kontrollra (2 hetes voltam), mert a pici fölösöm miatt a doki nem látott tisztán. Nem sikerült mindent lemérnie. Megkérdeztem, hogy mit lát, mire õ: szerinte fiú, de nem tuti. Talán holnap jobban látni. De szerintem ne aggódj! Én nem tartom kizártnak, hogy szülésed elõtt is meg tudják mondani. Mivel van egy szintén kismama barátnõm, aki nálam "vastagabb", neki a sima ultrahanggal megmondta a doki már a 12. héten, hogy fiú lesz. És a 4D-sen is legelõször a kukiját találták meg. :) Szóval nem hiszem, hogy a duciságunktól függhet. :) Minden jót! 21 hetes kismami
Szia! Hát nem tudom szerintem nem volt eléggé kitartó az orvos. Én sem voltam nádszál vékony 20 hetesen kb 85 kg és rengeteg volt a magzatvizem, de nekem akkor már szinte 100%ra mondta a doki hogy fiú. 4D-re csak 31 hetesen mentem, ott viszont már nagyon jól lehetett látni és akkor már legalább 90 kg voltam. Szerintem egy ügyes és kitartó orvos meg tudja mondani. Boldog babavárást:) 2, 5 hónapos kisfiú anyukája
Én 156 cm vagyok és akkor voltam kb. 80 kiló mikor a 18.héten fixre mondták, hogy fiú van a pocakban. Az én dokim normális, soha nem tett megjegyzést a súlyomra. Nem is értem, miért bántanak ezzel egy kismamát, de mást is. Még egy ilyen hülye orvost! 6 hós kicsi fiú anyukája
Szia! Én 135kg-val kezdtem a terhességem. 17 hetesen mentünk 4D-re és ott megmondták hogy kislány és nagyon szépen látszódott mindene. 30 hetesen is voltunk 4D-n akkor is szépen látszódott hogy bizony Ö kislány :-)). Most 32 hetesen voltam Bajcsyba ultrahangon és az orvosom is látta már. 4D-n sokkal modernebb gépek vannak mint a kórházakban! Ha a babád nem szégyenlõs :-) akkor megmutatja magát ne izgulj. Boldog babavárást kívánok! 32 hetes nagyon boldog kismami
Szia! A dokid egy bunkó, cseréld le! Én se voltam vékony, bár kövér se, és a 18. héten biztosra mondták, hogy fiú. Az is lett. :)
szia! én 93 kg-al kezdtem, és már 18 héten megmondta a doki, hogy kisfiú!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok! Mindenkinek boldog babavárást és babázást kívánok!


6hetesen mit lehet megállapítani hüvelyi u. h-val? Mikortól lehet a baba nemét megállapítani? Gondolom itt már tudják hogy teljesen egészséges-e?

Legjobb válasz: Leghamarabb(de ez ritka) a 12 hetes uh tudják megállapítani,egy jó orvos egy jó géppel,de inkább olyan 16.héttõl pontosabb.A teljesen egészségest is inkább 12.héten,a genetikai uh mondják meg.Ott már mindent lemérnek,és abból több derül ki.

Leghamarabb(de ez ritka) a 12 hetes uh tudják megállapítani, egy jó orvos egy jó géppel, de inkább olyan 16.héttõl pontosabb.A teljesen egészségest is inkább 12.héten, a genetikai uh mondják meg.Ott már mindent lemérnek, és abból több derül ki.
Hát ne haragudj, de 6 hetesen örülhetsz, ha a petezsákon kívül látnak valamit. Ilyenkor legtöbb esetben még szívhangja sincs, nem hogy még azt tudják hogy egészséges e! Max. annyit tudnak neked megmondani, hogy méhen kívüli vagy belüli terhességrõl van e szó. Olvasgass itt egy kicsit minden félérõl, mert úgy látom nagyon tájékozatlan vagy még! Itt van sok érdekes dolog, kezd az elejérõl....
Dehogy tudják! Alig látszik valami. Nekem még szívhang se volt ennyi idõsen. A fejlõdési rendellenességeknek ez akialakulási ideje, a 12. hétig. Épp ezért ilyenkor a kismamának jobban kell vigyáznia magára, mint a szeme fényére. Járj utána, légyszi: http://velvet.hu/poronty/2006/09/15/6_het http://www.informed.hu/eletmod/terhesseg__szules/terhesseg/?.. http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=6 A nemét leghamatrabb a 12. heti ultrahangon láthatják, de ekkor még csak ritkán. A 20. után már valószínûbb, hogy látják, feltéve, ha a baba megmutatja. De olyan is van, akinek csak a szülõszobán derül ki.
Utolsónak igaza van.Nekem 6 hetesen csak azt tudták megmondani, hogy méhen belül van, és mekkora a petezsák.
Ja és a kérdésre válaszolva, a nemét általában a 18. heti uh-on meg lehet tudni, ha a kicsi megfelelõ pózban fekszik. Hogy teljesen egészséges e, az talán csak szülésnél derül ki tutira!!!
Szia! Megtudják mondani akár a 12-16 hetesen is. Ha hagyja. Ilyen korán még ne is bízz benne. Nekem 24 hetesen mutatta meg a fütyköst elöször kétszer lányt mondtak mert a két lába közé dugta a zacsit meg kukit és úgy húzta fel. vagy csak keresztbe tette a lábait. Egészséget az a lényeg. Ettõl többet még ne akarj tudni. Elöbb utóbb megmutatja. A második genetikai uh- után és a kapcsolódó vizsgálatokkal mondják meg hogy ÉLETKÉPES de akkor sem azt hogy egészséges. Az én leleteimen is mindig csak az volt hogy jó életjelenségekkel rendelkezõ embrió látható késöbb már ugye magzat. 37 hetes kismama
6 hetesen azt tudják megállapítani, hogy egyáltalán tényleg terhes vagy-e, ha mázlid van, akkor látnak szívmûködést, de ezzel is csak annyit tudnak fixen mondani, hogy él az embrió.
A kérdező hozzászólása: Na voltam.8hetes vagyok mint kiderült.Láttam a picinek mindenét, fejecskéjét, lábacskáját, ugy ahogy mindent kilehetett venni.Ha nagyon figyeltél akkor a doki még a kis szívverését is mutatta ami szintén kivehetõ volt.A baba nemét tudom hogy nem most lehet megállapítani, csak kérdeztem hogy mikortól.Illetve arra gondoltam hogy teljesen egészséges-e hogy él-e, vannak-e életjelek hogy ezt látják-e már.Gondolom azt hogy teljesen rendben van azt genetikai uh fogják ugyahogy megmondani, legalább is úgy hallottam.

25. hetes terhes vagyok Eddig nem tudtuk meg a baba nemét persze az a legfontosabb h egészséges legyen. Holnap megyünk 4 D ultrahangra ott biztosan meg tudják mondani h mink lesz?

Eddig mindig a fenekét mutata.

Legjobb válasz: Ha holnap is háttal lesz, nem tudjátok meg. Egyél elõtte 1 órával csokit, igyál kólát vagy kávét, hogy legyen aktív a baba, hátha megfordúl, rs megmutatja!

Ha holnap is háttal lesz, nem tudjátok meg. Egyél elõtte 1 órával csokit, igyál kólát vagy kávét, hogy legyen aktív a baba, hátha megfordúl, rs megmutatja!
Gratulálok a kislányodhoz. :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg volt az ultrahang..nagyon szépen megmutata magát . Kislányunk lesz:) Mindene rendben van szépen fejlõdik 1 kg és 31 cm
Mi 14 és 20 hetesen voltunk, mindkétszer nehéz volt kiimádkozni a vackából, de megmutatta magát. Drukkolok, hogy Nektek is így legyen. :) Majd írd meg mindenképp.
Az én lányommall amikor mentünk UH ehettem én akármennyi csokit és próbáltam nem el ringatni és próbált az UH-on végzõ hölgy bekopogni hozzá, na de az én kicsim meg sem mozdult. Igaz õ a lábait tette szét és szó szerint az volt az elsõ amit megmutatott magából. :) De az arcát csak azért sem. Láttuk az UH képen, hogy még az arca elé is tette a kezét, hogy ne nézzük õt. :)
A kérdező hozzászólása: utolsó Ultrahangom November 5.-én volt akkor nem mutata meg magát remélem azóta már úgy fordult h csak egy percre is de meg lássuk. Változtat valamit h csak jobb oldalamon tudok aludni mostanában? Mert azt mondják h a bal oldalon érdemes aludni ?
A kérdező hozzászólása: remélem h megmutatja magát..nagyon kiváncsiak vagyunk
Nekünk a 26. héten mutatta meg hogy õ bizony kisfiú :) Az igaz, hogy mindegy mi, de jó azt tudni, vagyis mi nagyon akartuk már tudni :) Remélem ti is sikerrel jártok!
Mi is 26. héten voltunk 4D-s UH-n, nem mutatta meg magát. A méhlepényen feküdt és ehettem csokit, ihattam, ultrahangozhatták, õ csak szunykált tovább. (Mi mondjuk a 12. és 18. héten már tudtuk) Csak a babádon múlik, hogy meg tudod-e a nemét.
Az elsõ válaszoló tanácsait fogadd meg. Én is ettem ittam elõtte, és a 15. héten 2D-s megmondták, hogy kukacosom lesz:D Megy a drukk, majd írd meg mi volt. 19hkm.
szerintem megmondják ott nektek :) a 4d-s gépek elég komoly berendezések, ráadásul általában hozzáértõ személy kezeli. nekem 18 hetesen mondták meg, hogy kislány. unokaöcsémet a 12. héten már biztosan fiúra mondták :) remélem nálatok is sikerrel járnak:) és nagyon jó élmény lesz.
Ha megmutatja magát, akkor pontosan kivehetõ lesz igen:) Drukkolok:) ))
gratulálok :)

Mikor tudják nagyobb valószinűséggel megmondani a baba nemét? Az elején v a végén? Nekünk az elején fiút mondtak, most viszont nem látszik és lányra tippelnek!

Legjobb válasz: Szia!!!Nekem 20hetesen azt mondta az orvos ,hogy lány de ne éljem belle magam ,mert még nem szállt le a heréje azota négyszer mondta hogy kisfiu 1000%-RA ,de majd kiderül 39 hetes kismama.Jo baba várást!!!

Szia!!!Nekem 20hetesen azt mondta az orvos , hogy lány de ne éljem belle magam , mert még nem szállt le a heréje azota négyszer mondta hogy kisfiu 1000%-RA , de majd kiderül 39 hetes kismama.Jo baba várást!!!
Nekem folyamatosan úgy fekszik a babám, hogy nehogy véletlenül megtudjuk a nemét. Volt már két sima ultrahang, és három 4D ultrahang. Egyszer a 27.héten mintha lány lett volna, de még az se biztos. Szerintem, ha úgy fekszik egy baba, elvileg a 18.héttõl remekül kell látszódjon a neme! Üdv, 34 heteske.
Szia! Nekünk a 17. héten volt 4d ott azt mondták, hogy kisfiú ezt megerõsítették a 20. héten is majd a 29. héten azt mondták lehet, hogy kislány! Szóval szerintem ez mindenkinél más, hogy mikor látszik mert függ attól hogy hogyan fekszik! 34 hetes kismama
Nálunk ugyan ez a helyzet! Mi is fiúra rendezkedtünk be és mi meg Patriknak szólítjuk a 17. héttõl! Mi is reménykedünk, hogy fiú legyen persze ha lány az sem gond a lényeg, hogy egészséges!(utolsó válaszoló)
Már a 13. héten elkülönülnek a nõi és a férfi ivarszervek, de az elején csak nagyon képzett Uh-s doki tudja megmondani a nemét a kicsinek. Fiút ritkábban szoktak kislánynak nézni, hisz a fütyi már akkor is egy hosszabb nyúlvny, míg a nuni 3 csíkocska. Nekünk a 15. héten megmondták, hogy kisfiú. Azóta már 3 UH-n voltam, és mindegyiken megerõsítették, hogy továbbra is az.
Szia! Szerintem fogd fel mókásan a dolgot, ha lány lesz, mekkora meglepetés!!!!! Nektek is és a rokonoknak is! :) A lényeg, hogy egészséges legyen a babácska, nem baj, ha egy kis ideig ha kislány, akkor kék szobában lesz :)
A kérdező hozzászólása: én komolyan ettõl már megõrülök! inkább mondanák azt h nem látják! mi már kész vunk a fiús babaszobával és mindene fius ruháktól elkezdve minden!!! 37 hetesek vunk. és most csak reménykedünk h az lesz amit szeretnénk meg várunk. mióta tudjuk h kisfiú 16. hét azóta Balázskának szólítjuk. :(
A kérdező hozzászólása: reménykedünk h fiú de ha lány akkor lány csak már annyira beleéltük magunkat. mindenki úgy tudja fiú lesz aztán meg lehet h lány és ez tényleg nem rajtunk múlik!
nekem már 16.-ik héten megmondta a dokim, hogy fiú egyértelmûen(nagyon jó ultrahangos)utánna is mindig mutatta a kukacát.Unokatesóm lánya soha nem mutatta milye lesz mindig a popsiját mutogatta:) 6hós kisfiú anyukája

Mikor tudják megmondani a baba nemét 4D-s ultrahangon?

15 hetesen megyünk és kíváncsi vagyok, hogy tudják-e majd. Volt már akinek ilyenkor megmondták, hogy milyen nem? babát vár?

Legjobb válasz: Szerintem még kicsit korai, de ha nagyon szerencsés vagy talán megmondják, ha a baba is akarja. Én a 21. héten szeretnék menni akkor már csak lehet látni egyértelmûen.

Szerintem még kicsit korai, de ha nagyon szerencsés vagy talán megmondják, ha a baba is akarja. Én a 21. héten szeretnék menni akkor már csak lehet látni egyértelmûen.
Még nagyon kicsi, de ha fiú és megmutatja, az biztos. Egyéb esetben nem igazán lehet megtudni még. Ha vigasztal, késõbb sem 100%.
Én azt olvastam, a 16. héttõl tudják megmondani, de szerintem egy 4Ds képen szépen látszik majd:-) Addig forgasd, míg meg nem mutatja:)
Hát ha már 18 hetesen a 2D-en elvileg lehet látni, akkor talán 4D-n elöbb is:) Ha kisfiú és úgy van fordulva szerintem látni fogjátok, ha kislány akkor már neccesebb.Úgy tudom a lányt nem lehet 100%-ra mindig megmondani és születnek belõle meglepik:) Sok sikert:)
Szerintem ne éld bele magad még akkor sem ha mondanak valamit. Nekem 2D-n 19 hetesen azt mondák fiú, 22 hetesen 3D-n meg, hogy lány. Mostmár ott tartunk a párommal, hogy nem hiszünk el semmit a biztos amikor megszületik.Pedig mi is annyira szerettük volna tudni és így jártunk.
Szia Én 15-16 hetesen voltam (mindegyik gép mást mond:( ) 4d-n, a doktornõ 4x elmondta, hogy lány. Apa beleélte magát, mondtam neki inkább ne-nehogy késõbb csalódás legyen. Ha csak a neme meg a mozi élmény miatt mentek-még inkább várjatok. Én a dokim miatt mentem, mert rám ijesztett.... Sok sikert:)
Ha nem szégyenlõsen fekszik, tehát pont "beterpeszt" akkor már a 12. héten egyértelmû a 4D-s UH-val. De arra nagyon kicsi az esély, hogy éppen kedve van mutogatni. Viszont nekem mind a három gyereknél már egyértelmûen mondta az orvos a 18.-heti UHn, pedig csak a 2D-s kötelezõ szûrõ vizsgálat volt.
Szia! Nekem 16 hetesen megmondták, hogy fiú lesz ! Most vagyok 30 hetes és még mindíg fiú :-)) Egyéni vélemény, hogy lányból könnyebben lesz fiú a végére mint fiúból lány! :-)))

A baba nemét mikor tudják megállapítani?

Legjobb válasz: Pisiltem >teszteltem! szocializálódjunk már. amúgy grat!

Pisiltem >teszteltem! szocializálódjunk már. amúgy grat!
Nekem a 18. heti UH-n mondták meg biztosra.
Az én kislányom szégyenlõs volt, a 30. hétig takargatta magát. Nõvérem kislánya már a 12-13. héten megmutatta, mije van... Attól függ, a Baba "akarja-e", hogy tudd! :D
A kérdező hozzászólása: És lányok szülés után mire jó a haskötõ vagy mire szolgál?
A kérdező hozzászólása: Amúgy pedig mindig azzal vannak egyesek elfoglalva ki, hogy fejezi ki magát.Pisiltem-Teszteltem.Neked nem mindegy ne haragudj?!Nem muszáj válaszolnod a kérdésre......tartsd meg magadnak a véleményed.Köszi..
A kérdező hozzászólása: Elvileg tényleg akkor készülhetett......:)
Itt ki tudod számolni, elvileg ma vagy 5 hetes 4 napos terhes mensi szerint: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html
A kérdező hozzászólása: Minél elõbb szeretnék elmenni táppénzre mert nehéz fizikai munkát végzek egy gyárban 3 mûszakban.Fél éve próbálkoztunk a párommal és nem szeretnénk ha "elmenne" a baba.Febr.24.-én kellett volna mensiznem de semmi.Az utolsó mensim elsõ napja jan.26.-a.Kb menyi idõ terhes lehetek???
Te tudod, de én nem mennék ilyen korán dokihoz.Most a petezsákon kívül szerintem mást nem fog látni, valószínû azt fogja mondani menjél vissza 1-2hét múlva.
Hát odébb van míg megtudod, hogy fiú vagy lány:) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Március 1.-én pisiltem pozitívat.Szerdán megyek orvoshoz.De már most annyira izgulok ......el sem hiszem, hogy lesz egy csöppségünk.<3
Attól függ hogy fekszik a babád.Nekem csak a 30.héten tudták megmondani hogy kislány, addig nem mutatta meg magát. A 12.heti uh.-on a doki fiút mondott, még herezacskókat is látott állítólag.Vasárnap már 2 éves a kislányom.Lehet hogy valakinek bejön a 12.heti uh.de én arra nem adnék.
12 hetesen már látható, ha úgy mutatja magát a bébi. De a 18.heti biztosabb.
Biztosra nekem 16 hetesen mondták, hogy lány, és a 18 héten megerõsítették. De már 12 hetesen is lánynak tippelte a doki, csak hát azt még nem vettem készpénznek.
A kérdező hozzászólása: Remélem ugyanannyira mint én....<3

4D uh-n leghamarabb mikor tudják megmondani a baba nemét?

Legjobb válasz: nekem 17 hetesen mondták meg.

nekem 17 hetesen mondták meg.
szia, nekem 15 hetesen megmondták, hogy kislány lesz
Nekem 16 hetesen tuti kisfiút mondtak, ami 18 hetesen hirtelen kislánnyá változott.És úgy is maradt.:)
14.hét környékétõl már meg tudják mondani, de csak ha jó a doki és ha úgy fekszik a baba. Mi háromszor voltunk 4D-n, 14., 19. és 27. héten, egyszer sem tudták megmondani, mindig takarásban volt a babám. Mi a szüléskor tudtuk meg, hogy lány. Üdv

Az első hasi ultrahangon mit néznek? Akkor már meg tudják majd mondani a baba nemét?

Legjobb válasz: A terhesség 12-dik hetéig hüvelyi ultrahangvizsgálatot csinálnak, majd a 16-dik héttõl már hasi ultrahangvizsgálatot. A baba nemét a legszemfülesebb vizsgáló egy modern géppel legkorábban a 16 héten de inkább a 18 héten tudja elõszõr megállapítani. Vannak viszont babák akik egyszerûen nem mutatják meg mert úgy fekszenek hogy nem látható.

A terhesség 12-dik hetéig hüvelyi ultrahangvizsgálatot csinálnak, majd a 16-dik héttõl már hasi ultrahangvizsgálatot. A baba nemét a legszemfülesebb vizsgáló egy modern géppel legkorábban a 16 héten de inkább a 18 héten tudja elõszõr megállapítani. Vannak viszont babák akik egyszerûen nem mutatják meg mert úgy fekszenek hogy nem látható.
Nálam soha nem csináltak hüvelyi uh-t, pedig 8 hetesen voltam elõször. Nekem annyi van az elsõ papíromon, hogy élõ embrio, és crl:15 mm. 18 hetesen tudták megmondani, hogy fiu, viszont az öcséméknél sosem látták, ugyhogy csak a szülés után derült ki, hogy fiu.
Szia! Az elsõ hasi uh általában a 12 hetes. Akkor vizsgálják az orrcsont, arccsontot, koponyát stb, valamint a nyaki redõ vastagságát, illetve, hogy hogyan fekszik és hol tapad. ekkor terminálják a korát is, magyarul, itt változhat a mensi által szmítotthoz képest.A nemét általában a 18-20 hetes uh-nál tudják megállapítani, amennyiben a babóca is akarja:) )
Szia.Hüvelyi uh-át csak elöszõr csinálnak...Utána csak hasi uhá lesz :) Nekem elöszõr csinált hasit, már akkor lehetett látni a magzatot, utána csinált hüvelyit is...Akkor voltam 6-7 hetes... A baba nemét akkor még nem tudják megmondani.Nekem még a 18hetes uhán sem mondta meg a doki. 24hetesen voltam 4d-én akkor már láttuk, hogy kislány :) 30hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!