Találatok a következő kifejezésre: Mikor tudják a (1549 db)

Mit tudjon a robot?

Szeretnék csinálni egy robotot de nem jut semmi olyan eszembe ami viszonylag egy szerű tevékenység de hasznos.

Legjobb válasz: pOorszivo robot. nedvesseg erzekeles alapjan locsolo gep.

pOorszivo robot. nedvesseg erzekeles alapjan locsolo gep.
Táncoljon! :D
Mosni, fõzni, takarítani! G.
csinálj olyan robotot ami bejár helyetted iskolába és megcsinálja helyetteda a leckét

Mikor tudjak a kisbabak hogy hivjak oket?

Kislanyom 5 honapos.

Legjobb válasz: Kislányom 7 hónapos kora óta hallgat a nevére,ha szólítjuk.

Kislányom 7 hónapos kora óta hallgat a nevére, ha szólítjuk.
Kislányom 5 hónaposan már odafordult, ha a nevét mondtuk. Most lesz egy éves sokszor ötször kell neki szólni, mire odanéz, mert szelektív süket! ;)
"Papírforma" szerint 5 hónaposan. Nyilván van aki elõbb, van aki késõbb. Mi babánk a héten lesz 5 hónapos és valóban mostanság kezdett el odafigyelni, úgy egy-két hete.
2-es ott a pont!! :-D

Atalaban mikor tudjak a gyerekek egyedul kitorolni a fenekuket?

Kislanyom 3 es fel eves es megoldja, ha egyszerubb az eset, a nagyobbik 5 es fel, de nem hajlando. Hiaba, hogy nagycsoportban mar elvaras, mert o nem kakil soha az oviban,,

Legjobb válasz: Kisfiam most kezdi gyakorolni, 4,5 éves

Kisfiam most kezdi gyakorolni, 4, 5 éves
A kérdező hozzászólása: A nagyobbik enyhen lusta... Koszi!
Az enyémek is tudták 3, 5 évesen (nálunk már kiscsoportban elvárás volt, bár ezt sokan nem hiszik el).
Az én fiam 3 éves, és még nem tudja, bár eddig nem szóltak érte az oviban. Azt hiszem itt az ideje elkezdeni gyakorolni vele.
Én kérdeztem óvó nénit, 4, 5 éves a kislányom, de azt mondta még segítenek nekik, habár megpróbálhatjuk gyakorolni.Meg is próbáltuk, de nem igen értette ezt az elölrõl hátrafelé törlést és feladta.Valamit kitalálok majd rá, mert nekem is könnyebb lenne, ha sikerülne..Hamarosan ugyanis még egy popsit kell törölnöm :-)

Milyen márkájú okostelefont érdemes venni? Mi fontos, mit tudjon a készülék? Milyen tapasztalatotok van?

Sajnos nincs ebben tapasztalatom, úgyhogy kérlek titeket a fontos tudnivalókat, sőt alapokat írjátok le!

Legjobb válasz: Milyen az androidos mobil,mert a választékot nézem,és ezeket egy külön kategóriába sorolja.

A kérdező hozzászólása: Milyen az androidos mobil, mert a választékot nézem, és ezeket egy külön kategóriába sorolja.
Szerintem inkább valami lumia nokiát nézzél. Az is okosteló viszont egyszerûbb mint az android.
A kérdező hozzászólása: De tulajdonképpen mi az az android?
Egy operációs rendszer. Olyan mint pl a windows a számitógépre. Van iOs amit az iphone használ, van az android ami a google rendszere és van a windows phone ami értelemszerûen a microsofté. Ha még nem volt egyik se akkor én továbbra is a windowst ajánlom, mert az talán a legstabilabb és egyszerûbb. Mondom ezt úgy hogy nekem android van amit szeretek és ez se komplikált szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
Szerintem az android egyszerûbb mint a windows-os

Mikor tudják a babák színek szerint rakosgatni a játékokat?

Egy könyvben azt olvastam, hogy a 9. hónapban, de nálunk ez még közel sem megy.

Legjobb válasz: Hhú köszi. Jó könyvek vannak:)

A kérdező hozzászólása: Hhú köszi. Jó könyvek vannak:)
Szerintem csak egy éves kor után.
Az én lányom augusztusban múlt két éves és most kezdi tanulgatni a színeket. A védõnõt megkérdeztem errõl, azt mondta, hogy csak három éves korukra kell ismerniük a színeket.

Ha egy videokártyára 2 monitort is rá akarok kötni és több kameraképet akarok megjeleníteni rajtuk akkor mi a legfontosabb, hogy mit tudjon a videokártya?

pl memoria mhz processzor sebesség vagy mi? átviteli sebesség számít stb?

Legjobb válasz: A vidókártya kezeljen több monitort, ez ma már nem gond, nem is kapsz olyat ami ezt ne tudná. Sõt, kiegészitõ szoftverrel a monitorok száma duplázható, egyes esetekben triplázható is. Ahol az elképzelés elvérezhet az az ha a térfigyelõ szoftver nincs felkészitve arra hogy a monitorokat külön kezelje. Tehát hiába van több monitorod ha a megjelenitõ szoftver csak egy ablakban jeleniti meg az összes kamerát, ez az ablak vagy ezen a monitoron van, vagy azon.

A vidókártya kezeljen több monitort, ez ma már nem gond, nem is kapsz olyat ami ezt ne tudná. Sõt, kiegészitõ szoftverrel a monitorok száma duplázható, egyes esetekben triplázható is. Ahol az elképzelés elvérezhet az az ha a térfigyelõ szoftver nincs felkészitve arra hogy a monitorokat külön kezelje. Tehát hiába van több monitorod ha a megjelenitõ szoftver csak egy ablakban jeleniti meg az összes kamerát, ez az ablak vagy ezen a monitoron van, vagy azon.
kedves 1. DE LEHET nem teljes méretben nyitod meg, hanem széthúzod az ablakod, mert a gép egy nagy képernyõként is kezeli a több monitort.
Biztos hogy többszörös overlay felületet is kezel igy?

Honnan tudják a csillagászok, hogy mi van millio fényévekre a Foldtõl?

a dokumentum filmekben, mikor elmagyarazzak, h mi talalhato millio fenyevekre tolunk. azt tényleg tudjak, vagy azok csak feltételezések?

Legjobb válasz: A csillagászok nem tudják, hogy mi VAN millió fényévre a Földtõl. Azt tudják, hogy mi VOLT millió fényévre a Földtõl - millió évvel ezelõtt. Annak ugyanis, ami egymillió fényévre van tõlünk, annak fénye egymillió év alatt ér ide a Földre, vagyis arról ad hírt, információt, hogy egymillió évvel ezelõtt mi történt ott. Viszont azóta ott már eltelt egymillió év, ami elég hosszú idõ ahhoz, hogy akár gyökeres változás is történjen közben. Annak, hogy jelenleg mi VAN egymillió évre tõlünk, arról mi majd csak egymillió év múlva fogunk tudni információt szerezni - ugyanis ami most történik egymillió fényévnyi távolságra tõlünk, annak majd csak egymillió év múlva ér ide a fénye.

A csillagászok nem tudják, hogy mi VAN millió fényévre a Földtõl. Azt tudják, hogy mi VOLT millió fényévre a Földtõl - millió évvel ezelõtt. Annak ugyanis, ami egymillió fényévre van tõlünk, annak fénye egymillió év alatt ér ide a Földre, vagyis arról ad hírt, információt, hogy egymillió évvel ezelõtt mi történt ott. Viszont azóta ott már eltelt egymillió év, ami elég hosszú idõ ahhoz, hogy akár gyökeres változás is történjen közben. Annak, hogy jelenleg mi VAN egymillió évre tõlünk, arról mi majd csak egymillió év múlva fogunk tudni információt szerezni - ugyanis ami most történik egymillió fényévnyi távolságra tõlünk, annak majd csak egymillió év múlva ér ide a fénye.
Tényleg tudják, ezek mérési eredmények, nem hasraütésszerû számok. A legegyszerûbb módszer a háromszögelés, amit földfelszíni tereptárgyak esetén is lehet alkalmazni. Vagyis két eltérõ pontból is megállapítható egy adott objektum helyzete, és ha ismerjük a két mért pont közti távolságot, akkor felírható egy háromszög, ahol szögekkel és hosszúságokkal már egyszerû számolni. Ugyanígy meg lehet ezt tenni csillagokkal is, a Föld két különbözõ pontjáról, adott idõben meghatározva a helyzetüket.
Egyébként a fényt vizsgálva lehet sokmindent megállapítani. Mást a csillagokról nem nagyon lehet. A legnagyobb csövekkel is egy pont. Kivétel a Nap ugye. Am ha a nap hirtelen eltünne, azt is csak 8 perc elteltével vennéd észre.
Amiket tényként közölnek, az nagy valószínûséggel (>99%) úgy is van. A feltételezések a feltétezzük..., valószínûleg..., elképzelhetõ..., talán..., úgy látszik... stb szövegkörnyezetbõl kikövetkeztethetõek. #2:"...háromszögelés...Ugyanígy meg lehet ezt tenni csillagokkal is, a Föld két különbözõ pontjáról, adott idõben meghatározva a helyzetüket" 1 millió fényévrõl a Föld átmérõje 0, 00000...000008° (13db 0) alatt látszik - ez aligha mérhetõ! :D http://hu.wikipedia.org/wiki/Hubble-t%C3%B6rv%C3%A9ny
Mûholdak, érzékelõ berendezések, mérések alapján.
"1 millió fényévrõl a Föld átmérõje" A földpálya átmérõjével számoljál, mert így is lehet mérni (bizonyos irányokban). Persze ez is csak néhány (*10) fényév távolságig használható.
"A földpálya átmérõjével számoljál..." Igen, ez már sokkal jobb - annak ellenére is, hogy a Föld tengelye imbolyog, precessziós forgást végez.
"1 millió fényévrõl a Föld átmérõje 0, 00000...000008° (13db 0) alatt látszik - ez aligha mérhetõ!" Igazad van, azt a millió szócskát kifelejtettem a dologból. Viszont én még úgy tanultam, hogy az ismertebb - jóval közelebbi - csillagaink távolságát már a középkorban is ezzel a módszerrel, meglepõen jó közelítéssel mérték. De javíts ki nyugodtan, ha tévedek!
Nem sok, tudják, mivel oda 4 helyet tudnak kiosztani.
Elsõosztlyon 3 ülés van egy fülkében/fiktív fülkében, egymás mellett, másodon 4. És 10 fülke van a 2.-on 9 az elsõn azaz elsõn nagyobb a lábtér. Kisasztalt tudják 1 és 2. osztályon is szólj a pénztárosnak h asztal mellé kéred, és ha van akkor olyan helyet kér le neki a gép.
Meg még annyi h mindig úgy adják a helyeket h egyedül legyél egy sorban, és akkor ahogy lesznek többen úgy nõ az esélye annak, h üljön melletted valaki. Az elsõ osztályon kevesebben utaznak így nagyobb eséllyel leszel egyedül. De amúgy ezeken kívül nincs jelentõsége sztem.
Nagyobb a hely, és kényelmesebbek a székek, ennyi.
Igazából az 1. és 2. osztály között semmilyen vonaton nincs nagy különbség. Maga a MÁV-START sem tudja, hogy mi a francnak tartja még fönt az 1. osztály, az utasok meg végképp nem. 25%-kal drágább a jegy, de szinte semmi pluszt nem nyújt. Az, hogy kényelmesebb lenne az ülés, abszolút nem igaz. Ugyanolyan jellegû ülések vannak, legfeljebb nagyobb a tér. Bizonyos kocsik 1. osztályúból lettek visszasorolva 2. osztályúvá, de változás nem is történt, tehát ugyanakkora a tér körülötted. Bizonyos vonatokban ott van az 1. osztály, de menetrend szerint 2. osztályúként közlekednek. Ezek után komolyan sem tudom venni az 1. osztályt. Legfeljebb annyit lehet róla általánosságban elmondani, hogy ott mindig kevesebb az ember, mert ugye drágább a jegy. De amúgy semmi más. Szerintem majd akkor kérjenek érte plusz pénzt, ha lesznek konkrét teljesítendõ követelmények rá, és nem csak annyi lesz a funkciója, hogy a vasutasok ott utazhassanak a tömeget elkerülve.
Pedig olyan jó elvonulni, és venni csak egy helyjegyet.
Van különbség, kényelmesebbek az ülések, általában dönthetõek is. Nagyobb a lábtér, van padlószõnyeg, és közelebb van az étkezõ :) "Bizonyos kocsik 1. osztályúból lettek visszasorolva 2. osztályúvá" Ha egy kocsit egy kocsiosztállyal leminõsítik, két vonatnemmel feljebb kerül. Például a 19-05 Ap, sebesvonati 1. osztályú kocsiból leminõsítés után 20-05 Bp, expresszvonati 2. osztály lett. Tehát a kényelem "nem vész el". Az meg elég ritka, hogy menetrend szerint csak 2. osztályú kocsikkal jár a vonat, de van benne 1. osztály is. Ilyenkor ez a vasút ajándéka. Én általában 1. osztályon utazom, szerintem kényelmesebbek, és megéri.
= vagyis tudják mi kell neked: p.é.n.z.
Ha nem lenne saját lóvéja, kocsija, lakása, élete, akkor nem lenne vonzó neked. ;) egy szó mint száz :D a pénz a lényeg. :D sikeres és akarsz profitálni az ö örömteli életébõl. Majd ha jól kihasznál és eldob mint 1 rongyot akkor nem foglak sajnálni. :D legyen eszed. :$ a másik meg hogy ha egy ilyen pasi után szoba állsz 1 normális "kisfiúval" akkor a kis-srác kinevet majd. :D (tapasztalat)
Énekeljünk együtt valami szép dalt... *--* :$ lááálááálááá:$
A kérdező hozzászólása: nem vagy fiú :) hehe, ez most olyan volt, mikor a 12 éves lány menstruálni kezd, és kijelenti, hogy nagylány lett :)
Kibujt a szög a zsákból :D
Nem vagyok fiú. Férfi vagyok, nem tudom te kinek képzeled magad, tájékoztatlak, hogy te senkinél sem vagy különb hiába hiszed azt, ugyan olyan ember vagy te is mint én, semmivel nem vagy értékesebb!
A kérdező hozzászólása: nem kell aggódnod, kedves 20 éves fiú, mostanában az ismeretségi körömben egyre több az olyan lány, akinek 2 vagy 3 évvel fiatalabb a pasija
Lassan már ott tartok, hogy nem is csajozok mert úgy is minden nõ ezt mondja, nem fogok 10 évet várni, hogy kinyaljam az akkor majd 18 éves kis hülye csajok seggét! 20f
A kérdező hozzászólása: tetszett nekem már 20 éves is, úgyhogy nemcsak az számít. viszont az idõsebbek vhogy jobban megmozgatják a fantáziám, ez a nagy gond :S Most lehet, hogy lehurroktok a példáért, de nekem pl. Vastag Csaba nagyon bejön, aki nem mellesleg mindjárt 29 éves. minden megvan benne, amiben egy férfinak meg kell lenni: kedvesség, kisugárzás, határozottság. ellenben ott a tesója, 20 éves lesz, és hiába kedves meg szimpatikus õ is, valahogy mégis még gyereknek tartom.
haha ez igazi epic fail:D:D bocsi, egy kicsit elszámoltam. kicsit már túlokoskodtam magam:P de belátom ha tévedek. de ettõl függetlenül szerintem nem jó ötlet. ha úgy alakul, hogy 30 éves lesz, akibe beleszert, uccu neki, de kifejezetten ilyet keresni butaság. de msot már tényleg megyek csak még kivi voltam a válaszodra
Semmi baj:) nem rohantam a falnak. De ami igaz az igaz, a naív szó jelentését nem ismerik:) õk azt hiszik, hogy minden szûz naív és csak szexelni akarnak. Azért csalódták már sokat, mert ilyen gondolkodásuk van. Vannak rendesek is és vannak nem, de ezt nem így kell eldönteni ahogy õk:)
A kérdező hozzászólása: apukám most lesz 50 éves. anyu 40.
szóval apudák már majdnem 60 éves. ha fiatok lenne esetleg, így az apa-fiú kiruccanások kb kilõve. hetente járok apámmal edzeni meg focizni, meg minden évben bátyámmal meg vele családi kupát szervezünk. valszeg 60 évesen erre nem nagyon lenne képes. ilyesmikre is gondolj ha majd odakerült. na léptem bye
hopp ^^ xd :D most ugrott a nyuszi a vulkánba :D
A kérdező hozzászólása: ma 14:49: köszönöm, végre valaki felfogta a szitut :) az elõzõ, aki pártfogásába vett, neki is köszönöm, örülök, hogy vannak ilyenek, de neten semmi kedvem ismerkedni, ne haragudj. nem bízom az inernetben :(
uhh te jó ég!:O- ez volt a válaszokra az elsõ reakcióm miért gondoljátok, h a pénze miatt vonzó egy idõsebb pasi?! én 18 évesen (szüzen) jöttem össze a párommal, aki akkor volt 31...igaz saját autója volt már akkor is, de nem volt saját lakása, mert épp néhány hónappal korábban lett vége egy hosszú kapcsolatának, és a szüleihez költözött vissza-egyáltalán nem a pénze fogott meg!!! Lehet, h hülyén hangzik, de elõtte nem volt "komoly" kapcsolatom, mert a korombeli fiúk "nem jöttek be", elég válogatós voltam, és nem adtam könnyen magam, de ezt ma már egyáltalán nem bánom!Nem idõsebb pasit kerestem, csak normálisat, és a sors összehozott a kedvesemmel :) és nem csak arra kellettem neki, ezt hamar bebizonyította...igenis vannak rendes pasik, akik komoly kapcsolatot keresnek, és nem csak kihasználni akarják a nõket...akik férfiasak, komolyak és tudják mi kell a nõnek;)(nem a PÉNZ!) Kérdezõ!Azért vigyázz a pasikkal, kortól függetlenül kihasználhatnak, de sok sikert a párkereséshez, és hidd el, h megtalálod a hozzád leginkább illõ pasit! (aki lehet, h egy szexi 30as lesz, de lehet, h egy 20 éves, a koránál érettebb helyes srác) :)
Bunyóót :D végre 1 kis izgalom :D adjad nekiii :D
Én 17 voltam amikor összejöttem az akkor 29 éves párommal. Két évig együtt voltunk, és nem a korkülönbség miatt lett vége.
A kérdező hozzászólása: nem lesz bunyó xD inkább megyek tanulni, végülis mégcsak 18 éves gimnazista vagyok...
Azért mert engem a kérdezõ nem ismer, így ne ítéljen rólam semmit. Nagyon feldühít ha valaki úgy feltételez rólam valamit, hogy nem is ismer. Meg az is zavar, hogy egy velem egykorú nõ csak azért mert én 20 éves vagyok alapból észre sem vesz, holott nem ismer, és egybõl az a feltételezése van, hogy aki 20éves az éretlen meg stb. Elõször ismerjetek meg valakit aztán ítéljétek meg! Kortól függetlenül, még egyszer mondom, hogy egy 30as férfi is lehet éretlen, 30as nõ is, nem egy példát látok ilyenekre is, még 50 éveseket is. A kérdezõ azt mondta rád, h 'fiú'-ezen így megsértõdni szerintem felesleges!nem ítélkezni akart feletted, nem hinném, h lenézõen írta, egyszerûen manapság a 20 évesekre fiút vagy lányt szoktak mondani a hétköznapi szóhasználatban. Igazad van, kortól és nemtõl független az, h vki éretlen vagy felelõtlen, de te sem ismered a kérdezõt, mégis meg/elítéled(ahogy engem is) Az olyanokkal meg, aki észre sem vesz, mert ismeretlenül, a korod miatt ítélkezik, nem kell foglalkozni!Vagy ha nagyon érdekel a lány/nõ, akkor bizonyíts neki.
15:53 Azért mert engem a kérdezõ nem ismer, így ne ítéljen rólam semmit. Nagyon feldühít ha valaki úgy feltételez rólam valamit, hogy nem is ismer. Meg az is zavar, hogy egy velem egykorú nõ csak azért mert én 20 éves vagyok alapból észre sem vesz, holott nem ismer, és egybõl az a feltételezése van, hogy aki 20éves az éretlen meg stb. Elõször ismerjetek meg valakit aztán ítéljétek meg! Kortól függetlenül, még egyszer mondom, hogy egy 30as férfi is lehet éretlen, 30as nõ is, nem egy példát látok ilyenekre is, még 50 éveseket is.
(én nem is vitázni akarok :$) bocsánat ha nem érthetõ amit akartam :/
nem értem, h az h válasz rá, de igaz, kicsit kusza mondat lett, csak azt akartam mondani vele, h egy 30 éves nem öreg(nem kifejezetten neked szántam, csak megjegyeztem)
"Egyébként meg a lányok korábban érnek, így öregek is hamarabb lesznek, de egy 30 éves pasi azért még igen fiatal szerintem, az már meglepõbb, h egy 30 éves nõ hogy köt ki egy 20 éves fiú mellett..." erre akartam válaszolni azzal a sorommal :)
"a csajok akkor végül is mit "árulnak"?:S a testüket? mert az idõ csak arra kifogás" ezt nem értem...egy fiatal nõnek/lánynak csak a teste értékes??? vagy hogy gondolod? (nem vitatkozni akarok, egyszerûen nem értem a kérdésed)
15:54 es vagyok. (nem kellett várnom) És a koros dologra meg csak annyit hogy a csajok akkor végül is mit "árulnak"?:S a testüket? mert az idõ csak arra kifogás. (persze az õszülõ pasik igen jól néznek ki és stb...) (nem vitatkozni szeretnék, de mind a két oldalnak meg van a maga indoka. személyes tapasztalatok azok, amik befolyásolják a két oldalt. Vitának nincs helye^^. Tapasztalja meg mindenki magának :D és tanuljon a hibáiból)
15.54-es szerintem ha ilyen vagy, akkor nem kell várnod, de gondolom nem kezdenél egy 13 évessel, mert õ nem a te szinteden van, ugyanez a "kifogása" a kérdezõnek is szerintem, és nem a pasi pénzére tart igényt, hanem a jó tulajdonságaira Egyébként meg a lányok korábban érnek, így öregek is hamarabb lesznek, de egy 30 éves pasi azért még igen fiatal szerintem, az már meglepõbb, h egy 30 éves nõ hogy köt ki egy 20 éves fiú mellett...
És nem minden 20 éves csávó buli, pia, haverok mániás. ;) Szeretek fõzni mosogatni, rendet tartok és oda figyelek a másik igényeire. (akármi is legyen az)(figyelmes vagyok) :D Nah akkor most én is várjak 30 éves koromig?:DXD
atyaég! neked meg mi bajod?! 20 éves vagy, férfinak hiszed magad, de ahogy beszélsz(írsz), az nem az érett gondolkodásodra utal-bocs, nem ismerlek, de nem értem, miért kell ennyire támadnod a kérdezõt! 20/L :)
Ajaj. Nem olvastam végig az összes kommentet, csak egy párat, de eldurrant az agyam. 23 éves vagyok, nem szûz, éppen túl egy komoly, élettársi kapcsolaton. És én is idõsebb pasit szeretnék, de nem pénz miatt (az van nekem is, köszi), és nem is a lakás miatt (azt majd megoldom én, ne függjek senkitõl), a kocsi meg pláne nem számít (be nem szállnék!). Viszont: tele van a hócipellõm a huszonéves kis fityf*szokkal, akiknek más nem számít, csak a "buli, meg a pia meg haverok", fogalmuk sincs arról, hogy fõzni, mosni, takarítani idõ- és energiaigényes dolog, ja és a hûtõben nem terem az étel. Azért akarok 30-as pasit, mert az már látott vmit az életben, tisztában van a dolgok menetével, a fentebb említettekkel. Jobb esetben élt már egyedül, vagy volt katona, és pontosan jól tudja, hogyan mûködik az ÉLET. Bocsánat, én is általánosítok, és nem mondom, hogy a kérdezõ nem a pénzre megy, csak zavar ez a hozzáállás. Nem minden nõ pénzéhes k*rva.
adjad nekii :D csapassad :D
Nekem te ne magyarázz, úgy elbeszélgetnék az ilyenekkel személyesen, akkor nem beszélnél így, ilyen nagyképûen.Kinek hiszed te magad?! Királykisasszony.Õfelségének 30 éves házzal meg kocsival rendelkezõ férfi kell, de nem tud mást felmutatni érte mint a testét.
Vagy nem akarnak majd komoly kapcsolatot, vagy akarnak, de nem egy gimnazistával.
A kérdező hozzászólása: kisback, örülök, hogy ilyen élénk a fantáziád :)
A naivitással támadó srác vagyok. Ez az utcsó kommentem. A valószínûség számítás azt mutatja hogy be fogod szopni a naaagy kemény [email protected] :D De lehet jól sül el a dolog. Ritkán, de kijöhet valami jó is ebbõl. Adok neked 0.000001% ot. ;) kompromisszumnak megfelel?:D Sok sikert. ;):D (én tényleg örülök a hozzád hasonlóknak :D)
Pénz mi? Attól, hogy valaki 30éves még lehet egy se**fej és ugyan úgy kihasználhat mint egy fiatal, sõt!Jobban is mert befolyásol téged kis naiv lányt. 20f
Elsõ vagyok, helyes hogy komoly kapcsolatot keresel, én is úgy vagyok hogy komoly kapcsolatot keresek. De ez meglepõ, hogy egy 18 éves szûz lány pont 30 év körülit keresen. Sok 18 évesnek már a 25 is nagy különbség, normális lányoknál. Én szívesen megismernélek, de nem hinném hogy ez menni fog. Ha neked jó a 30 éves akkor legyen, de akkor okosan:)
bár az kétség kívül igaz, hogy vannak olyanok is akiknek csak arra kellenek a fital lányok, szóval vigyázz.
A legtöbb 30 körüli normális pasi a lehetõ legmesszebbre zavarja a 18éves kislányokat. Amelyik meg nem, annak meg szexre kellessz. Ennyi. Nõj fel, akkor hátha több eszed lesz.
[email protected] szét a p"csád :D utána ne csodálkozz ha nem fogod értékelni az igazi pasikat... ;)
én teljesen véletlenül a villamosmegállóban találkoztam a párommal.már majdnem 11 hónapja vagyunk együtt.én márciusban leszek 18, õ a hónap végén 33. nagyon szeretjük egymást és boldogok vagyunk együtt akárki akármit mond a korkülönbség nálunk soha nem volt és nem is lesz akadály. és én is szûz voltam amikor megismerkedtünk és türelmesen megvárt.
30 körüli pasi tudja mi kell a nõnek mert van pénze!:) Ennyi benne a varázs!
A kérdező hozzászólása: vannak lányok, akiknek a szûz tinifiúk indítják be a fantáziájukat, nekem speciel az, hogy picivel idõsebb, tapasztaltabb, és tudja, hogy mi kell a nõnek (itt meg azt értem, hogy jó az ágyban). arról nem beszélve, hogy okos is és komoly. és megjegyzem, nem a horoszkópom szûz...
Mi kell a NÕNEK. :D ezen jót nevettem xd
Szerintem a szûz horoszkópra gondolt!:D
szûz és naiv^^:D
hogy szûz vagy, az egy nagyon lényeges információ :D
A kérdező hozzászólása: jajj, ne jöjjön már megint mindenki a pénzzel :/ nem, nem a pénzre gondoltam.. elsõnek: inkább komolyabb kapcsolatra. ja, azt elfelejtettem írni, hogy szûz vagyok
A kérdező hozzászólása: elsõ: nekem a 25 éves is megfelelne, mert nem kimondottan 30 évesek jönnek be, hanem ahogy a kérdésben is látod, 30 körüli. csak lényeg, hogy ne 18-22 éves.
Tudod mért jó, hogy van ilyen nõ mint te? Mert a jó pasik tanulnak a te életedbõl :D és megtanulnak ÉRTELMES ÉRTÉKES lányokat keresni... és nem ugranak bele a gagyi kapcsolatokba^^ Köszönöm hogy élsz :D és tanulhattam a hozzád hasonlók életébõl. ;)
A kérdező hozzászólása: létem értelmet nyert :)
14:42, nem a hableányom és nagyon jól tudom kiben bizhatok meg és kiben nem, attól hogy én is komoly kapcsolatot keresek nem jelenti azt hogy ne ismerkedjek, vagy tévedek? De ha te tudod mit is jelent a naív szó légyszi ismertesd! Szerintem nem tudod a szó fogalmát vagy kevered:S Te sokkal naívabb ahogy elnézem, sokszor csalódhatál ha ennyire nem bizol:)
naic vagy, mert azt hiszed, hogy egy 30 éves pasi bármi értéket találhat rajtad a testeden kívül. az agynak van egy fejlõdési íve, ezért nem haverkodik az ember 18 évesen 14 évesekkel, vagy 25 évesekkel. egy szinten vannak. áááááá annyira idegesít szinte látlak magam elõtt ahogy ülsz az osztályban, mindenki jól érzi magát, te pedig úgy gondolod túl komoly vagy ehhez és ülsz mint egy szardarab. mindenki gyerekes körülötted csak te vagy qrva jó. ááááá
bocsi de kedves kommentelõk szerintem egy 30 év körüli pasival simán lehet sokkal jobb kapcsolata egy 18 éves lánynak, mint egy vele egykorú, vagy 25 év körülivel mert én még egy normális pasit sem láttam ebben a korosztályban.mindnek csak a szex meg a party jár az eszében máramennyit még nem ivott meg nem drogozott szét.
A kérdező hozzászólása: anyumék közt 10 év van, és anyu is 18 volt, mikor megismerkedett apuval, aki mellesleg az elsõ volt neki. azóta boldogok, nagyon jó a házasságuk. bocs, hogy én is a szüleimmel példázok, de ha már te is...
20 éves fiú vagyok a bnõm 21 éves és egyáltalán nem értelmetlen a kapcsolatunk, idén leszünk négy évesek. és a baráti körömben nem egy ilyen van. attól mert a veled egy idõsek társaságát keresed, nem muszáj minden második héten szakítani meg össze vissza kefélni mindenkivel. a szüleim gimiben osztálytársak voltak, és teljesen normálisan élték le együtt az életüket. nem is értem mi lehet jó kitartottnak lenni. volt osztálytársam is 16 évesen jött össze egy !!!40!!! fölötti csávóval, aki az anyjával egyidõs. hát valami undorító dolog szerintem
A kérdező hozzászólása: naiv vagyok? csak mert idõsebb pasik mozgatják meg a fantáziámat? akkor bocsássatok meg, én nem értem a szó jelentését.
XD
Don huán!!! :D mentsd meg a hableányod :D ^^:D és ha majd csõdöt mondasz, jusson eszedbe a naiv szó. ;):DXD
Megint az elsõ vagyok. Értelek, hát írj priviben ha megismernél. Azt meg, hogy valaki azt írja naív vagy, az nem ismeri a szó jelentését:)
18 évesen szûz és 30 as pasival akar?:D ez nem érett hanem naiv :D barátom :D
Na de azért 18évesen szûz, ebbõl is látszik hogy nem értelmetlen kapcsolatokat keres!
pontosan :D te nem a JÓ példa leszel a srácok elõtt, hanem az ELRETTENTÕ. ;):D én örülök neked is :D (még ha sokat csalódtam is a hozzád hasonló lányokban. ;))
milyen fasság ez hogy kor alapján keresel magadnak párt?:S nem mind1 hány éves? eleve ezt a párkeresést se értettem soha. úgyis eljön majd, addig élvezd hogy egyedül vagy. életed nagy részében nem így lesz. gondolj bele, hogy ha egy idõsebb pasival jössz össze, kihagyod az életed egyik legjobb részét. amikor egy veled közel egy idõs párod van, és együtt tervezitek az életeteket, együtt építetek fel mindent. nem nagy dolog egy 30 éves pasit halászni 18 évesen, mert õk is szívesebben dugnának friss husit. igazából ez még a csúnya lányoknak is simán összejön. de qrva szánalmas
huha, és mennyire gondolod komolyan azt a kapcsolatot? csak futó vagy komoly kapcsolatra gondoltál?

Ha plitikusok havonta keresnek 1- 2 milliót meg ki tudja mennyit, mi keresünk a többség 70-90 ezer forintot, akkor ezek az idióták honnan tudják hogy meg lehet frankón élni 47 ezerből?

Legjobb válasz: Kövér László 2 millió felett keres. Honnan tudják? Matolcsy ezt álmodta, és azt hiszi,hogy ez igaz is.

Kövér László 2 millió felett keres. Honnan tudják? Matolcsy ezt álmodta, és azt hiszi, hogy ez igaz is.
Ez a fidesz egy akkora szemétláda!
Ha az egy-kétmillió helyett az átlagukkal, másfélmillióval számolunk, akkor napra leosztva egy 47 ezertõl nem túl távoli összeg jön ki (attól függõen, hány napos hónapra számoljuk). Úgyhogy igenis van fogalmuk róla, hogy lehet 47 ezerbõl megélni. Naponta.
A költségvetésbõl a közmunkások bérére el van különítve egy összeg, amibõl ekkora bér futja. Ha 34ezer jött volna ki, akkor arra mondták volna, hogy meg lehet élni. Politikustrükk, mégsem mondhatják, hogy hát ebbõl nem lehet megélni, de ez van, ennyit tudunk adni. Legalábbis úgy nem mondhatják ezt, hogy õk közben milliókat keresnek. Mert ha teszem azt jótékonyságból kormányoznának, akkor szerintem az emberek is jobban megértenék, hogy csak ennyire futja.
Azt akarják elérni hogy a sok birka elhigyje a fizetésük bõven elég a jóléthez, ezt a sok marha tényleg be is veszi
Érdekes módon még Nyugat-Európában sem ilyen magas a politikusok bérezése az átlagbérekhez viszonyítva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!