Találatok a következő kifejezésre: Mikor tud mondani az (53 db)

OEP által finanszírozott orvoshoz fogok járni, úgy döntöttünk kedvesemmel.9 hetes terhes vagyok Dr. Fekete Zoltán győri nőgyógyász a kerületileg illetékes orvos. Aki volt nála és neki is ő az orvosa, mit tud mondani róla?

Legjobb válasz: Szia! Én is gyõri vagyok, én nem a Fekete Zoltánhoz tartozom kerületileg, de többször volt olyan, hogy a Fekete Zoltán helyettesítette az én orvosomat! Csak jót tudok mondani róla! Én nagyon örülnék neki, ha hozzá tartozhatnék!!!! :)) Igaz fiatal, olyan 30 év körüli, de nagyon aranyos, alapos, mindig jókedvû! Mindig meghallgat és kérdez, hogy van e valami panasz! Ha kérdésem volt, részletesen tájékoztatott! Mindig fülig érõ szájjal jöttem ki tõle, mert õ is olyan vidám, mindig megnevetett! :) Szóval egy percig se aggódj, jó kezekben leszel! 28 hetes kismama

Szia! Én is gyõri vagyok, én nem a Fekete Zoltánhoz tartozom kerületileg, de többször volt olyan, hogy a Fekete Zoltán helyettesítette az én orvosomat! Csak jót tudok mondani róla! Én nagyon örülnék neki, ha hozzá tartozhatnék!!!! :) ) Igaz fiatal, olyan 30 év körüli, de nagyon aranyos, alapos, mindig jókedvû! Mindig meghallgat és kérdez, hogy van e valami panasz! Ha kérdésem volt, részletesen tájékoztatott! Mindig fülig érõ szájjal jöttem ki tõle, mert õ is olyan vidám, mindig megnevetett! :) Szóval egy percig se aggódj, jó kezekben leszel! 28 hetes kismama
Szia! Nekem sem Õ a kerületi dokim, de nem egyszer helyettesítette az enyémet.Nagyon kedves, rendesen kikérdez mik a problémáid, sztem nem egy "fejletojós" doki.Nekem nagyon szimpatikus volt, tényleg csak jót tudok mondani róla.Nekem a rendes orvosom az sztk vezetõ orvosa, elég szigorú a többiekkkel, ha elõzõ vizsgálaton nem nála voltam, akkor mindig fikázza azt a dokit, hogy miért ezt írt fel és miért így csinálta a dlgot, stb, de erre a fiatal dokira még soha semmi rosszat nem mondott, pedig õ sok gyógyszert írt fel nekem fertõzések miatt, de soha nem fikázta az én dokim.

Amikor egy fiuval vgyok nemtudok semmit sem mondani, semmi téma nemjut az eszembe. Mit tudnék mondani?

Akármilyen fiuval vgyok,pasimmal,vagy csak egy baráttal nemtudok mit mondani...ott ülünk csendbe...és ez nagyon gáz.Milyen témákat tudnék mondani??

Legjobb válasz: En is sokaig, igy voltam, de ha van egy baratod, az kesobb ugyis kialakul... gondolom sulis vagy, beszeljetek ki a tanarokat, tantargyakat, ki hol volt a vakacioban, kedvenc film, kozos hobby, kirandulas stb.. UDV

En is sokaig, igy voltam, de ha van egy baratod, az kesobb ugyis kialakul... gondolom sulis vagy, beszeljetek ki a tanarokat, tantargyakat, ki hol volt a vakacioban, kedvenc film, kozos hobby, kirandulas stb.. UDV
Én ha leülök beszélni egy fiúval mindig azt kérdezem elõször "mi újság" aztán õ elmondja válaszát, majd visszakérdez és annyira de annyira jön a téme... Meséld el esetleg mi történt veled aznap vagy ilyesmi...


Dokink azt mondta 8 hós fiamnak ekcémája van. Kapott rá krémet, mondta hagyjam ki a ruhái mosásából az öblítöt. Ki mit tud mondani mi jó még ekcéma elmúlására?

Az orvos azt mondta kb.fél év mire elmúlik.

Legjobb válasz: Ismerõsömék kisfia ekcémás, hát ezt csak el lehet nõni.Sajna!Frezidermes cuccokat használnak, olyan hintõport, babafürdetõt, popsikrémet, és kenõcsöt az ekcémás helyekre.Drága, de nagyon jó készítmények.Azt még tudnod kell, hogy most a hidegben sokkal csúnyább lesz neki a bõre, mint majd mondjuk tavasszal vagy nyáron.A ruháihoz, öblítõ helyett meg használj ecetet.Nem lesz ecetszagú a ruha, de mégis puha marad:)Remélem mielõbb meggyógyultok!!!

Ismerõsömék kisfia ekcémás, hát ezt csak el lehet nõni.Sajna!Frezidermes cuccokat használnak, olyan hintõport, babafürdetõt, popsikrémet, és kenõcsöt az ekcémás helyekre.Drága, de nagyon jó készítmények.Azt még tudnod kell, hogy most a hidegben sokkal csúnyább lesz neki a bõre, mint majd mondjuk tavasszal vagy nyáron.A ruháihoz, öblítõ helyett meg használj ecetet.Nem lesz ecetszagú a ruha, de mégis puha marad:) Remélem mielõbb meggyógyultok!!!
Milyen krémeket kaptatok? Én a helyedben elvinném a bõrgyógyászatra, ha már a gyerekorvos által felírt 3. krém sem használ. Nekünk írt anno a gyerekorvos és a bõrgyógyász is, mindegyik tök jó volt, már pár nap alatt elmúltak a kiütések. Elhagyhatod az öblítõt, de leginkább azért is fontos lenne elmenni a bõrdokihoz, mert õk azért jobban ismerik ezt a betegséget, sajnos egyébként a gyerekorvosok legtöbbször ráfogják az ételre, holott számos más dologtól is kialakulhatott. Nem is biztos, hogy nem használhatsz öblítõt pl. (ártani mondjuk nem árt, ha kihagyod), de az biztos, hogy egy darabig én is fürdetõkrémet használnék mindenféle más babakozmetikum helyett.
A kérdező hozzászólása: Mennyi ecetet tesztek az öblítörészbe??? Németországban élünk, nem tudom itt lehet e mosódiót venni..... Hát remélem most már elmúlnak a foltjai.Ha nem börgyógyász.csak azt nem értem, ha anyunak is elmúlt az ekcémája pár nap alatt, a fiamnak miért nem?? Legelözször a doki azt mondta gomba..... Aztán gyerekorvos mondta nem, ekcéma.
10-15%os ecetet felesben higítom és a mosógépben a megadott szintig töltöm (amennyi az öblítõ lenne) Mosódiót pedig biztosan kapsz, nálunk a DM-ben is lehet kapni, de mi neten rendeljük, így kedvezõbb az ára.

A szomszédomnak meghalt az anyja. Mit tudnék mondani neki?

A részvéteken kivül...félek,hogyha beszélnem kell vele,nem tudok majd mit mondani neki...az anyja rákos volt...

Legjobb válasz: Biztositsd róla, hogy rád mindig számithat Nem kell sok duma ilyenkor, én is túlmentem többször is ilyen helyzeten, engedd hogy õ beszéljen hogyha akar, ha meg nem akkor ne erõltesd, elvégre nincs nagyon mit mondjál, nem NEKED halt meg valakid

Biztositsd róla, hogy rád mindig számithat Nem kell sok duma ilyenkor, én is túlmentem többször is ilyen helyzeten, engedd hogy õ beszéljen hogyha akar, ha meg nem akkor ne erõltesd, elvégre nincs nagyon mit mondjál, nem NEKED halt meg valakid
Ha olyan viszonyban vagy vele, akkor öleld meg, vagy fogd meg a kezét. Nem kell sokat mondani, akivel ez történik, az is pontosan tudja, hogy a többiek nem tudnak semmi értelmeset mondani neki, nem is azt várja.
21:19 vagyok: vagy miután lefutottad a tiszteletkört, beszélj vele bármi másról, ami eltereli a figyelmét. Kérdezd meg, van-e kedve átmenni hozzád egy teára, és hagyd, hogy õ válassza meg a beszélgetés témáját.
A kérdező hozzászólása: tudom, csak nekem osztálytársam is, meg barátom is...
Figyelj, akkor sem változik semmi, érted? Ha sokat beszélsz errõl akkor idegesitõvé válsz, gondolj bele a haverodnak milyen érzés lenne beszélni errõl mikor még 2 hónap sem telt el. Nekem az ismerõsöm még ma is elkönnyezik, ha szó kerül a dologról , pedig már 1 év is eltelt 1ébként elsõ válaszoló vagyok
Szerintem elég ha annyit mondasz, hogy Sajnálod, és ha szeretné szívesen átmész hozzá! Inne tudni fogja, hogy számíthat rád..

Azt hallottam, h a Szamalk Iskola jó. Ki mit tud mondani?

Van regisztrációs díj?

Legjobb válasz: van 10.000 és még az ingyenes képzés is fizetõs. 30.000/félév, illetve ezen felül van még bírálati díj: 5000 + vizsgadíj: 15.000 pénzlehúzás az egész :)

van 10.000 és még az ingyenes képzés is fizetõs. 30.000/félév, illetve ezen felül van még bírálati díj: 5000 + vizsgadíj: 15.000 pénzlehúzás az egész :)
Én a Ringet ajánlom, én oda jártam, és nagyon szerettem. Az egyik ismim oda jár (a Számalkba), rengeteg órája van, nem is szereti túlzottan. Ha kérdésed van a Ringgel kapcsolatban, írj priviben! ;)
A kérdező hozzászólása: Koszonom, hogy tajekoztattal a koltseg vonzatrol, mert a honlapon nem igazan lehet errol olvasni :(
A számalk nem jo iskola. Én oda jártam, szervezetlen és gyenge az oktatás és sokat kell fizetni mindenért.

Miben tud többet az eredeti BlackBerry, mint a másolatai (F9800, H9800)? (Mert árban a másolatok 5szöröse az eredeti) Aki ismeri a másolatokat, az mondana róluk véleményt?

Legjobb válasz: én nem rég rendeltem egy kínai oldalról BlackBerry M9000-t, és elmondhatom hogy az enyémmel semmi probléma nincsen. tökéletesen mûködik minden funkciója és 60 helyett 15ezerbe került csak.

én nem rég rendeltem egy kínai oldalról BlackBerry M9000-t, és elmondhatom hogy az enyémmel semmi probléma nincsen. tökéletesen mûködik minden funkciója és 60 helyett 15ezerbe került csak.
ha nem üzleti felhasználásra kell, akkor teljesen felesleges blackberry-t venned, klónt meg mégannyira.
Nem rohad szét fél év alatt. De szerintem is felesleges divatból megvenni. Inkább add nekem az árát!
há nemtudom, én 18000-ért vettem az eredeti blackberym, igaz, hogy elõfizetéses vagyok mindehhez. Nekem se érne meg 80000-et, de így jól jártam... Ha kártyás lennék, akkor inkább választanék egy olcsóbb androidos telót mint egy bb másolatot amúgy...
" én nem rég rendeltem egy kínai oldalról BlackBerry M9000-t, és elmondhatom hogy az enyémmel semmi probléma nincsen. tökéletesen mûködik minden funkciója és 60 helyett 15ezerbe került csak." Az eredeti 3 év múlva is jól mûködik.
Titkositás. A blackberry a hozzá való szolgáltatással az igazi. Itt olvashatsz errõl http://mobilarena.hu/teszt/minden_a_blackberry_telefonokrol_..

Valaki tud mondani olyan programot mondani amivel fel lehet venni azt amit épp csinálsz a gépen kicsit hülyén fogalmaztam de nem tom pontosan mi a neve?

PL: fifázok és fel akarom venni a meccset amit játszok olyan program kellene csak nem tudom hogy is nevezik ezekt és nem is tudok rá keresni :DD

Legjobb válasz: Fraps.

Fraps.
A kérdező hozzászólása: persze jó lenne ha ingyenes lenne :)
Kevés ingyenes játékrögzítõt ismerek. Kb nullát :)
A kérdező hozzászólása: komoly...de azéé köszi :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!