Találatok a következő kifejezésre: Mikor tud mondani a (94 db)

Ki mit tud mondani a Hévízi lovardáról személyes tapasztaéat akinek van?

Legjobb válasz: Én Karmacson közelében a Vas-hegyen tudok lovardát és ott nagyon jó :)

Én Karmacson közelében a Vas-hegyen tudok lovardát és ott nagyon jó :)
A kérdező hozzászólása: Oda macerás lenne kilyutnom fõleg télen :/
Én 2 évig jártam oda és nagyon szerettem. A tulajjal és feleségevel voltak gondok. Úgy tudom hogy eladta az egész birtokot lovakkal együtt. De érdemes lenne körbekérdezni hogy van e még lovaglás. Ha közel laksz Cserszegtomajhoz és Keszthelyhez akkor Cserszegen tudom ajánlani a Lóbarát Lovasudvar Panziót, Keszthelyen pedig a Georgikon Lovasiskolát. :)

Mivel tudnek mondani a baratnomnek?

Szoval a baratnomnek ma vizsgazott mert le akarja tenni a hajtasit de sajnos nem engedtek at. Mondtam neki h majd kovetkezo alkalommal fog neki sikerulni meg hasonlok.

Legjobb válasz: szerintem a száddal

szerintem a száddal
Arc- és szájizomzatoddal végezz célirányos mozgást.
nos van jópár helyesírási hibád... mind1. Ezt meg kell beszélnetek, de a rózsa egy snassz, mezei ajándék, semmi extrával. Legyél kreatívabb.
A rózsa ritkán terem csak úgy mezõn.
lepd meg egyszer úgy, hogy szó nélkül betoppansz:)
hajtasit ez mi a f*sz?
OMG, eltartott egy ideig míg rájöttem mi a problémád. Hajtási=Jogsi Tehát nyisd ki a szád és mondd meg neki, hogy ha egyszer megbukott az még nem gáz, sõõõõt...sokan megbuknak :-) Majd átmegy legközelebb...mert egy okos és szép és kedves lány :-D
A kérdező hozzászólása: nem tudom mi a bajotok helyesirassal az h esetleg roviditek vagy h angol billentyuzetem van na mind1:) amugy nalunk hajtasinak mondjak jogsit is hasznaljak de nagyon ritkan:)


hasonlót mondani nem tudok :) de igaz hogy novemberben lesz a 2. évada

OEP által finanszírozott orvoshoz fogok járni, úgy döntöttünk kedvesemmel.9 hetes terhes vagyok Dr. Fekete Zoltán győri nőgyógyász a kerületileg illetékes orvos. Aki volt nála és neki is ő az orvosa, mit tud mondani róla?

Legjobb válasz: Szia! Én is gyõri vagyok, én nem a Fekete Zoltánhoz tartozom kerületileg, de többször volt olyan, hogy a Fekete Zoltán helyettesítette az én orvosomat! Csak jót tudok mondani róla! Én nagyon örülnék neki, ha hozzá tartozhatnék!!!! :)) Igaz fiatal, olyan 30 év körüli, de nagyon aranyos, alapos, mindig jókedvû! Mindig meghallgat és kérdez, hogy van e valami panasz! Ha kérdésem volt, részletesen tájékoztatott! Mindig fülig érõ szájjal jöttem ki tõle, mert õ is olyan vidám, mindig megnevetett! :) Szóval egy percig se aggódj, jó kezekben leszel! 28 hetes kismama

Szia! Én is gyõri vagyok, én nem a Fekete Zoltánhoz tartozom kerületileg, de többször volt olyan, hogy a Fekete Zoltán helyettesítette az én orvosomat! Csak jót tudok mondani róla! Én nagyon örülnék neki, ha hozzá tartozhatnék!!!! :) ) Igaz fiatal, olyan 30 év körüli, de nagyon aranyos, alapos, mindig jókedvû! Mindig meghallgat és kérdez, hogy van e valami panasz! Ha kérdésem volt, részletesen tájékoztatott! Mindig fülig érõ szájjal jöttem ki tõle, mert õ is olyan vidám, mindig megnevetett! :) Szóval egy percig se aggódj, jó kezekben leszel! 28 hetes kismama
Szia! Nekem sem Õ a kerületi dokim, de nem egyszer helyettesítette az enyémet.Nagyon kedves, rendesen kikérdez mik a problémáid, sztem nem egy "fejletojós" doki.Nekem nagyon szimpatikus volt, tényleg csak jót tudok mondani róla.Nekem a rendes orvosom az sztk vezetõ orvosa, elég szigorú a többiekkkel, ha elõzõ vizsgálaton nem nála voltam, akkor mindig fikázza azt a dokit, hogy miért ezt írt fel és miért így csinálta a dlgot, stb, de erre a fiatal dokira még soha semmi rosszat nem mondott, pedig õ sok gyógyszert írt fel nekem fertõzések miatt, de soha nem fikázta az én dokim.

A szomszédomnak meghalt az anyja. Mit tudnék mondani neki?

A részvéteken kivül...félek,hogyha beszélnem kell vele,nem tudok majd mit mondani neki...az anyja rákos volt...

Legjobb válasz: Biztositsd róla, hogy rád mindig számithat Nem kell sok duma ilyenkor, én is túlmentem többször is ilyen helyzeten, engedd hogy õ beszéljen hogyha akar, ha meg nem akkor ne erõltesd, elvégre nincs nagyon mit mondjál, nem NEKED halt meg valakid

Biztositsd róla, hogy rád mindig számithat Nem kell sok duma ilyenkor, én is túlmentem többször is ilyen helyzeten, engedd hogy õ beszéljen hogyha akar, ha meg nem akkor ne erõltesd, elvégre nincs nagyon mit mondjál, nem NEKED halt meg valakid
Ha olyan viszonyban vagy vele, akkor öleld meg, vagy fogd meg a kezét. Nem kell sokat mondani, akivel ez történik, az is pontosan tudja, hogy a többiek nem tudnak semmi értelmeset mondani neki, nem is azt várja.
21:19 vagyok: vagy miután lefutottad a tiszteletkört, beszélj vele bármi másról, ami eltereli a figyelmét. Kérdezd meg, van-e kedve átmenni hozzád egy teára, és hagyd, hogy õ válassza meg a beszélgetés témáját.
A kérdező hozzászólása: tudom, csak nekem osztálytársam is, meg barátom is...
Figyelj, akkor sem változik semmi, érted? Ha sokat beszélsz errõl akkor idegesitõvé válsz, gondolj bele a haverodnak milyen érzés lenne beszélni errõl mikor még 2 hónap sem telt el. Nekem az ismerõsöm még ma is elkönnyezik, ha szó kerül a dologról , pedig már 1 év is eltelt 1ébként elsõ válaszoló vagyok
Szerintem elég ha annyit mondasz, hogy Sajnálod, és ha szeretné szívesen átmész hozzá! Inne tudni fogja, hogy számíthat rád..

Azt hallottam, h a Szamalk Iskola jó. Ki mit tud mondani?

Van regisztrációs díj?

Legjobb válasz: van 10.000 és még az ingyenes képzés is fizetõs. 30.000/félév, illetve ezen felül van még bírálati díj: 5000 + vizsgadíj: 15.000 pénzlehúzás az egész :)

van 10.000 és még az ingyenes képzés is fizetõs. 30.000/félév, illetve ezen felül van még bírálati díj: 5000 + vizsgadíj: 15.000 pénzlehúzás az egész :)
Én a Ringet ajánlom, én oda jártam, és nagyon szerettem. Az egyik ismim oda jár (a Számalkba), rengeteg órája van, nem is szereti túlzottan. Ha kérdésed van a Ringgel kapcsolatban, írj priviben! ;)
A kérdező hozzászólása: Koszonom, hogy tajekoztattal a koltseg vonzatrol, mert a honlapon nem igazan lehet errol olvasni :(
A számalk nem jo iskola. Én oda jártam, szervezetlen és gyenge az oktatás és sokat kell fizetni mindenért.
Azt, hogy "Mennyivel tartozom?".
A kérdező hozzászólása: Köszi! De mikor, amikor végzett vagy megbeszéltünk mindent? Vagy tudni fogom? Nehogy azt higgye, hogy fizetés nélkül akarok eljönni, az tök ciki lenne. :S
Amikor megbeszéltetek mindent.
szia, nekem a végén közölte, hogy "Mária, itt benn kell fizetni" (persze nem máriának hívnak) (Mert volt recepció is, gondolom mondta, nehogy azt higgyem, hogy kint kell)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget mindenkinek, sikerült! :)
A kérdező hozzászólása: nem tudja senki??:(

Ki mit tud mondani erről a típusról? : "Ford Orion Ghia SI"

Annyit tudok, hogy sport efi (electronic fuel injection) befecskendez?je van. De részletekre lennék jobban kiváncsi, hogy milyen motorikus teljesítmény, gyorsulás, igazából mindenre kiváncsi lennék err?l az autóról.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!