Találatok a következő kifejezésre: Mikor tud mondani (137 db)

Diablo 3 vélemény akinek meg van mit tud mondani róla?

játékélmény hozza e a 2 színvonalát meg a Blizzard színvonalat van e olyan jó mint a 2 meg h hasonlít e rá v ez is olyan lett mint a mai szerepjátékok h minden egyébb más kategóriával össze lettek kutyulva, ha lehet olyan írjon akinek megvan és tolta már vele

Legjobb válasz: Szia! Nekem nagyon tetszik,a kettõvel sose játszottam mert utáltam a grafikáját,de férjem diablo 2 fan :D Most vettem meg neki karácsonyra a 3-at és ki se tud szállni elõle...sõt nagyon én se. :P Nekem egy bajom van hogy túl nagyok a térképek de ez egyéni... :) Nem tudok rosszat mondani róla.Jók a karakterek és a fejlesztés is jól meg van oldva. :) Szerintem hozta a formáját a Blizzard érdemes megvenni!

Szia! Nekem nagyon tetszik, a kettõvel sose játszottam mert utáltam a grafikáját, de férjem diablo 2 fan :D Most vettem meg neki karácsonyra a 3-at és ki se tud szállni elõle...sõt nagyon én se. :P Nekem egy bajom van hogy túl nagyok a térképek de ez egyéni... :) Nem tudok rosszat mondani róla.Jók a karakterek és a fejlesztés is jól meg van oldva. :) Szerintem hozta a formáját a Blizzard érdemes megvenni!
közel 200 óra játék után azt kell mondjam hogy unalmas ha csak egyedül mászkálsz, nagyon nehezen dobja az értékesebb itemeket, gearelni magad még nehezebb ah ban az értékesebb cuccok 10millátol kezdõdnek, ördögi kör de hav spanod vagy akivel tudtok farmolni ugy viselhetöbb szal 15 ezret megér mindenképp de ha sokat tolod ellaposodhat a dolog.
Unalmas??1000 ora kb wizard...csak multiba nyomom...mindent meg vehetsz aukcios hazba... Hozza a D2 stilust...skill rendszer hasnlo a stat pontok automatukusak (HC be nem tom) En nagy D2 voltam..meg Aion is..de a D3 ott van toltsd le act 1 free to play :D
Es nem kell spam .... minden questbe vannak :D es csak 1 helyen fogsz farmolni..ja es nekem csak 44$ volt :P
Talán az 1.07-es pvp patch visszahív egy idõre, de mára már totál unalomba fulladt az egész, blizzard a játék lényegét tette tönkre az aukciós házzal, de hát nem hibáztatom õket, hisz minden a pénzrõl szól, és ez is csak üzlet, de, hogy a kérdésre is válaszoljak, jó játék, ha szereted a h&s-t és nem zavarnak az újítások, meg az aukciós ház szinte "kötelezõ" használata, akkor hosszú idõre le fog kötni, de ne hasonlítsd a diablo 2-höz, mert nem sokban egyezik, d2-re a torchlight 2 hasonlít jobban, mind a két játéknak megvannak az elõnyei és hátrányai, de én azt mondom próbáld ki mind a kettõt.
Nekem meg pont az AH miatt jött be.

OEP által finanszírozott orvoshoz fogok járni, úgy döntöttünk kedvesemmel.9 hetes terhes vagyok Dr. Fekete Zoltán győri nőgyógyász a kerületileg illetékes orvos. Aki volt nála és neki is ő az orvosa, mit tud mondani róla?

Legjobb válasz: Szia! Én is gyõri vagyok, én nem a Fekete Zoltánhoz tartozom kerületileg, de többször volt olyan, hogy a Fekete Zoltán helyettesítette az én orvosomat! Csak jót tudok mondani róla! Én nagyon örülnék neki, ha hozzá tartozhatnék!!!! :)) Igaz fiatal, olyan 30 év körüli, de nagyon aranyos, alapos, mindig jókedvû! Mindig meghallgat és kérdez, hogy van e valami panasz! Ha kérdésem volt, részletesen tájékoztatott! Mindig fülig érõ szájjal jöttem ki tõle, mert õ is olyan vidám, mindig megnevetett! :) Szóval egy percig se aggódj, jó kezekben leszel! 28 hetes kismama

Szia! Én is gyõri vagyok, én nem a Fekete Zoltánhoz tartozom kerületileg, de többször volt olyan, hogy a Fekete Zoltán helyettesítette az én orvosomat! Csak jót tudok mondani róla! Én nagyon örülnék neki, ha hozzá tartozhatnék!!!! :) ) Igaz fiatal, olyan 30 év körüli, de nagyon aranyos, alapos, mindig jókedvû! Mindig meghallgat és kérdez, hogy van e valami panasz! Ha kérdésem volt, részletesen tájékoztatott! Mindig fülig érõ szájjal jöttem ki tõle, mert õ is olyan vidám, mindig megnevetett! :) Szóval egy percig se aggódj, jó kezekben leszel! 28 hetes kismama
Szia! Nekem sem Õ a kerületi dokim, de nem egyszer helyettesítette az enyémet.Nagyon kedves, rendesen kikérdez mik a problémáid, sztem nem egy "fejletojós" doki.Nekem nagyon szimpatikus volt, tényleg csak jót tudok mondani róla.Nekem a rendes orvosom az sztk vezetõ orvosa, elég szigorú a többiekkkel, ha elõzõ vizsgálaton nem nála voltam, akkor mindig fikázza azt a dokit, hogy miért ezt írt fel és miért így csinálta a dlgot, stb, de erre a fiatal dokira még soha semmi rosszat nem mondott, pedig õ sok gyógyszert írt fel nekem fertõzések miatt, de soha nem fikázta az én dokim.

Amikor egy fiuval vgyok nemtudok semmit sem mondani, semmi téma nemjut az eszembe. Mit tudnék mondani?

Akármilyen fiuval vgyok,pasimmal,vagy csak egy baráttal nemtudok mit mondani...ott ülünk csendbe...és ez nagyon gáz.Milyen témákat tudnék mondani??

Legjobb válasz: En is sokaig, igy voltam, de ha van egy baratod, az kesobb ugyis kialakul... gondolom sulis vagy, beszeljetek ki a tanarokat, tantargyakat, ki hol volt a vakacioban, kedvenc film, kozos hobby, kirandulas stb.. UDV

En is sokaig, igy voltam, de ha van egy baratod, az kesobb ugyis kialakul... gondolom sulis vagy, beszeljetek ki a tanarokat, tantargyakat, ki hol volt a vakacioban, kedvenc film, kozos hobby, kirandulas stb.. UDV
Én ha leülök beszélni egy fiúval mindig azt kérdezem elõször "mi újság" aztán õ elmondja válaszát, majd visszakérdez és annyira de annyira jön a téme... Meséld el esetleg mi történt veled aznap vagy ilyesmi...


Dokink azt mondta 8 hós fiamnak ekcémája van. Kapott rá krémet, mondta hagyjam ki a ruhái mosásából az öblítöt. Ki mit tud mondani mi jó még ekcéma elmúlására?

Az orvos azt mondta kb.fél év mire elmúlik.

Legjobb válasz: Ismerõsömék kisfia ekcémás, hát ezt csak el lehet nõni.Sajna!Frezidermes cuccokat használnak, olyan hintõport, babafürdetõt, popsikrémet, és kenõcsöt az ekcémás helyekre.Drága, de nagyon jó készítmények.Azt még tudnod kell, hogy most a hidegben sokkal csúnyább lesz neki a bõre, mint majd mondjuk tavasszal vagy nyáron.A ruháihoz, öblítõ helyett meg használj ecetet.Nem lesz ecetszagú a ruha, de mégis puha marad:)Remélem mielõbb meggyógyultok!!!

Ismerõsömék kisfia ekcémás, hát ezt csak el lehet nõni.Sajna!Frezidermes cuccokat használnak, olyan hintõport, babafürdetõt, popsikrémet, és kenõcsöt az ekcémás helyekre.Drága, de nagyon jó készítmények.Azt még tudnod kell, hogy most a hidegben sokkal csúnyább lesz neki a bõre, mint majd mondjuk tavasszal vagy nyáron.A ruháihoz, öblítõ helyett meg használj ecetet.Nem lesz ecetszagú a ruha, de mégis puha marad:) Remélem mielõbb meggyógyultok!!!
Milyen krémeket kaptatok? Én a helyedben elvinném a bõrgyógyászatra, ha már a gyerekorvos által felírt 3. krém sem használ. Nekünk írt anno a gyerekorvos és a bõrgyógyász is, mindegyik tök jó volt, már pár nap alatt elmúltak a kiütések. Elhagyhatod az öblítõt, de leginkább azért is fontos lenne elmenni a bõrdokihoz, mert õk azért jobban ismerik ezt a betegséget, sajnos egyébként a gyerekorvosok legtöbbször ráfogják az ételre, holott számos más dologtól is kialakulhatott. Nem is biztos, hogy nem használhatsz öblítõt pl. (ártani mondjuk nem árt, ha kihagyod), de az biztos, hogy egy darabig én is fürdetõkrémet használnék mindenféle más babakozmetikum helyett.
A kérdező hozzászólása: Mennyi ecetet tesztek az öblítörészbe??? Németországban élünk, nem tudom itt lehet e mosódiót venni..... Hát remélem most már elmúlnak a foltjai.Ha nem börgyógyász.csak azt nem értem, ha anyunak is elmúlt az ekcémája pár nap alatt, a fiamnak miért nem?? Legelözször a doki azt mondta gomba..... Aztán gyerekorvos mondta nem, ekcéma.
10-15%os ecetet felesben higítom és a mosógépben a megadott szintig töltöm (amennyi az öblítõ lenne) Mosódiót pedig biztosan kapsz, nálunk a DM-ben is lehet kapni, de mi neten rendeljük, így kedvezõbb az ára.

A szomszédomnak meghalt az anyja. Mit tudnék mondani neki?

A részvéteken kivül...félek,hogyha beszélnem kell vele,nem tudok majd mit mondani neki...az anyja rákos volt...

Legjobb válasz: Biztositsd róla, hogy rád mindig számithat Nem kell sok duma ilyenkor, én is túlmentem többször is ilyen helyzeten, engedd hogy õ beszéljen hogyha akar, ha meg nem akkor ne erõltesd, elvégre nincs nagyon mit mondjál, nem NEKED halt meg valakid

Biztositsd róla, hogy rád mindig számithat Nem kell sok duma ilyenkor, én is túlmentem többször is ilyen helyzeten, engedd hogy õ beszéljen hogyha akar, ha meg nem akkor ne erõltesd, elvégre nincs nagyon mit mondjál, nem NEKED halt meg valakid
Ha olyan viszonyban vagy vele, akkor öleld meg, vagy fogd meg a kezét. Nem kell sokat mondani, akivel ez történik, az is pontosan tudja, hogy a többiek nem tudnak semmi értelmeset mondani neki, nem is azt várja.
21:19 vagyok: vagy miután lefutottad a tiszteletkört, beszélj vele bármi másról, ami eltereli a figyelmét. Kérdezd meg, van-e kedve átmenni hozzád egy teára, és hagyd, hogy õ válassza meg a beszélgetés témáját.
A kérdező hozzászólása: tudom, csak nekem osztálytársam is, meg barátom is...
Figyelj, akkor sem változik semmi, érted? Ha sokat beszélsz errõl akkor idegesitõvé válsz, gondolj bele a haverodnak milyen érzés lenne beszélni errõl mikor még 2 hónap sem telt el. Nekem az ismerõsöm még ma is elkönnyezik, ha szó kerül a dologról , pedig már 1 év is eltelt 1ébként elsõ válaszoló vagyok
Szerintem elég ha annyit mondasz, hogy Sajnálod, és ha szeretné szívesen átmész hozzá! Inne tudni fogja, hogy számíthat rád..
Véletlenül nem a headlines-ra gondolsz?
A kérdező hozzászólása: :-) köszi, lehet hogy az, csak futólag hallottam róla és nem is értettem rendesen. Csak tippeltem, hogy hair :-)
Én csak annyit tudok róla hogy roncsolja mint minden más a hajt de kevésbé a többi dauerhez képest.

ASUS x402CA típusú notebook minőségéről ki mit tud mondani?

linuxos filmezős, chatelős rendszer. nem lesz túlhajszolva, szinte sosem lesz meleg. így elvileg bírnia kellene, mi a vélemény az x402ca ról? asusok elvileg jók, de nem tudom :|

Valaki aki állt már kapcsolatban rendészeti szakközépiskolával, mit tud mondani, hogy állnak a sminkhez és a műkörömhöz? Persze nem valami durva hanem csak kis szolíd.

Legjobb válasz: Szerintem erre nincs külön szabály, de én nem ajánlom, sok sportfoglalkozáson kell részt venned, gondolok itt lövészetre, ill. önvédelemre. Magán a felvételin is kell fizikailag is teljesítened, nem hiszem, hogy kényelmes lenne mûkörömmel. A sminkkel szerintem nincs gond.

Szerintem erre nincs külön szabály, de én nem ajánlom, sok sportfoglalkozáson kell részt venned, gondolok itt lövészetre, ill. önvédelemre. Magán a felvételin is kell fizikailag is teljesítened, nem hiszem, hogy kényelmes lenne mûkörömmel. A sminkkel szerintem nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Már túl vagyok a felvételein meg mindenen, péntektõl oda járok. Eddig is volt mukormom 6 éve állandóan, 2 éve van önvédelem órám ott se zavart soha

Ki mit tud mondani a Hévízi lovardáról személyes tapasztaéat akinek van?

Legjobb válasz: Én Karmacson közelében a Vas-hegyen tudok lovardát és ott nagyon jó :)

Én Karmacson közelében a Vas-hegyen tudok lovardát és ott nagyon jó :)
A kérdező hozzászólása: Oda macerás lenne kilyutnom fõleg télen :/
Én 2 évig jártam oda és nagyon szerettem. A tulajjal és feleségevel voltak gondok. Úgy tudom hogy eladta az egész birtokot lovakkal együtt. De érdemes lenne körbekérdezni hogy van e még lovaglás. Ha közel laksz Cserszegtomajhoz és Keszthelyhez akkor Cserszegen tudom ajánlani a Lóbarát Lovasudvar Panziót, Keszthelyen pedig a Georgikon Lovasiskolát. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!